sex videos
site
phim sec

Μην το Πετάτε! 10 Χρήσεις του Αποξηραντικού (Silica Gel) που Δεν Γνωρίζατε!

Κάθε φορά που αγοράζουμε παπούτσια, ρούχα ή τσάντες βρίσκουμε στο εσωτερικό τους μικρά άσπρα φακελάκια που περιέχουν διάφανες μπαλίτσες. Άραγε σε τι χρησιμεύουν; Και γιατί τοποθετούνται σε προϊόντα που έχουν να κάνουν με την ένδυση ή σε ηλεκτρικές συσκευές;

Οι διάφανες μπαλίτσες που βρίσκουμε μέσα σε αυτά τα φακελάκια είναι αποξηραντική γέλη πυριτίου ή πήκτης διοξειδίου του πυριτίου και ο ρόλος τους είναι να προσροφούν (και όχι να απορροφούν) την υγρασία ώστε τα παπούτσια, τα ρούχα και οι συσκευές να μην παίρνουν υγρασία.

Τα μόρια του νερού της ατμόσφαιρας έλκονται στην επιφάνεια αυτών των σφαιρών πυριτίου και συγκρατούνται στην επιφάνεια των μικροσκοπικών πόρων πάνω σε αυτές. Έχει την ικανότητα να προσροφά το 40% της ατμοσφαιρικής υγρασίας με αποτέλεσμα να την μειώνει στο εσωτερικό των συσκευασιών.

Προσοχή! μην καταπιείτε κατά λάθος αυτό το υλικό, γιατί προκαλεί ναυτία, ερεθισμό του λαιμού, κοιλιακό άλγος και άλλα συμπτώματα που σχετίζονται με την αφυδάτωση. Επίσης, περιέχει χλωριούχο κοβάλτιο που είναι τοξικό και καρκινογόνος ένωση. Σε περίπτωση κατάποσης πιείτε άφθονο νερό.

Το υλικό αυτό ακριβώς επειδή έχει τις παραπάνω ιδιότητες έχει πάρα πολλές χρήσεις, μερικές από τις οποίες είναι οι παρακάτω:

Χρήσεις Silica Gel Αποξηραντικού

1) Στο Ταμπλό του Αυτοκινήτου

Βαρεθήκατε να βλέπετε υγρασία κάθε πρωί στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου; Τοποθετήστε μερικά πακετάκια αποξηραντικού στο ταμπλό και η υγρασία θα περιοριστεί και θα εξαφανιστεί στο λεπτό.

2) Στην Βιβλιοθήκη σας ή στο Χαρτοφυλάκιο Σας

Το αποξηραντικό βοηθά να μείνει στεγνό το χαρτί και οι σελίδες των βιβλίων σας, που με το καιρό, απορροφούν υγρασία και καταστρέφονται, αν τα έχετε σε θέσεις που επηρεάζονται από υγρασία. Προστατεύστε τα έγγραφά σας με silica gel.

3) Τοποθετήστε Το Μαζί με τα Ξυραφάκια Σας

Οι λάμες στα ξυραφάκια έχουν την τάση να αντιδρούν με το οξυγόνο και να οξειδώνονται πρώιμα. Μπορείτε να επεκτείνετε τον χρόνο ζωής τους τοποθετώντας 4-5 πακετάκια αποξηραντικού στο συρτάρι με τα ξυραφάκια ώστε να τα χρησιμοποιήσετε περισσότερες φορές.

Χρήσεις Silica Gel Αποξηραντικού

4) Στεγνώστε τις Συσκευές σας

Σας έπεσε το κινητό σας τηλέφωνο στο νερό; Μην απογοητεύεστε, τοποθετήστε το σε ένα κουτί γεμάτο με φακελάκια αποξηραντικού και αφήστε το εκεί για μια μέρα. Αφαιρέστε την μπαταρία, την κάρτα SIM και την κάρτα μνήμης πριν το κάνετε αυτό. Την επόμενη μέρα το τηλέφωνό σας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Χρήσεις Silica Gel Αποξηραντικού

5) Προστατεύστε τις Παλιές Φωτογραφίες Σας

Κρατάτε σε κουτιά και σε φωτογραφικά άλμπουμ τις παλιές σας φωτογραφίες, αλλά φοβάστε ότι θα αλλοιωθούν από την υγρασία με τον καιρό; Υπάρχει η λύση που θα τις προστατεύσει. Τοποθετήστε silica gel στα σημεία που φυλάτε τις φωτογραφίες και αυτός ο φόβος θα φύγει από το μυαλό σας.

το τηλέφωνό σας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

6) Για την Υγρασία στα Παράθυρα του Σπιτιού

Μερικές φορές τα τζάμια των παραθύρων συγκρατούν υγρασία στις άκρες και στις γωνίες με αποτέλεσμα να φαίνονται ακαλαίσθητα σε σάς και στους επισκέπτες σας. Απλά αφήστε μερικά φακελάκια αποξηραντικού κατά μήκος στο περβάζι του παραθύρου και μείνετε ήσυχοι.

7) Στην ξηρά Τροφή των Κατοικίδιων Σας

Αν μερικές φορές η ξηρά τροφή κολλάει στα χέρια ή το κουτάλι όταν γεμίζετε το μπολ του σκύλου, αυτό οφείλεται στο ότι απορρόφησε υγρασία στο σημείο που την φυλάτε. Αποτρέψετε το αυτό αφήνοντας μερικά φακελάκια silica gel στο ράφι με τις τροφές των κατοικίδιων.

το τηλέφωνό σας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

8) Για να Προστατεύσετε τα Ευπαθή Τρόφιμα

Αφήστε μερικά φακελάκια στους χώρους που αποθηκεύεται τα ευπαθή λαχανικά σας, όταν τα έχετε εκτός ψυγείου, όπως τα όσπρια, τα κολοκύθια, τα αγγούρια, τις ντομάτες κ.α.

9) Για τους Σπόρους που Κρατάτε για τον Κήπο

Επίσης, αν κρατάτε σπόρους από λαχανικά για να τους φυτέψετε τον επόμενο μήνα, αποφύγετε την πιθανότητα να μουχλιάσουν τοποθετώντας πακετάκια με αποξηραντικό κοντά τους.

το τηλέφωνό σας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

10) Για τα Εργαλεία Σας

Όταν χρησιμοποιείτε αρκετά συχνά τα εργαλεία σας για δουλειές στο σπίτι ή στον κήπο, φοβάστε μήπως αυτά ξεσκουριάσουν και αχρηστευτούν. Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να έχετε πάντα κάποια φακελάκια αποξηραντικού στην εργαλειοθήκη σας.

το τηλέφωνό σας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!