sex videos
site
phim sec

Μέχρι χθες ήμουν αυτό που μπορούσα, από σήμερα θα είμαι αυτό που επιθυμώ!

Μέχρι χθες ήμουν αυτό που μπορούσα, από σήμερα θα είμαι αυτό που επιθυμώ!

Μέχρι πρόσφατα ήμασταν αυτό που μπορούσαμε, ή, για να το πούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια, αυτό που μας άφηναν οι άλλοι να είμαστε. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, η καρδιά μας ζεστάθηκε και το βλέμμα μας απέκτησε γενναιότητα και θάρρος. Αφήσαμε πίσω τους φόβους μας και αποφασίσαμε ότι από σήμερα θα είμαστε αυτό που εμείς επιθυμούμε, χωρίς περιορισμούς, χωρίς επιφυλάξεις, χωρίς φόβο!

Αυτή η αλλαγή δεν γίνεται αμέσως, είναι αποτέλεσμα ενός άγνωστου ταξιδιού, το οποίο πρέπει να ξεκινήσουμε. Το προσωπικό επίτευγμα δεν έρχεται απαραίτητα με την ηλικία, όπως οι πρώτες ρυτίδες και τα πρώτα λευκά μαλλιά. Η επίτευξη της πληρότητας, αυτό το αίσθημα ευημερίας και εσωτερικής ισορροπίας, δεν είναι κάτι προγραμματισμένο εκ των προτέρων στον εγκέφαλό μας, κάτι που μπορούμε να κατεβάσουμε και να ενεργοποιήσουμε ως εφαρμογή για smartphone.

«Η ευτυχία είναι όταν αυτό που σκέφτεστε, αυτό που λέτε κι αυτό που κάνετε βρίσκονται σε αρμονία μεταξύ τους».
-Ghandi-

Υπάρχει κάτι πολύ περίεργο σε αυτή την προσωπική αναζήτηση που είναι κοινή για όλους μας. Μερικές φορές, σε κάποιους περιπάτους, ίσως ακούσουμε φευγαλέες συζητήσεις άλλων ανθρώπων, κι όλοι επιθυμούν το ίδιο, όλοι κάνουν την ίδια επίκληση, μια μορφή ικεσίας: «Εγώ, το μόνο που θέλω είναι να είμαι ευτυχισμένος».

Αυτή η φράση συχνά εκφράζεται με μια αίσθηση απελπισίας και μια πραγματική επιθυμία να βιώσει κάποιος κάτι που φαίνεται αδύνατο. Μας πλημμυρίζει ένα αίσθημα απώλειας της προσωπικότητάς μας, σαν να είμαστε εγκλωβισμένοι σε μια πραγματικότητα με την οποία δεν ταυτιζόμαστε, στην οποία δεν ανήκουμε, γιατί δεν μας φέρνει πραγματική ευτυχία.

Αυτό που σας προτείνουμε είναι να στοχαστείτε πάνω σε αυτό το άρθρο και να ξεκινήσετε να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που υπάρχετε και διαχειρίζεστε μια νέα πραγματικότητα, πιο ικανοποιητική!

Το μυστικό για μια ζωή γεμάτη: αρχίστε από σήμερα!

Για πολλά χρόνια, όλες οι μελέτες για την ευτυχία έχουν έναν στόχο: να μας δείξουν πώς να γίνουμε ευτυχισμένοι. Στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να δούμε ότι όλα τα βιβλία που προορίζονται για να μας προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη στη ζωή μας, ορίζουν την ευτυχία μόνο ως έναν στόχο που πρέπει να επιτευχθεί. Η ευτυχία, όμως, δεν πρέπει να αποτελεί στόχο, αλλά μια συνέπεια, ένα προϊόν δράσης που εκτελούμε καθημερινά, εκείνων που δίνουν νόημα στη ζωή μας.

Ας πάρουμε ένα απλό παράδειγμα, αυτό του Alastair Humphreys, ενός ανθρώπου που θα μπορούσαμε να του δώσουμε τον χαρακτηρισμό του «τυχοδιώκτη». Αυτός ο συγγραφέας και εκπαιδευτής ενθάρρυνσης ενηλίκων εργάζεται για το National Geographic. Το 2012, ξεκίνησε μια εκστρατεία για τους αναγνώστες μέσω του περιοδικού. Σκοπός του ήταν να τους διδάξει τον τρόπο να βοηθήσουν την προσωπική τους ανάπτυξη, ώστε να μπορέσουν τελικά να κάνουν αυτό που επιθυμούσαν οι ίδιοι, και όχι αυτό που επιθυμούσαν οι άλλοι από αυτούς.

Για να το πετύχει αυτό, τους δίδαξε μια τεχνική που ονομάζεται «μικρο-περιπέτειες». Είναι μια άμεση πρόσκληση να βρεθεί η εσωτερική ισορροπία ξεκινώντας μια σειρά από μικρές καθημερινές προκλήσεις. Ο τρόπος για να γίνει αυτό δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερος. Δείτε τι πρότεινε ο Alastair Humphreys στους αναγνώστες του.

Η καθημερινή αναζήτηση της απόλαυσης, της γνωριμίας και της ελευθερίας.

Το μυστικό μιας πληρέστερης ζωής είναι να ξεκινήσουμε σήμερα, όπως ήδη είπαμε. Αλλά γι ‘αυτό, θα χρειαστούμε δύο βασικά συστατικά: συνεχή αφοσίωση και δημιουργικότητα. Μόνο τότε οι καθημερινές μας μικρές περιπέτειες θα μας επιτρέψουν να οικοδομήσουμε νέες σκέψεις, νέα συναισθήματα και απόλυτη ευημερία.

Διαβάστε ορισμένα παραδείγματα μικρο-περιπέτειας:

• Αλλάξτε το δρομολόγιο που χρησιμοποιείτε για να φτάσετε στη δουλειά σας. Αν κυκλοφορείτε συνήθως με αυτοκίνητο, πάρτε το λεωφορείο και απολαύστε τη στιγμή για να παρατηρήσετε την πόλη σας και τους κατοίκους της. Εάν ταξιδεύετε ήδη με λεωφορείο, κατεβείτε στη στάση πριν από τη συνηθισμένη στάση σας, στη συνέχεια συνεχίστε με τα πόδια. Επωφεληθείτε από την παρούσα στιγμή, τι αισθάνεστε, τι βλέπετε και τι σας περιβάλλει.

• Κάντε πικ-νικ σε ένα πάρκο, διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και συναντήστε νέους ανθρώπους.

• Σπάστε τη ρουτίνα σας, τολμήστε να χαθείτε μέσα στην πόλη, να ρίξετε το βλέμμα σας σε νέα πράγματα.

Το πρωί, βρείτε χρόνο να διαλογιστείτε χαζεύοντας την ανατολή του ηλίου. Σκεφτείτε τους στόχους σας ακόμη κι όσα δεν θέλετε να κάνετε.

• Κάνετε καινούργια πράγματα κάθε μέρα: ένα νέο άθλημα, ένα νέο βιβλίο, ένα νέο πάθος, μια νέα φιλία, ένα νέο κούρεμα, μια νέα σκέψη…

Ίσως σήμερα να είναι η αρχή για όλα αυτά που αναζητούμε κι επιθυμούμε….

Η εφαρμογή αυτών της κάθε μικρής περιπετειούλας θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μικρές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, που θα σας δώσουν μια εντελώς νέα ώθηση. Θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι η αληθινή ευτυχία είναι μέρος μιας ολόκληρης διαδικασίας και δεν είναι αυτός ο μη επιτεύξιμος στόχος που συχνά απεικονίζεται από τα περιοδικά και τα βιβλία ψυχολογικής βοήθειας. Αυτό που θα κάνουμε είναι να γκρεμίσουμε τα τείχη, τους φραγμούς και τις συμπεριφορές που μας περιορίζουν και δεν μας αφήνουν να αναδείξουμε την αληθινή μας προσωπικότητα.

Αυτό που ήμουν χτες και αυτό που είμαι σήμερα.

Μερικοί άνθρωποι υπερηφανεύονται ότι δεν αλλάζουν ποτέ, ότι δεν αλλάζουν τίποτα στην προσωπικότητά τους, ότι έχουν πάντα τον ίδιο τρόπο σκέψης, τις ίδιες συμπεριφορές και τις ίδιες αξίες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αυτό το είδος προσωπικότητας, διότι οι άνθρωποι, είτε μας αρέσει είτε όχι, πρέπει να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται ως άτομα, να είναι πιο ευέλικτοι και να προσαρμόζονται στην εξελικτική πραγματικότητα, προκειμένου να μπορέσουν να οικοδομήσουν μια πιο ολοκληρωμένη, πιο αληθινή και πιο ικανοποιητική ευτυχία.

Δεν είναι τραγωδία να αλλάξουμε την προσωπικότητά μας από τη μία μέρα στην άλλη. Διότι, παρά τα χτυπήματα, τις απογοητεύσεις και τις απώλειες από τα οποία υποφέρουν όλοι, μπορεί και πρέπει να προκύψει κάτι καινούργιο, κάτι όμορφο, φωτεινό και, χωρίς αμφιβολία, πολύ ισχυρότερο. Αυτό που είμαστε σήμερα είναι αποτέλεσμα του παρελθόντος μας, γιατί μας δίνει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον και την ευχαρίστηση ενός δώρου που πρέπει να επωφεληθούμε από το να είμαστε πλήρως εμείς οι ίδιοι.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η ευτυχία είναι μια διαδικασία και όχι αυτοσκοπός. Πρέπει να μάθουμε ότι σήμερα είναι πάντα η καλύτερη στιγμή για να λάβουμε αποφάσεις, να διεκδικήσουμε και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια των φόβων μας, ώστε να επιτύχουμε ό, τι πραγματικά αξίζουμε, ευτυχισμένες μέρες…

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ. Εικόνα: Rudolph Carl Gorman

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!