sex videos
site
phim sec

Καθαρίστε τους Πνεύμονές Σας με Λάδι Μέντας peppermint oil

Καθαρίστε τους Πνεύμονές Σας με Έλαιο Μέντας (peppermint oil)

Το έλαιο μέντας είναι ένα ευέλικτο αρωματικό έλαιο που χρησιμοποιείται ευρέως για διάφορες παθήσεις όπως δυσπεψία, πονοκέφαλο, μυϊκούς πόνους κ.α. Βρίσκεται σε τσίχλες, σε στοματικά διαλύματα, σε προϊόντα δροσερής αναπνοής και σε πολλά άλλα. Το έλαιο μέντας είναι ένα ισχυρό καθαριστικό που προέρχεται από το φυτό που είναι εγγενές στην Ευρώπη και έχει γίνει δημοφιλής με βοτανολόγους για αιώνες πριν εκτιμηθεί από την επιστημονική και ιατρική κοινότητα.

Το έλαιο μέντας περιέχει βιταμίνες Α και C, λιπαρά οξέα, και μέταλλα. Αλλά το κύριο συστατικό του είναι η μενθόλη, η οποία παρέχει το περίφημο άρωμα μέντας και ψυχραντική αίσθηση. Το βιολογικό έλαιο μέντας έχει συγκεκριμένο όφελος για τους πνεύμονες και το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα και τον καθαρισμό αυτού και ατόμων που πάσχουν από ασθένειες που σχετίζονται με αυτό.

Διαβάστε: Ελιξίριο αποτοξίνωσης για καπνιστές με τζίντζερ και κουρκουμά

Μέντα για αναπνευστικές παθήσεις

Η αποχρεμπτική δράση του αιθέριου ελαίου μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό των συμπτωμάτων του ανώτερου αναπνευστική συμφόρηση που μπορεί να προέλθει από αλλεργίες, άσθμα, κρυολόγημα, γρίπη, βρογχίτιδα, και τα παρόμοια. Για το λόγο αυτό, είναι συχνά ένα συστατικό σε θεραπευτικές λοσιόν ανακούφισης των πνευμόνων που τρίβονται στο στήθος. Αυτό επιτρέπει στις πτητικές ουσίες να εισπνέονται σχεδόν άμεσα διαμέσου των ρινικών διόδων και να ανακουφίζεται η συμφόρηση. Σε αντίθεση με συνταγογραφούμενα φάρμακα, ακόμη και ορισμένες θεραπείες OTC, το έλαιο μέντας δεν συσχετίζεται με υπνηλία ή άλλες συχνές ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Μολονότι η εισπνοή έλαιο μέντας από καυστηράκι συναντά συχνά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι η μέντα ως βότανο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πολλά θρεπτικά συστατικά όπως φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο. Τα συστατικά αυτά είναι ευεργετικά για τα συστήματα του οργανισμού.

Παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα των θρεπτικών βιοδιαθέσιμων συστατικών είναι υψίστης σημασίας για να εξασφαλίσουμε ότι ο οργανισμός μας λειτουργεί σε μέγιστη αρμονία και είναι αρκετά ισχυρός για να καταστείλει τα εισβάλλοντα παθογόνα.

Η έρευνα έδειξε ότι η μέντα μπορεί να ωφελήσει στην υγεία των πνευμόνων και τις αναπνευστικές παθήσεις.

Η συμπληρωματική και παραδοσιακή Ιατρική Μονάδα στο στο Technion-Israel Institute of Technology στο Ισραήλ διερεύνησε κλινικά αποτελέσματα από αρωματικά αιθέρια έλαια σε ασθενείς με λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού. Σε 60 συμμετέχοντες στη μελέτη, χορηγήθηκε διάλυμα ψεκασμού των αρωματικών αιθέριων ελαίων, συμπεριλαμβανομένων ελαίου μέντας. Το συμπέρασμα ήταν ότι η εφαρμογή του ψεκασμού έφερε άμεση και σημαντική βελτίωση των συμπτωμάτων του ανώτερου αναπνευστικού.

Διαβάστε: Με αυτή τη θεραπεία θα κόψετε για πάντα το κάπνισμα

Έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Γερμανίας Ulm Τμήματος Ωτορινολαρυγγολογίας διεξήγαγε μελέτη για να διαπιστωθεί η επίδραση εισπνοής μέντας, προέλευσης μενθόλης που έχει στη ρινική απόφραξη και στη θερμοκρασία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, αν και η εισπνοή με μενθόλη παράγει ένα αίσθημα δροσιάς, ερευνητές δεν κατάγραψαν οποιαδήποτε αλλαγή στη ρινική θερμοκρασία μετά την εισπνοή της μενθόλης. Η μενθόλη διεγείρει τους κρύους υποδοχείς και απλώς δίνει την αίσθηση δροσιάς . Ωστόσο, 16 από τους 18 συμμετέχοντες στη μελέτη ανέφεραν βελτίωση στη ρινική αναπνοή μετά από την εισπνοή μενθόλης.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Πηγή: dependet-world.blogspot.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!