sex videos
site
phim sec

Γιατί ο Παππούς σας Δεν Έπασχε Από Διατροφικές Αλλεργίες… Ενώ Εσείς Πάσχετε;

Γιατί ο Παππούς σας Δεν Έπασχε Από Διατροφικές Αλλεργίες… Ενώ Εσείς Πάσχετε;

  Έχετε παρατηρήσει ότι πολλοί άνθρωποι που γνωρίζετε πάσχουν από σοβαρές διατροφικές αλλεργίες; Θυμάστε τους παππούδες σας να έπασχαν από τέτοιοι είδους αλλεργίες; Πιθανότατα όχι.

  Το ποσοστό των ατόμων που πάσχουν από διατροφικές αλλεργίες στις Η.Π.Α. αυξήθηκε κατά  50% μεταξύ του 1997 και του 2011 και μάλιστα συνεχίζει να αυξάνεται, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων.

  Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 17 εκατομμύρια Ευρωπαίοι πάσχουν από διατροφική αλλεργία, ενώ και αυτό το νούμερο συνεχίζει κι αυξάνεται. (1)

Οπότε, ποια είναι η γενεαλογική διαφοροποίηση;

1. Κάθε Τροφή στον Καιρό της.

  Μέχρι περίπου το 1950, το φαγητό προερχόταν από τοπικές διατροφικές πηγές (ή σπιτικές καλλιέργειες) καθώς η χρήση χημικών συντηρητικών δεν ήταν ευρέως διαδεδομένη και η τεχνολογία δεν μπορούσε να στηρίξει μεταφορές μεγάλων αποστάσεων.

  Ενδεχομένως οι διαδρομές ήταν πιο συχνές στο μπακάλικο (ή στο μποστάνι) και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα φρέσκο φαγητό, χωρίς πρόσθετα. Η πλειονότητα των προϊόντων χάνει ένα σημαντικό ποσοστό διατροφικής αξίας εντός ολίγων ημερών από τη συγκομιδή τους, γεγονός που τα καθιστά λιγότερο θρεπτικά μετά από ένα ταξίδι έστω κι ολίγων ημερών. (2)

  Οι τροφές που ήταν διαθέσιμες στο τοπικό μπακάλικο περιορίζονταν σε ό,τι ήταν εποχιακό και δεν προερχόταν από την άλλη άκρη του κόσμου. Επιπλέον, τα προϊόντα τώρα είναι λιγότερο θρεπτικά σε σχέση με το παρελθόν, λόγω της εξάντλησης των θρεπτικών συστατικών του εδάφους  –  αποτέλεσμα συμβατικών πρακτικών γεωργίας. (3) Τα τρόφιμα ήταν πιο θρεπτικά 60 χρόνια πριν, τόσο για αυτόν όσο και για άλλους λόγους.

2. H Μανία της Δίαιτας

  Μας έχουν μάθει ότι το φαγητό είναι είτε εχθρός μας, είτε μέσο διασκέδασης και όχι η ίδια μας τη επιβίωση. Οι παππούδες μας δεν ακολουθούσαν μετά μανίας την τελευταία τάση της μόδας όσον αφορά τη δίαιτα – απλώς κατανάλωναν ό,τι ήταν διαθέσιμο και ό,τι τράβαγε η όρεξή τους.

  Αυτό που τρώμε επηρεάζει κάθε κύτταρο του σώματός μας. Το γεγονός ότι τρώμε μεγάλη ποσότητα από τη μία τροφή και λιγότερη από την άλλη, ότι δεν καταναλώνουμε καθόλου ορισμένες τροφές, ότι μετράμε τις θερμίδες και δίνουμε μεγάλη αξία στην επιρροή που έχει το marketing των κατασκευαστών τροφίμων, δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτό που μας λέει ο εγκέφαλός μας σχετικά με το τι «πρέπει» να κάνουμε (σύμφωνα με κάποιον άλλον) και όχι σε αυτό που μας λέει το σώμα μας σχετικά με την κάλυψη των αναγκών και την εκπλήρωση των επιθυμιών μας.

  Μία κλινική μελέτη πάνω στη σχέση μεταξύ της δίαιτας και της επιθυμίας για φαγητό αποκάλυψε ότι εάν βρίσκεται κανείς σε δίαιτα, είτε για να χάσει είτε για να διατηρήσει το βάρος του, πιθανότατα του δημιουργείται η λαχτάρα να καταναλώσει τροφές, τις οποίες έχει αποκλείσει από το διαιτολόγιό του. (4) Επιπλέον, ακόμη και η συνεχής κατανάλωση του ίδιου φαγητού οδηγεί σε λαχτάρα κατανάλωσης τροφών. (5)

  Το σώμα σας μπορεί να σας πει ποιες είναι οι ανάγκες του εάν το ακούσετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τρώμε αλόγιστα (μία επιθυμία για ζάχαρη δε σημαίνει ότι ο οργανισμός μας χρειάζεται καραμέλα). Η ποικιλία στη διατροφή, και μάλιστα όταν αυτή αποτελείτο από ποιοτικά και αγνά προϊόντα, ήταν ωφέλιμη για τους παππούδες μας, διότι δεν διατάρασσαν τον μεταβολισμό τους ακολουθώντας παρασκευασμένες μορφές δίαιτας.

3. Παραδοσιακή Μαγειρική

  Οι παππούδες σας, ενδεχομένως να αγόραζαν αρκετά συσκευασμένα τρόφιμα, εάν αυτά υπήρχαν εκείνη την εποχή, όπως εμείς – διότι είναι βολικό και μας εξοικονομεί χρόνο. Επειδή δεν είχαν αυτή την πολυτέλεια, τα πάντα ετοιμάζονταν από το μηδέν, με τη χρήση ποιοτικών και αγνών υλικών, τα οποία μαγείρευαν σε μία σόμπα, στον φούρνο, ή σε αναμμένη φωτιά στην αυλή.

  Ενδεχομένως να χρησιμοποιούσαν φούρνο μικροκυμάτων, όπως εμείς και για τους ίδιους λόγους. Ωστόσο, η μοριακή δομή της τροφής που θα έτρωγαν θα  αλλοιωνόταν από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία όπως η δική μας.

  Δεν υπήρχε επίσης η συνήθεια να αγοράζει κανείς έτοιμη παιδική τροφή. Τα μωρά έτρωγαν ό,τι έτρωγαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας· ωστόσο η τροφή τους απλώς μαγειρευόταν για περισσότερη ώρα και αλεθόταν, ενδεχομένως, αλλά δεν χρησιμοποιούσαν τα πρόσθετα και τους γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς που βρίσκονται στα βάζα που διατίθενται σήμερα στα σούπερ μάρκετ.

  Η βασική παιδική τροφή ήταν το μητρικό γάλα: πάντοτε φρέσκο, πάντοτε εντός εποχής, θρεπτικό και στη σωστή θερμοκρασία. Επιπλέον, ο θηλασμός παρέχει τα απαραίτητα βακτήρια και έχει τη δυνατότητα να μειώνει δραστικά τις παιδικές διατροφικές αλλεργίες. (6, 7)

4. Οργανικό Κρέας

  Η νοοτροπία γύρω από το φαγητό ήταν διαφορετική σε σχέση με το σήμερα. Δεν υπήρχε κατασπατάληση της τροφής. Φύλαγαν τα κόκκαλα για να παρασκευάσουν ζωμό κι έτρωγαν και τα όργανα  και το κρέας. Τα μέρη αυτά του ζώου είχαν βιταμίνες και μέταλλα που συνέβαλλαν σημαντικά στην κυκλική πορεία της διατροφής.

  Επίσης, οι κτηνοτρόφοι δεν έκαναν ενέσεις με αντιβιοτικά και χημικά στα ζώα για να μεγαλώσουν πιο γρήγορα. Η μεγαλύτερη ποσότητα κρέατος που συσκευαζόταν για πώληση δεν περιείχε χημικά και χρωστικές για να τα δείχνει πιο φρέσκια. Η επαρκής διατροφή στηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, αποβάλλοντας ορισμένα αλλεργιογόνα.

5. Καθόλου Πρόσθετα, Πυκνωτικά, Σταθεροποιητές, Γενετικά Μεταλλαγμένοι Οργανισμοί.

  Ακόμη και μία θρεπτική και υγιής τροφή μπορεί να αλλοιωθεί από πρόσθετα συστατικά. Τα συσκευασμένα τρόφιμα περιέχουν πρόσθετα “συστατικά” που βελτιώνουν την υφή, προσθέτουν χρώμα και όγκο και επιμηκύνουν την παραμονή στα ράφια.

  Οι γενετικά μεταλλαγμένοι οργανισμοί δεν υπήρχαν όταν οι παππούδες σας ήταν παιδιά, οπότε αυτό που έβλεπες, ήταν αυτό που στην ουσία έτρωγες. Η μεθοδολογία της γεωργίας δεν έκανε χρήση ευρέως διαδεδομένων χημικών λιπασμάτων, παρασιτοκτόνων, και ζιζανιοκτόνων που προκαλούν τροφικές αλλεργίες.

6. Οι Επισκέψεις στο Γιατρό ήταν Περιορισμένες

  Όταν οι παππούδες σας αρρώσταιναν, φρόντιζαν τον εαυτό τους με τη βοήθεια της παραδοσιακής ιατρικής. Πολλά υγρά, κοτόσουπα, ανάπαυση, σπιτικά γιατροσόφια, θεραπευτικές τροφές και βότανα συνιστούσαν μέρος της διαδικασίας.

Δεν επισκέπτονταν τον γιατρό κάθε φορά που δεν αισθάνονταν καλά. Δεν λάμβαναν φάρμακα για κάθε αδιαθεσία, αλλά επαναπαύονταν (λόγω πρότερης εμπειρίας) στη φυσιολογική θεραπευτική διεργασία για να αισθανθούν καλύτερα. Πολλοί δεν είχαν καν πρόσβαση σε κοντινό νοσοκομείο ή κλινική. Η επίσκεψη στον γιατρό σήμαινε ότι η ανάγκη τους ήταν να τοποθετήσουν ένα οστό στη θέση του, ή χρειάζονταν ράμματα ή ότι υπέφεραν από μια ανίατη ασθένεια.

Κάθε φάρμακο που είναι παρασκευασμένο από μια φαρμακευτική εταιρεία έχει επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα και ενδεχομένως να επιδεινώσει τη λειτουργία του, προκαλώντας διατροφική αλλεργία.

7. Η Θαυμαστή Ύπαιθρος

  Στα χρόνια που πέρασαν, ο κόσμος περνούσε πολύ χρόνο στην ύπαιθρο,  παίζοντας, όντας σε κοινωνική επαφή με άλλους ανθρώπους, ταξιδεύοντας και κάνοντας γυμναστική. Δεν κρατούσαν ηλεκτρονικές συσκευές στα χέρια τους για να διασκεδάσουν και πολλοί άνθρωποι εργάζονταν στην ύπαιθρο ως εργάτες ή γεωργοί. Η έκθεση στον καθαρό αέρα, η δραστηριότητα και ο ήλιος διατηρούσαν σε καλή λειτουργία το ανοσοποιητικό τους σύστημα.  Στην ουσία, υπάρχει ένας άμεσος συσχετισμός μεταξύ ανεπάρκειας βιταμίνης D και αλλεργιών· η καλύτερη πηγή βιταμίνης D είναι ο ήλιος.

  Ο τρόπος που αυτές οι γενεαλογικές διαφοροποιήσεις επηρεάζουν το ζήτημα της διατροφικής αλλεργίας είναι αρκετά απλός.

  • Η προοδευτική εισαγωγή χημικών στην τροφή και στον αέρα συμβάλλουν σημαντικά στις αλλεργικές αντιδράσεις.
  • Η ορθή διατροφή και η φυσική άσκηση είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.

  Είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε ότι τα γενετικώς μεταλλαγμένα τρόφιμα υπέστησαν ευρέως διαδεδομένη παραγωγή στην Αμερικάνικη αγορά στα μέσα της δεκαετίας του 1990s, ελάχιστο διάστημα πριν την κατακόρυφη αύξηση των ποσοστών αλλεργίας στον πληθυσμό. Λέτε να είναι σύμπτωση;

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

share24.gr / Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης

Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!