sex videos
site
phim sec

Ζούμε Σε Ένα Σύμπαν Εξομοιωτή Υποστηρίζει Επιστήμονας! Οι Αποδείξεις Βρίσκονται Στη Θεωρία των Χορδών!

Ας υποθέσουμε ότι περνάτε όλη σας τη ζωή σαν χαρακτήρας στο παιχνίδι υπολογιστών “The Sims“. Ποτέ δεν θα είχατε φανταστεί ότι το Σύμπαν γύρω σας δεν ήταν πραγματικός και ότι παίρνετε μέρος σε ένα παιχνίδι εξομοίωσης. Υποθέστε επίσης, ότι μια μέρα ένας άλλος χαρακτήρας Sims, ένας επιστήμονας, ενώ προσπαθεί να ανακαλύψει τη φυσικές ιδιότητες και τους νόμους που διέπουν τον κόσμο σας, βρίσκει στοιχεία του πηγαίου κώδικα, στον οποίο είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι για να τρέχει στον υπολογιστή.

Σε αντίθεση με το παιχνίδι “The Sims“, όλοι μας αισθανόμαστε πως ζούμε μια φυσιολογική ζωή, που διαφέρει από ένα απλό παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας. Η ιδέα και μόνο πως το σύμπαν βασίζεται σε μια γλώσσα προγραμματισμού που τρέχει σε ένα “εξωτερικό” σύμπαν μοιάζει αδύνατη και γελοία.
Τι θα λέγατε, αν το παραπάνω σενάριο δεν είναι απλά μια φανταστική θεωρία ή μια φιλοσοφική σκέψη, αλλά συμβαίνει στον “πραγματικό” κόσμο γύρω μας; Όπως αποδεικνύεται ακριβώς κάτι τέτοιο συμβαίνει! Ο James Sylvester Gates Jr. κορυφαίος φυσικός και επιστημονικός σύμβουλος του προέδρου Ομπάμα, βρήκε τεχνητό κώδικα υπολογιστή ενσωματωμένο στις εξισώσεις της Θεωρίας των Υπερχορδών! Συγκεκριμένα ένα ιδιαίτερο είδος κώδικα που χρησιμοποιείται σε μηχανές αναζήτησης στους υπολογιστές μας! Αυτό σημαίνει ότι, αν αυτή η ανακάλυψη επικυρωθεί, παίρνουμε μέρος σε κάποιο βιντεοπαιχνίδι κάποιου άλλου!

Ο James Gates Jr. , που έχει εμφανιστεί σε πολλά διάσημα ντοκιμαντέρ και μεγάλες παραγωγές σχετικά με θέματα της φυσικής και του διαστήματος, συζήτησε γι’ αυτή του την ανακάλυψη, πριν καιρό, με τον επίσης διάσημο αρτροφυσικό Neil deGrasse Tyson.
Σε αυτή τη συζήτηση, που παραθέτουμε το βίντεο στα αγγλικά πιο κάτω, κάνει λόγο για συναρτήσεις που ανακάλυψε και έχουν σχέση με την Θεωρία των Υπερχορδών, τις οποίες όταν ανέλυσε και προσπάθησε να τις καταλάβει, βρήκε στοιχεία που δείχνουν ότι ένα είδος κώδικα βρίσκεται κρυμμένος σε αυτές, παρόμοιος με τον κώδικα που χρησιμοποιούν οι περιηγητές (browsers) των υπολογιστών, όταν μπαίνουμε στο ίντερνετ.
Ο Neil Tyson, τον ρωτά ακόμα μια φορά για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του: “Στην προσπάθειά σου να κατανοήσεις τις θεμελιώδεις λειτουργίες της φὐσης οδηγήθηκες σε ένα σύνολο επαναλαμβανόμενων εξισώσεων που μοιάζουν με αυτές των μηχανών αναζήτησης των περιηγητών στους υπολογιστές, σωστά;” Τότε ο James Gates Jr. επιβεβαίωσε και ανέφερε πως αυτές οι εξισώσεις, που περιγράφουν τη δομή του σύμπαντος, ελέγχονται από χορδές με παρόμοιο τρόπο που ένας υπολογιστής λειτουργεί με το δυαδικό σύστημα.

Ο James Gates Jr. παρουσίασε και ένα σχήμα που αναπαριστά τον κώδικα των εξισώσεων και δείχνει ότι το σύμπαν είναι Υπερσυμμετρικό. Μπορείτε να δείτε τις εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί.

Η θεωρία του καθηγητή ενισχύεται αν σκεφτούμε πως ο Χώρος, ο Χρόνος και η Ενέργεια γύρω μας είναι κβαντισμένες. Το γεγονός πως η ταχύτητα του φωτός ἐχει μια ανώτερη τιμή, φαίνεται να μοιάζει με την μέγιστη ταχύτητα που καθορίζει τον ρυθμό ανανέωσης των pixel σε μια οθόνη υπολογιστή. Η ταχύτητα αυτή εμφανίζεται ομοιόμορφα στο σύστημα αναφοράς και μπορεί να υπολογιστεί διαιρώντας το μέγεθος του pixel προς το ρυθμό ανανέωσής του. Ομοίως, για να βρούμε την ταχύτητα του φωτός, διαιρούμε το μήκος Planck προς τον χρόνο Planck, Δηλαδή, Μήκος Planck/Χρόνος Planck = (1.616X10^-35)m/(5.391×10^-44)s = (2.997×10^8)m/s = Η Ταχύτητα του Φωτός.
Μια ακόμα ένδειξη, που μπορεί να δηλώνει ότι η θεωρία του καθηγητή james Gates ισχύει, είναι πως τα σωματίδια έχουν καθορισμένο μέγεθος μόνο όταν τα παρατηρούμε και τα μετρούμε. Όταν δεν μετράμε την παρουσία τους, τα σωματίδια χάνουν την φυσική τους υπόσταση και μετατρέπονται σε κύματα. Με άλλα λόγια η συμπεριφορά των σωματιδίων μοιάζει με τον τρόπο που εξομοιώνει ο υπολογιστής. Δείτε περισσότερα σε προηγούμενο άρθρο μας στο οποίο πείραμα επιβεβαιώνει ότι η πραγματικότητα των σωματιδίων μπορεί να είναι μια ψευδαίσθηση.
Ακόμα ο χωροχρόνος γύρω μας έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι άδειος και κενός αλλά γεμάτος ενέργεια. Ομοίως ο κενός χώρος σε μια εικονική πραγματικότητα παράγεται από τη γλώσσα προγραμματισμού του υπολογιστή.
Για περισσότερα νέα σχετικά με Επιστημονικά Νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook πατώντας το like (Μου Αρέσει) παρακάτω
!!!Σημαντικό!!! Το περιεχόμενο του site προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο

Ένα σχόλιο

  1. Θοδωρής Καψης

    Σκέφτομαι. Ο άνθρωπος διαρκώς αντιγράφει την φύση, συνηδητα και άλλες φορές χωρίς να το καταλάβει. Για παράδειγμα ή κατασκευή του ελικοπτέρου ή του αεροπλάνου αντιγράφει τα πουλιά. Κάποια στιγμή ίσος κάποιος ισχυριστεί ότι ανακάλυψε πως βρήκε στοιχεία στην δομή και λειτουργία των πουλιών που μαρτυρουν πως είναι κατασκευάσματα ενός ανώτερου νου μιας και μετά από έρευνα του παρατήρησε ομοιότητες με τα δικά μας κατασκευάσματα. Βέβαια τα πουλιά δεν είναι και τόσο θεμελιώδη στοιχεία του σύμπαντος αλλά αναρωτιέμαι μήπως αυτός ο επιστήμονας υπέπεσε σε μία τέτοια πλάνη.

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!