sex videos
site
phim sec

Μαύρο Πιπέρι και Κουρκουμας μπορεί να σας σώσει τη ζωή απο τον Καρκίνο του Μαστού

Μαύρο Πιπέρι & Κουρκουμάς: Ο Συνδυασμός που Μπορεί να Σώσει Ζωές!

Ο καρκίνος του μαστού είναι μία από τις πιο επίφοβες ασθένειες που μπορεί να εμφανιστεί στις γυναίκες, αλλά και πιο σπάνια στους άνδρες.

Αν και η ιδέα και μόνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού μπορεί να είναι αρκετά τρομακτική, η πιθανότητα αυτός να κάνει μετάσταση στους πνεύμονες είναι ιδιαίτερα ανησυχητική.

Σε ορισμένες χώρες, τα ποσοστά καρκίνου του μαστού είναι εκπληκτικά χαμηλά, πράγμα που οδήγησε τους επιστήμονες να μελετήσουν τις διατροφικές συνήθειες των πολιτών αυτών.

Αυτό που ανακάλυψαν ήταν ότι οι άνθρωποι που ζουν σε αυτές τις περιοχές καταναλώνουν κατά μέσο όρο 100-200g κουρκουμά την ημέρα, που ως γνωστό περιέχει την ουσία κουρκουμίνη, μια χημική ένωση που έχει αντικαρκινική δράση (1).

Ο καλύτερος συνδυασμός για την αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού

Σε μία έρευνα , η κατανάλωση κουρκουμίνης μαζί με 20 mg πιπεριού, που περιέχει την ουσία L-piperoylpiperidine, έδειξε να αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητα της κουρκουμίνης κατά 2000% (2).

Η πιπερίνη, ένα αλκαλοειδές στο μαύρο πιπέρι, είχε αποδειχθεί ότι αναστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του παχέος εντέρου στον άνθρωπο διακόπτοντας τον βιολογικό κύκλο των κυττάρων αυτών και προκαλώντας έτσι απόπτωση, ενώ μπορεί να κάνει διάκριση μεταξύ των υγιών και των καρκινικών κυττάρων (3).

Από την άλλη πλευρά, η κουρκουμίνη αναστέλλει την επιθετικότητα του όγκου και την αγγειογένεση, προλαμβάνει την εξάπλωση του καρκίνου σε άλλες περιοχές του σώματος και σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα του μαστού (4).

Κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους

Η πρώτη φάση κλινικών δοκιμών σε εθελοντές περιλάμβανε τη λήψη κουρκουμίνης σε 25 ασθενείς με προκαρκινικές αλλαγές στα διάφορα όργανα. Αυτή η μελέτη φαίνεται να δείχνει ότι η κουρκουμίνη θα μπορούσε να σταματήσει τις προκαρκινικές αλλαγές από το να περάσουν στο επόμενο στάδιο του πλήρως ανεπτυγμένου καρκίνου. (πηγή)

Ο συνδυασμός φαίνεται να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά για τα καρκινικά κύτταρα του καρκίνου του μαστού, του καρκίνου του εντέρου, του καρκίνου του στομάχου και του καρκίνου του δέρματος.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Michigan Comprehensive Cancer Center έχουν διαπιστώσει ότι όταν οι διατροφικές ενώσεις κουρκουμίνη και πιπερίνη εφαρμόστηκαν σε καλλιέργεια κυττάρων του μαστού, μείωσαν τον αριθμό των βλαστοκυττάρων, ενώ δεν είχαν καμία επίδραση στην κανονικά διαφοροποιημένα κύτταρα.

“Αυτό δείχνει ότι αυτές οι ενώσεις δεν είναι τοξικές για τους φυσιολογικούς ιστούς του μαστού”, δήλωσε ο Madhuri Kakarala, M.D., Ph.D., RD σύμβουλος ερευνών στο Σύστημα Υγείας VA Ann Arbor.

“Οι γυναίκες που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού έχουν την επιλογή να λάβουν τα φάρμακα tamoxifen ή raloxifene για την πρόληψη, αλλά οι περισσότερες γυναίκες συνήθως δεν τα προτιμούν, διότι είναι αρκετά τοξικά. Η πιθανότητα φυσικές ουσίες, που μπορούμε να λάβουμε από τη διατροφή μας, να έχουν παρόμοια αποτελέσματα είναι αρκετά ελπιδοφόρα και η κουρκουμίνη μαζί με την πιπερίνη φαίνεται να έχουν πολύ χαμηλά επίπεδα τοξικότητας.(Πηγή)

Πρόσθετες Έρευνες

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας έχουν βρει ότι η κουρκουμίνη αναστέλλει τη μετάσταση του καρκίνου του μαστού στους πνεύμονες στα ποντίκια (5).

Φαίνεται επίσης να αναστρέφει τις παρενέργειες της πακλιταξέλης (TaxolTM), ένας κοινώς συνταγογραφούμενος χημειοθεραπευτικός παράγοντας πρώτης γραμμής για τον καρκίνο του μαστού που μπορεί να προκαλέσει την εξάπλωση της ασθένειας επί μακρό χρονικό διάστημα (5).

Άλλα οφέλη αυτού του συνδυασμού

1. Μειώνει την φλεγμονή

Η κουρκουμίνη (6) και η πιπερίνη (7) είναι και τα δύο ισχυροί μαχητές κατά της φλεγμονής. Αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον για όσους πάσχουν από οστεοαρθρίτιδα.

2. Καταπολεμά την κατάθλιψη

Ο κουρκουμάς λέγεται ότι είναι τόσο αποτελεσματικός όσο το Prozac στη θεραπεία κατά της κατάθλιψης (8). Απλά προσθέστε 1/2 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά και μερικές πρέζες πιπέρι στη σαλάτα ή στη σούπα σας για να φτιάξετε γρήγορα τη διάθεσή σας.

3. Βοηθά με την απώλεια βάρους

Το μαύρο πιπέρι και ο κουρκουμάς μπορεί να είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για τη μετατροπή των λιποκυττάρων που αποθηκεύουν λίπος σε κύτταρα που καίνε το λίπος και βοηθούν στην απώλεια βάρους.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ

!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο!

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!