sex videos
site
phim sec

Αυξήστε την Συναισθηματική Σας Νοημοσύνη Διαβάζοντας Καλύτερα τους Άλλους με αυτούς τους 4 Τρόπους

Αυξήστε την Συναισθηματική Σας Νοημοσύνη Διαβάζοντας Καλύτερα τους Άλλους με αυτούς τους 4 Τρόπους!

Για κάποιους, το χάρισμα να διαβάζουν συναισθηματικά τους άλλους είναι ένα δώρο που ήδη κατέχουν. Για άλλους, το να κάνουν κάτι τέτοιο χρειάζεται να εξομαλύνουν κάποιες προκαταλήψεις που έχουν και τους εμποδίζουν.

Οι παράγοντες που συμβάλλουν στην αντίληψη που έχουμε για τους άλλους είναι διάφοροι και γνωρίζοντας τις αιτίες που μας εμποδίζουν να τους προσεγγίσουμε συναισθηματικά, αναμφίβολα, θα βοηθήσει στο να βελτιώσουμε τη συναισθηματική μας νοημοσύνη στο μέλλον.

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι κάτι που μεγαλώνοντας μάθαμε να εκδηλώνουμε ή να αποκρύπτουμε. Αν από μικρούς σας δασκάλευαν να μην κλαίτε ή σας συμβούλευαν να αναιρείτε τα συναισθήματά σας, τότε είστε επιρρεπείς στο να είστε λιγότερο δεκτικοί στην συναισθηματική κατάσταση των άλλων σε σχέση με αυτούς που μεγάλωσαν εκφράζοντας τα συναισθήματά τους.

Ο ψυχολόγος David Caruso, PhD, έτερος συγγραφέας του βιβλίου Τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης, αναφέρει πως το να μαθαίνουμε να κρύβουμε αυτά που μας κάνουν ανθρώπους, μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες αργότερα στην στην ενήλικη ζωή μας.

Επίσης, οι καθημερινές μας δραστηριότητες μπορούν να επηρεάσουν την ικανότητά μας να διαβάζουμε με ακρίβεια τους άλλους. Μια πρόσφατη μελέτη, εξηγεί τι μας συμβαίνει όταν βγάζουμε από τη ζωή μας τις συσκευές επικοινωνίας και τις διαδραστικές τεχνολογίες και τα αντικαθιστούμε τους με τη σωματική επαφή και την προσωπική επικοινωνία:

«Ενώ η ψηφιακή εποχή μας παρέχει πολλούς χρήσιμους τρόπους για επικοινωνία και μάθηση, η μελέτη μας δείχνει ότι η δεξιότητα του να είμαστε σε θέση να καταλάβουμε τα ανθρώπινα συναισθήματα μπορεί να εξασθενεί και η επικοινωνία να μετατοπίζεται στην τεχνολογική μεσολάβηση.

Ποιοι είναι οι καθοριστικοί παράγοντες που συνδέονται με τη συναισθηματική νοημοσύνη και πόσο καλά μπορούμε να διαβάσουμε κάποιον; Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε αυτές τις ιδιότητες και να κάνουμε τις προσωπικές μας επαφές πιο κατατοπιστικές και επιτυχημένες;

1. Να είστε ανοιχτόμυαλοι στις κοινωνικές σας επαφές.

Προσεγγίστε και αλληλεπιδράστε με τον καθένα όσο το δυνατόν αντικειμενικότερα. Πολλές φορές, οι προσωπικές μας απόψεις και προκαταλήψεις σχετικά με τις αντιλήψεις μας για τους άλλους θολώνουν την κρίση μας,

Τα συναισθήματα και οι εντυπώσεις που αποκομίσατε από προηγούμενες εμπειρίες σας, με ένα άλλο άτομο, μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπετε ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας και να παρερμηνεύσετε την κατάσταση.

Αντί να δίνεται υπερβολική προσοχή στον τρόπο που ντύνεται κάποιος και αν είναι ακατάστατη η εμφάνισή του, συνδέοντας την εικόνα του αυτή με την καλοσύνη ή τις κακές προθέσεις, επικεντρωθείτε στη συμπεριφορά και στα λόγια του άλλου προσώπου.

2. Η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει τα συναισθήματά μας.

Η γλώσσα του σώματος είναι αρκετά αποκαλυπτική, αν ξέρουμε πως να την αποκωδικοποιούμε Υπάρχουν θετικά και αρνητικά συναισθήματα που προβάλλονται μέσα από αυτή. Σχεδόν ανεπαίσθητες αλλαγές και κινήσεις μας, τα αποκαλύπτουν Το σταύρωμα των χεριών, η κατεύθυνση των ποδιών μας, η οπτική επαφή όταν μιλάμε σε κάποιον, το χαμόγελο, και διάφορες άλλα που κάνει το σώμα μας, μπορούν να πουν σε κάποιον πολλά για το πώς ή τι αισθάνεστε.

3. Μην μένετε στις πρώτες εντυπώσεις όταν γνωρίζετε κάποιον.

Αφού έχουμε σχηματίσει μια πρώτη ιδέα για κάποιον, έχουμε την τάση να τον βλέπουμε πάντα μέσα από το συγκεκριμένο πρίσμα. Δίνουμε σε κάποιον μια ετικέτα και δίνουμε βάρος στις συμπεριφορές του, που αντιστοιχούν σε αυτήν την ετικέτα παραβλέποντας τις συμπεριφορές που που αποκλίνουν από αυτή.

Είναι αλήθεια ότι οι πρώτες εντυπώσεις μας είναι συνήθως σωστές για ένα πρόσωπο, αλλά ποτέ δεν είναι αλάνθαστες. Θυμηθείτε να αξιολογείτε εκ νέου την αρχική σας διαπίστωση μέσω της συνεχής αλληλεπίδρασης και να τη διορθώνετε αναλόγως.

4. Αφήστε το παρελθόν στο παρελθόν.

Ως άνθρωποι, είμαστε προικισμένοι με μια απίστευτη μνήμη. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι θυμόμαστε πράγματα από το παρελθόν που δεν έχουν καμία σχέση με το παρόν ή το μέλλον μας.

Ας πούμε ότι έχετε είχατε μια δυσάρεστη εμπειρία με κάποιον που βγήκατε ραντεβού, ίσως θεωρήσετε ότι κάθε επόμενη επαφή μαζί του θα είναι εξίσου δυσάρεστη. Επίσης, αν δείτε στο δρόμο κάποιον να φορά ίδιο μπλουζάκι με κάποιον που συμπαθούσατε στο παρελθόν, θα υποθέσετε πως θα έχουν τον ίδιο συμπαθητικό χαρακτήρα

Αντί να φέρετε πάνω σας τέτοιες υπενθυμίσεις για το υπόλοιπο της ζωής σας, αντιμετωπίστε την κάθε περίπτωση ως μια νέα εμπειρία. Η ζωή σας θα είναι πολύ πιο ικανοποιητική και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους θα είναι πιο γνήσιες.

Μια σαφέστερη κατανόηση των άλλων γύρω μας, μας επιτρέπει να αναπτύξουμε βαθύτερες και ,πιο ειλικρινείς σχέσεις. Η βελτίωση της συναισθηματικής μας νοημοσύνης επιδρά πιο ευεργετικά και στην υγεία μας.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!