sex videos
site
phim sec

Πως αντιμετωπίζουν οι Επιτυχημένοι Άνθρωποι τα Τοξικά Άτομα της Ζωής τους

Πως αντιμετωπίζουν οι Επιτυχημένοι Άνθρωποι τα Τοξικά Άτομα της Ζωής τους!

Οι τοξικοί άνθρωποι αψηφούν τη λογική. Έχουν άγνοια για τις αρνητικές επιπτώσεις που προκαλούν στους γύρω τους και αντλούν ικανοποίηση από το χάος που δημιουργούν βλέποντας τους άλλους εξοργισμένους. Προκαλούν διαμάχες και μας γεμίζουν με άγχος.

Το στρες που μας προκαλούν είναι η πιο σοβαρή συνέπεια , επειδή μπορεί να έχει διαρκείς αρνητικές επιδράσεις στον εγκέφαλο. Ακόμη και μερικές ημέρες εκτεθειμένοι σε άγχος, θέτουν σε κίνδυνο την αποτελεσματικότητα των νευρώνων στον ιππόκαμπο, ένας τομέας του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνος για τον συλλογισμό και τη μνήμη. Έκθεση σε στρεσογόνες καταστάσεις για μερικές εβδομάδες, προκαλούν βλάβες στους δενδρίτες των νευρώνων, ενώ συνεχής έκθεση σε μεγαλύτερα διαστήματα μπορεί να καταστρέψουν μόνιμα τους νευρώνες. Όταν το άγχος ξεφεύγει από τον έλεγχο, οι στόχοι σας εκτροχιάζονται και η απόδοση σε ό,τι κάνετε πέφτει κατακόρυφα.

Οι περισσότερες πηγές άγχους στην εργασία εύκολα εντοπίζονται και υπάρχει τρόπος διαχείρισής τους. Απ’ την άλλη,  οι απρόσμενες πηγές άγχους που σας δημιουργούν άλλοι, σας αιφνιδιάζουν και σας βλάπτουν περισσότερο. Έχει διαπιστωθεί πως η έκθεση σε ερεθίσματα που προκαλούν ισχυρά αρνητικά συναισθήματα, όπως γίνεται με τους τοξικούς ανθρώπους, προκαλούν υπερβολικό άγχος. Είτε πρόκειται για άτομα αρνητικά, επιβλητικά, μίζερα ή απλά τρέλα, τέτοιοι τοξικοί άνθρωποι στρεσάρουν το μυαλό σας, κάτι που θα πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος.

Η ικανότητα σας να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας και να παραμένετε ήρεμοι όταν είστε υπό πίεση έχει άμεση σχέση με την απόδοσή στην εργασία σας. Ένα από τα καλύτερα χαρίσματα των επιτυχημένων ανθρώπων είναι η ικανότητά τους να εξουδετερώνουν τα τοξικά άτομα. Έχουν αναπτύξει έξυπνες στρατηγικές αντιμετώπισης, ώστε να κρατούν τέτοια άτομα μακριά τους.

Ακολουθούν εννιά από τις καλύτερες στρατηγικές για να διαχειριστείτε τους τοξικούς ανθρώπους αποτελεσματικά. Διαβάστε τες και εφαρμόστε τες και εσείς στη ζωή σας.

Θέστε τους όρια (Ειδικά σε αυτούς που παραπονιούνται συνεχώς)

Αυτοί που παραπονιούνται και διαμαρτύρονται συνεχώς είναι ό,τι χειρότερο, επειδή μας βυθίζουν στα προβλήματά τους και δεν ακούν τις συμβουλές που τους δίνουμε. Θέλουν να επιδοκιμάζουμε τη μίζερη άποψή τους για να μπορούν να αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους. Συχνά τους ανεχόμαστε, επειδή δεν θέλουμε να μας θεωρούν αγενείς, αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή, που δεν πρέπει να ξεπερνάμε (η υπομονή έχει τα όριά της).

Μπορείτε να τους αποφύγετε θέτοντας κάποια όρια, που αν ξεπεραστούν θα αποστασιοποιηθείτε. Ένας πολύ καλός τρόπος για να θέσετε όρια είναι να ρωτήσετε το άτομο αυτό πώς σκοπεύει να διορθώσει το πρόβλημα για το οποίο παραπονιέται. Είτε θα σιωπήσει, είτε θα αλλάξει τη κουβέντα σε μια εποικοδομητική κατεύθυνση.

Μην μαλώνετε μαζί τους

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να διαβάζουν τον εχθρό τους και να κρίνουν πότε θα μπουν σε μια διαμάχη με κάποιον, ειδικά όταν ο εχθρός τους είναι ένα τοξικό άτομο. Αν αφήσετε τα συναίσθηματά σας ανεξέλεγκτα, η διαμάχη με ένα τέτοιο άτομο μπορεί να σας προκαλέσει σοβαρές ζημιές.

Πάρτε στη συζήτηση το πάνω χέρι

Οι τοξικοί άνθρωποι μας τρελαίνουν, γιατί η συμπεριφορά τους είναι παράλογη. Δεν πρέπει να ανταποκριθείτε σε αυτούς συναισθηματικά. Όσο πιο παράλογος και εκτός λογικής είναι κάποιος, τόσο πιο εύκολο είναι για σας να απεγκλωβίστε τον εαυτό σας από τις παγίδες του. Προσπαθήστε να τους νικήσετε στο δικό τους παιχνίδι. Αποστασιοποιηθείτε από τα συναισθήματά τους και προσεγγίστε τους με τη λογική. Δεν χρειάζεται να ανταποκριθείτε στο συναισθηματικό χάος τους, επικεντρωθείτε μόνο στα γεγονότα αυτών που σας λένε.

Ελέγξτε τα συναισθήματα που σας προκαλούν

Πρέπει να αντιμετωπίζετε από μια ουδέτερη οπτική την κουβέντα για να έχετε μια συναισθηματική απόσταση από τον συνομιλητή σας. Δεν μπορείτε να σταματήσετε κάποιον να σας ερεθίζει, αν δεν έχετε επίγνωση ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μερικές φορές θα βρεθείτε σε καταστάσεις όπου θα πρέπει να ανασυνταχθείτε και να επιλέξετε τον καλύτερο δρόμο προς τα εμπρός. Σταματήστε κάποια στιγμή και κερδίστε λίγο χρόνο για να το πράξετε.

Οριοθετήστε την περιοχή σας

Μερικές φορές αισθανόμαστε ότι, επειδή εργαζόμαστε ή ζούμε με κάποιους αναγκαστικά, δεν έχουμε κανέναν τρόπο να ελέγξουμε το χάος που μας προκαλούν. Μόλις συνηθίστε τα άτομα αυτά και δουν ότι στις συζητήσεις μαζί σας δεν περνάει το δικό τους, θα αρχίσετε να βλέπετε τη συμπεριφορά τους πιο προβλέψιμη και πιο κατανοητή. Αυτό θα σας προϊδεάσει να σκεφθείτε λογικά για το πότε και πού θα πρέπει να βρίσκεστε ή να μην βρίσκεστε μαζί τους.

Οριοθετήστε την περιοχή που κινήστε και αφήσετε τα πράγματα να συμβούν φυσικά, χωρίς να εμπλέκεστε σε δυσάρεστες συνομιλίες, έτσι θα μπορέσετε να ελέγξετε αρκετά το χάος που σας δημιουργούν.

Μην επηρεάζεστε από τη γνώμη τους για σας

Όταν η αίσθηση ικανοποίησης προέρχεται από τις γνώμες των άλλων, δεν είστε, πλέον, ο κύριος της δικής σας ευτυχίας. Οι συναισθηματικά ευφυείς άνθρωποι ικανοποιούνται με όσα κάνουν και δεν θα αφήνουν τις απόψεις ή τους υπαινιγμούς κανενός να τους επηρεάζουν. Δεν χρειάζεται να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους και μην παίρνετε βαρέως τις απόψεις των άλλων. Έτσι, δεν έχει σημασία τι σκέφτονται οι τοξικοί άνθρωποι για σας. Η αυτοεκτίμησή σας έρχεται από μέσα σας.

Μην δίνετε έμφαση στο πρόβλημα, παρά μόνο στην λύση

Όταν εστιάζουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, παρατείνουμε τα αρνητικά συναισθήματα και το άγχος που μας δημιουργούνται μέσα μας. Όταν πρόκειται για τους τοξικούς ανθρώπους, επικεντρωθείτε στο πως η τρέλα και ο παραλογισμός τους επιδρούν αρνητικά σε σας. Μην σκεφτόσαστε την ανησυχία που σας προκαλούν, αλλά το πώς θα τους χειριστείτε. Αυτό θα μειώσει το στρες που βιώνετε όταν αλληλεπιδράτε μαζί τους.

Να συγχωρείτε, αλλά να μην ξεχνάτε

Οι συναισθηματικά ευφυείς άνθρωποι είναι καλοί στο να συγχωρούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάνε τα όσα έγιναν. Η συγχώρεση χρειάζεται για να δώσετε τόπο στην οργή, ώστε να προχωρήσετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δώσετε στον απέναντι άλλη μια ευκαιρία να επαναλάβει τα ίδια. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι απρόθυμοι να καθηλώνονται, χωρίς λόγο, από τα λάθη των άλλων. Έτσι, τους συγχωρούν γρήγορα και προστατεύουν τον εαυτό τους από παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Να δαμάζετε τις αρνητικές σκέψεις της εσωτερικής σας φωνής

Μερικές φορές μπορεί να απορροφήσετε την αρνητικότητα των άλλων ανθρώπων. Δεν είναι κακό να μπαίνετε στη θέση κάποιου και να αισθάνεστε άσχημα, αλλά η εσωτερική σας φωνή μπορεί να εντείνει την αρνητικότητα. Τέτοιες αρνητικές σκέψεις λόγω άλλων είναι μη ρεαλιστικές, περιττές, και αυτοκαταστροφικές. Θα σας εγκλωβίσουν σε μια καθοδική συναισθηματική σπείρα που είναι δύσκολο να βγείτε από αυτή. Θα πρέπει να αποφεύγετε τέτοιες αρνητικές σκέψεις με κάθε κόστος.

Περιορίστε την πρόσληψη καφεΐνης

Πίνοντας καφεΐνη απελευθερώνετε αδρεναλίνη στον οργανισμό σας. Η αδρεναλίνη ενεργοποιεί τον μηχανισμό επιβίωσης, που σας αναγκάζει να μπείτε σε διαμάχη με κάποιον ή να φύγετε μακριά όταν αντιμετωπίζετε μια απειλή. Ο μηχανισμός αυτός παρακάμπτει τη λογική σκέψη υπέρ μιας ταχύτερης απόκρισης και είναι χρήσιμος όταν δείτε κοντά σας ένα λιοντάρι, αλλά όχι τόσο αποτελεσματικός όταν είστε διασταυρωθείτε στο διάδρομο με ένα θυμωμένο συνάδελφο.

Να κοιμάστε φυσιολογικά και όπως πρέπει

Ο ύπνος αυξάνει τη συναισθηματική νοημοσύνη και σας κάνει να διαχειρίζεστε καλύτερα τα επίπεδα του άγχους σας. Ο αυτοέλεγχος, η προσοχή και η μνήμη μειώνονται όταν δεν κοιμάστε σωστά. Η στέρηση ύπνου αυξάνει τα επίπεδα των ορμονών του στρες από μόνη της, ακόμη και χωρίς κάποιο στρεσογόνο παρόν. Ο βραδινός ύπνος σας κάνει πιο ευδιάθετους, πιο δημιουργικούς και δυναμικούς στην προσέγγισή των τοξικών ανθρώπων, δίνοντάς σας τα εφόδια που χρειάζεστε για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τους.

Συνδυάστε τα παραπάνω μαζί και θα ανακαλύψετε και μόνοι σας νέες τακτικές που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε την επιρροή των αρνητικών ανθρώπων μακριά σας.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Φιλοσοφία κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ

!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο!

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!