sex videos
site
phim sec

Μάθετε Πως να Διώξετε τις Αρνητικές Σκέψεις και Αλλάξτε τη Ζωή Σας

Μάθετε Πως να Διώξετε τις Αρνητικές Σκέψεις και Αλλάξτε τη Ζωή Σας!

Σε όλους μας συμβαίνει σε κάποιες φάσεις στη ζωή μας να μας απασχολούν αρνητικές σκέψεις. Το αποτέλεσμα αυτών των σκέψεων είναι να σας εμποδίζουν να αλλάξτε τη ζωή σας. Στην πραγματικότητα, οι επιπτώσεις τους πάνω μας είναι να μας αποτρέπουν από το να είμαστε ευτυχισμένοι,  να ακυρώνουμε συνεχώς τα νέα πράγματα που θέλουμε να καταφέρουμε και να αφήνουμε αναξιοποίητες τις δυνατότητές μας, καθώς και πολλά άλλα ελαττώματα. Μια από τις πιο σοβαρές και επιβλαβείς συνέπειες που μπορεί να έχουν αυτές οι σκέψεις για τη ζωή σας είναι να σας κρατάνε στάσιμους στο παρόν χωρίς έμπνευση και ενέργεια για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Μπορεί να νομίζετε ότι δεν θέλετε να κάνετε κάτι νέο στη ζωή σας, αλλά στην πραγματικότητα έχετε σκεφτεί αρνητικά για τόσο πολύ καιρό που δεν είστε σε θέση πλέον να αντιληφθείτε ότι ακυρώνετε όλους τους στόχους που είχατε θέσει στο παρελθόν. Υπάρχουν πολλά πράγματα που νομίζετε ότι είναι πέρα από τις δυνατότητές σας και δεν έχετε δώσει ακόμη στον εαυτό σας την ευκαιρία να τα δοκιμάσει, όχι επειδή δεν έχετε την ικανότητα, αλλά γιατί νομίζετε ότι δεν θα τα καταφέρετε.

Αρνητικές σκέψεις μπορεί να συμβούν για διάφορους λόγους. Ενδεχομένως να έχετε επηρεαστεί από τη γνώμη κάποιου άλλου. Μπορεί να έχετε εκμυστηρευτεί σε κάποιον ότι προγραμματίζετε να κάνετε κάτι και αυτός σας απέτρεψε από το να το συνεχίσετε. Η γνώμη του καρφώθηκε στο μυαλό σας, σας επηρέασε και τελικά πείσατε τον εαυτό σας να μην προχωρήσετε όσα θέλατε να κάνετε. Επίσης μπορεί να βρεθήκατε αντιμέτωποι με μια πρόκληση και να φοβηθήκατε, πράγμα που τρόμαξε τον εαυτό σας και του έδωσε την διέξοδο να νομίζει πως δεν ήθελε να το κάνει έτσι κι αλλιώς!

Μια πολύ αρνητική εμπειρία, είναι εύκολο να σας επηρεάσει για το υπόλοιπο της ζωής σας. Είναι φυσιολογικό και αποτελεί τρόπο της λειτουργίας του εγκεφάλου να προσπαθεί να σας προστατεύσει από το να πληγωθείτε ξανά. Το μυαλό σας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για να σας σταματήσει από το να επαναλάβετε παρόμοιες αποτυχημένες ενέργειες του παρελθόντος. Όλοι μας φοβόμαστε μήπως πληγωθούμε ή απογοητευτούμε και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σκέψεις μας προσπαθούν να μας προστατεύσουν στήνοντας σενάρια στα οποία συμβαίνουν όλες οι δυνατές καταστάσεις.

Όλοι μας θέλουμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από την δυστυχία, την αποτυχία και τα αδιέξοδα. Ο τρόπος που το κάνουμε αυτό είναι αναλογιζόμενοι τις σκέψεις μας. Μια φωνή στο μυαλό μας λέει ότι δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να κάνουμε πράγματα που σκεφτόμαστε πως θα μας βλάψουν.

Από την άλλη, υπάρχει διέξοδος! Μπορείτε να μάθετε πώς να ελέγχετε αυτές τις σκέψεις και να τις χρησιμοποιείτε προς όφελός σας.

Προσοχή, όμως. Μερικές προστατευτικές σκέψεις μας βοηθούν γλιτώνοντάς μας από πραγματικούς κινδύνους, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να μην αψηφήσετε όλες τις συμβουλές που σας δίνει το μυαλό σας. Θα πρέπει να αξιολογείτε τις σκέψεις σας και να έχετε την διορατικότητα να κρίνετε αν αυτές σας στερούν πράγματα και καταστάσεις που θα σας βοηθούσαν στην προσωπική και πνευματική σας ανάπτυξη και στην απόλαυση της ζωής σας.

Αναγνωρίστε τις Αρνητικές Σας Σκέψεις

Μπορεί να νομίζετε ότι αυτό είναι εύκολο και προφανές, αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο περίπλοκο. Ο Eckhart Tolle έχει πει πως ”δεν αποτελούμαστε από τις σκέψεις μας”. Κατανοώντας αυτή την έννοια είμαστε σε θέση να συνειδητοποιήσουμε ότι, αν και αντιλαμβανόμαστε κάποιες από τις σκέψεις μας, στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να τις προσδιορίσουμε πλήρως και σωστά, ούτε μπορούμε να τις ελέγξουμε. Όπως είδαμε νωρίτερα, οι σκέψεις μας μπορεί να βασίζονται και να πηγάζουν από ένα γεγονός που συνέβη πριν από πολύ καιρό.

Ψάξτε μέσα σας να βρείτε αν υπάρχει κάτι που συνέβη στο παρελθόν και έχει αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε ορισμένες αλλαγές στη ζωή σας με αποτέλεσμα να σας κρατά πίσω. Είναι πολύ σημαντικό να αξιολογείτε τις σκέψεις σας για να δείτε ποιες σας βοηθούν και ποιες είναι σας φθείρουν. Όταν μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε ότι κάνετε επίμονες σκέψεις που σας βλάπτουν και τις εντοπίσετε, τότε θα μπορέσετε να τις ελέγξετε και να τις υποβαθμίσετε δίνοντάς σε αυτές λιγότερη προσοχή. Προσπαθήστε να τις αντικαταστήσετε με νέες σκέψεις που θα σας ωθήσουν να θέσετε νέους στόχους και να επιτύχετε περισσότερα.

Ας συνοψίσουμε εδώ τα παραπάνω κάνοντας τα βήματα που συνιστούμε. Καταγράψτε όλες αυτές τις αρνητικές σκέψεις σε ένα σημειωματάριο σε τακτική βάση. Σκεφτείτε τους λόγους για τους οποίους σας έρχονται στο μυαλό αυτές τις σκέψεις. Αξιολογήστε αν είναι κατά πόσο σας εμποδίζουν από το να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Τέλος, ξαναδιαβάστε όταν είστε πιο ήρεμοι αυτές που σημειώσατε και αντικαταστήστε τες με θετικές σκέψεις και με ό,τι άλλο μπορεί να σας ενθαρρύνω να προοδεύσετε;

Πότε Αποφασίσατε Για Ποια Πράγματα Είστε Ικανοί και για Ποια Δεν Είστε;

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του ανθρώπου είναι να συμπεριφέρονται με έναν τρόπο που είναι συνεπής με την εικόνα που έχουν φτιάξει στο μυαλό τους για τον εαυτό τους. Έχετε ακούσει ανθρώπους να χρησιμοποιούν τις φράσεις “Δεν είναι για μένα αυτό” ή “Δεν θα ήμουν καλός σε αυτό”. Φυσικά πολλά από αυτά που υποθέτουμε για τον εαυτό μας μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά μερικές φορές υποβαθμίζουμε τον εαυτό μας, επειδή επηρεαζόμαστε αρνητικά από τις σκέψεις μας και μας είναι δύσκολο να τροποποιήσουμε την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να αρχίσετε άμεσα και ανά πάσα στιγμή δοκιμάζοντας όσα σας τρόμαζαν και προχωρώντας στη δράση. Έτσι θα ανανεώσετε τη σκέψη σας και θα αποδείξετε στον εαυτό σας ότι τα όρια και οι κόκκινες γραμμές που είχατε θέσει στο παρελθόν, έχουν πλέον καταργηθεί και μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλα όσα θέλετε.

Μια χρήσιμη τεχνική είναι να μετατρέψετε τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές κάνοντας το αντίθετο από αυτό που λένε. Αν σκέφτεστε ότι δεν μπορείτε να φέρετε σε πέρας κάτι που θα σας ωφελήσει, θα πρέπει να δοκιμάσετε να το κάνετε, για να διαπιστώσετε αν στέκει πράγματι αυτή σας η υπόθεση ή είναι μια ψευδαίσθηση. Για παράδειγμα, αν η σκέψη σας σας λέει “Δεν μπορώ να κολυμπήσω”, οφείλετε να το μετατρέψετε σε “Θα μάθω να κολυμπάω”. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσεγγίζετε θετικά τις νέες καταστάσεις και προκλήσεις στη ζωή σας και να τα δοκιμάζετε για να αποκτάτε περισσότερη εμπειρία.

Το να αλλάξετε τις αρνητικές σας σκέψεις σε θετικές δεν είναι μια απλή διαδικασία, αλλά χρειάζεται χρόνος, υπομονή και αφοσίωση. Πρέπει να έχετε υπομονή με τον εαυτό σας! Θυμηθείτε, η διαβίωση με αυτού του είδους τις σκέψεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθιστά δύσκολο τον τρόπο με τον οποίο θα αλλάξουν. Επίσης, θα πρέπει να γίνετε πιο τολμηροί, να αφήσετε την ζώνη ασφαλείας σας και να αντιμετωπίσετε τους φόβους που μέχρι τώρα σας συγκρατούσαν.

Η τελική πρόκληση είναι να αντιμετωπίσουμε την γνώμη των άλλων. Μην ακούτε γνώμες όπως αυτές: “Ποτέ δεν θα μπορέσεις να το κάνεις αυτό”, “Δεν είσαι έξυπνη / όμορφη / αρκετά ταλαντούχα” κ.λπ.! Εστιάστε σε θετικές σκέψεις για κάθε βήμα προς τα μπρος που κάνετε.

Ξεκολλήστε από τις Εμμονές

Μια ενδιαφέρουσα τεχνική για να αλλάξετε τις αρνητικές σας σκέψεις είναι να φορέσετε ένα λαστιχάκι γύρω από τον καρπό σας και κάθε φορά που έχετε μια τέτοια σκέψη να τραβάτε πίσω το λαστιχάκι και μετά το αφήνετε απότομα. Αυτή η διαδικασία θα σας κάνει να νιώσετε ένα ελαφρύ πόνο στο δέρμα του καρπού. Η συσχέτιση αυτού του πόνου με τις αρνητικές σκέψεις θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πόσο συχνά τις κάνετε και σας επηρεάζουν, αλλά θα σας δώσει και ώθηση ώστε να τις αλλάξετε. Κάθε φορά που σας έρχεται μια αρνητική σκέψη, μετατρέψτε τη σε θετική, όπως περιγράψαμε πιο πριν.

Αυτή η τεχνική που χρησιμοποιείται στη θεραπεία θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο πολλές σκέψεις κάνετε σε καθημερινή βάση, που δεν σας βοηθούν. Με τον καιρό θα διαπιστώσετε ότι οι σκέψεις αυτές μειώνονται σημαντικά καθώς μπορείτε να τις αναγνωρίσετε πιο εύκολα και στη συνέχεια τις μετατρέπετε σε θετικές σκέψεις άμεσα. Όταν, αργότερα, αναθεωρήσετε τις δυνατότητές σας, οι νέες θετικές σκέψεις θα σας έρχονται στο μυαλό σε πολλαπλάσιο βαθμό απ’ ό,τι γινόταν στην αρχή.

Τολμήστε να Κάνετε Μια Πρόκληση

Αν οι αρνητικές σας σκέψεις σας συμβουλεύουν ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι συγκεκριμένο, αναλάβετε δράση! Κάντε το είτε με μικρά βήματα σταδιακά ή μια και έξω με μια μεγάλη προσπάθεια και αποδείξτε στον εαυτό σας για ποια πράγματα είναι ικανός.

Θέστε έναν στόχο και αποφασίστε να τον φέρετε εις πέρας ό,τι και αν γίνει, ανεξάρτητα αν ο εαυτός σας σας λέει ότι δεν μπορείτε να το καταφέρετε. Εστιάστε σε ό,τι χρειάζεται να κάνετε για να ξεκινήσετε και ορίστε μια ημερομηνία για να ξεκινήσετε. Αν στοχεύετε να μάθετε οδήγηση, για παράδειγμα, μιας και για χρόνια νομίζατε ότι δεν σας ήταν απαραίτητο ή πιστεύατε ότι έτσι προστατεύετε τον εαυτό σας από κάποιο ατύχημα, κλείστε το πρώτο σας μάθημα στην πιο κοντινή σε σας σχολή οδηγών. Αν αισθάνεστε μια ανησυχία στην αρχή και θέλετε να σας εξηγήσει ο δάσκαλος οδήγησης περισσότερα, μην διστάζετε να του το ζητήσετε. Δεν πρέπει να φοβάστε ούτε να ντρέπεστε. Βρείτε έναν δάσκαλο με τον οποίο αισθάνεστε άνετα να συζητήσετε οτιδήποτε.

Θυμηθείτε πως για καθετί νέο που δοκιμάζετε για πρώτη φορά , θα πρέπει να αψηφήσετε την άποψη του εαυτού σας και να τον αφήσετε έξω από αυτή τη διαδικασία! Αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο ισχυροί και να δημιουργήσετε νέες σκέψεις που θα σας δώσουν την ώθηση στο να τα καταφέρετε και να το πετύχετε. Θα αισθανθείτε τόσο υπέροχα όταν δείτε τα πρώτα αποτελέσματα που θα συνεχίσετε. Κάθε επόμενο βήμα στο μέλλον θα είναι ευκολότερο και θα σας ικανοποιήσει.

Υπάρχει ο κίνδυνος στην αρχή και μετά τις πρώτες δράσεις να αφήσετε τις παλιές σας αντιλήψεις να πάρουν τον ελέγχο της σκέψης σας και να αφήσετε τις νέες σας δραστηριότητες ανολοκλήρωτες. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όσον αφορά το να αναγνωρίζουμε τις αντιλήψεις που είχαμε παλιά και συνεχώς να τις αντικαθιστούμε με νέες θετικές σκέψεις. Καταγράψτε τις εμπειρίες σας μετά από κάθε φορά που ασχολείστε με μια νέα δραστηριότητα και αναφερθείτε στο πόσο καλά νιώθετε όταν, επιτέλους, σημειώνετε πρόοδο. Αργότερα θα διαβάσετε το ημερολόγιο που κρατήσατε και θα σας βοηθήσει να δείτε την πρόοδό σας και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις ανεξάρτητα από το αν επηρεάζεστε από παλιές σκέψεις. Κάντε μα αυτοκριτική για το ποια θα ήταν η στάση του εαυτού σας παλιότερα πάνω στα νέα δεδομένα και ποια η στάση του σύμφωνα με τις νέες σας αντιλήψεις.

Συνοψίζοντας να αναφέρουμε τα εξής: Θα αλλάξει η ζωή σας εντυπωσιακά όταν θα αρχίσετε να αξιολογείτε τις σκέψεις σας και αντιληφθείτε όσα σας εμπόδιζαν να κάνετε. Αναγνωρίστε ποιες από τις σκέψεις σας βοηθούν και ποιες σας εμποδίζουν από το να επιτύχετε τους στόχους σας. Θέστε στόχους για να ακυρώσετε τις σκέψεις που σας φθείρουν και κρατήσετε ένα ημερολόγιο καταγράφοντας την πρόοδό σας. Ορίστε για τον εαυτό σας μια πρόκληση που για να επιτευχθεί θα χρειαστεί να αφήσετε την ασφάλεια του χώρου σας. Η πρόκληση αυτή θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από το να κάνετε πρακτική για να πάρετε το δίπλωμα οδήγησης μέχρι το να δώσετε μια ομιλία μπροστά σε κοινό. Χρησιμοποιείστε τις αρνητικές σας σκέψεις για να δείτε μέχρι που φτάνουν τα όριά σας.

Να θυμάστε πως δεν πρέπει να αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να ορίζουν τη ζωή σας! Αφήστε τες στο περιθώριο και εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας.

Του Rhydian Fairfax

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr  Αρχική Πηγή: stevenaitchison.co.uk
Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!