sex videos
site
phim sec

4 Διαφορές Μεταξύ της Αδελφικής Φιλίας και της Ερωτικής Σχέσης

4 Διαφορές Μεταξύ της Στενής Φιλίας και της Ερωτικής Σχέσης

Δεν είναι γραφτό όλες οι σχέσεις που δημιουργούμε και οι φιλίες να κρατήσουν για πάντα. Μπορεί να σας αρέσει η παρέα των ανθρώπων που υπάρχουν στη ζωή σας και να έχετε μάθει πολλά για τη ζωή από αυτούς, όμως με κάποιους από αυτούς ενδέχεται να κάνετε σταθερές σχέσεις ενώ με τους περισσότερους θα μείνετε απλώς φίλοι.

Πολλές φορές είναι δύσκολο να διακρίνουμε, στις επαφές με τους γύρω μας, τη διαφορά μεταξύ μιας ιδιαίτερης σχέσης και της απλής φιλίας. Έτσι λοιπόν παρακάτω ακολουθούν τέσσερις βασικές διαφορές μεταξύ αυτών των δύο εννοιών. Η κατανόηση αυτών των διαφορών είναι το κλειδί για να διακρίνουμε την ερωτική αγάπη από τη συντροφικότητα.

Διαφορά # 1 – Ο Σκοπός για τον οποίον βρίσκεται στη ζωή σας

Ένα πρόσωπο που προορίζεται να γίνει για σας στενός φίλος, έρχεται στη ζωή σας την στιγμή ακριβώς που το χρειάζεστε και οι δύο. Παίρνετε ταυτόχρονα μαθήματα για τη ζωή, μαθήματα που σας απεγκλωβίζουν από το αδιέξοδο στο οποίο έχετε περιέλθει.

Όμως μετά από καιρό, κι όταν τα προβλήματα και οι καταστάσεις που σας οδήγησαν να βρεθείτε μαζί σταματήσουν να υπάρχουν, οι νέες προτεραιότητες που βάζει ξεχωριστά ο καθένας στη ζωή του, έχουν ως αποτέλεσμα να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Κι αυτό γιατί η προσωπικότητα του καθένα αλλάζει μέσα στα χρόνια.

Ο χωρισμός αυτός μπορεί να είναι επώδυνος, αλλά κάπου στο δρόμο σας θα βρεθεί ο ερωτικός σύντροφος το άτομο με το οποίο θα κάνετε μία ουσιαστική σχέση και που θα μοιράζεστε κάθε στόχο που θα βάλετε στη ζωή. Ο σταθερός σύντροφος δεν βρίσκεται δίπλα σας μόνο για να σας καθοδηγήσει σε μία φάση της ζωής σας. Βρίσκεται εκεί για να σας καθοδηγήσει σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεστε και να σας ωθήσει να εξελιχθείτε.

Διαφορά # 2 – Αυτό που Σας Ελκύει πάνω του

Αυτό που σας τραβάει στο άτομο με το οποίο έχετε στενή φιλία είναι το γεγονός ότι μοιάζετε σε πολλά πράγματα. Συμπληρώνει ο ένας τα λόγια του άλλου κι έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ξέρετε επακριβώς τι νιώθουν στις διάφορες καταστάσεις που τους συμβαίνουν, επειδή μπορείτε να το αισθανθείτε σαν να συμβαίνει σε σας.

Αλλά, ένας στενός φίλος μοιράζεται, επίσης, και τις αδυναμίες σας κι εκεί ακριβώς τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται. Δεν υπάρχει ισορροπία στη σχέση. Δεν μπορούν να συνδυαστούν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του καθενός για να μπορεί να συγκρατεί ο ένας τον άλλον σε λάθη και παγίδες που μπορεί να πέσει στη ζωή του.

Απ’ την άλλη, αυτό που μας ελκύει στο άτομο που πρόκειται να γίνει σύντροφος στη ζωή μας είναι η ίντριγκα για το ότι δεν μας μοιάζει σε όλα. Η επιδεξιότητά του ενός – στο δικό του τομέα – σβήνει τα λάθη του αλλού. Έτσι σχηματίζεται μία ισορροπημένη και σταθερή σχέση που μπορεί να αντέξει ακόμα και στις πιο θυελλώδεις φάσεις.

Διαφορά # 3 – Η Διαισθητική επαφή

Ένας στενός αδελφικός φίλος, πάνω κάτω, διαισθητικά ξέρει ποιοι είστε. Κάτι τέτοιο κάνει την επικοινωνία μεταξύ σας εύκολη. Σπάνια υπάρχουν παρεξηγήσεις και πιο δύσκολο είναι να βρεθείτε σε σύγχυση με αυτά τα πρόσωπα.

Απ’ την άλλη, με το σύντροφο της ζωής σας χρειάζεται να κάνετε περισσότερα για να βελτιώσετε αυτό τον τομέα, αλλά είναι κάτι που αξίζει τον κόπο και κάνει ιδιαίτερη τη σχέση. Όσο περισσότερο γνωρίζετε αυτό το άτομο τόσο περισσότερο θέλετε να βυθιστείτε πιο μέσα στη σκέψη του, τόσο περισσότερο θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα για αυτόν και τόσο περισσότερο τον αγαπάτε, γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους.

Έτσι λοιπόν, για να διαρκέσει όσο γίνεται περισσότερο μία ερωτική σχέση, θα πρέπει συνεχώς να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται και να υπάρχει ίντριγκα σε αυτή.

Διαφορά # 4 – Οι Αδελφικοί Φίλοι συχνά συνδέονται με σημαντικά γεγονότα της ζωής σας

Οι αδελφικοί φίλοι τείνουν να εμφανίζονται στη ζωή σας όταν σε αυτήν συμβαίνει κάτι σημαντικό. Το γεγονός αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα στη δουλειά η κάτι θλιβερό, όπως η απώλεια ενός οικογενειακού προσώπου.

Όποιο κι αν είναι αυτό το γεγονός, τα άτομα αυτά παραμένουν συνδεδεμένα με τη συγκεκριμένη φάση της ζωής σας. Θα σας βοηθήσουν να τα βγάλετε πέρα και να βγείτε από την άσχημη κατάσταση, αλλά καθώς προχωράτε και εξελίσσεστε στη ζωή, αυτοί μένουν πίσω.

Απ’ την άλλη πλευρά, ο σύντροφος στη ζωή σας μοιάζει με το πόστερ που κολλάτε στον τοίχο του δωματίου σας στα εφηβικά σας χρόνια. Κάθε μέρα που περνάει αποκτούν νέο νόημα και δίνουν νέο σκοπό στη ζωή σας. Απεμπλέκονται από την προηγούμενη φάση που βρισκόσασταν στην αρχή της γνωριμίας σας κι εξελίσσονται μαζί σας. Σε κάθε νέο κεφάλαιο της ζωής σας, παραμένουν πιστά δίπλα σας κι εσείς σε αυτούς.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Για περισσότερα νέα σχετικά με θέματα Ευεξίας κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του share24.gr.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων, με την προϋπόθεση να συνοδεύεται από ευδιάκριτη αναφορά στην αρχική πηγή με ενεργό σύνδεσμο (link) σε αυτή. Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση του περιεχομένου σε οποιοδήποτε έντυπο μέσο, δίχως την άδεια του συγγραφέα.

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!