sex videos
site
phim sec

Φυτέψτε Καρότα σε ένα 2λιτρο Μπουκάλι Αναψυκτικού! Μια Απολαυστική Ιδέα που θα Λατρέψουν και τα Παιδιά Σας!

Φυτέψτε Καρότα σε ένα 2λιτρο Μπουκάλι Αναψυκτικού! Μια Απολαυστική Ιδέα που θα Λατρέψουν και τα Παιδιά Σας!

Πριν από δέκα επτά μέρες φύτεψα καροτάκια σε ένα μπουκάλι από αναψυκτικό και να, σήμερα άρχισαν να φυτρώνουν οι πρώτες κορυφές από τα καροτάκια μας στο παράθυρο!

Χαίρομαι να ενθαρρύνω τον κόσμο να καλλιεργεί τα δικά του λαχανικά, ακόμη κι όταν δεν έχει πολύ χώρο διαθέσιμο. Ο καθένας μας μπορεί να φτιάξει τον “μικροσκοπικό του κήπο” μέσα στην κουζίνα. Έτσι, πριν μερικές μέρες, έκοψα το επάνω μέρος ενός πλαστικού μπουκαλιού 2 λίτρων, το γέμισα με χώμα και φύτεψα καρότα. Ήταν μια πολύ όμορφη κι ενδιαφέρουσα προσπάθεια και σας προτείνω να το δοκιμάστε. Ας δούμε μαζί αυτή την όμορφη διαδικασία.

Πώς προετοιμάζουμε το δοχείο και φυτεύουμε τους σπόρους

  1. Παίρνουμε μια καθαρή πλαστική μπουκάλα δίλιτρη ή τρίλιτρη και την κόβουμε στη μέση περίπου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
  2. Από ένα κατάστημα αγροτικών εφοδίων αγοράζουμε μέιγμα χώματος κατάλληλο για καρότα και άλλα λαχανικά και τους σπόρους.
  3. Κάνουμε μερικές τρύπες στο κάτω μέρος του πλαστικού μπουκαλιού για να στραγγίζει το νερό.
  4. Γεμίζουμε το μουκάλι μέχρι το χείλος με το χώμα. Καλό είναι να ανακατέψουμε το χώμα με μικρή ποσότητα βερμικουλίτη ή περλίτη πριν γεμίσουμε το μπουκάλι για να έχει καλό αερισμό.
  5. Αφού πατήσουμε το χώμα στην επιφάνεια, με το δάχτυλο κάνουμε 5 ελαφριές λακουβίτσες και σε κάθε μία ρίχνουμε 2-3 σπόρους σκεπάζοντας τους.
  6. Ποτίζουμε την επιφάνεια και περιμένουμε μερικές μέρες να φυτρώσουν οι σπόροι.
  7. Διατηρούμε το μπουκάλι με τους σπόρους στον χώρο μας, δίπλα από ένα παράθυρο σε ένα μπολάκι ή πιατάκι για να μαζεύουμε το νερό που στάζει.
  8. Κρατάμε το χώμα υγρό ποτίζοντας όταν στεγνώνει.
  9. Αργότερα και αφού έχουν φυτρώσει οι σπόροι, αφήνουμε σε κάθε θέση ένα βλαστό, τον πιο δυνατό, για να αναπτυχθεί.

Πώς αναμένουμε να μεγαλώσουν τα καρότα σε αυτό το ιδιαίτερο δοχείο.

Τα καρότα, οποιασδήποτε ποικιλίας, θέλουν περίπου τρεις μήνες για να ωριμάσουν. Όταν λέμε να ωριμάσουν εννοούμε ότι το καρότα ανθίζουν και παράγουν σπόρους. Εμείς προτιμάμε βέβαια να μαζεύουμε τα καρότα λίγο πριν αρχίσουν να σχηματίζουν το ανθικό στέλεχος, παρά όταν έχουν ήδη σποροποιήσει. Σε κάθε περίπτωση, άφησα τα καροτάκια μου να ανθήσουν μια φορά και ορκίστηκα να μην τον ξανακάνω.

Φυτεύω καρότα σε μπουκάλα αναψυκτικού - Τα φύλλα μπορεί να φαίνονται νωθρά, αλλά τα καρότα έχουν σχηματιστεί κάτω

Τα καρότα που φυτεύουμε σε γλάστρες και παρόμοια δοχεία, όπως σε αυτή την περίπτωση, δεν συμπεριφέρονται το ίδιο με αυτά που φυτεύονται ελέυθερα στην ύπαιθρο. Μία ποικιλία που ωριμάζει σε 65 μέρες θα έπρεπε να γεμίζει τον πάγκο σας με σπόρους μέσα στον Ιούνιο, αλλά δεν είναι έτσι! Αντιθέτως, θα διαπιστώσετε πως οι κορυφές των καρότων θα αρχίσουν να φαίνονται κάπως εξαντλημένες καθώς ωριμάζουν. Αναμένουμε οι βλαστοί τους να σχηματίσουν πολύ πιο κοντές κορυφές σε σύγκριση με τα καρότα που φυτεύονται ελεύθερα στο χώμα και τα φύλλα τους να είναι πολύ λιγότερα, ενώ μερικά από αυτά θα κιτρινίσουν ή θα έχουν έναν μωβ μεταχρωματισμό, σε καμία όμως περίπτωση δεν θα διατηρήσουν το έντονο πράσινό τους χρώμα.

Τα καλά νέα είναι ότι οι κορυφές αυτών των καρότων, που μοιάζουν τόσο “άρρωστα” σχηματίζουν στην βάση τους έναν σαρκώδη λαιμό με έντονο ζωηρό πορτοκαλί χρώμα, που σημαίνει ότι υπάρχουν ολόκληρα καρότα μέσα στο χώμα έδαφος∙ μικρά μεν, αλλά ολόκληρα!

Φυτεύω καρότα σε μπουκάλα αναψυκτικού - Βγάζουμε την μπάλα χώματος από την μπουκάλα

Στην φωτογραφία που παραθέτουμε από πάνω βλέπουμε πως οι κορυφές των καρότων δεν μοιάζουν σε καλή κατάσταση, έχουν μόλις το 1/3 του ύψους που παίρνουν τα καρότα που καλλιεργούνται στο έδαφος. Όμως, όταν σηκώσουμε το χώμα, θα διαπιστώσουμε πώς μέσα σε αυτό υπάρχουν μικρά καρότα.

Φυτεύω καρότα σε μπουκάλα αναψυκτικού - Μέσα ανακαλύπτουμε μικρά καρότα

Βοηθώντας τα φυτά να μεγαλώσουν

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε αυτά τα φυρά να μεγαλώσουν καλύτερα και πιο φυσιολογικά στο μπουκάλι μας. Αν παρατηρούμε πως ασφυκτιούν το ένα δίπλα στο άλλο μπορούμε να τα αραιώσουμε περαιτέρω για να τους δώσουμε περισσότερο χώρο (ειδικά αν το παρακάνουμε με τους σπόρους που φυτέψαμε). Επίσης λίγο υγρό λίπασμα μπορεί να τα βοηθήσει να πάρουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Σε κάθε περίπτωση η προσπάθειά σας δεν θα αποβεί άκαρπη. Αν και ο χώρος είναι μικρός τα καρότα θα αποκτήσουν μια μικρού μήκους σαρκώδη ρίζα, κάτι που θα φαίνεται πριν σηκώσετε το χώμα από τον διογκωμένο πορτοκαλί λαιμό στην βάση των φυτών. Οι ρίζες θα έχουν μήκος περίπου 10 εκ. αλλά αυτό μας ικανοποιεί. Ανεξάρτητα από το μήκος, η γεύση τους θα είναι τέλεια, όπως ακριβώς τα φρέσκα καρότα που αγοράζουμε από τον μανάβη.

Διαβάστε επίσης: 6 συμβουλές για να μεγαλώσετε τα καλύτερα καρότα

Σπείρετε όμορφα γλυκά καροτάκια και απολαύστε τους κόπους σας! Ίσως γεμίσετε χώμα τα ρούχα σας, αλλά δεν θα το μετανιώσετε!

share24.gr / Καλλιεργητικές Πρακτικές

Κάντε like στην σελίδα μας «Καλλιεργητικές Πρακτικές» για να μένετε ενήμεροι και να βρείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με τις Καλλιέργειες και τη Φύση!

Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Καλλιεργητικές Πρακτικές στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!