sex videos
site
phim sec

Σπιτική καταπραϋντική αλοιφή για κουρασμένους μύες!

Σπιτική καταπραϋντική αλοιφή για κουρασμένους μύες!

Το σπιτικό καταπραϋντικό που σας προτείνουμε δημιουργεί μια καταπραϋντική, ζεστή αίσθηση, η οποία γίνεται αναζωογονητική και δροσερή. Είναι μια τέλεια λύση για να ανακουφίσει κανείς μύες τεταμένους μετά από άσχημο ύπνο ή από έντονη δραστηριότητα ή γυμναστική.

Σχετικά με τα υλικά!

Πιπέρι Cayenne.

Το πιπέρι Cayenne διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη ροή του στην πληγείσα περιοχή και επιτείνει την επούλωση. Περιέχει επίσης καψαϊκίνη, η οποία μειώνει την ποσότητα της ουσίας P – μίας χημικής ουσίας που μεταδίδει τον πόνο στο ανθρώπινο σώμα.

Προφανώς, ο πόνος είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι, είναι ο τρόπος που το σώμα μας επικοινωνεί το μήνυμα ότι πρέπει να επιβραδύνουμε τους ρυθμούς μας, καθώς χρειαζόμαστε χρόνο για να θεραπευθούμε. Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι η καψαϊκίνη πρέπει να διακοπεί 2 εβδομάδες πριν και 2 εβδομάδες μετά από κάποια εγχείριση.

Aιθέρια Έλαια

Μέντα, ευκάλυπτος, γωλθερία και εκχύλισμα μούρου και αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται από παλιά για να ανακουφίσουν τους κουρασμένους μύες, ενώ διάφορες μελέτες στρέφονται πλέον στην έρευνα και στήριξη παραδοσιακών εφαρμογών.

Λάδι καρύδας και βούτυρο από καριτέ.

Αυτά τα συστατικά είναι η βάση του σκευάσματος αυτού. Εάν δεν χρησιμοποιήσετε νερό, η αλοιφή αυτή θα παραμείνει για πολύ καιρό στο ράφι σας.

Το σκεύασμα αυτό αλοιφή είναι ασφαλές για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες;

Σύντομη απάντηση: Αυτή η συνταγή είναι η καλύτερη λύση για εγκύους, θηλάζουσες μητέρες και παιδιά.

Αναλυτική απάντηση: δεν υπάρχουν ασφαλή δεδομένα σχετικά με την τοπική εφαρμογή του πιπεριού cayenne κατά την εγκυμοσύνη/θηλασμό, αλλά σύμφωνα με έρευνες είναι πράγματι ασφαλές. Ωστόσο, για παιδιά, συστήνεται διακοπή δύο ημερών μετά από συνεχόμενη χρήση. Η γωλθερία, που είναι ένα αιθέριο έλαιο και η χρήση της για αυτή τη συνταγή είναι προαιρετική, δε συστήνεται για εγκυμονούσες/θηλάζουσες μητέρες ή παιδιά.

Η μέντα και ο ευκάλυπτος θεωρούνται ασφαλή και χρήσιμα βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά η μέντα δεν συστήνεται κατά τη διάρκεια του θηλασμού, καθώς ενδέχεται να μειώσει την παραγωγή γάλακτος. Επιπλέον, τόσο η μέντα όσο και ο ευκάλυπτος ενδεχομένως να προκαλέσουν αναπνευστικές διαταραχές σε μικρά παιδιά και δεν ενδείκνυνται για χρήση όταν αυτά είναι παρόντα. Η συνταγή είναι η εξής:

Σπιτικό καταπραϋντικό επάλειψης μυών.

Η προετοιμασία του καταπραϋντικού χρειάζεται μια αρχική διάλυση 5%, η οποία σε συνδυασμό με το έλαιο από cayenne επαρκεί για την πλειονότητα των περιπτώσεων εφαρμογής. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδεχομένως να χρειαστεί μεγαλύτερη ποσότητα για να χαλαρώσετε και να ανακουφιστείτε. Μια διάλυση 10-20% θεωρείται κατάλληλη για κουρασμένους μύες και για περιστασιακή χρήση. Η αύξηση του ποσοστού διάλυσης σε 10%, απλώς διπλασιάζει τις σταγόνες που θα χρησιμοποιήσουμε. Η αύξηση σε 15%, θα τις τριπλασιάσει κ.ο.κ.

Συστατικά.

 • 1/2φυτζάνι λάδι καρύδας– αυτό θα παραγάγει 60 γρ. ελαίου.
 • 1/2 φλιτζάνι βούτυρο καριτέ.
 • 2 κ.σ. κερί μέλισσας.
 • 2 κ.σ. πιπέρι cayenne.
 • 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας ή ευκάλυπτου – 5 σταγόνες αιθέριου ελαίου γωλθερίας αντί για μέντα ή ευκάλυπτο, αλλά διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες προφύλαξης.
 • 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο copaiba
 • 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο μούρου.

*Σημείωση για το αιθέριο έλαιο γωλθερίας: αυτό το έλαιο θα πρέπει να αποφεύγεται κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, ενώ η χρήση του αντενδείκνυται σε παιδιά, σε όποιον λαμβάνει  αντιπηκτικά φάρμακα, ή έχει υποστεί κάποια επέμβαση ή πρόκειται να υποστεί κάποια επέμβαση∙ επίσης αντενδείκνυται σε άτομα που πάσχουν από αιμορροφιλία ή άλλες αιματολογικές διαταραχές και όποιον πάσχει από  ADD/ADHD). Επίσης άτομα με MTHFR ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη λήψη γωλθερίας, λόγω μεγάλης περιεκτικότητας σαλικυλικού. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη γωλθερία με 50 σταγόνες παραπάνω αιθέριου ελαίου ευκαλύπτου ή μέντας.

Εξοπλισμός που θα χρειαστείτε.

 • Διπλός Βραστήρας

Οδηγίες

 1. Τοποθετήστε το λάδι καρύδας και το λάδι από πιπέρι cayenne σε διπλό βραστήρα και ζεστάνετε ελαφρά. Δεν πρέπει να ζεσταθεί πολύ, διότι η μυρωδιά του πιπεριού cayenne θα πλημμυρίσει το δωμάτιο και θα σας προκαλέσει βήχα – δεν είναι πολύ ωραία εμπειρία.
 2. Μόλις ζεσταθεί ελαφρά το λάδι ανακατέψτε και αποσύρετε από τη φωτιά. Αφήστε για μισή ώρα και επαναλάβετε τη διαδικασία. Στο σημείο αυτό μπορείτε να προχωρήστε στο στάδιο 3, ή εναλλακτικά, να το ζεστάνετε ξανά και να το αφήσετε να μείνει για λίγη για πιο ισχυρό αποτέλεσμα. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 1-2 ώρες, ανάλογα με πόσες φορές ζεσταίνετε το λάδι για να κάνετε πιο ισχυρό το μείγμα.
 3. Χρησιμοποιήστε ένα τουλπάνι ή ένα παλιό t-shirt, στραγγίξετε το μίγμα, κατόπιν προσθέστε αρκετό λάδι καρύδας για να έχετε μια ποσότητα 1/4 του φλιτζανιού.
 4. Αναμίξτε το κερί μέλισσας και το βούτυρο από καριτέ στον διπλό βραστήρα και προσθέστε το στο λάδι καρύδας, ανακατέψτε με τα αιθέρια έλαια και αφήστε το να κρυώσει.
 5. Αποθηκεύστε σε αεροστεγές βάζο – καλή λύση είναι επίσης ένα βάζο που δεν έχει εκτεθεί στο φως της ημέρας (κάτι που προκαλεί οξείδωση)

Αποθήκευση και διάρκεια ζωής

Μπορείτε άνετα να αποθηκεύσετε την αλοιφή αυτή στο ψυγείο για 6-12 μήνες.

Μετάφραση – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!