sex videos
site
phim sec

Το μαλακτικό ρούχων είναι η νούμερο #1 Αιτία Εσωτερικής Ρύπανσης –Ας φτιάξουμε λοιπόν το δικό μας!

Το μαλακτικό ρούχων είναι η νούμερο #1 Αιτία Εσωτερικής Ρύπανσης –Ας φτιάξουμε λοιπόν το δικό μας!

Όλοι μας αισθανόμαστε όμορφα όταν τα ρούχα μας είναι μαλακά και μοσχοβολάνε. Μαλακά και μοσχοβολιστά ρούχα σημαίνει φροντίδα και προσοχή, κάτι που μας κάνει να τα απολαμβάνουμε πολύ περισσότερο.

Γι αυτό η χρήση του μαλακτικού στο πλυντήριο είναι βασικό μέρος του νοικοκυριού μας.

Τα δοχεία των μαλακτικών που βλέπουμε αραδιασμένα στα ράφια των σουπερ μάρκετ είναι ελκυστικά, μας δείχνουν πανέμορφα μωρά που κοιμούνται ήσυχα, γλυκά και μαλακά αρκουδάκια, λευκά ρούχα που τα στεγνώνει το αεράκι στα όμορφα νησιά του Αιγαίου και άλλες παραδεισένιες εικόνες που φαίνονται ονειρεμένες, αλλά στην ουσία είναι παραπλανητικές, ίσως και περισσότερο από όσο νομίζουμε!

Τα μαλακτικά περιέχουν πράγματι πολλές τοξικές ουσίες που μπορεί να  είναι εξαιρετικά βλαβερές για τα παιδιά.

Πράγματι, σε ορισμένες ετικέτες υπάρχει μια προειδοποίηση, ότι θα πρέπει να αποφεύγουμε τη χρήση του προϊόντος σε μωρουδιακά ρούχα, καθώς οι ουσίες που περιέχει κάνουν πιο εύφλεκτες τις πιζάμες του μωρού. (1)

Τα χημικά αυτά ποτίζουν τα σεντόνια μας και τις πετσέτες μας κι αυτό σημαίνει ότι είμαστε διαρκώς εκτεθειμένοι σε τοξίνες: από τη στιγμή που θα ξυπνήσουμε, μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούμε και όλη την ημέρα!

Οι τοξίνες που κολυμπάνε στα μαλακτικά μας!

Χλωροφόρμιο: Είτε το πιστεύετε ή όχι, το χλωροφόρμιο χρησιμοποιήθηκε ως αναισθητικό σε ασθενείς που ήταν έτοιμοι να μπουν στο χειρουργείο. Σήμερα, το χλωροφόρμιο περιέχεται σε μικρή δόση στο χλωριωμένο νερό. Ακόμη και μία σύντομη εισπνοή προκαλεί καταστολή του κεντρικού νευρικού συστήματος, ενώ η μακροχρόνια έκθεση σε αυτό είναι γνωστό ότι προκαλεί διαταραχή της ηπατικής λειτουργίας, ηπατίτιδα και ίκτερο, αρρυθμία, δυσλειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος, ενδεχομένως και καρκίνο. (2)

A-Τερπινεόλη: Αυτή η χημική ουσία δρα ως νευροτοξίνη που μπορεί να προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις και εγκεφαλικά επεισόδια. Είναι επίσης ένα μέτριο ερεθιστικό και οι αναθυμιάσεις του επηρεάζουν τα μάτια, τη μύτη, το λαιμό και το δέρμα. Όταν εισπνέεται, η τοξική αυτή ουσία προκαλεί πνευμονία και άλλες αναπνευστικές διαταραχές. (3)

Αιθανόλη: Η αιθανόλη είναι ένας τύπος αλκοόλης, θεωρείται καρκινογόνος ουσία και μπορεί να εισέλθει στον οργανισμό με την εισπνοή τοξικών αναθυμιάσεων. Είναι γνωστό ότι προκαλεί, βήχα, πονοκέφαλο, ηπατική βλάβη, αναιμία και προβλήματα γονιμότητας. (4).

Βενζυλική αλκοόλη: Η ουσία αυτή μπορεί να απορροφηθεί από το δέρμα ή να εισέλθει στον οργανισμό με την εισπνοή. Σε σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να οδηγήσει σε αναπνευστική διαταραχή και παρεπόμενη αναπνευστική και μυϊκή παράλυση, σπασμούς, νάρκωση ακόμη και θάνατο. (5)

Οξικός αιθυλεστέρας: Υψηλές συγκεντρώσεις, αυτής της χημικής ουσίας μπορεί να προκαλέσουν καταστολή του κεντρικού νευρικού συστήματος και συμφόρηση του ήπατος και των νεφρών. Επίσης, συνδέεται με την αναιμία, τη λευκοκυττάρωση (αντίδραση του ανοσοποιητικού), υποθερμία, υψηλή αρτηριακή πίεση και ενδεχόμενη κωματώδη κατάσταση. (6)

Φθαλικές ενώσεις: Οι φθαλικές ενώσεις είναι πλαστικά που χρησιμοποιούνται για τη συντήρηση της μυρωδιάς των πλυμένων ρούχων. Θεωρούνται καρκινογόνα αλλά είναι γνωστό ότι είναι ενδοκρινικοί διαταράκτες και προκαλούν όγκους του ήπατος και προβλήματα γονιμότητας. (7)

Λιμονίνη : Είναι γνωστό ως καρκινογόνος ουσία και προκαλεί πόνο και οίδημα του δέρματος. Μπορεί επίσης να βλάψει σημαντικά και να αυξήσει τη διαπερατότητα των μεμβρανών στους πνεύμονές σας και να σας καταστήσει επιρρεπείς σε λοιμώξεις και δηλητηριάσεις. (8)

Πεντάνιο: Η έκθεση σε αυτό το χημικό μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στα μάτια και τη μύτη καθώς και ναυτία, έμετο, πονοκέφαλο, δερματίτιδα, ζάλη και απώλεια αισθήσεων. (9)

Καμφορά: Αυτή η ουσία μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, ναυτία, πόνο στο στομάχι, βήχα και διανοητική σύγχυση. Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη επιληπτικών κρίσεων και να επηρεάσει τα νεφρά και το νευρικό σύστημα. (10)

Οξικός βενζυλεστέρας:  Είναι ένα λουλουδάτο άρωμα που μπορεί να προκαλέσει αίσθηση καψίματος στο δέρμα, καθώς και σύγχυση, ζάλη, υπνηλία, πονόλαιμο και έντονη αναπνοή. (11)

Λιναλοόλη: Αυτή η χημική ουσία είναι αλλεργιογόνο για το δέρμα και είναι γνωστό ότι προκαλεί ερεθισμό, εξανθήματα και ακάνθωση, μία πύκνωση του δέρματος. (12)

Συνταγή για σπιτικό μαλακτικό ρούχων

Θα χρειαστείτε :

  • 4 λίτρα βιολογικό  λευκό ξύδι
  • 30 σταγόνες αιθέριου ελαίου (λεβάντα ή εσπεριδοειδή, είναι κατάλληλα για αυτή τη χρήση)

* το ξύδι είναι μη τοξικό και οικονομικό και μπορεί να μειώσει τη στατικότητα και να ξεπλύνει καλά τα ρούχα από τον αφρό του σαπουνιού.

Οδηγίες:
1. Αναμίξτε όλα τα συστατικά σε ένα κατάλληλο δοχείο και φυλάξτε το σε ένα σκοτεινό, δροσερό μέρος.
2. Για να το χρησιμοποιήσετε, αραιώστε το 1/4 φλιτζάνι του μείγματος σε ¾ του φλιτζανιού νερό.
3. Προσθέστε το φυσικό μαλακτικό στην αντίστοιχη θήκη κατά τη διάρκεια του τελευταίου κύκλου ξεβγάλματος.

Εάν είστε ευαίσθητοι στη μυρωδιά του ξυδιού, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε επαναχρησιμοποιούμενες μπάλες για στέγνωμα των μάλλινων, οι οποίες εξαλείφουν τις ζάρες, εμποδίζουν τον στατικό ηλεκτρισμό, μαλακώνουν τα ρούχα και μειώνουν το χρόνο στεγνώματος.

Θα τις βρείτε στο διαδίκτυο σε καταστήματα υγιεινής διατροφής

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή και θεραπεία ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Τα άρθρα μας συνοδεύονται από τις πηγές και τα επιστημονικά δημοσιεύματα.

Περισσότερα άρθα, σαν αυτό, για την υγεία στη σελίδα Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης. Κάντε like στο κουτί που ακολουθεί:

!!!Σημαντικό!!! Το περιεχόμενο του site προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας, στη σελίδα “Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης” στο facebook και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!