sex videos
site
phim sec

το Έλαιο Κολοκυθόσπορου προκαλεί Αύξηση Μαλλιών κατά 40% σε Όσους πάσχουν από Αλωπεκίαση

το Έλαιο Κολοκυθόσπορου προκαλεί Αύξηση Μαλλιών κατά 40% σε Όσους πάσχουν από Αλωπεκίαση

Μπορεί η Κολοκύθα να θεραπεύσει την ανδρική φαλάκρα; Μία νέα μελέτη από την Κορέα αναφέρει ότι αυτό ενδεχομένως να είναι απόλυτα πραγματικό!

Σύμφωνα με τη μελέτη, σε ένα δείγμα 76 ανδρών χορηγήθηκαν 400 milligrams ελαίου κολοκυθόσπορου καθημερινά για μία περίοδο είκοσι τεσσάρων εβδομάδων.

Η πυκνότητα των μαλλιών δεν άλλαξε, αλλά όταν η δοκιμαστική αυτή θεραπεία ολοκληρώθηκε, οι άνδρες που είχαν λάβει έλαιο κολοκυθόσπορου είδαν τα μαλλιά τους να αυξάνονται κατά 40%[1]

Αυτό το εύρημα πράγματι δίνει ελπίδες σε ένα ποσοστό ανδρών που ανέρχεται σε 70% και υποφέρει από απώλεια μαλλιών, λόγω ηλικίας, ειδικά σε ηλικίες άνω των 50 ετών.

Ενώ οι σπόροι κολοκύθας είναι εξαιρετικά θρεπτικοί, ακόμη και μια πολύ μικρή ποσότητα, οι ερευνητές πιστεύουν  είναι τελικά η αναστολή της 5-α-αναγωγάσης που οδηγεί σε αύξηση των μαλλιών.

Η 5-α-αναγωγάση είναι ένα ένζυμο που είναι υπεύθυνο για τη ρύθμιση της τεστοστερόνης στους άνδρες∙ υπάρχουν δύο τύποι, ένας από τους οποίους είναι υπεύθυνος για την ανδρική φαλάκρα. Η αναστολή αυτού του ενζύμου επιτρέπει την παραγωγή μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής.

Η συμβατική φαρμακευτική αγωγή κατά της φαλάκρας ενδεχομένως να προκαλεί προβλήματα.

Μεγάλη μερίδα ανδρών χρησιμοποιούν φαρμακευτική αγωγή για τη θεραπεία της ανδρογενούς αλωπεκίας (ανδρική φαλάκρα)∙  το γεγονός αυτό ενδεχομένως να έχει σοβαρές παρενέργειες όπως μείωση της libido, κνησμό του τριχωτού και στυτική δυσλειτουργία. Αντιθέτως, το έλαιο κολοκύθας δεν έχει καμία παρενέργεια.

Η συγκεκριμένη δεν είναι η πρώτη θεραπευτική χρήση του ελαίου από κολοκυθόσπορο άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι οι σπόροι έχουν υπογλυκαιμικές ιδιότητες, γεγονός που ελέγχει και ρυθμίζει τον διαβήτη [2], ενώ βελτιώνει την κατάσταση του διευρυμένου προστάτη [3]; το εκχύλισμα ελαίου ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί στην θεραπευτική αγωγή διαταραχών της ουροδόχου κύστεως (υπερδραστήρια ουροδόχος κύστη)[4], ενώ αναστέλλει την ανάπτυξη των κυττάρων του καρκίνου του μαστού.[5]

Οι σπόροι κολοκύθας (θα εστιάσουμε σε αυτό το τμήμα του θρεπτικού φυτού) είναι πλούσιοι σε μέταλλα και Βιταμίνη E. Στοιχεία όπως μαγγάνιο, φώσφορος, χαλκός, μαγνήσιο και ψευδάργυρος συμπληρώνουν τον κατάλογο των σημαντικών συστατικών.

Η καλύτερη επιλογή φυσικά είναι η κατανάλωση βιολογικής κολοκύθας (αυτό ισχύει για κάθε τρόφιμο. Τα οφέλη για τον οργανισμό είναι περισσότερα όταν καταναλώνετε τον σπόρο με το κέλυφος. Εάν τα ψήσετε, μπορείτε να το κάνετε σε χαμηλή θερμοκρασία φούρνου για περίπου 20 λεπτά το πολύ – κατόπιν τα λίπη και τα θρεπτικά συστατικά αλλοιώνονται.

Επιστροφή στο θέμα των μαλλιών!

Υπάρχουν ωστόσο κι άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς για να βοηθήσει στην αύξηση των μαλλιών, εάν αντιμετωπίζει προβλήματα απώλειας. Βότανα, ειδικές τροφές και τοπικές θεραπείες με αιθέρια έλαια ενδεχομένως να διεγείρουν τους θύλακες των τριχών και να παρέχουν τα απαραίτητα συστατικά για να τις καταστήσουν παραγωγικές. Προσθέστε στη διατροφή σας μία ημερήσια δόση ελαίου κολοκυθόσπορου και ίσως αυξήσετε τις επισκέψεις στο κουρείο!

Άλλη μια χρήση λοιπόν της γνωστής κολοκύθας εκτός του Halloween!

share24.gr / Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης

Ένα σχόλιο

 1. Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

  Φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα πληροφορία, ωστόσο, θα ήταν ευχής έργο, αν πέρα από τις αναφερόμενες πληροφορίες, υπήρχαν στο άρθρο και πρακτικές οδηγίες χρήσης.
  Η αναφορά
  “Σύμφωνα με τη μελέτη, σε ένα δείγμα 76 ανδρών χορηγήθηκαν 400 milligrams ελαίου κολοκυθόσπορου καθημερινά για μία περίοδο είκοσι τεσσάρων εβδομάδων.”
  δεν βοηθάει καθόλου στην πράξη.

  Θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε πρόσθετες πρακτικές πληροφορίες και οδηγίες???

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!