sex videos
site
phim sec

11 Θετικές Συμπεριφορές που Οδηγούν σε πιο Επιτυχημένες Σχέσεις

11 Θετικές Συμπεριφορές που Οδηγούν σε πιο Επιτυχημένες Σχέσεις

Από τη στιγμή που ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, αναπτύσσουμε σχέσεις με τους άλλους γύρω μας, τους γονείς, τα αδέλφια, τους κοντινούς και μακρινούς συγγενείς, τους συμφοιτητές, τους συζύγους, τους φίλους, τους συναδέλφους. Όλες αυτές οι κοινωνικές και πιο στενές συναναστροφές θέλουμε να είναι υγιείς και να μας κάνουν ευτυχισμένους. Θέλουμε ανθρώπους στη ζωή μας που να εκτιμούν αυτό που είμαστε και από τη μεριά μας να τους ανταποδίδουμε αυτά τα συναισθήματα.

Καθώς μεγαλώνουμε, συνειδητοποιούμε την αξία αυτών των σχέσεων που αναπτύσσουμε με τους ανθρώπους γύρω μας. Αυτές οι βαθιές, προσωπικές σχέσεις μας κάνουν να αισθανόμαστε μοναδικοί και τυχεροί. Όπως συμβαίνει και με όλα τα άλλα που βρίσκονται στον πυρήνα της ανθρώπινης ύπαρξης, έτσι και οι σχέσεις είναι επίσης πολύπλοκες και ποικιλόμορφες, καλές ή κακές, αληθινές ή επιφανειακές, ερωτικές ή φιλικές, ακόμα και σχέσεις αγάπης ή έχθρας.

Εδώ παραθέτουμε 11 πράγματα που μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε, ώστε οι σχέσεις σας με τους άλλους να γίνουν περισσότερο δεμένες, ειλικρινείς, ειρηνικές και τρυφερές.

1. Αποδεχτείτε τους άλλους όπως είναι

Ο καθένας από μας είναι διαφορετικός. Διαφέρουμε στην καταγωγή, έχουμε διαφορετικά βιώματα, προσωπικότητες, απόψεις, χαρακτήρες, πεποιθήσεις και συμπεριφορές. Διαφέρουμε εμφανισιακά, πράττουμε, εκφραζόμαστε και ζούμε διαφορετικά.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η διαφορετικότητα συμβάλλει στην στερέωση της δομής της κοινωνίας μας και δεν είναι τροχοπέδη, αλλά δύναμη. Αποδεχόμενοι τους ανθρώπους όπως είναι και μην προσπαθώντας να τους αλλάξουμε, συμβάλλουμε στην ειρήνη και στην ευημερία του κόσμου μας.

2. Να είστε ο εαυτός σας με όλες τις ατέλειές του

Είναι εξίσου σημαντικό να αποδέχεστε και το δικό σας εαυτό, όπως αποδέχεστε τους άλλους. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πιέζεστε να εκφράζεστε διαφορετικά από αυτό που είστε ή από τις επιλογές σας. Όταν οι άλλοι προσπαθούν να σας πειράξουν σχολιάζοντας την διαφορετικότητά σας, απαντήστε τους με ένα αστείο για τη δική τους προσπάθεια να μοιάζουν με όλους τους άλλους. Η συμμόρφωση με τους κοινωνικούς κανόνες δεν είναι προσόν, αλλά αδυναμία του χαρακτήρα.

Σίγουρα, είναι αδύνατον να μπορέσετε να τους εντυπωσιάσετε όλους, ούτε θα πρέπει να το επιδιώκετε. Δεν προορίζεστε να είστε αρεστοί σε όλους τους γύρω σας, αλλά μόνο σε όσους αξίζουν πραγματικά τη φιλία σας.

3. Δώστε σε άτομα που δεν ξέρετε την ευκαιρία

Στην σημερινή κοινωνία είναι δύσκολο κάποιος να μην φέρετε επικριτικά στους άλλους. Να θυμάστε ότι ο καθένας έχει ένα παρελθόν και κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τα βιώματά που τον διαμόρφωσαν.

Ο καθένας που συναντάτε έχει μια μοναδική ιστορία να πει. Αυτή η ιστορία μπορεί να είναι χαρούμενη, δραματική, υπερβολική ή συνηθισμένη. Σε κάθε περίπτωση ένα είναι αυτό που μετράει, θα πρέπει να δώσετε στον καθένα, που δεν ξέρετε, την ευκαιρία να σας πλησιάσει, χωρίς να τον επικρίνετε.

4. Δείξτε σε όλους σεβασμό

Ίσως να μην αξίζει ο καθένας το σεβασμό σας, αλλά αξίζει να δείχνετε σεβασμό χωρίς προκαταλήψεις. Ο σεβασμός είναι βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σας και αποδεικνύει στους άλλους την ψυχική σας δύναμη και την ανεκτικότητα που έχετε.

Με το να αποδέχεστε αυτούς που είναι διαφορετικοί από εσάς, δείχνετε το σεβασμό σας απέναντί τους. Σέβεστε τη διαφορετικότητά τους, τα καλά και άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα τους, την εμφάνισή τους, και το δικαίωμά τους να υπάρχουν ισόνομα γύρω σας.

5. Να είστε ειλικρινείς με τους άλλους

Ίσως τίποτα να μην ενισχύει περισσότερο τις σχέσεις από την ειλικρίνεια. Από την άλλη πλευρά, η εξαπάτηση και η παραπλανητική συμπεριφορά αποδυναμώνει και ερημώνει τις σχέσεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αυτό περιλαμβάνει κάθε είδους αθώο ψέμα ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο που αποκρύπτει τους αληθινούς σκοπούς πίσω από τα λόγια και τις πράξεις σας.

Εάν υποσχεθείτε στους φίλους σας κάτι, κρατήστε το λόγο σας. Μην δημιουργείτε ψεύτικες ιστορίες και ψέματα για να δικαιολογήσετε τα λάθη σας όσο “αθώα” και αν μοιάζουν. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να λέτε την αλήθεια και να ξέρετε την αξία της.

6. Συγχωρήστε τους ανθρώπους και προχωρήστε

Το να συγχωρήσετε κάποιον είναι πολύ πιο εύκολο από το να ζείτε με περιφρόνηση και μίσος στην καρδιά σας για το πρόσωπό του. Είναι πολύ πιο απαραίτητο για την ψυχική σας ηρεμία από ό, τι για τη σχέση σας με το πρόσωπο που σας πρόσβαλε.

Η συγχώρεση είναι σημαντική, διότι ξεδιαλύνει τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας ώστε να μπορέσετε να εμπιστευτείτε τους επόμενους στη ζωή σας. Έχοντας άλυτα προβλήματα με κάποιον, μπορεί να οδηγηθείτε στο λάθος συμπέρασμα ότι όλοι γύρω σας είναι ανέντιμοι. Δεν αξίζει ο εαυτός σας τέτοιες σκέψεις, ούτε κάποιος άλλος που σας φέρεται με ειλικρίνεια

7. Αναγνωρίστε και εκτιμήστε τους πραγματικούς φίλους σας

Δεν είναι ο καθένας που γνωρίζετε πραγματικός φίλος. Όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις των προσδοκιών που έχουμε στη ζωή, η αναγνώριση και η εκτίμηση της αληθινής φιλίας ωριμάζει καθώς μεγαλώνουμε. Δίνουμε λιγότερη έμφαση στον ευρύ κύκλο φίλων και αφοσιωνόμαστε περισσότερο στις βαθύτερες φιλίες. Θα αναγνωρίσετε τους πραγματικούς φίλους σας από το πόσο σας στηρίζουν στις δυσκολίες της ζωής σας.

8. Να τους είστε πιστοί

Να είστε πιστοί με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένων και των πραγματικών σας φίλων. Όταν είστε πιστοί με τους φίλους σας, τότε και αυτοί δείχνουν μια παρόμοια συμπεριφορά και σε σας. Η πίστη επιστρέφει σε σας στο πολλαπλάσιο.

9. Κρατήστε επαφές με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν

Καθώς προχωράτε στη ζωή σας και βιώνετε νέες εμπειρίες, αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν στιγμές που είναι δύσκολο να συναντιέστε συχνά και να κρατάτε επαφή με αυτούς που αγαπάτε και νοιάζεστε. Παρά τη δυσκολία αυτή, θα πρέπει να κάνετε προσπάθειες να μην αποκόπτεστε από αυτούς που σας αγαπούν και νοιάζονται για σας. Μπορείτε να τους στείλετε ένα μήνυμα στο κινητό ή ένα e-mail, είναι αρκετό να τους δείξετε ότι τους σκέφτεστε.

10. Να κρατάτε τις υποσχέσεις σας

Οι περισσότεροι άνθρωποι στις μέρες μας δίνουν υποσχέσεις και είναι αβέβαιο αν θα τις τηρήσουν στο μέλλον. Μην κάνετε αυτό το λάθος, οι υποσχέσεις είναι κάτι το ιερό. Δίνοντας τον λόγο σας θέτετε τον χαρακτήρα σας στην ευχέρεια κάποιου άλλου να σας αξιολογήσει.

Θα πρέπει να κρατάτε τις υποσχέσεις σας τόσο για το δικό σας καλό όσο και για το άτομο στο οποίο δώσατε τον λόγο σας. Η μη τήρηση των υποσχέσεων έχει επίπτωση στο πώς οι άλλοι βλέπουν το χαρακτήρα σας.

11. Αφήστε στο παρελθόν αυτούς που έχουν φύγει από κοντά σας

Σπάνια χάνουμε τους πραγματικούς φίλους και συντρόφους μας. Όταν κάποιος φεύγει από τη ζωή μας, υπάρχει πιθανόν ένας λόγος που ο ρόλος τους στην ζωή σας έλαβε τέλος.

Όταν κάποιος θέλει να απομακρυνθεί από ‘σάς, αφήστε τον να φύγει. Μια επόμενη αξιόλογη και αληθινή σχέση σας περιμένει εκεί έξω για να την ανακαλύψετε.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!