sex videos
site
phim sec

Εξωστρεφής, Εσωστρεφής ή μήπως Αμφιστρεφής; Ανακαλύψτε το Νέο Τύπο Προσωπικότητας

Οι φίλοι σας προσκάλεσαν να βγείτε μαζί τους για βόλτα. Το ακούτε με ευχαρίστηση, αλλά το ίδιο σας κάνει να μείνετε στο σπίτι και να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο. Η απόφαση μεταξύ αυτών των δύο δραστηριοτήτων για να περάσετε το απόγευμα είναι δύσκολη, επειδή και οι δύο φαίνονται εκπληκτικές.

Αυτό είναι ένα σημάδι που υποδεικνύει ότι κάποιος είναι αμφιστρεφής. Τα αμφιστρεφή άτομα δεν είναι μοναχικά, αλλά  ούτε υπερβολικά κοινωνικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι εντάσσονται σε ορισμένες κατηγορίες, αλλά στην πραγματικότητα οι περισσότεροι τοποθετούνται κάπου στη μέση. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν την προτίμησή μας να περνάμε το χρόνο μας μόνοι ή μαζί με άλλους, όπως το περιβάλλον και η διάθεσή μας.

Τι Τύπο Κοινωνικής Συμπεριφοράς Έχω;

Λοιπόν, είστε εσωστρεφής ή εξωστρεφής χαρακτήρας; Ο Carl Jung, Ελβετός ψυχολόγος, ανέπτυξε τη θεωρία των Ψυχολογικών Τύπων. Σε αυτή τη θεωρία ο ίδιος προσδιόρισε δύο διακριτές προδιαθέσεις και πρότεινε ότι καθένας από εμάς ανήκει σε μια από τις δύο κατηγορίες, καθώς είτε εστιάζει στον εσωτερικό κόσμο (Εσωστρεφής) είτε στον εξωτερικό (Εξωστρεφής)..

Οι εξωστρεφείς προτιμούν να γνωρίζουν νέα περιβάλλοντα και να βρίσκονται με τους άλλους. Οι εσωστρεφείς επιθυμούν να αφήνονται στις δικές τους σκέψεις. Ο Jung επεσήμανε τα αρνητικά κάθε προσωπικότητας. Πίστευε πως οι εξωστρεφείς ασχολούνται περισσότερο με το πώς τους βλέπουν οι άλλοι και με την εμφάνισή τους, κάνουν λιγότερο αυτοκριτική και συμβιβάζονται πιο εύκολα στις κοινωνικές νόρμες. Από την άλλη οι εσωστρεφείς έχουν αντικοινωνική συμπεριφορά και πεσμένη  αυτοπεποίθηση.

Το να είσαι κάπου στη μέση είναι καλύτερο

Το περιοδικό Psychology Science πραγματοποίησαν μια έρευνα σε ένα τηλεφωνικό κέντρο πωλήσεων και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι αμφιστρεφείς ενδέχεται να παίρνουν τις πιο σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις με επιτυχία. Η έρευνα κράτησε πάνω από τρεις μήνες, και τα άτομα που είχαν ένα μείγμα από εσωστρεφή και εξωστρεφή χαρακτηριστικά τα πήγαν καλύτερα στις πωλήσεις. Τα αποτελέσματα υποστηρίζουν ότι οι αμφιστρεφείς καταφέρνουν  να διεκδικούν αυτό που θέλουν και να είναι άνετοι με αυτό που κάνουν. Καταφέρνουν να γίνονται συμπαθείς στους άλλους, ακόμη και αν προσπαθούν να τους πουλήσουν κάτι.

Εάν αναρωτιέστε σε ποια κατηγορία ανήκετε, εξοικειωθείτε με τα χαρακτηριστικά της αμφιστρεφούς προσωπικότητας.

10 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος είναι Αμφιστρεφής

1. Δεν αποχωρούν από τις καταστάσεις ούτε πρώτοι ούτε τελευταίοι.

Ο Αμφιστρεφής δεν θα πάρει την απόφαση να μιλήσει πρώτος σε μια παρέα. Ωστόσο, απολαμβάνει την συνύπαρξή του με τους άλλους. Αποχωρεί επίσης με χαρά όταν τα πράγματα φτάνουν στο τέλος τους.

2. Περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μόνοι τους και με τους φίλους τους.

Στους Αμφιστρεφείς αρέσει να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μόνοι τους διαβάζοντας ή ακούγοντας μουσική, όπως επίσης προγραμματίζουν ένα ίσο χρονικό διάστημα για να επισκεφθούν και να βγουν βόλτα με τους φίλους τους.

3. Επιθυμούν να κάνουν νέες γνωριμίες και να επισκέπτονται νέα μέρη.

Οι Αμφιστρεφείς μπορεί να αισθάνονται άβολα σε νέα περιβάλλοντα, αλλά αυτό δεν τους σταματά από το να εγκαταλείψουν τις άνεσή του χώρου τους για να βιώσουν νέα πράγματα.

4. Είναι διασκεδαστικοί, αλλά όχι η  ψυχή της παρέας.

Μπορεί να κάνουν τους άλλους να γελούν, αλλά αφήνουν κάποιον άλλο να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής.

5. Σκέφτονται πριν μιλήσουν.

Επιλέγουν προσεκτικά τα λόγια τους και συμβουλεύονται την σκέψη τους πριν μιλήσουν.

6. Δεν υπερβάλουν στη συζήτηση.

Τους αρέσει η ισορροπία σε μια συζήτηση. Ποτέ δεν υπερβάλουν και δεν μονοπωλούν τη συζήτηση. Αφήνουν τους άλλους να πουν τη γνώμη τους και μιλούν όταν έρθει η σειρά τους.

7. Αισθάνονται άνετα να απομονώνονται για λίγο.

Είναι εντάξει με το να είναι μόνοι. Αυτό τους βοηθά να παίρνουν ενέργεια για τις επόμενες κοινωνικές εκδηλώσεις.

8. Εκφράζουν τα συναισθήματά τους.

Εκφράζονται εύκολα επειδή είναι καλά εξοικειωμένοι με τις σκέψεις τους. Είναι ειλικρινείς και είναι περίεργοι για τους άλλους.

9. Δεν είναι υπερβολικά ευαίσθητοι.

Δείχνουν κατανόηση, αλλά δεν είναι ευαίσθητοι ούτε μπαίνουν στη διαδικασία να αναλύουν τα συναισθήματα των άλλων.

10. Δεν αποθαρρύνονται εύκολα.

Οι αμφιστρεφείς χειρίζονται σωστά τις αλλαγές που αντιμετωπίζουν. Είναι αισιόδοξοι και μπορούν να φέρουν σε πέρας τα πράγματα είτε μόνοι τους είτε μαζί με άλλους σε ομάδα

Μετάφραση στα Ελληνικά απο το share24.gr . Αρχική Πηγή: www.viralnovelty.net
Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη και Πνευματικότητα κάντε like στην σελίδα Ψυχολογία & Φιλοσοφία στο facebook πατώντας στο πλαίσιο που ακολουθεί το like (Μου αρέσει) :
!!!Σημαντικό!!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!