sex videos
site
phim sec

Γίνετε Πιο Έξυπνοι Με Αυτές Τις 7 Δραστηριότητες!

Για καιρό, υπήρχε η πεποίθηση ότι οι άνθρωποι γεννιούνται με ένα συγκεκριμένο επίπεδο νοημοσύνης και το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να ζουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Οι επιστήμονες πλέον αποδεικνύουν ότι μπορούμε να αυξήσουμε τις ικανότητές μας και να απολαύσουμε όσα κάνουμε για τον εαυτό μας ασχολούμενοι με συγκεκριμένες δραστηριότητες. Γνωρίζουμε ότι με την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων, ο εγκέφαλος δημιουργεί νέες νευρικές οδούς που τον κάνουν να λειτουργεί ταχύτερα και πιο έξυπνα.

Τα 7 Χόμπι Που Θα Σας Κάνουν Ευφυέστερους.

Παραθέτουμε έναν κατάλογο των επτά χόμπι που μπορούν να σας κάνουν εξυπνότερους σύμφωνα με την επιστήμη.

1. Αρχίστε να Μαθαίνετε να Παίζετε Ένα Μουσικό Όργανο.

Παίζοντας κάποιο μουσικό όργανο μπορείτε να ενισχύσετε τη δημιουργικότητα, τις αναλυτικές ικανότητες, τη γλώσσα, τις μαθηματικές πράξεις, τις κινητικές δεξιότητες σας και πολλά άλλα. Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι και η ενασχόληση με τα ομαδικά αθλήματα μπορεί να έχει παρόμοια οφέλη, όμως το να απασχολήστε με κάποιο μουσικό όργανο ενισχύετε το μεσολόβιο που συνδέει τα ημισφαίρια του εγκεφάλου με τη δημιουργία νέων νευρωνικών συνδέσεων, πράγμα που δεν γίνεται με τα ομαδικά αθλήματα.

Ένα βελτιωμένο μεσολόβιο μας βοηθά καλύτερα στις εκτελεστικές ικανότητες, τη μνήμη, την επίλυση προβλημάτων και τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ανεξαρτήτως της ηλικίας σας.

2. Αρχίστε να Διαβάζετε Οτιδήποτε.

Πάντα ωφελείστε όταν διαβάζετε, είτε πρόκειται για το τελευταίο βιβλίο του Game of Thrones ή τον Χάρι Πότερ είτε διαβάζοντας την εβδομαδιαία εφημερίδα σας. Η ανάγνωση μειώνει το στρες, και σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα για τον εαυτό σας. Επίσης, αυξάνει τους τρεις τύπους νοημοσύνης: Κρυσταλλική, Ρέουσα και Συναισθηματική. Επιπλέον, βοηθά στην επίλυση προβλημάτων, στο να σχηματίζετε με τη βοήθεια της γνώσεις καλύτερη εικόνα της καθημερινότητάς σας και να πλοηγείστε καλύτερα σε αυτή, να ανιχνεύετε πρότυπα, να κατανοείτε τις διαδικασίες και να ερμηνεύετε με ακρίβεια και να ανταποκρινόσαστε καλύτερα στα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων.

Στην εργασία σας, τα παραπάνω μεταφράζονται στο ότι μπορείτε να κατανοείτε καλύτερα του πώς να πετύχετε στα επαγγελματικά σας σχέδια και να βελτιώσετε τις διαχειριστικές σας ικανότητες.

3. Να Εξασκείστε σε Τακτική Βάση.

Η περιστασιακή άσκηση από μόνη της δεν έχει τα αποτελέσματα που περιμένουμε. Η τακτική άσκηση είναι πολύ πιο αποτελεσματική από το να κάνετε σποραδικά επίπονη γυμναστική κάποιες ώρες την εβδομάδα. Με την τακτική άσκηση τα κύτταρα παράγουν BDNF, μια πρωτεΐνη που βοηθά τη μνήμη, τη μάθηση, την εστίαση, τη συγκέντρωση και την κατανόηση, δηλαδή όσα συγκροτούν αυτό που ονομάζουμε πνευματική οξύτητα.

Μερικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι η καθιστική ζωή για παρατεταμένο χρονικό διάστημα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και στην ουσία εμποδίζει το μυαλό μας από το να λειτουργεί τόσο καλά όσο θα μπορούσε.

4. Μάθετε Μια Νέα Ξένη Γλώσσα.

(Δείτε και το άρθρο: 7 Μυστικά Για Να Μάθεις Πιο Γρήγορα Μια Ξένη Γλώσσα!)

Είναι ένα από τα καλύτερα χόμπι που θα πρέπει να δοκιμάσετε. Ξεχάστε να λύνεται παζλ, σταυρόλεξα και κουίζ για να βελτιώσετε τη μνήμη σας και αρχίστε να μαθαίνετε μια ξένη γλώσσα αντ ‘αυτού. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που είναι δίγλωσσοι είναι καλύτεροι στην επίλυση γρίφων από όσους μιλούν μόνο μία γλώσσα. Η εκμάθηση νέων γλωσσών επιτρέπει το μυαλό σας να έχει καλύτερες επιδόσεις σε τυχόν απαιτητικές πνευματικές εργασίες. Αυτό περιλαμβάνει και τις τυπικές εκτελεστικές δεξιότητες, όπως ο σχεδιασμός και η επίλυση προβλημάτων.

Επιπλέον, μιλώντας τουλάχιστον δύο γλώσσες επηρεάζετε θετικά τις ικανότητές σας να εποπτεύετε το περιβάλλον σας και να κατευθύνετε καλύτερα την προσοχή σας στις εργασίες σας. Πολλοί υποστηρίζουν ότι επειδή τα ανώτερα στελέχη των επιχειρήσεων μιλούν γλώσσες, θα πρέπει να μάθουν ισπανικά ή γαλλικά, αν θέλουν να κάνουν καριέρα. Με βάση το πώς αντιδρά ο εγκέφαλος στην εκμάθηση γλωσσών, θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τρόπος.για όσους θέλουν να αναλάβουν θέσεις εργασίας στο ανώτερο επίπεδο.

5. Δοκιμάστε την Αθροιστική Σας Μάθηση

Οι ευφυείς μαθητές στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο εξοικειώνονται με τα SOS θέματα και όταν έρχεται η μεγάλη μέρα των εξετάσεων, είναι έτοιμοι να αποδώσουν. Το πρόβλημα είναι πως αργότερα έχουμε την τάση να ξεχνάμε αυτά που μάθαμε γρήγορα, γιατί πολύ σπάνια, αν όχι ποτέ, τα συναντάμε μπροστά μας στην υπόλοιπη ζωή μας. Ένας λόγος που η μελέτη μιας νέας γλώσσας μας κάνει πιο έξυπνους είναι επειδή απαιτεί να συσσωρεύσουμε τη γνώση. Ανατρέχουμε συνεχώς στη γραμματική και το λεξιλόγιο και μαθαίνουμε επαναλαμβάνοντάς τα αμέτρητες φορές και βελτιώνοντας έτσι την γνώση της ξένης γλώσσας.

Εφαρμόστε την μέθοδο της αθροιστικής μάθησης στην καθημερινή σας ζωή και στο χώρο εργασίας σας και δείτε πόσο πολύ θα βελτιωθείτε και πόσο περισσότερο παραγωγικοί θα γίνετε με τη γνώση που θα αποκτήσετε. Μελετήστε πρόσφατα βιβλία σχετικά με την εργασία σας ή τα ενδιαφέροντά σας, παρακολουθήστε σεμινάρια, παρατηρήστε το τι συζητούν οι άλλοι κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής σύσκεψης, ή κάντε συνδρομή σε ένα μικρό περιοδικό που έχει να σας μάθει πολλά. Ξεκινήστε να εφαρμόζετε την αθροιστική μάθηση και θα βελτιώσετε τον εαυτό σας.

6. Εξασκήστε το Μυαλό Σας με Παιχνίδια και Κουίζ

Το Sudoku, οι γρίφοι, τα αινίγματα, τα επιτραπέζια παιχνίδια, τα βίντεο παιχνίδια, τα παιχνίδια καρτών, και παρόμοιες δραστηριότητες αυξάνουν την νευροπλαστικότητα. Η νευροπλαστικότητα περιλαμβάνει αλλαγές των νευρικών οδών και συνάψεων που αποτελεί ουσιαστικά την ικανότητα του εγκεφάλου να αναδιοργανωθεί. Όταν τα νευρικά κύτταρα σχηματίζουν νέες οδούς, αυξάνουμε την ικανότητά μας να παρατηρούμε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και να κατανοούμε τα αιτία και το αποτέλεσμα των συμπεριφορών και των συναισθημάτων μας. Αποκτούμε επίγνωση των νέων προτύπων και οι γνωστικές μας ικανότητες βελτιώνονται.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι προβλήματα στην νευροπλαστικότητα εμπλέκονται σε απομειώσεις όπως τις εμβοές, η λειτουργικότητά της μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ορισμένων παθήσεων. Για παράδειγμα, τα άτομα με υψηλή νευροπλαστικότητα είναι λιγότερο επιρρεπείς στο άγχος και την κατάθλιψη, ενώ είναι σε θέση να μαθαίνουν πιο γρήγορα και να απομνημονεύουν περισσότερο.

7. Ο Διαλογισμός.

Το 1992 ο Δαλάι Λάμα προσκάλεσε τον επιστήμονα Richard Davidson για να μελετήσει τα κύματα του εγκεφάλου του κατά τη διάρκεια του διαλογισμού για να μάθετε εάν μπορεί μέσω διαλογισμού να τα επηρεάσει. Αποδείχτηκε ότι όταν ο Δαλάι Λάμα και άλλοι οι μοναχοί διαλογίστηκαν επικεντρωμένοι στην συμπόνια, τα κύματα του εγκεφάλου τους έδειξαν ότι ήταν σε μια βαθιά συμπονετική κατάσταση. Τα πλήρη αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν στο «Proceedings of the National Academy of Sciences» το 2004 και στη συνέχεια στην Wall Street Journal, όπου έλαβαν δημοσιότητα και προσέλκυσαν την προσοχή.

Ο διαλογισμός άρχισε ενδιαφέρει όσους είχαν φιλοδοξίες, επειδή η μελέτη άφησε να εννοηθεί ότι μπορούμε να ελέγξουμε το δικό μας τα εγκεφαλικά κύματα και να αισθανόμαστε αυτά που θέλουμε κάθε φορά που το επιλέγουμε. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να αισθανθούμε πιο ισχυροί και με περισσότερη αυτοπεποίθηση πριν από μια διαπραγμάτευση, πιο σίγουροι όταν ζητήσουμε μια αύξηση από τον εργοδότη μας και πιο πειστικοί κατά τη διάρκεια μιας πώλησης.

Ο εγκέφαλος μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω και μπορείτε να τον οδηγήσετε εσείς να το κάνει με τον τρόπο που θέλετε. Διαφορετικά χόμπι και δραστηριότητες διεγείρουν διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου σας, που μπορείτε να τις δουλέψετε για να γίνετε ανυπέρβλητος στις δεξιότητές σας, καθώς και για να βελτιώσετε τις αδυναμίες σας. Η αυτο-βελτίωση του εγκεφάλου είναι μια καλή ιδέα για όσους αισθάνονται ότι βρίσκονται στην επαγγελματική τους αιχμή (ή ίσως έχουν σταματήσει να είναι παραγωγικοί), για φιλόδοξους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που ψάχνουν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Επιλέξτε ένα από αυτά τα χόμπι και να αποκαλύψετε τις πραγματικές δυνατότητές σας!

Για περισσότερα νέα σχετικά με Επιστημονικά Νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook πατώντας το like (Μου Αρέσει) παρακάτω:

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via inspireactachieve.com
!!!Σημαντικό!!! Το περιεχόμενο του site προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!