sex videos
site
phim sec

Απαλλαγείτε από τα Κουνούπια με Αυτό το Αποτελεσματικό Μη-τοξικό Εντομοαπωθητικό

Απαλλαγείτε από τα Κουνούπια με Αυτό το Αποτελεσματικό Μη-τοξικό Εντομοαπωθητικό!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Κάθε φορά που θέλετε να πάτε μια απογευματινή βόλτα σκέφτεστε πως να απαλλαγείτε από αυτά, ειδικά αν βρίσκεστε κοντά σε κάποιο ποτάμι ή λίμνη.

Τα τσιμπήματα δεν προκαλούν μόνο φαγούρα και δυσφορία, αλλά επίσης μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες όπως την ελονοσία, τον ιό του Δυτικού Νείλου με το κουνούπι Τίγρης και πιο πρόσφατα τον ιό Ζήκα. Υπάρχουν και άλλα παράσιτα, όπως τα τσιμπούρια, που μεταδίδουν τη νόσο του Lyme.

(Σχετικό άρθρο: Παγιδέψτε τα Ενοχλητικά Κουνούπια με Φυσικό Τρόπο Χωρίς τη Χρήση Χημικών!)

Τα χημικά σπρέι που κυκλοφορούν στο εμπόριο εναντίων τέτοιων παρασίτων, περιέχουν επιβλαβή συστατικά όπως Ν-διαιθυλ-μετα-τολουαμίδιο ( C12H17NO ), κοινώς γνωστό ως DEET. Αυτή η χημική ουσία είναι γνωστό ότι προκαλεί κινητικές διαταραχές, μαθησιακές δυσκολίες και προβλήματα μνήμης, όταν εφαρμόζεται στο δέρμα ή εισπνέεται από τα προϊόντα που την περιέχουν. Τα προϊόντα με δραστική ουσία DEET πρέπει να εφαρμόζονται στα ρούχα αντί του δέρματος και δεν πρέπει να χρησιμοποιειούνται σε παιδιά.

Φυσικό Απωθητικό για τα Κουνούπια και τα Λοιπά Παράσιτα

Αυτό το εύκολο μείγμα μυρίζει υπέροχα και δεν πρόκειται να κολλήσει στο δέρμα σας όπως συμβαίνει με τα συμβατικά σπρέι εναντίον των παρασίτων. Επιπλέον, αυτό το οικολογικό διάλυμα δεν βλάπτει το περιβάλλον, ούτε την υγεία του δέρματός σας.

Συστατικά:

  • 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
  • 15 oz. απόσταγμα αμαμηλίδας (witch hazel)
  • 10-12 σταγόνες αιθέριο έλαίο citronella
  • 10-12 σταγόνες αιθέριο έλαιο Κίτροσμου (Lemon Eucalyptus)
  • 10-12 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονγκρας (lemongrass)

Ζητήστε από το τοπικό σας φαρμακείο να προμηθευτείτε τα συστατικά, αν προβληματίζεστε για την αγορά τους

Η λεβάντα μπορεί να κρατήσει μακριά τα τσιμπούρια, τα κουνούπια, τους ψύλλους και τις μύγες. Απλώστε μια σταγόνα σε σημεία όπως πίσω από το αυτί και στο εσωτερικό των καρπών για να επιτρέψετε στα αιθέρια έλαια να εξατμιστούν και να διαχέονται μέσω της θερμότητας του σώματός σας.

Το λέμονγκρας μοιάζει αρκετά με την citronella κρατά τα κουνούπια σε απόσταση για πολλές ώρες. Μπορείτε επίσης, να το φυτέψετε στον κήπο για να κρατήσετε τα παράσιτα μακριά από το σπίτι σας.

Η Citronella είναι ίσως το πιο γνωστό εντομοαπωθητικό για τα κουνούπια, αλλά λειτουργεί ακόμη καλύτερα σε συνδυασμό με τα άλλα αιθέρια έλαια, που υπάρχουν σε αυτή τη λίστα.

Ο Κίτροσμος ή Λεμονοειδής Ευκάλυπτος (Lemon Eucalyptus) εμποδίζει όχι μόνο κουνούπια, αλλά και τα τσιμπήματα από άλλα μικρά έντομα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των μυϊκών σπασμών και των μυκητιάσεων στα νύχια των ποδιών.

Οδηγίες Παρασκευής:

  1. Σε μικρά γυάλινα μπουκαλάκια μοιράστε το απόσταγμα της αμαμηλίδας μεταξύ τους, αφήνοντας το λιγότερο 12 χιλιοστά από το χείλος στην κορυφή. Ο αριθμός των δοχείων εξαρτάται από τον όγκο τους. Εάν είναι δυνατόν, βρείτε μπουκαλάκια με καπάκι που έχει μηχανισμό που σας επιτρέπει να ψεκάζετε το διάλυμα στο δέρμα σας.
  2. Προσθέστε τα αιθέρια έλαια, που προαναφερθήκαν στα συστατικά πιο πριν, ισομερώς σε κάθε μπουκαλάκι, βιδώστε τα καπάκια και ανακινήστε καλά. Κάθε φορά που θα χρησιμοποιείτε αυτό το διάλυμα θα πρέπει να ανακινείτε το μπουκαλάκι καλά.
  3. Αποθηκεύστε τα μπουκαλάκια σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr μας δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Κάντε like στην νέα μας σελίδα «Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης» για να μένετε ενήμεροι και να βρείτε πολύ περισσότερα άρθρα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή! Πατήστε στο πλαίσιο που ακολουθεί το like (Μου αρέσει):

!!!Σημαντικό!!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο!

Πηγές της έρευνας:
http://www.environmentalhealth.ca/spring03hazards.html
https://www.epa.gov/insect-repellents/deet
http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-1108-lemon%20eucalyptus.aspx?activeingredientid=1108&activeingredientname=lemon%20eucalyptus
http://homeguides.sfgate.com/kind-bugs-lavender-essential-oil-repel-83930.html
http://time.com/3856309/mosquito-repellent-bug-spray/
http://www.ehow.com/how_2164040_use-lemongrass-oil-as-insect.html

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!