sex videos
site
phim sec

Με το Αιθέριο Έλαιο Μέντας μπορείτε να Κόψετε τη Ζάχαρη

Με το Αιθέριο Έλαιο Μέντας μπορείτε να Κόψετε τη Ζάχαρη – Δείτε Πώς!

Ο εθισμός στη ζάχαρη δεν είναι αστείο – σύμφωνα με αδιάσειστες επιστημονικές αποδείξεις ο εθισμός στην επεξεργασμένη ζάχαρη μπορεί να είναι εξίσου σοβαρός με τον εθισμό στα «σκληρά» ναρκωτικά όπως η ηρωίνη και η κοκαΐνη.

Η εξάρτηση από τη ζάχαρη έχει παρατηρηθεί σε πειράματα με ζώα, ενώ συνυπάρχουν και όλα τα συμπτώματα εθισμού – λαιμαργία, στέρηση, υπερευαισθησία και λιγούρα– που σχετίζονται με την υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης. (1)

Ενώ πολλοί άνθρωποι ενδεχομένως να μη πιστεύουν ότι η ζάχαρη μπορεί να προκαλεί εθισμό, οι αρνητικές επιπτώσεις μιας ανθυγιεινής σχέσης με τα τρόφιμα, ειδικά τα ζαχαρούχα τρόφιμα, μπορεί να είναι σοβαρές – συμπεριλαμβανομένης της παχυσαρκίας και του διαβήτη τύπου 2 αλλά και του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου.

Οπότε, μοναδική λύση είναι η μείωση της ζάχαρης – χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι πολύ εύκολο.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά φυσικά συστατικά που έχουμε στη διάθεσή μας εάν θελήσουμε να καταργήσουμε την ζάχαρη από το διατροφολόγιό μας.

Το έλαιο μέντας είναι ένα φυσικό συστατικό – όταν το χρησιμοποιούμε εξωτερικά και παρέχει πολλά οφέλη, μερικά από τα οποία μπορεί να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε την εξάρτηση από τη ζάχαρη.

Οι ιδιότητα του ελαίου μέντας.

Η στέρηση της ζάχαρης μπορεί να σας προκαλέσει αρκετά συμπτώματα, όπως αδυναμία, λαιμαργία, δυσπεψία καθώς το σώμα σας προσαρμόζεται σε μια νέα διατροφική αλλαγή.

Το έλαιο από μέντα έχει αποδειχθεί ότι κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο δυνατοί, να νιώθουν “καλύτερα”, βελτιώνοντας σημαντικά τις αθλητικές επιδόσεις, όπως φάνηκε  στις κλινικές δοκιμές  – γεγονός που ωφελεί όποιον προσπαθεί να ξεπεράσει τις επιπτώσεις μιας εξάρτησης από ουσίες. (2)

Το έλαιο από μέντα βελτιώνει την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό και ακόμη και τις ηχητικές και οπτικές αισθήσεις – τις οποίες ενδεχομένως να αισθανθείτε ότι αποσυντονίζονται όταν στερήστε μία τροφή από την οποία εξαρτάται το ποσοστό ενέργειας που χρειάζεστε.

Συνεπώς, η αλλαγή της διατροφής σας μπορεί να επηρεάσει το στομάχι σας. Η διακοπή της ζάχαρης μπορεί να προκαλέσει κάτι περισσότερο από απλή λαιμαργία – οποιαδήποτε απότομη αλλαγή στη διατροφή σας μπορεί να έχει αντίκτυπο στην πέψη σας και να σας προκαλέσει δυσάρεστη αίσθηση.

Ευτυχώς, το έλαιο μέντας μπορεί να βοηθήσει και σε αυτό, επίσης – χρησιμοποιείται ακόμη και για τη θεραπεία της δυσπεψίας και του στομαχικού πόνου σε άτομα με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. (3)

Πώς χρησιμοποιείται το έλαιο μέντας.

Το έλαιο μέντας είναι ένα αιθέριο έλαιο το οποίο δεν καταπίνεται – αντιθέτως, χρησιμοποιείται τοπικά αφού πρώτα το διαλύσουμεσε σε ένα έλαιο βάσης όπως όλα τα αιθέρια έλαια. Για να χρησιμοποιήσετε το έλαιο μέντας για τη θεραπεία της λιγούρας, της δυσπεψίας και άλλων σωματικών συμπτωμάτων λόγω διακοπής της ζάχαρης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Εφαρμόστε σταγόνες ελαίου μέντας διαλυμένες σε έλαιο βάσης στους κροτάφους σας και στο εσωτερικό μέρος των καρπών σας.
  2. Εφαρμόστε κάθε πρωί και βράδυ.
  3. Εισπνεύστε απευθείας το λάδι μέντας χρησιμοποιώντας έναν διαχυτήρα.

Μπορείτε να βρείτε διαχύτες αιθέριων ελαίων στα περισσότερα φαρμακεία, και το έλαιο μέντας είναι άμεσα διαθέσιμο σε φαρμακεία ή καταστήματα υγιεινής διατροφής.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή και θεραπεία ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Τα άρθρα μας συνοδεύονται από τις πηγές και τα επιστημονικά δημοσιεύματα.

Μετάφραση – Απόδοση, Λ.Τ.

share24.gr / Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης

Περισσότερα άρθα, σαν αυτό, για την υγεία στη σελίδα Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης. Κάντε like στο κουτί που ακολουθεί:

!!!Σημαντικό!!! Το περιεχόμενο του site προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας, στη σελίδα “Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης” στο facebook και σύνδεσμο (link) στο άρθρο

Ένα σχόλιο

  1. Ναι έτσι είναι

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!