sex videos
site
phim sec

Πως τα Αιθέρια Έλαια Βελτιώνουν την Όρασή Μας; Διαβάστε Όσα Πρέπει να Ξέρετε!

Πως τα Αιθέρια Έλαια Βελτιώνουν την Όρασή Μας; Διαβάστε Όσα Πρέπει να Ξέρετε!

Ο όρος «αιθέριο έλαιο» θεωρήθηκε στο παρελθόν ότι αποτελεί το πέμπτο στοιχείο (πεμπτουσία), πράγμα που απορρέει από την αριστοτελική ιδέα ότι η ύλη αποτελείται από τέσσερα στοιχεία, δηλαδή φωτιά, αέρα, γη και νερό.

Το πέμπτο στοιχείο, ή πεμπτουσία, τότε θεωρήθηκε ότι είναι το πνεύμα και η δύναμη της ζωής. Μέσω της απόσταξης και της εξάτμισης θεωρούσαν ότι μπορούν να απομονώσουν το πνεύμα του φυτού και αυτό αντικατοπτρίζεται επίσης στη γλώσσα μας, δεδομένου ότι ο όρος “πνεύμα” στη λέξη οινόπνευμα χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα αποσταγμένα αλκοολούχα ποτά, όπως το τσίπουρο, τη ρετσίνα, το κονιάκ κλπ.

Υπήρχε η πεποίθηση ότι μέσω της απόσταξης η ζωή του φυτού μπορούσε να αναζωογονήσει όποιον τα χρησιμοποιούσε και να κερδίσει την αθανασία. Σήμερα, βέβαια, γνωρίζουμε ότι τα αιθέρια έλαια είναι φυσικά συστατικά των φυτών και αποτελούνται από πολύπλοκα μίγματα χημικών ουσιών.(1)

Μέσω απόσταξης, οι χημικές ουσίες του φυτού εξάγονται. Αυτές περιλαμβάνουν ενώσεις που έχουν να κάνουν με το άρωμα, τη γεύση, και τις φυτοχημικές ουσίες του φυτού που συμπυκνώνονται σε μεγάλες συγκεντρώσεις. (2)

(Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ)

Τα φυτά παράγουν αυτά τα έλαια για να προστατεύσουν τον εαυτό τους, να ενθαρρύνουν τους επικονιαστές και να απωθήσουν τους εχθρούς τους. Λόγω της φύσης του συμπυκνωμένου εκχυλίσματος, αρκούν πολύ μικρές ποσότητες από για να καρπωθούμε τα οφέλη του. Αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς λόγους είναι υψηλής ποιότητας αποστάγματα και χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένη πάθηση και όχι μόνο για το άρωμά τους.

Μια από αυτές τις χρήσεις είναι για να προάγουν την υγειά των ματιών με συγκεκριμένα αιθέρια έλαια που το κάνουν αυτό. Στο τέλος του άρθρου αναφέρουμε αναλυτικά ποια αιθέρια έλαια είναι κατάλληλα για την αντίστοιχη οφθαλμική πάθηση.

Πριν επεκταθούμε να αναφέρουμε ότι ΔΕΝ πρέπει σε καμία περίπτωση να στάξετε αιθέριο έλαιο απευθείας πάνω στο μάτι. Σε περίπτωση επαφής, στάξτε μια σταγόνα ελαιολάδου ή λαδιού καρύδας στη γωνία των βλεφάρων του ματιού και ανοιγοκλείστε τα. Μην χρησιμοποιείτε νερό, το οποίο θα εξαπλώσει το έλαιο γύρω από το μάτι. Το αιθέριο έλαιο θα διαλυθεί στο ελαιόλαδο και θα απομακρυνθεί από το μάτι.

Υπάρχουν τρεις αποτελεσματικές μέθοδοι για να εφαρμόσετε αιθέρια έλαια για τη θεραπεία των ματιών σας. Αρχικά εφαρμόστε αιθέριο έλαιο στο δέρμα γύρω από το ένα μάτι για να ελέγξετε αν είναι ευαίσθητο σε αυτό. Μπορείτε να αναμίξετε το αιθέριο έλαιο με έναν διαλύτη (ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας) για να το αραιώσετε.

  1. Τρίψτε 1 σταγόνα του λαδιού ανάμεσα στα χέρια σας και απλώστε τη με φειδώ πάνω από τα φρύδια και στην κορυφή των ζυγωματικών. Οι χημικές ουσίες του θα απελευθερωθούν και θα φτάσουν στα μάτια.
  2. Εφαρμόστε 2-3 σταγόνες αιθέριου ελαίου σε ένα ζεστό βαμβακερό ύφασμα και τοποθετήστε το στα βλέφαρα πάνω από τα κλειστά μάτια για 10-15 λεπτά δύο φορές την ημέρα.
  3. Τρίψτε 1 σταγόνα λάδι ανάμεσα στα χέρια σας και κρατήστε τα δάχτυλά σας κοίλα στο δέρμα ανάμεσα στις βλεφαρίδες και τα βλέφαρα με ανοιχτά μάτια για 3 λεπτά, στη συνέχεια, κρατήστε τα στο ύψος της μύτης και εισπνεύστε. Επαναλάβετε 6-8 φορές κάθε μέρα.

Ποια Αιθέρια Έλαια είναι Κατάλληλα για την Υγεία των Ματιών;

Για την Εκφύλιση της Ωχράς Κηλίδας

Έλαιο Λιβανιού – Είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες και αντιοξειδωτικό. Αυτό το βότανο μπορεί να αναστρέφει την φθορά των κυττάρων που προκαλούν την εκφύλιση. (3) Από την φύση των αιθέριων ελαίων οι χρήσιμες ουσίες αυτού του βοτάνου μπορούν να διαπερνούν τα κύτταρα εύκολα.

Έλαιο Δενδρολίβανου – Μειώνει το οξειδωτικό στρες στα κύτταρα των ματιών, προλαμβάνοντας την εκφύλισή τους. (4)

Για την Θολή όραση

Έλαιο Ελιχρύσου – Αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδεις υποστηρίζει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη βελτίωση της όρασης.

Έλαιο Λεβάντας – Μειώνει την ξηροφθαλμία, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενυδατώνει και βοηθά στην περαιτέρω ανάπτυξη των κυττάρων. (5)

Έλαιο Μέντας – προωθεί την οξυγόνωση των κυττάρων των ματιών και είναι πλούσιο σε βιταμίνες, συμπεριλαμβανομένης της Α και C, που είναι γνωστό ότι προάγουν την υγεία των ματιών.

Γενικά για την Υγεία των Ματιών

Έλαιο Φασκόμηλου Αγιάννης (επ.ο. Salvia scarlea) – γνωστό από το Μεσαίωνα ως “καθαρομάτικο” για την ικανότητά του να υποστηρίζει την όραση. Μειώνει την καταπόνηση των ματιών και την κούραση με τα αντισπασμωδικά και αντι-φλεγμονώδη φυτοχημικά του.

Έλαιο Κυπαρισσιού – Ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε αυτά.

Έλαιο Λεμονόχορτου – Διατηρεί και βελτιώνει την υγεία των ιστών. Διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, προωθώντας την οξυγόνωση και τη ροή του αίματος.

Έλαιο Σανταλόξυλου – Προωθεί την κυκλοφορία του αίματος και επουλώνει και ενυδατώνει τους περιβάλλοντες ιστούς.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ

!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο!

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!