Ανακαλύφθηκε Γαλαξίας σε Τροχιά Γύρω από τον Δικό μας
ΕΠΙΣΤΗΜΕΣΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακαλύφθηκε Γαλαξίας σε Τροχιά Γύρω από τον Δικό μας3,632 Προβολές
Ανακαλύφθηκε νέος γαλαξίας με το όνομα Crater 2, 400000 έτη φωτός μακριά
Είναι ο τέταρτος σε μέγεθος γαλαξίας σε τροχιά γύρω από τον δικό μας
Τα φως του είναι τόσο διάχυτο, που ήταν δύσκολο να εντοπιστεί
Ανακαλύφθηκε ψάχνοντας για περιοχές με συμπλέγματα άστρων
Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν έναν καλά κρυμμένο γαλαξία νάνο να βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον δικό μας. Ο πρόσφατα εντοπισμένος γαλαξίας, που ονομάστηκε Crater 2, βρίσκεται περίπου 400.000 έτη φωτός μακριά, και είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος γνωστός γαλαξίας σε τροχιά γύρω από τον Milky Way.
Πως μπορεί ένας ολόκληρος γαλαξίας να μένει κρυμμένος για τόσο πολύ καιρό; O Crater 2 ήταν πάντα εκεί σε τροχιά γύρω απο τον δικό μας γαλαξία, αλλά το φως των αστέρων του διαχέεται σε τέτοιο βαθμό που παρέμενε απίστευτα σκοτεινός και κρυμμένος μέχρι σήμερα από τους πιο φωτεινούς γαλαξίες.
«Είναι πράγματι μια πολύ σπάνια ανακάλυψη», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής Vasily Belokurov του Πανεπιστημίου του Cambridge του Ηνωμένου Βασιλείου στην Huffington Post. «Γαλαξίες σαν τον Crater 2 μοιάζουν με αόρατα αντικείμενα.»
Απ’ ό, τι γνωρίζουμε, υπάρχουν άλλοι 49 γαλαξίες σε τροχιά γύρω από τον δικό μας, αλλά αυτή η ανακάλυψη δείχνει ότι ίσως υπάρχουν και άλλοι κρυμμένοι γαλαξίες λόγω της διάχυσης του φωτός τους στη δική μας κοσμική γειτονιά που περιμένουν να ανακαλυφθούν.
Ο Crater 2 ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, όταν οι αστρονόμοι χρησιμοποίησαν ένα αλγόριθμο σε υπολογιστές για να μελετήσουν τις εικόνες που έλαβαν από το συγκρότημα τηλεσκοπίων Very Large Telescope (VLT) στη Χιλή. Στη συνέχεια εντόπισαν περιοχές σε αυτές όπου μπορεί να υπάρχουν ασυνήθιστα συμπλέγματα άστρων. Ένα από αυτά τα συμπλέγματα αποδείχθηκε ότι ήταν ο Crater 2.
Επειδή οι γαλαξίες δεν έχουν σαφή όρια, οι αστρονόμοι περιγράφουν το μέγεθός τους χρησιμοποιώντας τον όρο «διάμετρος ημίφωτος», το οποία ουσιαστικά αντιστοιχεί στη διάμετρο του τμήματος του γαλαξία που εκπέμπει το μισό φως του.
Με βάση τις μέχρι τώρα αναλύσεις, οι αστρονόμοι υπολογίζουν ότι ο Crater 2 έχει διάμετρο ημίφωτος περίπου 7.000 έτη φωτός, το οποίο σημαίνει ότι αν μπορούσαμε να τον δούμε στο νυχτερινό ουρανό, θα είχε δύο φορές το μέγεθος της πανσελήνου.
Η παρακάτω εικόνα δείχνει πως θα έμοιαζε ο Crater 2 αν ήταν 1.000 φορές πιο φωτεινός από ό, τι είναι στην πραγματικότητα, με τη Σελήνη δίπλα για κλίμακα μεγέθους:
«Είναι πολλές τάξεις μεγέθους λιγότερο φωτεινός σε σύγκριση με άλλους γαλαξίες παρόμοιου μεγέθους», δήλωσε ο Belokurov. «Το φως του διαχέεται σε μεγάλο βαθμό. Πιστεύουμε ότι σχηματίστηκε με μεγάλη διασπορά, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα το λόγο.»
Τα τελευταία 10 χρόνια, ο αριθμός των γαλαξιών δορυφόρων έχει διπλασιαστεί, γεγονός που υποδηλώνει ότι έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε για τους γαλαξίες που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον δικό μας.
Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Crater 2 θα μπορούσε να ανήκει σε μια μικρή ομάδα γαλαξιών που εμπίπτουν στο Γαλαξία μας.
«Φαίνεται να στοιχίζεται με ορισμένα άλλα αστρονομικά μιλώντας κοντινά αντικείμενα, τα οποία μπορούν να μας διδάξουν πώς η ομάδα των γαλαξιών, στους οποίους ανήκουμε, έχει σχηματιστεί» αναφέρει στην Haffington Post o Jay Pasachoff, αστρονόμος στο Williams College της Μασαχουσέτης.
Ο Belokurov και η ομάδα του χρησιμοποιούν ήδη τη νέα τεχνική τους για να εντοπίσουν οτιδήποτε άλλο βρίσκεται εκεί έξω που δεν έχει υποπέσει ακόμα στην αντίληψή μας, με την ελπίδα τελικά να κατανοήσουμε καλύτερα την εξέλιξη του γαλαξία μας.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts. extremetube
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να το απενεργοποιήσετε, αν το επιθυμείτε.ΑποδέχομαιΔιαβάστε Περισσότερα