sex videos
site
phim sec

Οι Μόνες 2 Λέξεις που Χρειάζεται να Χρησιμοποιείς Σωστά στη Ζωή Σου - Η Μια Οδηγεί στην Ευτυχία Κι η Άλλη Στην Επιτυχία

Οι Μόνες 2 Λέξεις που Χρειάζεται να Χρησιμοποιείς Σωστά στη Ζωή Σου – Η Μια Οδηγεί στην Ευτυχία Κι η Άλλη Στην Επιτυχία

Του Eric Barker

Σοβαρά διαβάσατε! Η ευτυχία και η επιτυχία εξαρτώνται μόνο από δύο λέξεις!
Επειδή δε θέλουμε να σας ταλαιπωρήσουμε θα σας τις αποκαλύψουμε αμέσως:

  • Η λέξη «ναι» οδηγεί στην ευτυχία.
  • Η λέξη «όχι» οδηγεί στην επιτυχία.

Παρακάτω θα διαβάσετε τους λόγους.

Πείτε «ΝΑΙ» για να Είστε Ευτυχισμένοι

Κάθε φορά που λέμε “Ναι” ανοίγουμε την πόρτα σε μια ευκαιρία. Η δεκτικότητα επιτρέπει πολλά πράγματα να συμβούν στη ζωή μας. Μια έρευνα (1) δείχνει ότι η πληθώρα μικρών όμορφων πραγμάτων στη ζωή μας είναι ο δρόμος προς την ευτυχία. Όταν προσπαθούμε να ζήσουμε πολλές μικρές απολαύσεις, φτάνουμε στο αποκορύφωμα της ευτυχίας.

Στο βιβλίο Ο μύθος της ευτυχίας της Sonja Lyubomirsky (2) διαβάζουμε:

Ένας ερευνητής πήρε συνέντευξη από ανθρώπους όλων των εισοδηματικών κλάσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαπίστωσε ότι εκείνοι που ικανοποιούνταν από χαμηλού κόστους απολαύσεις, όπως πικ-νικ με τους φίλους τους, εξόδους για έναν καφέ, και βραδιές σε σπίτια φίλων για προβολή ταινιών, ήταν περισσότερο ικανοποιημένοι με τη ζωή τους από αυτούς ζητούσαν πολυτέλειες. Άλλοι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι δραστηριότητες που δεν απαιτούσαν χρήματα για να επιτευχθούν, έδιναν μικρές ικανοποιήσεις κάθε φορά στους συμμετέχοντες και καθώς αυτές συσσωρεύονταν, είχαν μεγάλο και θετικό αντίκτυπο στην συνολική ευτυχία του ατόμου σε μακροπρόθεσμη βάση.

Τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν σε κάτι που ήδη ξέρουμε. Λέγοντας ναι σε δραστηριότητες και συμβάντα μένουμε απασχολημένοι. Το ενδιαφέρον είναι πως οι μελέτες δείχνουν (3) πως είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν είμαστε απασχολημένοι με μια δραστηριότητα.

Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι εκείνοι που μένουν αρκετά απασχολημένοι σε δραστηριότητες, αλλά παράλληλα δεν αισθάνονται πως οι δραστηριότητες που κάνουν τους καταπιέζουν κι είναι γι’ αυτούς καταναγκαστικές.

Έτσι, να λέτε ναι σε πράγματα και προκλήσεις που παρουσιάζονται στη ζωή σας για να παραμένετε ενεργοί και κοινωνικοποιημένοι, το οποίο μας κάνει περισσότερο ευτυχισμένους από οτιδήποτε άλλο.

Αυτό το τελευταίο, η κοινωνική ζωή του ατόμου μπορεί να αξίζει περισσότερο κι  από ένα τεράστιο εισόδημα που μπορεί να κερδίσει κάποιος μέσα σε ένα χρόνο. Η κοινωνική ζωή κι οι σχέσεις με τους άλλους είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που υπάρχει στη ζωή.

Επίσης, όσο περισσότερες προκλήσεις αποδεχόμαστε, τόσο περισσότερες ευκαιρίες μας ανοίγονται μπροστά μας για καινούργια πράγματα και νέες εμπειρίες. Έτσι, στην ουσία το να λέτε ναι σας κάνει και πιο τυχερούς στη ζωή σας.

Μετά από όλα αυτά, ενδεχομένως, κάποιος μπορεί να σκεφτεί:
-Μα με το να λέω ναι σε ό, τι μου παρουσιάζεται μπροστά μου, δεν υπάρχει περίπτωση να συσσωρεύσω στη ζωή μου και άσχημες καταστάσεις;

Στην απάντησή μου, αρχικά, να ξεκαθαρίσω πως δεν συμβουλεύω να λέει κάποιος ναι σε πράγματα που θα βλάψουν τον ίδιο ή τους άλλους. Σύμφωνα με τις μελέτες (4), καθώς γερνάμε τείνουμε να θυμόμαστε τα όμορφα γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή μας και να ξεχνάμε τα άσχημα.Έτσι, με όσο περισσότερα πράγματα ασχολούμαστε, τόσο περισσότερες ευτυχισμένες αναμνήσεις θα έχουμε.

Και τι γίνεται όταν ξεκινάμε να κάνουμε μερικά πράγματα και μετά μετανιώνουμε γι’ αυτά; Φυσικά, όλοι μας κατά καιρούς λέμε ναι σε χαζομάρες και διάφορα άλλα πράγματα που αργότερα μετανιώνουμε που τα κάναμε. Αλλά καθώς μεγαλώνουμε και κοιτάμε τη ζωή που αφήσαμε πίσω, οι περισσότεροι άνθρωποι μετανιώνουν πριν πεθάνουν για πράγματα που δεν έχουν κάνει ή δεν βρήκαν το θάρρος να κάνουν.

Γι’ αυτά ακριβώς τα πράγματα υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει: λυπόμαστε για όσα δεν τολμήσαμε να κάνουμε περισσότερο από αυτά που κάναμε και δεν μας άρεσαν.

Έτσι, λοιπόν, αν θέλετε να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι αρχίστε να λέτε περισσότερα “ναι” σε προκλήσεις που παρουσιάζονται μπροστά σας.

Διαβάστε επίσης: Τι θα θυσίαζες για να βρεις την ευτυχία;

Πείτε «ΟΧΙ» για να Γίνετε Επιτυχημένοι

Το “Όχι” βάζει πλαίσια και μας εστιάζει στην ουσία.
Η προσήλωση στον στόχο είναι ένα από τα κοινά χαρακτηριστικά των πιο επιτυχημένων ανθρώπων. Ο Γουόρεν Μπάφετ είπε κάποτε:

Η διαφορά μεταξύ των επιτυχημένων ανθρώπων και των πολύ πιο επιτυχημένων ανθρώπων είναι ότι οι πολύ πιο επιτυχημένοι άνθρωποι λένε «όχι» σχεδόν στα πάντα. Κι αυτό είναι που τους δίνει το χρόνο να μείνουν αφοσιωμένοι στον στόχο τους τόσο πολύ.

Αν ρωτήσετε τους κορυφαίους καλλιτέχνες, επιστήμονες ή επιχειρηματίες θα σας πουν το ίδιο πράγμα: Όποιος βρίσκεται στη κορυφή του είδους του έχει εργαστεί μανιωδώς και ασταμάτητα γι’ αυτό.

Όταν προσπαθούμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα τείνουμε να γινόμαστε μέτριοι. Θες να γίνεις μια ιδιοφυΐα που θα έχει αφιερώσει 10000 ώρες να τελειοποιήσει την τέχνη του; Θα πρέπει πρώτα να βρεις τις 10000 ώρες για να το κάνεις. Κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πεις όχι σε πολλά άλλα πράγματα.

Ο Dan Coyle στο εξαιρετικό βιβλίο του Talent Is Overrated (5), λέει τα εξής:

Ένας, και μόνο ένας παράγοντας μπορεί να προβλέψει πόσο ολοκληρωμένος μπορεί να έχει γίνει στη μουσική ένας μαθητής, κι αυτός δεν είναι το ταλέντο του αλλά το πόσες ώρες έχει εξασκηθεί στην τέχνη του.

Η επιτυχία έρχεται κάνοντας καλή δουλειά. Και η καλή δουλειά θέλει ατέλειωτες ώρες για να έρθει. Θέλετε να γίνετε επιτυχημένοι σε αυτό που κάνετε; Κάντε το “ΟΧΙ” την προεπιλεγμένη απάντηση σε άλλα πράγματα που σας ζητούν να κάνετε.

Διαβάστε επίσης: Τα 5 χαρακτηριστικά των πολύ επιτυχημένων ανθρώπων που πρέπει να ακολουθήσετε

Το Μεγάλο Ερώτημα: Πως Μπορώ να Συνδυάσω Αυτά τα Δύο;

Λέγοντας ναι σε όλα συνεχώς, θα πάρετε αρκετή χαρά και ικανοποίηση, αλλά σπάνια θα καταφέρνετε τους κυριότερους στόχους που βάζετε. Από την άλλη, το να λέτε όχι σε όλα, θα σας βοηθήσει να γίνετε αρκετά επιτυχημένοι σε αυτό που κάνετε, αλλά ταυτόχρονα θα βλέπετε τη ζωή σας μίζερη και θα είστε ανικανοποίητοι

Άρα, που μπορεί να βρίσκεται η ισορροπία;

Όλα ξεκινούν με το να θέσετε ένα προστατευόμενο χρονικό διάστημα μέσα στη μέρα σας που θα τον αφιερώνετε αποκλειστικά στο σημαντικό έργο σας.
Αυτές τις ώρες θεωρήστε τες απαραβίαστες. Οτιδήποτε απειλεί αυτό το χρονικό διάστημα απορρίψτε το και πείτε “όχι” σε άλλες δραστηριότητες που σας ζητούν να κάνετε εκείνη τη στιγμή.

Το χρονικό αυτό διάστημα που αφιερώνετε για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας πάνω στον στόχο σας θα πρέπει να είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας, οι στιγμές που το μυαλό σας θα είναι κοφτερό και το σώμα σας ξεκούραστο και ικανό. Το καλύτερο χρονικό διάστημα της ημέρας σας πρέπει να το αφιερώνεται αποκλειστικά στην βελτίωση των ικανοτήτων σας. Αφού έχετε βελτιώσει τις ικανότητές σας, τότε και μόνο τότε θα πρέπει να ασχολείστε με τους άλλους και να κάνετε άλλες δραστηριότητες.

Κάποιοι άνθρωποι προγραμματίζουν κάθε λεπτό που περνάει μέσα στη μέρα. Αν κάτι τέτοιο σας ακούγεται υπερβολικό και αρκετά εξεζητημένο, κανένα πρόβλημα. Απλά, δώστε έμφαση στο να προγραμματίζετε κάποιες προστατευόμενες μέρες, αντί για προστατευόμενες ώρες.

Ίσως έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι από τους γνωστούς σας κλείνονται για μέρες στο σπίτι ή έχουν το τηλέφωνό τους κλειστό, κι όταν τους ζητάτε να βγουν μαζί σας βόλτα εκείνο το χρονικό διάστημα, η απάντησή τους είναι όχι. Αυτό δείχνει ότι κάποιο σημαντικό έργο έχουν σε εξέλιξη.

Οι υπόλοιπες μέρες τους που τις προορίζουν για νέες προκλήσεις, για εθελοντισμό, για εξόδους και εξορμήσεις, η απάντηση είναι συνεχώς ναι, ναι, ναι.

Φυσικά θα πρέπει να δοκιμάσετε ποια μέθοδος λειτουργεί για σας προσωπικά, αλλά αυτή η διαδικασία διαχωρισμού του χρόνου και προγραμματισμού είναι το πρώτο βήμα για να βρείτε την ισορροπία μεταξύ της εργασίας σας και της ικανοποίησης στη ζωή σας.

Συνοψίζοντας

Είναι αρκετά απλό:

  • Για την ευτυχία σας: να λέτε “ναι” περισσότερο.
  • Για την επιτυχία σας: να λέτε “όχι” περισσότερο.
  • Και αρχίστε να πειραματίζεστε θέτοντας ένα προστατευμένο χρονικό διάστημα μέσα στη μέρα σας για να είστε σίγουροι ότι κάνετε και τα δύο με έναν σωστό και δίκαιο τρόπο.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Spirit Alive – Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση

Οι παραπομπές που υπάρχουν στο άρθρο:

(1) http://www.bakadesuyo.com/do-many-small-pleasures-beat-fewer-larger-one
(2) http://www.amazon.com/gp/product/1594204373/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=1594204373&linkCode=as2&tag=spacforrent-20
(3) http://www.bakadesuyo.com/2010/07/are-we-happier-when-were-busy/
(4) http://www.bakadesuyo.com/2012/01/why-are-older-people-happier/
(5) http://www.amazon.com/gp/product/1591842948/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=spacforrent-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=1591842948
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!