sex videos
site
phim sec

5 Συμπεριφορές που Σας Κρατούν Μακριά από μια Επιτυχημένη Σχέση

5 Συμπεριφορές που Σας Κρατούν Μακριά από μια Επιτυχημένη Σχέση.

Όταν θέλετε να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική σχέση, στην οποία θα αφιερώσετε όλα σας τα συναισθήματα και το χρόνο, θα πρέπει να ενεργήσετε με ένα συγκεκριμένο τρόπο, ώστε το άλλο άτομο να δει σε σας την πιθανότητα μιας μελλοντικής συνύπαρξης μαζί σας.

Ίσως να σκέφτεστε για τέτοιες περιπτώσεις ότι στα άτομα που δεν αρέσετε, φεύγουν από τη ζωή σας χωρίς εσείς να μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αποτρέψετε. Ίσως, να μην κάνετε εσείς κάποιο σοβαρό λάθος, αλλά η συμπεριφορά σας μπορεί να κρίνει αν το άτομο που γνωρίσατε θα κάνει κάτι πιο σοβαρό μαζί σας.

Υπάρχουν κάποιες μέθοδοι, που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε έτσι ώστε το άλλο άτομο να δει τις πραγματικές σας προθέσεις. Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να βγείτε ραντεβού με κάποιον, προσπαθήστε να αποφύγετε αυτά τα πέντε είδη συμπεριφορών.

1. Προσπαθείτε να είστε με κάποιον που βρίσκετε ήδη σε σχέση

Αυτή είναι ίσως από τα πιο δύσκολες καταστάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθείτε. Εάν το πρόσωπο με το οποίο προσπαθείτε να κάνετε μια στενή σχέση, βρίσκεται ήδη σε μια άλλη, θα πρέπει να βρείτε τη δύναμη να υποχωρήσετε και να δείξετε σεβασμό προς το άτομο αυτό. Σε κάποια επόμενη στιγμή θα βρείτε κάποιο άλλο άτομο με το οποίο θα νιώσετε τα ίδια συναισθήματα.

Ακόμα και αν νομίζετε ότι υπάρχει κάποιου είδους χημεία μεταξύ των δυο σας, δεν μπορείτε να είστε μαζί, επειδή υπάρχει δέσμευση σε κάποιον άλλο. Κάνοντας προσπάθειες θα εγκλωβίσετε τον εαυτό σας σε σκέψεις και εμμονές που θα σας κάνουν να αισθάνεστε κάθε φορά χειρότερα.

2. Έχετε πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση

Η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι συνήθως ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα συμπεριφοράς, όταν πρόκειται για την κοινωνική μας ζωή και την συνύπαρξή μας με τους άλλους. Είναι αυτό που λένε πως αν πραγματικά δεν αγαπάς τον εαυτό σου, πώς περιμένεις κάποιον άλλο να σε αγαπήσει;

Όσα περισσότερα κάνετε για να δίνετε εσείς στον εαυτό σας ευτυχία και ικανοποίηση, αφιερώνοντας όλες σας τις δυνάμεις, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα και οι άλλοι να περνάνε καλά μαζί σας. Ενώ αν σας βλέπουν μίζερους, φυσικό είναι να μην τους εμπνέετε ασφάλεια και προοπτική για το μέλλον.

Το να καταφέρετε να αγαπήσετε τον εαυτό σας είναι πολύ σημαντικό πριν προσπαθήσετε να βρείτε κάποιον άλλο για να σας ερωτευθεί.

3. Η υπερβολική αρνητικότητα

Αν δεν μπορείτε να βρείτε τη φωτεινή πλευρά σε ό, τι συμβαίνει γύρω σας, από τις επιτυχίες μέχρι τις αναποδιές, τότε δεν πρέπει να σας εκπλήττει το γεγονός πως δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον να μοιραστεί τη ζωή του μαζί σας.

Κανείς δεν θέλει να είναι μαζί με κάποιον που θα επισημαίνει συνεχώς τα αρνητικά σημεία όσων συμβαίνουν στη ζωή του. Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει δίπλα του κάποιον που συνεχώς γκρινιάζει. Θα πρέπει να βλέπετε τα πάντα με θετική προδιάθεση και να είστε ευτυχισμένοι ώστε η λάμψη σας να είναι φανερή στους άλλους. Η πρώτη επαφή με έναν άνθρωπο ευδιάθετο οδηγεί σχεδόν πάντα στην επιτυχία.

4. Έχετε αδικαιολόγητα υψηλά στάνταρς για το άτομο που θέλετε να κάνετε μαζί του σχέση

Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τον οποίο περνάμε αρκετό χρόνο μέχρι να βρούμε την αγάπη που ψάχνουμε σε κάποιον. Φυσικά, όλοι έχουμε ένα πρότυπο στο μυαλό μας ως προς το πρόσωπο που θέλουμε να είναι μαζί μας, μιλάμε για την εμφάνισή του ή για τα ενδιαφέροντά του.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να έχουμε εξωπραγματικές απαιτήσεις από τον καθένα που θα γνωρίσουμε μιας και δεν υπάρχει πιθανότητα να βρούμε τον τέλειο άνθρωπο που έχουμε στο μυαλό μας.

Δοκιμάστε να ρίξετε λίγο τα στάνταρ που έχετε, τουλάχιστον από λίγο κάθε φορά. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες τυχαίοι άνθρωποι που θα γνωρίσουμε να μας καταπλήξουν και να αλλάξουμε τις προτιμήσεις μας. Γιατί να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξουν πράγματα για τον εαυτό τους;

5. Δεν έχετε υπομονή σχετικά με τις παραξενιές τους

Δεν μπορεί να ακυρώνουμε κάθε καλή πτυχή της προσωπικότητας κάποιου μόνο και μόνο επειδή έχει μια παραξενιά που δεν μας αρέσει.

Σίγουρα, ίσως το άλλο άτομο να χρειάζεται βοήθεια για να αντεπεξέλθει από αυτή την παραξενιά και ίσως εσείς είστε ακριβώς το άτομο που ψάχνει για τη δουλειά αυτή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αναλάβετε κάτι που δεν θέλετε. Ο καθένας έρχεται σε μια σχέση με τις δικές του αποσκευές και αξίζει τον κόπο να διερευνήσετε αν πραγματικά θέλετε να συμβεί κάτι πιο ουσιαστικό με αυτό το πρόσωπο.

Ελπίσουμε ότι τα παραπάνω θα σας πείσουν να αλλάξετε κάποιες από τις συμπεριφορές σας, ώστε να μπορέσετε να συναντήσετε το πρόσωπο που είναι μοναδικό για σας.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook

!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο!

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!