sex videos
site
phim sec

Ο Έρωτας Στον Ρομαντισμό και την Σύγχρονη Εποχή Μια Κριτική Πάνω Στις Αρχές του Ρομαντισμού

Ο Έρωτας Στον Ρομαντισμό και την Σύγχρονη Εποχή! Μια Κριτική Πάνω Στις Αρχές του Ρομαντισμού!

Από το 1750 και πέρα, άρχισε μια εξαιρετικά διακριτή εποχή στην ιστορία του έρωτα, ο Ρομαντισμός. Ο Ρομαντισμός αναδείχτηκε ως ιδεολογία στην Ευρώπη στα μέσα του 18ου αιώνα στο μυαλό των ποιητών, των καλλιτεχνών και των φιλοσόφων. Πλέον, οι αρχές του έχουν κατακτήσει τον κόσμο, αν και δεν συμβαίνει κάθε σχέση να ακολουθεί το ρομαντικό πρότυπο κατά γράμμα. Σε γενικές γραμμές είναι συχνά παρών στη συμπεριφορά του ζευγαριού.

Οι Αρχές του Ρομαντισμού μπορούν να συνοψισθούν ως εξής:

Ο Ρομαντισμός είναι βαθιά αισιόδοξος για το γάμο.

Ο γάμος μέχρι και σήμερα θεωρείται μια ένωση δύο ανθρώπων που έχει πρακτικές και συναισθηματικές προεκτάσεις. Ο Ρομαντισμός πήρε αυτόν τον ορισμό του γάμου και τον εμπλούτισε με μια ξεχωριστή, για το κάθε ζευγάρι, παθιασμένη ιστορία αγάπης. Το αποτέλεσμα ήταν να εξελιχθεί ο γάμος σε μια μοναδική δια-βίου παθιασμένη σχέση.

Ο Ρομαντισμό Σύνδεσε την Αγάπη με το Σεξ.

Πριν τον Ρομαντισμό οι άνθρωποι μπορούσαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με συντρόφους που δεν ένιωθαν γι’ αυτούς αγάπη και, απ’ την άλλη, ήταν σύνηθες να αγαπούν κάποιον χωρίς να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί του.

Ο Ρομαντισμός εξύψωσε την σωματική επαφή ως την υπέρτατη έκφραση της αγάπης. Το συχνό σεξ, που ικανοποιεί αμοιβαία το ζευγάρι έγινε ο προάγγελος της υγείας κάθε σχέσης. Βέβαια, χωρίς απαραίτητα να το θέλει, ο ρομαντισμός οδηγεί τα ζευγάρια που κάνουν σπάνια σεξ ή τις περιπτώσεις μοιχείας στην καταστροφή.

Ο Ρομαντισμός προτείνει ότι η αληθινή αγάπη πρέπει να σημαίνει το τέλος τις μοναξιάς του ατόμου.

Ο ιδανικός σύντροφος πρέπει να μας καταλαβαίνει εξ ολοκλήρου, ενδεχομένως, χωρίς να χρειάζεται καν να μας μιλήσει και να το εκφράσει με λέξεις. Μας το διαβιβάζει στις ψυχές μας. Οι Ρομαντικοί πρότειναν την ιδέα πως ο σύντροφός μπορεί να εκφράζεται, χωρίς να χρειάζεται να πει τίποτα.

Ο Ρομαντισμός πιστεύει ότι θα πρέπει ο καθένας αφήσει τον εαυτό του να καθοδηγείται από τα συναισθήματα τα του στην επιλογή ενός συντρόφου, χωρίς να σκέφτεται άλλους ελάσσονος σημασίας πρακτικούς λόγους. Ξέρετε ότι είστε ερωτευμένοι, επειδή έχετε αυτή την ιδιαίτερη αίσθηση ανάτασης όταν είστε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ο Ρομαντισμός εκδηλώνει μια ισχυρή περιφρόνηση για την πρακτικότητα και τα χρήματα.

Φαίνεται ψυχρό και μη-ρομαντικοί να πούμε ότι βρήκαμε το σωστό άτομο για σχέση, επειδή και οι δύο έχουμε μια άριστη οικονομική επιφάνεια ή επειδή έχουμε τα ίδια γούστα ή είμαστε λάτρεις της συνέπειας.

Ο Ρομαντισμός πιστεύει ότι η αληθινή αγάπη είναι συνώνυμη με την αποδοχή του ερωτικού συντρόφου όπως είναι με όλα τα πλεονεκτήματα και τα ελαττώματά του.

Η ιδέα και μόνο ότι ο σύντροφός ή εαυτός σας χρειάζεται να αλλάξετε λαμβάνεται σαν σημάδι ότι η σχέση είναι στο χείλος της αβύσσου.

Η φράση: “Θα πρέπει να αλλάξεις για να συνεχίσουμε” είναι το τελευταίο όριο λίγο πριν την διάλυση της σχέσης.

Αυτό το πρότυπο της αγάπης, που βασίζεται στις παραπάνω αρχές του Ρομαντισμού, ανήκει στην ιστορική κουλτούρα και είναι εξαιρετικά όμορφο και ευχάριστο. Αλλά μπορούμε να δηλώσουμε ευθαρσώς πως, ο Ρομαντισμός έχει καταστροφική επίδραση στις σχέσεις.

Είναι ένα κίνημα διανοητικό και πνευματικό που έχει καταστροφικές συνέπειες στην ικανότητα των απλών ανθρώπων να οδηγηθούν σε μια επιτυχημένη συναισθηματική ζωή. Η επιβίωση της αγάπης έγκειται στην υπερνίκηση μιας σειράς λαθών που εκούσια υπάρχουνε και απορρέουν από τον ρομαντισμό.

Αυτοί είναι μερικοί από τους μύθους του ρομαντισμού.

-Όταν συναντάμε ένα άτομο με εκπληκτική εσωτερική και εξωτερική ομορφιά, τότε αμέσως αισθανόμαστε μια ιδιαίτερη έλξη για αυτόν και αυτός για εμάς.

-Θα πρέπει να υπάρχει ικανοποίηση στο σεξ, όχι μόνο στην αρχή της σχέσης, αλλά για πάντα.

-Όταν είμαστε σε μια σχέση δεν θα πρέπει ποτέ να νιώσουμε έλξη για οποιονδήποτε άλλο.

-Το ζευγάρι θα πρέπει να κατανοεί ο ένας τον άλλο διαισθητικά.

-Δεν χρειαζόμαστε να πάρουμε μια αγωγή και να εκπαιδευτούμε πάνω στην αγάπη.

-Μπορεί κάποιος να χρειάζεται εξάσκηση για να γίνει πιλότος ή τον νευροχειρούργος, αλλά όχι για να γίνει εραστής.

-Μπορούμε να βρούμε τον δρόμο και τον τελικό προορισμό μας ακολουθώντας τα συναισθήματά μας.

-Θα πρέπει να μην κρατάμε κανένα μυστικό και να περνάμε συνεχώς όλο μας το χρόνο μαζί με τον σύντροφό μας.

-Η εργασία δεν εμποδίζει την ευτυχία του ζευγαριού.

-Μπορεί το ζευγάρι να αναθρέψει μια οικογένεια χωρίς καμία απώλεια της σεξουαλικής ή συναισθηματικής έντασης.

-Ο εραστής μας πρέπει να είναι η αδελφή ψυχή μας, ο καλύτερος φίλος, προστάτης , οδηγός, σύμβουλος, διαχειριστής του νοικοκυριού και πνευματικός οδηγός.

Αν αμφισβητούμε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει την αγάπη ο ρομαντισμός, δεν το κάνουμε για να καταστρέψουμε το πρότυπο του έρωτα, αλλά για να το προστατεύσουμε.

Χρειάζεται να κατασκευάσουμε μια μετα-ρομαντική θεωρία για το ζευγάρι, διότι προκειμένου να έχουμε μια υγιή σχέση το τελευταίο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να απορρίψουμε την ρομαντική προσέγγιση των συναισθημάτων που μπορούν να προκαλέσουν κλυδωνισμούς στη σχέση.

Πρέπει να αντικαταστήσουμε το ρομαντικό πρότυπο με μια ψυχολογικά ώριμη και ολοκληρωμένη οπτική του έρωτα, που θα μπορούσε να ενθαρρύνει μέσα μας μια σειρά από άγνωστες, αλλά αποτελεσματικές προσεγγίσεις των συναισθημάτων μας.

Για παράδειγμα, πρέπει να αποδεχτούμε πως:

  • Είναι φυσιολογικό ότι η αγάπη και το σεξ δεν θα συνταιριάζονται και δεν θα συνδέονται για πάντα στη σχέση.
  • Το να συζητά κανείς για χρήματα, για υλικά αγαθά ή για επαγγελματικές επιδιώξεις με σοβαρό τρόπο πριν από μια σχέση, δεν είναι ένας παράγοντας προδοσίας της αγάπης.
  • Το να παραδεχόμαστε τα σφάλματα και τα ελαττώματά, τα δικά μας και του συντρόφου μας, σε μια σχέση δεν είναι λάθος, αντιθέτως αποτελεί τεράστιο όφελος για ένα ζευγάρι, επειδή δείχνει το επίπεδο ανοχής και γενναιοδωρίας μεταξύ τους.
  • Ποτέ δεν θα βρούμε τα πάντα σε ένα άτομο, ούτε και αυτοί σε μας, όχι λόγω κάποιου συγκεκριμένου ελαττώματος, αλλά γιατί έτσι είναι η ανθρώπινη φύση.
  • Πρέπει να επανορθώνουμε, να βελτιωνόμαστε συχνά μέσα σε μια σχέση και να συμβουλευόμαστε ειδικούς ψυχολόγους για να καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο.
  • Η διαίσθησή μας δεν μπορεί να είναι ανεξέλεγκτη και να τις δίνουμε εξουσίες, αλλά να έχουμε αυτογνωσία και να αποφασίζουμε εμείς για την πορεία της σχέσης μας.
  • Το να περνάμε δύο ώρες συζητώντας για το αν η πετσέτα του μπάνιου θα πρέπει να την αφήνουμε στην κρεμάστρα ή μπορούμε να την αφήνουμε στον καναπέ δεν είναι ούτε κάτι το ασήμαντο ούτε μη σοβαρή κουβέντα. Πρέπει να υπάρχει ειδική αξιοπρέπεια και σεβασμός γύρω από τα ζητήματα όπως το νοικοκυριό του σπιτιού και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Όλες αυτές οι προσεγγίσεις και πολλές άλλες παρόμοιες, ανήκουν σε μια νέα, πιο ελπιδοφόρα, μετα-ρομαντική εποχή του έρωτα και της αγάπης.

Κάντε like στην νέα μας σελίδα «Άνθρωπος & Πολιτισμός – Μουσική – Βιβλία – Ταινίες» για να μένετε ενήμεροι και να βρείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με θέματα Πολιτισμού & Τεχνών! Πατήστε like (Μου αρέσει)
Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη και Πνευματικότητα κάντε like στην σελίδα Ψυχολογία & Φιλοσοφία στο facebook πατώντας στο πλαίσιο που ακολουθεί το like (Μου αρέσει:

!!!Σημαντικό!!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!