sex videos
site
phim sec

Τα Αιθέρια Έλαια του Λιβανιού Καταστρέφουν τα Καρκινικά Κύτταρα και Τονώνουν το Ανοσοποιητικό Σύστημα

Τα Αιθέρια Έλαια του Λιβανιού Καταστρέφουν τα Κακοήθη Κύτταρα και Τονώνουν το Ανοσοποιητικό Σύστημα!

Το λιβάνι περιέχει συστατικά που έχουν ισχυρή φαρμακευτική δράση με ιδιότητες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορούν να αντιμετωπίσουν τα κακοήθη κύτταρα, όπως δείχνει ένας μεγάλος αριθμός μελετών που έχουν διεξαχθεί.

Σε μία από τις πιο σημαντικές πρόσφατες μελέτες που διεξήχθη από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Leicester της Αγγλίας, το 2013 οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι μια φυσική ένωση που περιέχεται στο λιβάνι, το 3-ακετυλ-11-κετο-β-μποσβελλικό οξύ (AKBA) στοχεύει και καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα των ωοθηκών . Τα ευρήματα ήταν ιδιαίτερα σημαντικά, επειδή έδειξαν ότι η ουσία AKBA είχε τα ίδια αποτέλεσμα ακόμη και σε ασθενείς που βρίσκονταν στα τελευταία στάδια καρκίνου των ωοθηκών και όχι μόνο στις εργαστηριακές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε κύτταρα που απομονώθηκαν από αυτούς τους ιστούς.

“Έλαια λιβανιού χρησιμοποιούνται από πολλούς ανθρώπους για θεραπεία χωρίς να έχει παρατηρηθεί κάποια γνωστή παρενέργεια”, δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής Kamla Al-Salmani. “Τα ευρήματα αυτά δίνουν την ελπίδα στο μέλλον, μετά από τις κατάλληλες κλινικές δοκιμές, να εξελιχθεί το λιβάνι σε μια πρόσθετη θεραπεία για τον καρκίνο των ωοθηκών.(Μία από τις σχετικές μελέτες)

(Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ)

Σκοτώνει τον Καρκίνο και Μειώνει τις Παρενέργειες της Ακτινοθεραπείας

Τα ευρήματα στο Leicester έχτισαν μια μεγάλη συλλογή επιστημονικών δεδομένων, πάνω στα οποία έρχονται να προστεθούν νέες έρευνες, που αποδεικνύουν ότι το λιβάνι και οι ενώσεις του έχουν ισχυρές ενισχυτικές ανοσοποιητικές ιδιότητες και αντικαρκινικά οφέλη.

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Complementary and Alternative Medicine το 2009, διαπίστωσε ότι το λιβάνι ως βότανο προκάλεσε το θάνατο των καρκινικών κυττάρων της ουροδόχου κύστης μέσω της ενεργοποίησης πολλών διαφορετικών κυτταρικών δρόμων. Μια άλλη μελέτη, που διεξήχθη από ερευνητές του Πανεπιστημίου Nihon στο Τόκιο και δημοσιεύτηκε στο Biological and Pharmaceutical Bulletin, έδειξε ότι υπάρχουν πολλά χημικά συστατικά στο λιβάνι που μπορούν να καταστρέψουν τα κύτταρα από τρία ξεχωριστά είδη ανθρώπινου νευροβλαστώματος. Η ίδια μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι λιβάνι αναστέλλει την ανάπτυξη του ιού Epstein-Barr.

Το νευροβλάστωμα είναι ένας τύπος καρκίνου που σχηματίζεται στα νευρικά κύτταρα και προσβάλλει κυρίως τα μικρά παιδιά. Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι το λιβάνι και τα συστατικά του μπορούν να καταστρέψουν κύτταρα των καρκίνων του εγκεφάλου, του μαστού, του παχέος εντέρου, του παγκρέατος, του προστάτη και του στομάχου.

Το λιβάνι μπορεί επίσης να βοηθήσει στην άμβλυνση των εξουθενωτικών παρενεργειών της θεραπείας του καρκίνου. Μια μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Cancer το 2011, είχε να κάνει με έρευνες σε ασθενείς με καρκίνο του εγκεφάλου που έχουν εγκεφαλικό οίδημα (πρήξιμο) ως παρενέργεια της θεραπείας με ακτινοβολία. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 60% των συμμετεχόντων, στους οποίους χορηγήθηκε λιβάνι, παρουσίασαν μείωση κατά 75% σε εγκεφαλικό οίδημα, ένα αρκετά ισχυρό αποτέλεσμα που έκανε τους ερευνητές να συστήνουν το λιβάνι ως μια πιθανή εναλλακτική λύση για τα στεροειδή. Οι παρενέργειες των στεροειδών μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, θολή όραση και ημικρανίες.

Ενισχύει και Ενεργοποιεί το Ανοσοποιητικό Σύστημα

Η αντικαρκινική δράση του λιβανιού φαίνεται να προέρχεται, εν μέρει, από τις ισχυρές επιδράσεις του στο ανοσοποιητικό σύστημα. Μία μελέτη, που διεξήχθη από ερευνητές του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Baylor, διαπίστωσε ότι επηρεάζει την έκφραση των γονιδίων που βοηθούν στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, οδηγώντας στην καταστροφή τα καρκινικά κύτταρα. Μια άλλη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Phytotherapy Research, διαπίστωσε ότι σε ποντίκια που τους χορηγήθηκαν έλαια λιβανιού παρουσιάστηκε αύξηση σε διάφορους βασικούς δείκτες της λειτουργίας του ανοσοποιητικού, κατά κύριο λόγο στα επίπεδα των λευκών αιμοσφαιρίων (λεμφοκυττάρων) και αντι-φλεγμονώδη δράση.

Πολυάριθμες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι το λιβάνι έχει ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση. Αυτό, μαζί με τις άλλες ανοσο-τόνωτικές του ιδιότητες, μπορεί εν μέρει να εξηγήσει τη χρησιμότητά του στην καταπολέμηση λοιμώξεων και στη θεραπεία αυτοάνοσων παθήσεων όπως το άσθμα, τη ρευματοειδής αρθρίτιδα και τη φλεγμονώδης νόσο του εντέρου (IBD).

Το λιβάνι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για θεραπεία δερματικών παθήσεων, ακόμη και για την ακμή και τις ουλές, όπως επίσης μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του άγχους.

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το λιβάνι για να τονώσετε την υγεία σας, μπορείτε να το εφαρμόζετε ως μη αραιωμένο αιθέριο έλαιο επί του δέρματος ή να βάζετε μερικές σταγόνες κάτω από τη γλώσσα. Μπορείτε επίσης να εισπνεύσετε τους ατμούς του για ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Στην αγορά υπάρχουν και σκευάσματα σκόνης ή κάψουλας που μπορείτε να καταναλώσετε σύμφωνα με τη δοσολογία του γιατρού σας.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Το παρόν άρθρο δεν προεκτείνει κάποια θεραπεία ούτε υποκαθιστά κάποια φαρμακευτική αγωγή. Οι πληροφορίες που δίνονται είναι για ενημερωτικούς και ψυχαγωγικούς λόγους.

Επιμέλεια και Μετάφραση: share24.gr via naturalnews.com

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ

!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο!

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!