sex videos
site
phim sec

Μόλις δείτε τι θα συμβεί στα Γκρίζα Μαλλιά θα Αρχίσετε να Πίνετε Σιταρόχορτο Κάθε Μέρα!

Μόλις δείτε τι θα συμβεί στα Γκρίζα Μαλλιά θα Αρχίσετε να Πίνετε Σιταρόχορτο Κάθε Μέρα!

Τα γκρίζα μαλλιά μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε πολύ μεγαλύτεροι από όσο πραγματικά είστε. Αν και δεν υπάρχει πρόβλημα να έχετε μερικές άσπρες τρίχες στα μαλλιά σας, πολλοί προσπαθούν να τις κρύψουν εφαρμόζοντας πανάκριβες βαφές.

Είναι αναπόφευκτο να γκριζάρουν τα μαλλιά καθώς μεγαλώνουμε, αλλά κάποιες πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι μπορούμε να καθυστερήσουμε αυτή τη διαδικασία προσθέτοντας στη διατροφή μας το σιταρόχορτο.

Για ποιο λόγο γκριζάρουν τα μαλλιά;

Τα κύτταρα της χρωστικής (μελανοκύτταρα), που βρίσκονται στη βάση του κάθε θύλακα τρίχας, είναι υπεύθυνα για το χρώμα των μαλλιών μας. Με τα χρόνια, αυτά τα κύτταρα φθείρονται και καταστρέφονται στερώντας παράλληλα τη χρωστική των μαλλιών μας και αφήνοντάς τα γκρίζα. Επίσης, η χημική ουσία υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ) μπορεί με φυσικό τρόπο να συσσωρευτεί στην τρίχα και να την αποχρωματίσει.(1)

Για κάποιους οι λευκές τρίχες μπορεί να είναι ένα σημάδι έλλειψης βιταμίνης β12 ή κάποιου προβλήματος στον θυρεοειδή. Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, η χρώση των μαλλιών επηρεάζεται από την ποιότητα του αίματος και την κατάσταση των νεφρών. (2)

Τι είναι το σιταρόχορτο;

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το σιταρόχορτο είναι ο βλαστός που φυτρώνει από την κοτυληδόνα του σπόρου του μαλακού σίτου Triticum aestivum. Πωλείται σε καταστήματα βοτάνων και υγιεινών τροφών ως σκόνη, κάψουλες και σπόρους, τους οποίους μπορείτε να φυτρώσετε μόνοι σας (φύτρα) και να τους καταναλώσετε. Είναι πολύ αποτελεσματικό όταν το φτιάχνετε σε μορφή χυμού και το πίνετε.

Το σιταρόχορτο λέγεται ότι κάνει καλό στο αίμα, επειδή είναι πλούσιο σε χλωροφύλλη. Η χλωροφύλλη είναι η πράσινη χρωστική των φυτών και τα βοηθάει να χρησιμοποιούν το φως του ήλιου για να παράξουν ενέργεια. Είναι λιποδιαλυτή κιι έτσι είναι απαραίτητο να λαμβάνεται μαζί με υγιή λιπαρά, όπως λάδι καρύδας, ώστε να απορροφηθεί σωστά στην κυκλοφορία του αίματος (3).

Πως το σιταρόχορτο αποτρέπει το γκριζάρισμα των μαλλιών;

Οι έρευνες δείχνουν ότι η χλωροφύλλη μειώνει τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από επικίνδυνες χημικές καρκινογόνες ουσίες κι από την ακτινοβολία. Επίσης, μελετάται και ως ένας χημειοπροληπτικος παράγοντας εναντίον του καρκίνου του ήπατος (4). Επίσης πιστεύεται ότι μπορεί να καταπολεμήσει άμεσα τους όγκους (2).

Το κολλέγιο των διεθνών ολιστικών σπουδών εξηγεί ότι προστατεύει το συκώτι και το αίμα εξουδετερώνοντας τοξικές ουσίες όπως το κάδμιο, τη νικοτίνη, το στρόντιο, τον υδράργυρο και το πολυβινυλοχλωρίδιο (2).

Επιπλέον πιστεύεται πως οι μηχανισμοί αυτοί προστατεύουν τα κύτταρα από την κυτταρική γήρανση, συμπεριλαμβανομένου την γήρανση των κυττάρων χρωστικής στους θύλακες των μαλλιών. Περιέχει αντιοξειδωτικά που εμποδίζουν τη φυσική διαδικασία γήρανσης που σχετίζεται με την παραγωγή ελευθέρων ριζών.

Τέλος, οι στερεοχημική δομή της χλωροφύλλης είναι εντυπωσιακά παρόμοια με αυτή της αιμογλοβίνης, της πρωτεΐνης στα ερυθρά αιμοσφαίρια που μεταφέρει το οξυγόνο. Αυτό μπορεί να εξηγεί την ικανότητα να βελτιώνει την ποιότητα του αίματος και τη μεταφορά του οξυγόνου στο τριχωτό της κεφαλής.

Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το σιταροχορτο;

Το σιταρόχορτο προωθεί την κυκλοφορία του αίματος και τροφοδοτεί με τις κατάλληλες βιταμίνες και μέταλλα τους θύλακες και το στέλεχος της τρίχας.

Για να το καταναλώσετε συνιστάται να πίνετε 40 με 60ml φρέσκου χυμού καθημερινά ή 1 κουταλάκι του γλυκού σε σκόνη (2).

Επίσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν λοσιόν απευθείας στα μαλλιά απλώνοντας 40 με 60 ml φρέσκο χυμό σε φρεσκολουσμένα μαλλιά. Αφήστε το υγρό για 5 λεπτά και ξεπλύντε αργότερα με άφθονο νερό. Μπορείτε στο τέλος να κάνετε ένα ξέβγαλμα με ξύδι και να τα χτενίσετε όπως θέλετε.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ

Οι παραπομπές του άρθρου:

(1) http://www.webmd.com/beauty/hair-nails/abcs-premature-graying
(2) http://www.naturalmedicinecollege.ca/natural-medicine-library/can-wheatgrass-turn-grey-hair-back-to-its-natural-colour/
(3) http://lpi.oregonstate.edu/mic/dietary-factors/phytochemicals/chlorophyll-chlorophyllin
(4) http://lpi.oregonstate.edu/mic/dietary-factors/phytochemicals/chlorophyll-chlorophyllin
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!