sex videos
site
phim sec

10 Σημάδια που Αποκαλύπτουν ότι είναι Έτοιμος να Σου Χαρίσει την Καρδιά του!

10 Σημάδια που Αποκαλύπτουν ότι είναι Έτοιμος να Σου Χαρίσει την Καρδιά του!

«Η στιγμή που  ο άνδρας των ονείρων σας σάς κοιτάζει ακριβώς στα μάτια και σας λέει ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας είναι ανεκτίμητη».

Συχνά δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τους άνδρες, ειδικότερα εάν αυτό που θέλουμε να μάθουμε είναι τα συναισθήματα τους για εμάς. Η κοινωνία θεωρεί ότι οι άνδρες πρέπει να μιλάνε λιγότερο για τα συναισθήματά τους, ενώ συχνά βρίσκονται σε δυσάρεστη θέση επειδή είναι υπερβολικά συναισθηματικοί. Κι όμως, οι άνδρες συχνά ερωτεύονται – κι όταν αυτό συμβαίνει οι γυναίκες μένουν με την απορία πώς αισθάνονται οι άνδρες για αυτές όταν είναι ερυτευμένοι!

Ίσως είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς μεταξύ ενός ερωτευμένου, ενός άνδρα που φέρεται φιλικά κι ενός άνδρα που απλώς σας ποθεί.

Υπάρχουν όμως 10 σημάδια που σας μαρτυρούν ότι ο άνδρας αυτός είναι ερωτευμένος μαζί σας!

1. Θέλει να σας μιλάει στο τηλέφωνο.

Ας πούμε, θέλει να μιλάτε συνέχεια! Οι άνδρες που είναι απλά φίλοι μας, ή απλώς θέλουν κάτι από εμάς  διαλέγουν πιο έμμεσους τρόπους επικοινωνίας, όπως μηνύματα ή άλλους τρόπους διαδικτυακής επικοινωνίας. Όταν ένας άνδρας όμως επιθυμεί να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του με εσάς στο τηλέφωνο, σημαίνει ότι τρέφει συναισθήματα, και μάλιστα πολύ τρυφερά συναισθήματα! Είναι δείγμα ότι θέλει να ακούει τη φωνή σας, κάτι που είναι τόσο, μα τόσο, ρομαντικό!

2. Χρησιμοποιεί υποκοριστικά!

Όταν ένας άνδρας είναι ερωτευμένος, χρησιμοποιεί τρυφερά υποκοριστικά –κάτι όμως που να είναι πιο ιδιαίτερο. Ίσως χρησιμοποιεί κάτι αστείο και ταυτόχρονα τρυφερό, όπως γατούλα, ψιψίνα, σκιουράκι, σπουργιτάκι κ.λπ. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να σας διακρίνει από όλα τα υπόλοιπα άτομα της ζωής του. Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου Καλός εραστής Ian Kerner,  ονομασίες όπως «γλυκιά μου», «μωρό μου», δείχνουν μια ιδιαίτερη οικειότητα, την οποία συναισθάνεται ο άλλος για εμάς.

3. Θυμάται αυτά που λέτε.

Θυμάται αυτά που λέτε σχεδόν για τα πάντα! Θυμάται την άποψή σας για μια ταινία, ή ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό σε συγκεκριμένο εστιατόριο. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι σας ακούει και αξιολογεί τις απόψεις σας. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όταν το θέμα επανέρχεται, θυμάται ακριβώς και τις λέξεις που χρησιμοποιήσατε.

4. Βρίσκει δικαιολογίες για να σας μιλήσει.

Είτε είναι στο τηλέφωνο, είτε μέσω μηνύματος, ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκει πάντοτε λόγους για να σας μιλήσει και να έρθει σε επαφή μαζί σας. Όταν δημοσιεύετε μια νέα selfie στο Instagram, είναι πάντα ο πρώτος που θα σχολιάσει. Έχει πάντα κάτι ενδιαφέρον να μοιραστεί μαζί σας, είτε μέσω μηνύματος, μέσω κάποιου άλλου τρόπου επικοινωνίας. Απλά δεν σας χορταίνει!

5. Γίνεται ένας ιππότης για χάρη σας

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι ιππότες δεν υπάρχουν πια, αλλά αυτό δεν ισχύει για τον δικό σας ήρωα! Πάντα φροντίζει να είστε άνετα, θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό, θα σας ανοίγει τις πόρτες, θα βάλει την καρέκλα πίσω σας για να καθίσετε, θα βεβαιωθεί ότι η θερμοκρασία στο δωμάτιο είναι σωστή. Εάν κρυώνετε, πιθανότατα θα σας προσφέρει και το σακάκι του. Θέλει να είναι σίγουρος ότι αισθάνεστε καλά και θέλει να το εξασφαλίσει για πάντα!

6. Όταν σας βλέπει, λάμπει το πρόσωπό του!

Έχετε προσέξει πώς φωτίζεται το πρόσωπό σας όταν σας συμβαίνει κάτι πολύ διαφορετικά ευχάριστο! Το ίδιο συμβαίνει και στον άνδρα των ονείρων σας, όταν σας βλέπει να πηγαίνετε προς το μέρος του. Δεν μπορεί να συγκρατήσει εκείνο το υπέροχο φως που λάμπει στα μάτια του μόλις σας βλέπει.

7. Σας κάνει δώρα!

Ο ειδικός ψυχολόγος σχέσεων Dr. Pam Spurr αναφέρει: «Αν σας χαρίσει κοσμήματα, τότε αισθάνεται ιδιαίτερη δέσμευση απέναντί σ΄εσάς και τη σχέση σας». Οι άνδρες απλά δεν χαρίζουν ιδιαίτερα δώρα, εκτός κι αν εσείς είστε ιδιαίτερη για εκείνον».

Τα δώρα του δεν είναι πάντοτε δαπανηρά ή εξεζητημένα. Στην πραγματικότητα, τα δώρα του είναι μικρά, αλλά συχνά. Ίσως ξέρει ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές και τον παραγγέλνει για εσάς κάθε πρωί. Ίσως σας φέρει κάποιο βιβλίο που είχατε κάποτε αναφέρει ότι θα θέλατε να διαβάσετε – ή ακόμα και ένα βιβλίο που νομίζει ότι μπορεί να σας αρέσει! Είναι τα μικρά πράγματα που μετράνε, και ένας τύπος που δίνει προσοχή σε αυτά και ξέρει τι σου αρέσει είναι ένας άνδρας που είναι ερωτευμένος.

8. Είναι προστατευτικός!

Ένας άντρας που είναι ερωτευμένος φροντίζει να είστε και να αισθάνεστε ασφαλής όταν είστε μαζί. Θα σας συνοδεύει στο σπίτι σας, θα σας αφήνει έξω από την πόρτα, ή θα περιμένει στο αυτοκίνητο έξω για να βεβαιωθεί ότι είστε καλά. Θα σας κρατήσει το χέρι όταν περπατάτε μέσα στο πλήθος, ή θα σας καθοδηγήσει κρατώντας σας απαλά με το ένα χέρι από τον ώμο.

9. Ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς!

Θέλει να μάθει την άποψή σας για τα πάντα και θέλει να συζητά μαζί σας τα πάντα. Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν θεωρεί κανένα θέμα βαρετό και θέλει να συμμετέχει σε όλες τις συζητήσεις. Χαίρεται να σας ακούσει να μιλάτε για την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή ή για τους συναδέλφους και τον χώρο εργασίας σας. Όποιο κι αν είναι το θέμα, δε σταματά να ενδιαφέρεται για τις απόψεις σας και χαίρεται να σας ακούει.

10. Σχεδιάζει το μέλλον!

Ένας άνδρας που δεν ενδιαφέρεται μακροπρόθεσμα δεν προγραμματίζει για κάτι που θα συμβεί τον επόμενο μήνα. Όταν ένας άνδρας είναι ερωτευμένος, κάνει σχέδια σε βάθος χρόνου 3 ή 4 μηνών κι αυτό σημαίνει ότι είστε μέρος του μέλλοντός του, θέλει να είσαι μαζί του κάθε βήμα.
Σύμφωνα με τον ειδικό ψυχολόγο «Μπορεί η συζήτηση να μην περιλαμβάνει την αγορά ενός δακτυλιδιού αρραβώνος, αλλά πράγματα που θέλει να κάνετε μαζί στο μέλλον, όπως μια εκδρομή, μια συναυλία ή ακόμα και μια συζήτηση περί σχέσεων, τότε ναι, σας βλέπει σοβαρά και σας θέλει δίπλα του».

Σίγουρα, μερικές φορές οι άνδρες δύσκολα μιλάνε για τα συναισθήματά τους – σίγουρα μια πράξη είναι χίλιες λέξεις! Ένας άνδρας που ενεργεί με αυτόν τον τρόπο είναι σίγουρα ερωτευμένος, ακόμα κι αν δυσκολεύεται να το εκφράσει. Έαν μάθετε να διαβάζετε την αγάπη πίσω από τις πράξεις του, θα μπορέσετε να καταλάβετε και τις προθέσεις του!

Κείμενο – Απόδοση: Λ.Τ.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!