sex videos
site
phim sec

Νομίζεις Ότι Απέτυχες Άλλα στην Πραγματικότητα Έχεις Καταφέρει τα Πάντα!


Είναι συχνά δύσκολο να αντιληφθείς πόσο κοντά είσαι στην επιτυχία. Κατά καιρούς όλοι μας αισθανόμαστε πως απέχουμε πολύ από την επιτυχία. Νιώθουμε πως έχουμε τελματώσει στην ίδια κατάσταση και αγωνιζόμαστε για να κάνουμε ακόμη και την παραμικρή πρόοδο. Όλα όσα νιώθουμε είναι φυσιολογικά, αλλά θα πρέπει να απελευθερωθούμε από τέτοιες σκέψεις και να δούμε τον εαυτό μας και τη ζωή μας με μια πιο θετική διάθεση.

Το κλειδί είναι να δίνουμε προσοχή στα μικρά πράγματα που μας συμβαίνουν.Το ότι δεν καταφέραμε ακόμα να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, δεν σημαίνει πως είμαστε αποτυχημένοι. Στην πραγματικότητα, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Η πραγματική ευτυχία και επιτυχία δεν έρχεται με την υλοποίηση όλων των στόχων και επιθυμιών μας με μιας στο παρόν, αλλά μέσα από την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας για όσα έχουμε καταφέρει ήδη και την υπομονή για τα αποκτήματα που θα έρθουν στο μέλλον.

Κάθε πρωί όταν ξυπνάτε, να σκέφτεστε τρία πράγματα που πηγαίνουν καλά στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Επίσης, κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε αγκαλιάστε νοερά με εκτίμηση όλα τα μικρά πράγματα που πήγαν καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι θα συνειδητοποιείτε τις καθημερινές επιτυχίες σας.

Αξιοποιήστε τη δύναμη της σκέψης σας με τρόπο τέτοιο που να ασκεί θετικές επιρροές στη ζωή σας, τότε αυτή θα δυναμώσει και θα είναι πιο ισχυρή κάθε μέρα. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας πράγματα που κάνει καλά και διάφορα ταλέντα που έχει και με φυσικό τρόπο θα αντιληφθείτε πως μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα εξίσου καλά. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απολαύσετε περισσότερες επιτυχίες στη ζωή σας δεν είναι να βασανίζετε τον εαυτό σας με όσα δεν πήγαν τόσο καλά όσο περιμένατε, αλλά, αντίθετα, να επεκτείνετε και να διευρύνεται τα επιτεύγματα που ήδη έχετε.

Εδώ παραθέτουμε, με την μορφή υπενθυμίσεων, δεκαέξι καλούς λόγους για τους οποίους είστε ήδη επιτυχημένοι στη ζωή:

1. Βαδίζετε στο δικό σας μονοπάτι, όχι στο μονοπάτι κάποιου άλλου.

Μία από τις βασικότερες πηγές τόσο της επιτυχίας όσο και της ευτυχίας είναι απλά να αισθάνεστε άνετα με τον εαυτό σας. Η υπόστασή σας δεν είναι ένας θεατρικός ρόλος και η αλήθεια των πραγμάτων δεν προκύπτει από κάποιο σενάριο. Αφήστε τη σκέψη σας ελεύθερη και μην κρύβεστε πίσω από προσωπεία. Ποτέ μην αφήνετε την άγνοια, το μίσος, τις δραματικές καταστάσεις ή την αρνητικότητα να σας σταματήσουν. Αν επιθυμείτε να κάνετε τη διαφορά, θα πρέπει να συνεχίσει να διαφέρετε από τον κόσμο. Δεν πρέπει να φοβάστε να παίρνετε το δικό σας μονοπάτι και δεν πρέπει να φοβάστε το ρίσκο.

2. Χρησιμοποιείτε τους φόβους σας για το συμφέρον σας.

Όπως γνωρίζετε, το να το βάζετε στα πόδια μπροστά στις φοβίες σας δείχνει δειλία, που ποτέ δεν θα σας επιτρέψει να κερδίσετε. Στην πραγματικότητα, αυτό που φοβάστε να αντιμετωπίστε είναι συχνά ακριβώς αυτό που θα σας ελευθερώσει. Έτσι, συνεχίστε και σήμερα τις προσπάθειές σας κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός. Μην αφήνετε το φόβο σας να αποφασίζει για το μέλλον σας. Μην τον αφήνετε να σας εγκλωβίζει. Αντ ‘αυτού, αφήστε τον να σας αφυπνίσει! Δείτε τις πιθανότητες της επιτυχίας και ενθουσιαστείτε. Πείτε στον εαυτό σας ότι το να φοβάστε μια άσχημη έκβαση είναι πολύ χειρότερο από την ίδια την αποτυχία. Πείσετε τον εαυτό σας ότι όλα όσα θέλετε είναι  απέναντι από τις φοβίες σας, επειδή αυτή είναι η πραγματικότητα.

3. Δεν αφήνετε ποτέ τις επιμέρους αποτυχίες να σας σταματήσουν.

Κάθε επιτυχία έχει μια σειρά από αποτυχίες πίσω της, και κάθε αποτυχία οδηγεί προς την επιτυχία. Μάλιστα πολλές φορές, όπως ξέρουμε, μαθαίνουμε από τα λάθη και τις αποτυχίες μας και όχι από τα κατορθώματά μας. Κάθε φορά που κάτι πάει στραβά, παίρνουμε ένα μάθημα από αυτό και προχωρούμε ένα βήμα μπροστά. Στο τέλος της ημέρας, άσχετα με τις επιλογές που κάνουμε, με τις διαφωνίες μας, με τις αλλαγές ή με όσα αποκρύψαμε, η ζωή συνεχίζεται. Αν οι προσπάθειες που κάνατε σήμερα δεν είχαν το αποτέλεσμα που θα θέλατε, σκεφθείτε πως αύριο θα έχετε μια νέα ευκαιρία να δοκιμάσετε ξανά ή να προσπαθήσετε ξανά με έναν διαφορετικό τρόπο. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολλές ευκαιρίες.

4. Κάθε μέρα μαθαίνετε κάτι νέο που σας βοηθά.

Για να βρείτε την καλύτερη λύση σε ένα πρόβλημα, θα πρέπει περιστασιακά να απομακρύνεστε από αυτό και να το εξετάζετε πιο ήρεμα. Δεν υπάρχουν λάθος δρόμοι, μόνο μονοπάτια, στα οποία δεν ξέρετε από την αρχή πως να τα διαβείτε. Εντέλει, για να πετύχετε δεν χρειάζεται να είστε τέλειοι, απλά πρέπει να κατανοείτε τα βήματα που χρειάζεται να κάνετε και να βελτιώνεστε. Αφήστε τα λάθη να σας ενδυναμώσουν. Η ζωή αποτελείται από μικρότερα ταξίδια. Μάθετε περισσότερα σε κάθε σας βήμα και μην συγχέετε την πορεία σας με τον προορισμό σας. Αν χάσατε μια μάχη, δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να κερδίσετε τον πόλεμο.

5. Αναθεωρείτε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε ορισμένα σημαντικά εμπόδια.

Τίποτα δεν είναι ποτέ τόσο φοβερό όσο φαίνεται. Τίποτα! Κάθε φορά υπάρχει ένα όφελος και μια κρυμμένη ευλογία στις πτυχές της κάθε εμπειρίας και του κάθε αποτελέσματος. Εξετάστε το ενδεχόμενο, τα μικρά εμπόδια στην πορεία της ζωής σας να μην την αποσταθεροποιούν, αλλά να αποτελούν εφαλτήριο για νέες εκπληκτικές εμπειρίες.

6. Αποδέχεστε και αγαπάτε το όποιο αποτέλεσμα καταφέρατε

Μεγάλη σημασία για την επιτυχία και την ευτυχία δεν είναι μόνο να πετυχαίνετε τους στόχους σας, αλλά αποδεχόσαστε συνειδητά το όποιο αποτέλεσμα αποκομίζετε. Συνεχίστε να αποδέχεστε ό, τι εισπράττετε από τις προσπάθειές σας και εκτιμήστε το, μάθετε από αυτό και αφήστε το να συνεχίσει. Μερικές φορές η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση είναι απλά να συμφιλιώνεστε με ό, τι μπορέσατε να καταφέρετε, αντί να στενοχωριέστε και να πασχίζετε για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Πείτε στον εαυτό σας πως είναι το καλύτερο που κατάφερε την παρούσα στιγμή και στο μέλλον, ίσως μπορέσετε περισσότερα.

7. Επικεντρώνεστε όσο είναι δυνατόν στο παρόν.

Όλοι μας έχουμε δύο ζωές, με την δεύτερη να αρχίζει την στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι έχουμε μόνο μία. Πραγματικά, τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από το σήμερα. Επειδή δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν ή να προβλέψετε με ακρίβεια το μέλλον, πρέπει να ξέρετε πως ασχολούμενοι με αυτές τις δύο απατηλές αιωνιότητες μπορείτε να καταστρέψετε το παρόν σας. Έτσι, επικεντρωθείτε στο παρόν και σε όσα μπορείτε να δημιουργήσετε σήμερα. Το αύριο θα αποκαλυφθεί στην ώρα του και το χτες έχει ήδη συντελεστεί. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι’ αυτά.

8. Αγαπάτε πρώτα τον εαυτό σας και όχι την ιδέα πως όλοι οι άλλοι οφείλουν να σας αγαπούν.

Το να δίνετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, δεν σημαίνει ότι είστε εγωιστής ή εγωίστρια, σημαίνει πως έχετε αυτεπίγνωση αυτού που είστε. Σημαίνει πως ποτέ δεν θα ξεχάσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας, όπως περιμένετε από τους άλλους να κάνουν.

9. Δεν κρίνετε τους άλλους ανθρώπους.

Εμείς οι άνθρωποι επικρίνουμε εύκολα τους άλλους, αλλά δύσκολα εντοπίζουμε λάθη σε μας για να τα διορθώσουμε. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι πολύ πιο εύκολο να κρίνουμε τους άλλους από το να τους καταλάβουμε. Η κατανόηση απαιτεί μια έξτρα ευγένεια και υπομονή, και αυτό το “έξτρα” κοστίζει και κάνει όλη τη διαφορά στο τέλος.

10. Είστε ο λόγος που μερικοί άνθρωποι χαμογελούν.

Μην χάνετε την ευκαιρία να λέτε στους άλλους πόσο θαυμάσιοι και όμορφη είναι, μέσα και έξω. Εκδηλωθείτε σε αυτούς που το αξίζουν και να είστε σίγουροι πως και αυτοί θα κάνουν το ίδιο σε σας.

11. Έχετε απίστευτους ανθρώπους στη ζωή σας.

Η ικανότητα σας να είστε αποτελεσματικοί και ευτυχισμένοι είναι συνδεδεμένη σε άμεση συνάρτηση με την ποιότητα των ανθρώπων που αποτελούν το στενό σας περιβάλλον. Η ευκαιρία να τηλεφωνείτε σε κάποιους από αυτούς, όσο μακριά και αν βρίσκονται, είναι μια ανεκτίμητη ευλογία. Τέτοιες σχέσεις αξίζει να τις γιορτάζετε.

12. Είστε ανιδιοτελής με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα.

Κάθε ανήθικη πράξη που διαπράχθηκε ποτέ, είχε ένα εγωιστικό κίνητρο. Υπάρχουν πολλές συμπεριφορές που μισούμε στους άλλους ανθρώπους, αλλά συχνά παρόμοιες συμπεριφορές τις δικαιολογούμε στον εαυτό μας. Είναι προτέρημά σας να αρχίσετε να κάνετε θυσίες για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο και αποτελεί ίσως το δυσκολότερο τμήματα της αγάπης να πρέπει να θυσιάσετε πράγματα γι’ αυτούς ή να τους τα χαρίσετε ανιδιοτελώς.

13. Σταματήσατε να κάνετε πράγματα για τους άλλους από ενοχή.

Μερικές φορές ικανοποιούμε τα χατίρια των αγαπημένων προσώπων μας από ενοχή. Πρέπει να σταματήσουμε να αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ό,τι μας ζητάνε για να δείξουμε ότι τους νοιαζόμαστε. Είναι μερικές φορές δύσκολο να το κατανοήσουμε, αλλά όταν κυριαρχούμαστε από μια ενοχική συνείδηση, δίνουμε δικαίωμα στους άλλους και στις σχέσεις μας να εξουσιάζουν τη ζωή μας. Είναι θεμιτό να λέτε «όχι» στους φίλους και στην οικογένειά σας μερικές φορές. Απλά συνεχίστε να κάνετε αυτό που ξέρετε πως είναι σωστό, και μην αφήνετε ποτέ τις ψεύτικες ενοχές να σας κλέβουν την ενέργεια.

14. Δεν ξοδεύεστε για να εντυπωσιάσετε ή να ικανοποιήσετε τους άλλους.

Αντί να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας με ακριβά υλικά αγαθά, πείτε τους για πράγματα που δεν έχετε: “Δεν έχω καλή οικονομική κατάσταση να το αγοράσω αυτό” ή “Θα πρέπει να μαζέψω χρήματα για να το πάρω“. Δεν έχουμε, οι περισσότεροι, αρκετά χρήματα για να ικανοποιήσουμε όλες μας τις επιθυμίες. Υπάρχουν πολλοί που εργάζονται σε 2 και 3 δουλειές για πολλές ώρες μόνο και μόνο για να αγοράσουν πολυτελή αυτοκίνητα και να γράψουν τα παιδιά τους σε ακριβές εξωσχολικές δραστηριότητες, τη στιγμή που θα ήταν όλοι πιο ευτυχισμένοι και γεμάτοι αν δούλευαν λιγότερο και αφιέρωναν περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και στους φίλους τους.

15. Σέβεστε τον εαυτό σας απαγορεύοντας στους άλλους να σας χειραγωγούν.

Ποτέ μην εμπλέξετε τον αυτοσεβασμό σας ή τις ηθικές σας αξίες σε μια σχέση. Η αληθινή αγάπη και φιλία ξεδιπλώνεται και επεκτείνεται μέσω του αμοιβαίου σεβασμού. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν και να σας εκμεταλλευτούν νευόμενοι τις αδυναμίες σας, αλλά εσείς δεν πρέπει να ενδώσετε.

16. Όσο και αν προσπαθείτε, γνωρίζετε πως δεν μπορείτε να τους ικανοποιήσετε όλους.

Μείνετε στιβαροί στις θέσεις σας και μην αφήνετε τις αρνητικές απόψεις των άλλων να σας εκτροχιάσουν. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, αυτοί που απορροφούν την ενέργειά σας και σας αποθαρρύνουν συνεχώς, και αυτοί που σας υποστηρίζουν και χαίρονται με τις επιτυχίες σας. Αποφύγετε του πρώτους. Χτίστε γέφυρες με αυτούς που σας ενθαρρύνουν και προχωρήστε μπροστά. Να επιδιώκετε να είστε ευτυχισμένοι, ειλικρινείς και αληθινοί με τον εαυτό σας κάθε μέρα. Αν κάποιοι δεν σας συμπαθούν, αφήστε τους στη μιζέρια τους. Η επιτυχία στη ζωή δεν είναι συνώνυμο της ευχαρίστησης για όλους.

Εάν δεν πληρείτε όλα τα σημεία αυτής της λίστας, μην απογοητεύεστε. Αυτή η λίστα είναι μόνο μια πρόχειρη κατευθυντήρια γραμμή. Όλοι χρειαζόμαστε το δικό μας χρόνο για να διανύσουμε την δική μας απόσταση με το δικό μας τρόπο. Να έχετε κατά νου πως η επιτυχία δεν είναι μια δεξιότητα που έχει κάποιος, αλλά μια επίμονη στάση. Δεν είναι η Ιθάκη, αλλά ο προορισμός και οι δυσκολίες που θα περάσετε για να φτάσετε ως εκεί. Είναι αυτό που κάνετε κάθε μέρα. Είναι αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή! Είστε επιτυχημένοι ήδη στη ζωή! Απλά πρέπει να το πιστέψετε!

Για περισσότερα παρόμοια άρθρα σχετικά με θέματα Ευεξίας και Προσωπικής Ανάπτυξης κάντε like στην σελίδα «Τα Μυστικά Μιας Ευτυχισμένης Ζωής» στο facebook πατώντας το κουμπί like (Μου Αρέσει) παρακάτω:
Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη και Πνευματικότητα κάντε like στην σελίδα Ψυχολογία & Φιλοσοφία στο facebook πατώντας στο πλαίσιο που ακολουθεί το like (Μου αρέσει) :
Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via marcandangel.com
!!!Σημαντικό!!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!