sex videos
site
phim sec

Πώς να μαζέψετε Μέλι από Φυσική Κηρήθρα

Πώς να μαζέψετε Μέλι από Φυσική Κηρήθρα

Μόλις μαζέψετε τη φυσική κηρήθρα από την κυψέλη (κυψέλη τύπου Warré), έρχεται η ώρα να τοποθετήσετε αυτό το υπέροχο δώρο της φύσης σε βάζα! Ευτυχώς, όπως και πολλές άλλες περιπτώσεις της φυσικής μελισσοκομίας, η εξαγωγή του μελιού από τη φυσική κηρύθρα είναι μια εύκολη και απλή διαδικασία, όταν μάθετε τον τρόπο να το κάνετε σωστά.

Για εμάς πυ είμαστε ακόμα στην αρχή και μόλις έχουμε εισέλθει στον κόσμο της μελισσοκομίας, ακόμα κι αν δεν έχουμε τον τέλειο εξοπλισμό, η διαδικασία αυτή είναι θαυμάσια και αποτελεί μια ανταποδοτική εμπειρία. Είναι, στο μεγαλύτερό της μέρος, μια εργασία κατά την οποία θα πρέπει να σπάσουμε την κηρύθρα, να την σουρώσουμε και να τοποθετήσουμε το προϊόν σε βάζα, ένα προϊόν 100% βιολογικό, νόστιμο, με όλη τη γλύκα του μελιού εντελώς ανέπαφη.

Αρχικά, φαίνεται πολύ εύκολο και είναι – δεν χρειαζόμαστε εξαγωγείς, καυτά μαχαίρια, μηχανές φυγοκέντρισης και χώρο αποθήκευσης; Όχι στη φυσική μελισσοκομία, αυτά δεν είναι απαραίτητα. Απλά κόβετε την κηρύθρα από την κορυφή της κυψέλης, την θρυμματίζετε, την σουρώνεται με ένα σουρωτήρι και, είστε έτοιμοι.

Τα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι τα εξής:

1) Χωρίστε με ένα μαχαίρι την κηρύθρα από τα πλαίσια της κυψέλης με ένα μεγάλο μαχαίρι.

Εξαγωγή μελιού από κηρήθρα - Κόψτε την κηρήθρα από τα πλαίσια

2) Αφού συγκεντρώσετε τα κομμάτια σε μια μεγάλη λεκάνη, διαλύστε τα και πολτοποιήστε τα χρησιμοποιόντας διάφορα εργαλεία όπως αναδευτήρες ή την κεφαλή του μίξερ

3) Βρείτε ένα μεγάλο σουρωτήρι με οπές μικρής διαμέτρου και τοποθετήστε σε αυτό το πολτοποιημένο υλικό, κάτω απο το σουρωτήρι θα χρησιμοποιήσετε ένα μπολ ή μια κατσαρόλα στην οποία θα μαζευτεί το μέλι.

Εξαγωγή μελιού από κηρήθρα - Πολτοποιήστε την κηρήθρα και τοποθετήστε την σε ένα σουρωτήρι

4) Πιέστε με τα χέρια τον πολτό για να στύψετε καλά και να τρέξει το μέλι από το σουρωτήρι προς την κατσαρόλα που θα συγκεντρωθεί. Έτσι, το μέλι θα χωρίσει από το κερί πολύ γρηγορότερα.

Το αποτέλεσμα: αγνό, βιολογικό μέλι, προϊόν ψυχρής έκθλιψης έτοιμο για να το δοκιμάσετε.

Εξαγωγή μελιού από κηρήθρα - Πιέστε για να τρέξει το μέλι στην κατσαρόλα

Τα πλεονεκτήματα της μεθοδολογίας αυτής είναι τα εξής:

  • Το μέλι σας παίρνει όλα τα συστατικά της κηρύθρας. Γύρη, πρόπολη, όλες τις ουσίες. Αυτό είναι απίστευτα καλό για σας, σε κάθε περίπτωση.
  • Επειδή η φυσική κηρύθρα δεν επαναχρησιμοποιείται σε αντίθεση με τη συνθετική, υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να δημιουργηθούν περιβαλλοντικές τοξίνες που μπορεί να υπάρχουν στην κηρύθρα, επηρεάζοντας τόσο την αποικία όσο και το μέλι.
  • Έχετε μεγάλη ποσότητα βιολογικού κεριού από μέλισσα, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά στις εργασίες σας και στις κατασκευές σας.
  • Έχετε μέλι που δεν θερμαίνεται με κανέναν τρόοπο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα από τα ευαίσθητα αντιβιοτικά και ένζυμα μέσα στο μέλι δεν καταστρέφεται. Όλα τους καταλήγουν στο βάζο.

Τα πλεονεκτήματα για τις μέλισσες από τη συγκομιδή του μελιού από τις κυψέλες είναι τα εξής:

  •  Οι μέλισσες φτιάχνουν φυσική κηρύθρα χωρίς πλαστικό ή άλλο προκαθορισμένο υλικό. Αυτό ωφελεί την αποικία με πολλούς τρόπους: επικοινωνία (δόνηση της κηρύθρας για την αποστολή μηνυμάτων), καλή κατάσταση των κυψελών, συσσώρευση τοξινών κ.λπ.
  • Με το να μπαίνουν στη διαδικασία να φτιάχνουν νέα κηρύθρα, οι μέλισσες έχουν την ευκαιρία να αναδιαμορφώσουν το μέγεθος και τον αριθμό των κελιών σε αυτές σύμφωνα με τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης κηρύθρας, εκείνη ακριβώς τη στιγμή.

Συμβουλές για μια ευχάριστη συγκομιδή από μια κηρύθρα Warré:

  • Να έχετε όλα τα εργαλεία σας πλυμένα και έτοιμα και επεξεργαστείτε την κηρύθρα αμέσως μόλις επιστρέψετε από την κυψέλη. Αφαιρέστε άμεσα την κηρύθρα. Το μέλι είναι πιο ρευστό σε αυτό το στάδιο και θα σουρώσει πιο εύκολα.
  • Εάν για κάποιο λόγο πρέπει να περιμένετε για να επεξεργαστείτε την κηρύθρα, βάλτε την στον ήλιο πριν τη συνθλίψετε για να μέινει ελαφρώς θερμή. Αυτό θα κάνει τα πάντα γρηγορότερα και ευκολότερα.
  • Εάν δεν πρόκειται να επεξεργαστείτε την κηρύθρα αμέσως, κόψτε τα πλαίσια και αποθηκεύστε την σε πλάκες κηρύθρας. Όσο βρίσκεται μέσα στις πλάκες κηρύθρας, η κηρύθρα είναι σφραγισμένη και καθαρή, ενώ η διάρκειά της θα είναι μεγαλύτερη σε σχέση με μια κηρύθρα που έχει θρυμματιστεί.

Το κερί μέλισσας θα λειώσει μέσα στο νερό και θα ξαφρίσουμε το μίγμα, οπότε θα έχουμε και νερό μελιού, από το οποίο παρασκευάζεται το υδρόμελο! Το πιο πιθανό βέβαια είναι ότι θα το πιούμε σκέτο – είναι από μόνο του ένα φοβερό κοκτέιλ μελιού από πρόπολη, γύρη και μέλι.

Το μέλι μέσα στο βάζο. Εκατομμύρια άνθη συνέβαλαν σε αυτό, ευχαριστούμε πολύ μέλισσες!

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

Για περισσότερα νέα σχετικά με Έξυπνα TIPS για DIY κατασκευές κάντε like στην σελίδα στο facebook
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!