sex videos
site
phim sec

5 Πράγματα που άλλαξα μόλις άρχισα να φροντίζω τον εαυτό μου!

5 Πράγματα που άλλαξα μόλις άρχισα να φροντίζω τον εαυτό μου!

Η πορεία προς την προσωπική ολοκλήρωση και η πνευματική ηρεμία είναι επίπονη και μερικές φορές εξαιρετικά δυσάρεστη. Ζούμε τόσα πολλά πράγματα που φαίνεται σχεδόν αδύνατο να βρούμε την ηρεμία που αναζητούμε με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Όσοι αντιμετώπισαν οδυνηρές καταστάσεις στη ζωή τους, έχουν, ως επί το πλείστον,  δυσκολευτεί πολύ, έχουν χάσει την ηρεμία τους και έφτασαν στην υπέρβαση, με κίνδυνο της προσωπικής και συναισθηματικής τους σταθερότητας.

Είναι πιθανό ότι με κάποιον ασυνείδητο τρόπο, ο εσωτερικός μας αγώνας μας οδηγεί σε ευτυχές αποτέλεσμα, κατορθώνουμε πράγματα που ίσως δεν είναι αποδεκτά για μας αλλά συσσωρεύονται και κάποια στιγμή παράγουν τους καρπούς τους.

Ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι δεν χρειάζεται πλέον τα πάντα να είναι ιδανικά και ελεγχόμενα, αλλά αυτό που επιθυμείτε διακαώς είναι, απλώς, να απολύσετε αυτό που έχετε και να αγνοήσετε ό,τι σας απογοητεύει και σας βλάπτει.

Όποιος παλεύει για να βελτιώσει τον εαυτό του, συνειδητοποιεί κάποια στιγμή ότι ο καλύτερος τρόπος να αγγίξει τα φτερά της ευτυχίας είναι απλός: η φροντίδα του εαυτού του.

Αυτή η επίγνωση προϋποθέτει σειρά σοφών αποφάσεων που απλώς μας δείχνουν αυτό που επιθυμούμε, αυτό που πάντοτε επιθυμούσαμε, σε όλη μας τη ζωή.

1. Μαθαίνω να ακούω τις επιθυμίες μου, να ακούω τον εαυτό μου αντί να ακούω τι λένε οι άλλοι για μένα.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να υποτάσσουμε τη ζωή μας και την προσωπικότητά μας σε μια διαδικασία συνεχούς έγκρισης από τους άλλους. Ξέρετε πόσο εύκολο είναι να γίνουμε μαριονέτες και να σπάσουμε στα χέρια των άλλων, εάν υποτασσόμαστε σε αυτό που η κοινωνία θεωρεί ότι είναι το καλύτερο για μας;

Η προσωπικότητά μας δεν ολοκληρώνεται ποτέ, δεν γίνεται ποτέ μια οντότητα, αλλά είναι ένα παζλ από παλιές ιδέες που μας τις έχουν επιβάλει, χωρίς να έχουμε κατορθώσει να σκεφτούμε την πραγματική τους σημασία, εάν υπήρξε ποτέ.

Μαθαίνοντας να ακούτε τον εαυτό σας, να λαμβάνετε υπόψη τη διαίσθησή σας, να βυθίζεστε εκεί που οι άλλοι σας απαγορεύουν και να βρίσκεστε τελικά στο τέλος του δρόμου, παρέα με τον αληθινό εαυτό σας, είναι, απλά, μια νίκη.

2. Αφήνω πίσω ό,τι είναι άσχημο, άχρηστο ή, απλώς, βαρετό.

Ναι, επέλεξα την ηδονή, την απόλαυση και το αποτέλεσμα ήταν ακόμα καλύτερο από όσο περίμενα. Ακολουθώντας αυτήν την αρχή, βγήκαν στην επιφάνεια μόνο καλά συναισθήματα και όλες οι κακές δονήσεις εξαφανίστηκαν.

«Ἡ ηδονή είναι το απόλυτο αγαθό. Είναι η αρχή  κάθε προτίμησης και κάθε αποστροφής. Είναι η απουσία της οδύνης του σώματος και της ανησυχίας της ψυχής

-Επίκουρος –

Εάν δεν είστε σε θέση να αφιερώσετε τον εαυτό σας στις απολαύσεις της ζωής, τότε θα πρέπει πραγματικά να αναρωτηθείτε ποιο είναι το νόημα της ζωής για σας και ποια είναι η πηγή της ευτυχίας σας.

Το ρήμα κερδίζω κλίνεται ομαλά τόσο στον ενικό όσο και τον πληθυντικό: κερδίζω, κερδίζετε και κερδίζουμε. Με κάποιο τρόπο μαγικό, εάν είμαι εγώ ο πρώτος που θα κερδίσω, θα καταφέρουμε όλοι, όσοι είναι γύρω από εμένα, να επωφεληθούμε συλλογικά, να κερδίσουμε αυτό που επιθυμούμε.

3. Δεν χρειάζεται να θυσιαστώ για κανέναν. Πρέπει μόνο να παλέψω για ό,τι λατρεύω και για αυτούς που λατρεύω, κι αυτή είναι μια ηδονή, ένα προνόμιο εντελώς δικό μου.

Η κοινωνία μάς έχει επιβάλει την ιδέα πώς ό,τι αξίζει το κερδίζουμε με θυσίες, τα καλά κόποις κτώνται. Ωστόσο, αυτή η φράση είναι ενοχλητική,  περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Επέλεξα να την αντικαταστήσω με τη λέξη πάθος, σταθερότητα ή αντοχή.

Σε τελική ανάλυση, τι είναι η ζωή; Έμαθα ότι η ζωή είναι μια όμορφη ατμόσφαιρα, μια παρέα φίλων, ένα ποτήρι κρασί, επικοινωνία, χαρά, όλα αυτά κρύβουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον που κάνει τη ζωή πολύτιμη.

Το άγχος μας φθείρει,  ιδιαίτερα εάν δουλεύουμε για κάτι που δεν μας παθιάζει, που δεν το λατρεύαμε. Βρείτε μια δουλειά που θα σας κάνει να παθιαστείτε, αυτή είναι η χαρά της ζωής.

Οι πιο δύσκολες έννοιες της ακαδημαϊκής και προσωπικής μου ζωής εδραιώθηκαν στην ψυχή και το μυαλό μου όταν κατάφερα να τις ερμηνεύσω απλά, γλυκά, όταν κατάφερα να τις δω με αυτό που λέμε ενσυναίσθηση.

Πράγματι, , παρατήρησα ότι οι άνθρωποι που επέλεξαν μια ζωή διαρκούς θυσίας, που ανέλαβαν κοινωνικές ευθύνες και που παραμέρισαν το άγνωστο έγιναν επικίνδυνοι, ήταν άτομα με αύρα γκρίζα, σμιχτά φρύδια και ακατανόητη, ασαφή γλώσσα. Συνειδητοποίησα ότι η δική μου τρέλα ήταν πιο υγιής από τον άκαμπτο λόγο των άλλων.

4. Στον έρωτα πρέπει να παραμερίζεις την περηφάνια σου, ποτέ όμως την αξιοπρέπειά σου.

Από τη στιγμή που τη ζωή μου την όριζαν κανόνες και όχι συναισθήματα, η καρδιά μου και το πνεύμα μου φυλακίστηκαν, πληγώθηκα, η ψυχή μου εγκλωβίστηκε.

Βαρέθηκα να αγαπάω έτσι, μέτρια κι αποφάσισα να βυθιστώ στην θάλασσα κι ας ήταν τρικυμιώδης. Πολλές φορές παραλίγο να πνιγώ, αλλά τελικά σώθηκα, πιάστηκα μόνη μου από έναν βράχο και ανέπνευσα ξανά.

Δεν υπάρχει χειρότερη στασιμότητα  στη ζωή μας από την άρνηση να πειραματιστούμε με ένα συναίσθημα τόσο παθιασμένο όσο ο έρωτας.

Χάρη στα βέλη του έρωτα συνέχισα να βυθίζομαι σε τρικυμιώδεις θάλασσες, αλλά έμαθα να κολυμπάω και δεν υπέφερα, δεν πνίγηκα, σώθηκα.

Παρόλα αυτά,  τραυματίστηκα, πληγώθηκα, αλλά το δέχτηκα αδιαμαρτύρητα, διότι το μεγαλύτερο τραύμα είναι να μην έχεις τολμήσει ποτέ στη ζωή σου.

5. Πρέπει να φροντίσω αυτούς που αγαπώ και με αγαπούν, απομακρύνοντας από τη ζωή μου όσους, σκοπίμως, με πληγώνουν και μου κάνουν κακό.

Η ζωή μας δίνει περιορισμένο χρόνο για να χαρούμε τις απολαύσεις της. Δεν ήθελα να σπαταλήσω ούτε ένα δευτερόλεπτο περισσότερο προσπαθώντας να καταλάβω γιατί μερικοί άνθρωποι με πλήγωσαν και μου έκαναν κακό με την αδιαφορία τους, προσπάθησαν να με ταπεινώσουν, να με προδώσουν, να με κρίνουν.

«Η ειλικρίνεια είναι ένα δώρο ανεκτίμητο και πολύτιμο. Δεν προέρχεται από ανθρώπους που δεν έχουν αξία»

-Warren Buffet-

Από τη στιγμή που αποφάσισα να ενεργήσω κατ ‘αυτόν τον τρόπο, όλα αυτά τα άχρηστα και παράλογα αισθήματα έχουν αφήσει μέσα μου ένα κενό δυσαρέσκειας, έτοιμο να γεμίσει με όλα όσα μου χαρίζουν ευτυχία.

Όλα αυτά που γνωρίζω σήμερα είναι ένα προνόμιο που δεν αγοράζεται με χρήματα. Όλα αυτά τα απέκτησα μόλις άρχισα να φροντίζω τον εαυτό μου, κι αυτό είναι ένα πολύτιμο, ανεκτίμητο δώρο της ζωής.

Κείμενο –Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!