sex videos
site
phim sec

Κάντε το Τεστ με το Κουτάλι στη Γλώσσα Σας και Μάθετε τι έχει να Σας Πει για την Υγεία Σας

Κάντε το Τεστ με το Κουτάλι στη Γλώσσα Σας και Μάθετε τι έχει να Σας Πει για την Υγεία Σας

Το ξέρατε ότι μπορείτε να εξετάσετε την υγεία του οργανισμού σας δωρεάν με κάτι που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας; Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα κουτάλι και μία πλαστική σακούλα.

Η μέθοδος που σας προτείνουμε για την εξέταση της υγείας των οργάνων του οργανισμού είναι γρήγορη και το καλύτερο από όλα, είναι ανέξοδη. Μόνο με τη βοήθεια ενός κουταλιού μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του αναπνευστικού συστήματος, του μεταβολισμού, των ορμονών, του πεπτικού συστήματος, ακόμη και των νεφρών από την άνεση της κουζίνας σας.

Πως θα εφαρμόσετε τη μέθοδο

Με τη μύτη του κουταλιού ξύστε τη γλώσσα, κατά προτίμηση το πίσω μέρος της γλώσσας κοντά στο λαιμό, για να συγκεντρώσετε μία μικρή ποσότητα σάλιου.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το κουτάλι σε μία πλαστική σακούλα και κρατήστε το για 60 δευτερόλεπτα κάτω από μία λάμπα. Όσο πιο δυνατό το φως της λάμπας, τόσο πιο αξιόπιστα είναι τα αποτελέσματα.

Μόλις περάσει το ένα λεπτό, ανοίξετε την πλαστική σακούλα και δείτε το κουτάλι. Αν το σάλιο στο κουτάλι είναι διάφανο, η υγεία σας είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Τώρα ήρθε η ώρα να φανείτε πιο γενναίοι και να επιχειρήσετε να μυρίσετε το κουτάλι. Αν το σάλιο σε αυτό μυρίζει όπως συνήθως, τότε δεν έχετε να φοβάστε κάτι. Αν μυρίζει κάπως παράξενα, μη φρικάρετε, συνεχίστε να διαβάσετε το άρθρο για να καταλάβετε.

Οι περιπτώσεις που δείχνουν ότι κάτι πάει άσχημα με τον οργανισμό σας

Αρχικά, θα αναφέρουμε τις περιπτώσεις χρώματος που μπορεί να  έχει το σάλιο όταν βγάλετε το κουτάλι από την πλαστική σακούλα. Αν το σάλιο έχει χρώμα:

  • Πορτοκαλί, θα μπορούσε να είναι μία ένδειξη προβλήματος στα νεφρά, όπως η χρόνια νεφρική πάθηση.
  • Μωβ, θα μπορούσε να σημαίνει υψηλή χοληστερόλη, κακή κυκλοφορία του αίματος ή βρογχίτιδα.
  • Λευκό, τότε είναι πιθανό να έχετε μία λοίμωξη του αναπνευστικού.
  • Ωχρό ή κίτρινο, μπορεί να καταδεικνύει ένα πρόβλημα του θυρεοειδή η μία ανισορροπία του pH στο στόμα.

Τι σημαίνει η οσμή του σάλιου για την υγεία σας

Αν το κουτάλι δεν έχει ευχάριστη οσμή, τότε το στόμα σας μυρίζει άσχημα. Το πρόβλημα αυτό ενδεχομένως μπορεί να διορθωθεί με απλό τρόπο δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην στοματική υγιεινή, χρησιμοποιώντας οδοντικό νήμα, βουρτσίζοντας τακτικά τα δόντια και κάνοντας γαργάρες με στοματικό διάλυμα δύο φορές κάθε μέρα. Ωστόσο, μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα ενός μεγαλύτερου προβλήματος.

  • Μία γλυκιά μυρωδιά μπορεί να είναι ένδειξη υψηλών επιπέδων σακχάρου στο αίμα ή διαβήτη.
  • Η μυρωδιά της αμμωνίας μπορεί να σημαίνει ότι τα νεφρά δυσλειτουργούν.
  • Άλλες μυρωδιές μπορεί να σημαίνουν γαστρικά προβλήματα προβλήματα του αναπνευστικού.

Φυσικά, δεν μπορούμε να έχουμε αξιόπιστα αποτελέσματα με αυτή τη μέθοδο για το αν τα νεφρά μας είναι σε καλή κατάσταση ή ο θυρεοειδής μας έχει κάποιο πρόβλημα ή αν έχουμε απλά έναν πονόλαιμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αποτελέσματα αυτού του τεστ για να έχετε μία γενική εικόνα για το αν ο οργανισμός σας μπορεί να είναι σε κίνδυνο και να ζητήσετε βοήθεια από έναν ειδικό γιατρό.

Η δοκιμή αυτή είναι εξαιρετικά απλή και ελάχιστα επεμβατική, έτσι αν δεν έχετε κάποια αποστροφή στο να κάνετε απόξεση της επιφάνειας της γλώσσας με ένα κουτάλι, δεν θα δυσκολευτείτε να κάνετε αυτό το τεστ. Επίσης, θα πρέπει να πούμε ότι η δοκιμή αυτή δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την διάγνωση ενός επαγγελματία γιατρού, ούτε τις γενικές εξετάσεις.

Αν υποψιάζεστε ότι κάτι πάει στραβά στον οργανισμό σας, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Πολλές ασθένειες μπορούν να προληφθούν με μία υγιεινή ισορροπημένη και σωστή φυσική διατροφή, με την άσκηση, την ενυδάτωση και την ξεκούραση.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!