sex videos
site
phim sec

Συλλογή βρόχινου νερού για άρδευση κήπου

Συλλογή βρόχινου νερού για άρδευση κήπου


Λαμβάνοντας υπόψη ότι η παγκόσμια κατανάλωση του νερού αυξάνεται με ρυθμό διπλάσιο σε σχέση με το ρυθμό αύξησης του πληθυσμού, ο όγκος του γλυκού νερού συνεχίζει να είναι σταθερός και μόλις το 2,5% των παγκόσμιων υδάτινων πόρων.

Λόγω της κλιματικής αλλαγής, διάφορες περιοχές του πλανήτη πλήττονται από ξηρασία, πλημμύρες, και τυφώνες κάθε στιγμή. Ακόμα κι αν ελάχιστα μπορούν να γίνουν, πλέον, για την αποτροπή αυτών των καταστροφών, μπορούμε να μειώσουμε την επιρροή τους μέσω της εφαρμογής οικολογικών πρακτικών  φιλικών προς το περιβάλλον.

Η συλλογή και αποθήκευση όμβριων υδάτων μπορεί να μειώσει τις επιδράσεις της ξηρασίας, των σφοδρών θυελλών, της υπερχείλισης και την διάβρωση του εδάφους. Επίσης, μειώνει τη μόλυνση του αέρα, επιτρέπει την αναζωογόνηση των υπόγειων υδάτων και βελτιώνει τις οικολογικές πρακτικές διαχείρισης των υδάτων.

Απλό βαρέλι αποθήκευσης βρόχινου νερού

Η συλλογής όμβριων υδάτων για τον κήπο είναι μια καλή ιδέα, ανεξάρτητα από το πόσο δραστήριος είναι ο καθένας και πόσο ασχολείται με την κηπουρική. Στα άνθη και στα φυτά του κήπου αρέσει το νερό της βροχής, επειδή είναι απόλυτα φυσικό χωρίς καμία προσθήκη χλωρίου ή άλλων τοξινών. Αν ζείτε σε περιοχές που πλήττονται τους θερινούς μήνες από ξηρασία, η συλλογή βρόχινου νερού είναι μια αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος της άρδευσης των φυτών σας. Επίσης με τη μέθοδο αυτή θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα μιας και θα χρησιμοποιείτε λιγότερο το δημόσιο δίκτυο παροχής νερού για το οποίο χρεώνεστε. Μπορείτε ακόμη και να ανακαλύψετε ότι η τοποθέτηση ενός βαρελιού συλλογής βρόχινου νερού, αν γίνει με το σωστό τρόπο και οργανωμένα, θα σας ξεκουράσει από την ανάγκη να αφιερώνετε αρκετό χρόνο για να ποτίσετε τον κήπο σας με το λάστιχο.

Παρακάτω αναφέρουμε ό,τι χρειάζεστε για να εγκαταστήσετε το δικό σας σύστημα συλλογής και αποθήκευσης όμβριων υδάτων:

Εκτροπείς υδάτων ή Υδρορροές

Αν δεν έχετε μέχρι σήμερα τοποθετήσει υδρορροές όμβριων υδάτων στην κατοικία σας, μια τέτοια αγορά και εγκατάσταση θα είναι η πιο επιτυχημένη επένδυση που θα έχετε κάνει. Η εγκατάσταση ενός συστήματος υδρορροών είναι απλή και εύκολη και σε συνδυασμό με την επιλογή ενός κατάλληλου κοντέινερ για την αποθήκευση του νερού θα είστε σε θέση να συγκεντρώσετε και να διατηρήσετε αμέτρητα γαλόνια βρόχινου νερού ανά πάσα στιγμή. Τους χειμερινούς μήνες το κοντέινερ θα γεμίζει σταδιακά με νερό μέσω αυτών των υδρορροών και έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να συγκεντρώσετε και να διαφυλάξετε την απαραίτητη ποσότητα νερού για τα νέα φυτά που θα φυτέψετε την άνοιξη στον κήπο και για τα δέντρα σας.

Δεξαμενές αποθήκευσης όμβριων υδάτων

Στις άνυδρες περιοχές, το νερό της βροχής είναι πολύ πιο πολύτιμο. Οι δεξαμενές αυτές κατασκευάζονται από πλαστικό ή σκυρόδεμα και είναι σε θέση να συγκρατούν αρκετούς τόνους νερού. Αν θέλετε να αρχίσετε με μια απλή και οικονομική δεξαμενή,  σκεφθείτε την λύση ενός πλαστικού βαρελιού βρόχινου νερού με χωρητικότητα 250 με 300 λίτρα νερού.

Εξαρτήματα για την παροχή του νερού

Για ένα απλό βαρέλι βροχής θα χρειαστείτε απλά μια συνηθισμένη βρύση νερού ή ενδεχομένως ένα μικρού μήκους σωλήνα εγκατεστημένο στη βάση του βαρελιού που θα έχει μια βαλβίδα που θα ανοίγει και θα κλείνει την παροχή του νερού. Στη συνέχεια, αφήνετε τη βαρύτητα να εκτελέσει τα υπόλοιπα ώστε να αρχίσει το νερό να ρέει στον κήπο σας. Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε ένα εκτεταμένο σύστημα σωλήνων με μπεκ ποτίσματος στον κήπο ή απλά να γεμίσετε από την βρύση της δεξαμενής την ποσότητα του νερού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε κάποιο δοχείο ποτίσματος. Για εκείνους που έχουν μια πραγματικά μεγάλη δεξαμενή αποθήκευσης νερού, ή επιθυμούν να ποτίσουν μια μεγάλη έκταση, μπορούν να εγκαταστήσουν μια μικρή αντλία.

Διάγραμμα εγκατάστασης συστήματος συλλογής βρόχινου νερού

Να προσέχετε που χρησιμοποιείτε το νερό της βροχής. Προσοχή, το νερό αυτό δεν είναι πόσιμο. Χρησιμοποιούμε το ανακυκλωμένο νερό μας μόνο για το πότισμα δέντρων και φυτών του κήπου ή για τον καθαρισμό του υλικού ή του εξοπλισμού μας. Επειδή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ουσίες περιέχει το νερό αυτό δεν το χρησιμοποιούμε ποτέ για πόση. Μόνο αν αγοράσετε κάποιο σύστημα εκμετάλλευσης βρόχινου νερού που περιλαμβάνει φίλτρα καθαρισμού θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νερό αυτό για οικιακή χρήση.

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!