sex videos
site
phim sec

Πως να Σταματήσετε να Σκέφτεστε Κάποιον & να τον Βγάλετε από το Μυαλό Σας

Πως να Σταματήσετε να Σκέφτεστε Κάποιον & να τον Βγάλετε από το Μυαλό Σας

Συναντάτε ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας και το βρίσκετε ελκυστικό. Όταν τον κοιτάζετε, ο νους περιπλανιέται και μπαίνουν πολλοί πειρασμοί στο μυαλό, ακόμα και όταν δεν υποκύπτετε από την πρώτη στιγμή. Αργότερα, πιάνετε τη σκέψη σας να επιστρέφει στη συνάντηση με αυτό το ελκυστικό πρόσωπο και να εξετάζετε την δυνατότητα για σχέση ή μια ερωτική επαφή μαζί του.

Όταν ο νους περιπλανιέται, συχνά καταλήξει σε ένα έντονο συναίσθημα, την αγάπη, το ρομαντισμό και το σεξ. Εάν είστε ελεύθεροι τέτοιες σκέψεις μπορεί να είναι θαυμάσιες. Το ξεμυάλισμα είναι μια σαγηνευτική συναισθηματική εμπειρία, που είναι απρόβλεπτη.

Αλλά εάν είστε ήδη σε μια σχέση ή το άλλο άτομο σας απορρίπτει, μπορεί να μην θέλετε τέτοιες σκέψεις να υπάρχουν στο μυαλό σας. Δεν θέλετε να αποσπάται η προσοχή σας από ένα όμορφο ή αρκετά νέο άτομο με το οποίο δεν υπάρχει μέλλον. Και αν έχετε ήδη σχέση, μπορεί να θέλετε να παραμείνετε πιστοί και δεσμευμένοι σε αυτή

Πώς μπορείτε να σταματήσετε τέτοιες σκέψεις για το λάθος άτομο;

Απλά το να πείτε στον εαυτό σας να σταματήσει να σκέφτεται το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν βοηθά. Οι επιστήμονες απέδειξαν ότι το να καταστέλλουμε και να διατάζουμε τις σκέψεις μας, στην πραγματικότητα, έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Καταλήγουμε να βιώνουμε περισσότερο έντονα τις σκέψεις που προσπαθούμε να καταστείλουμε.

Σε ένα χαρακτηριστικό πείραμα, ο Δρ. Wegner και οι συνεργάτες του ζήτησαν από τους εθελοντές να μην σκέφτονται μια λευκή αρκούδα. Στην προσπάθειά τους να καταστείλουν τις σκέψεις σχετικά με την λευκή αρκούδα οι εθελοντές κατέληξαν να την σκέφτονται περισσότερο. Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό ως φαινόμενο υποτροπής. Φαινόμενα υποτροπής και εμμονές, εμφανίζονται για οτιδήποτε σκεφτόμαστε, συμπεριλαμβανομένων και των σκέψεων που κάνουμε για τους ανθρώπους που βρίσκουμε ελκυστικούς ή μας ενθουσιάζουν.

Στην προσπάθειά μας να πολεμήσουμε τέτοιες σκέψεις και να υπαγορέψουμε στο μυαλό μας πως θα ενεργήσει, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το εν λόγω πρόσωπο να εμφανιστεί στα όνειρά μας (Wegner, Wenzlaff, και Kozak, 2004). Ακόμα και η προσπάθεια να μην σκεφτόμαστε την ερωτική επαφή, δεν λειτουργεί. Αυτές οι σκέψεις, όχι μόνο πυροδοτούν μέσα μας περισσότερο την επιθυμία, αλλά έχουν φυσιολογικά αποτελέσματα, δηλαδή προκαλείται εφίδρωση και έξαψη στο σώμα, όταν προσπαθούμε να αποφύγουμε σκέψεις σχετικά με το σεξ. (Wegner, Shortt, Blake, και Page, 1990).

Για να συνοψίσουμε την κατάσταση. Έχετε συναντήσει ένα νέο άτομο στη ζωή σας που το σκέφτεστε συχνά και γεμίζετε τον εαυτό σας προσδοκίες. Βλέπετε αυτό το άτομο ακόμα και στον ύπνο σας τα βράδια, μπορεί και κάθε βράδυ. Το πρόβλημα είναι πως αυτό το άτομο δεν ανταποκρίνεται στα δικά σας συναισθήματα που γεννώνται από τις σκέψεις σας ή έχετε ήδη έναν σύντροφο που αγαπάτε και φροντίζετε και δεν θέλετε να τον χάσετε. Σκεφτήκατε πως θα πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά όπως είδαμε η καταστολή της σκέψης δεν λειτουργεί.

Πώς μπορείτε να σταματήσετε αυτό το άτομο να έρχεται συνεχώς στην σκέψης σας;

Αντί να προσπαθείτε να καταστείλετε τις σκέψεις σας, προσπαθήστε να τις εστιάσετε κάπου αλλού. Η καλύτερη συμβουλή είναι να εστιάσετε δυναμικά τη σκέψη σας σε μια διαφορετική κατεύθυνση, αλλά η φύση των εν λόγω εναλλακτικών σκέψεων είναι ζωτικής σημασίας και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Ο Gonzaga και οι συνεργάτες του διερεύνησαν διάφορους τρόπους για να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ένα ελκυστικό πρόσωπο (Gonzaga, Haselton, Smurda, Davies, & Poore, 2008). Πρώτα έδωσαν στους συμμετέχοντες ένα ελκυστικό άτομο να σκέφτονται: Τους παρουσίασαν έξι φωτογραφίες ελκυστικών ατόμων και τους ζήτησαν να επιλέξουν πιο από αυτούς βρίσκουν πιο ελκυστικό. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες περιέγραφαν τους λόγους σχετικά με το γιατί βρίσκουν αυτό το άτομο ελκυστικό και ποια θα ήταν η ιδανική πρώτη συνάντηση με αυτό το άτομο για να περάσουν καλά. Με αυτές τις ερωτήσεις και δραστηριότητες, οι ερευνητές εξασφάλισαν πως οι εθελοντές θα σκέφτονταν αυτό το πρόσωπο και θα φαντάζονταν πως αλληλεπιδρούν με αυτόν ή αυτήν. Στο τέλος τους ζήτησαν να σταματήσουν να σκέφτονται το συγκεκριμένο πρόσωπο. Αλλά, όπως είδαμε προηγουμένως, κάτι τέτοιο δεν λειτούργησε και είχε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αντιθέτως, όταν τους ζητήθηκε, αντί να καταστείλουν το επίκεντρο των σκέψεών τους, να επικεντρωθούν σε πρόσωπα που τους έβγαζαν παρόμοια συναισθήματα, τα αποτελέσματα ήταν πολύ διαφορετικά. Οι συμμετέχοντες, που ήταν ήδη σε μια σχέση, κλήθηκαν να σκεφτούν τη στιγμή που αισθάνθηκαν έντονη αγάπη ή σεξουαλική επιθυμία για την τρέχουσα σύντροφό τους. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά αποτελεσματικό και διέκοψε τις σκέψεις σχετικά με το άλλο πρόσωπο. Οι σκέψεις σχετικά με αυτούς που αγαπάμε και μας αγαπούν είναι πιο ισχυρές από το σεξ και τον εφήμερο ενθουσιασμό.

Προσπαθήστε να σκεφθείτε κάθε φορά άτομα από τα οποία πήρατε αγάπη και δώσατε αγάπη. Ανανεώστε αυτές τις σχέσεις, είτε πρόκειται για φιλικές ή ερωτικές. Κάντε παρέες και γνωρίστε άτομα που ανταποκρίνονται στα συναισθήματά και στα όνειρα σας με τον ίδιο ενθουσιασμό που έχετε εσείς. Δώστε ευκαιρία σε αυτούς που έρχονται κοντά σας και σας πλησιάζουν γι’ αυτό που είστε. Αφιερώστε τη σκέψη σας σε αυτά τα άτομα. Άτομα που αξίζει να υπάρχουν στη ζωή σας. Είναι απλό.

Στο πείραμα, η σκέψη ατόμων που ανταποκρίνονταν συναισθηματικά στους εθελοντές και τους έδιναν αγάπη, μείωνε σημαντικά τις σκέψεις για κάποιο άλλο πρόσωπο. Οι σκέψεις σχετικά με την αγάπη των άλλων ήταν πιο αποτελεσματικές από την σκέψη ατόμων που υπήρχε σεξουαλική επαφή.

Ο Gonzaga και οι συνεργάτες του υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η δύναμη του αισθήματος της αγάπης. Η αγάπη είναι το συναίσθημα που μας κρατά δεσμευμένους με το ίδιο πρόσωπο καθημερινά για χρόνια. Η σκέψη της πληρότητας που νιώθουμε από τα πρόσωπα που λαμβάνουμε αγάπη έχει μεγαλύτερη επίδραση από τον ενθουσιασμό ενός άλλου ελκυστικού ατόμου και είναι ικανή να το βγάλει από το κεφάλι μας. Η αγάπη δεν δίνει χώρο στο άλλο πρόσωπο να υπάρχει στο μυαλό μας. Η αγάπη είναι η δύναμη που μπορεί να καθαρίσει το μυαλό, και να κρατήσει τους ανθρώπους μαζί.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Για περισσότερα νέα σχετικά με θέματα Ευεξίας κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!