sex videos
site
phim sec

Πως Επιλέγουμε Αυτούς που Αγαπάμε και Γιατί οι Σχέσεις Φθίνουν

Πως Επιλέγουμε Αυτούς που Αγαπάμε και Γιατί οι Σχέσεις Φθίνουν

Έχουμε σχηματίσει την άποψη ότι η αγάπη έρχεται με το πάτημα ενός διακόπτη. Κάτι πατάει τον διακόπτη και ο ενθουσιασμός μας κατακλύζει. Νιώθουμε σαν να έπεσε ένα τούβλο στο κεφάλι μας ή ένα αιχμηρό βέλος να μας διαπέρασε την καρδιά. Πιστεύουμε ότι έχουμε βρει την μια ή τον ένα που προορίζεται για μας.

Η εμπειρία λέει πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα περισσότερα ζευγάρια που έχουν κλείσει πολλά χρόνια σχέσης μαζί δεν βλέπουν την αγάπη με αυτόν τον τρόπο πια. Απομυθοποιούν τον έρωτα και τον τοποθετούν δίπλα στους μύθους του Άγιου Βασίλη και των νεράιδων.

Στην πραγματικότητα, η αγάπη είναι μια σειρά από επιλογές. Η αρχική επιλογή βασίζεται σε πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων είναι η χημεία, οι προσωπικές αξίες, η λογική, το χιούμορ, η ευφυΐα, η εμφάνιση, η φάση που βρισκόμαστε στη ζωή μας, τα θέλω μας, οι ανάγκες μας, κ.λπ. Ο κατάλογος είναι ατελείωτος και η σημασία του κάθε παράγοντα ποικίλλει και εξαρτάται από τον καθένα μας ξεχωριστά. Με βάση αυτά τα στοιχεία, όταν γνωρίζουμε ένα νέο άτομο στη ζωή μας επιλέγουμε είτε να ξεκινήσουμε κάτι μαζί του, μια διαδικασία που καταλήγει στην αγάπη, είτε όχι και να τον αντιμετωπίσουμε όπως συνηθίζουμε με όλους τους άλλους. Εάν αποφασίσουμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της αγάπης, η δράση αυτή μπορεί να φανεί σαν μια στιγμή που πατήθηκε ο “διακόπτης του φωτός”: Ο τρόπος που σε κοιτάζει. Πόσο εύκολα σε κάνει να γελάς. Τα έξυπνα ραβασάκια που σου στέλνει στο κινητό. Ο τρόπος που σε ανεβάζει όταν αισθάνεσαι χάλια.

Όμως, όπως συμβαίνει και σε μια πτήση με το αεροπλάνο, υπάρχουν αναταράξεις. Καβγάδες, διαφωνίες, διάφορα μικρά πράγματα που σας ενοχλούν αμφότερους: οι πεταμένες κάλτσες του, τα ακριβά ψώνια της. Εκείνη τη στιγμή αρχίζετε να αναρωτιέστε αν έχετε κάνει τη σωστή επιλογή. Και τότε μόλις αρχίζετε να έχετε αμφιβολίες και σκέφτεστε αν θα πρέπει να κάνετε μια άλλη επιλογή: θα συνεχίσετε να πετάτε με αυτό το άτομο ή θα φορέσετε το αλεξίπτωτο και θα πηδήξετε από το αεροπλάνο; Η επιλογή αυτή βασίζεται σε πολλούς άλλους διαφορετικούς παράγοντες, αλλά και πάλι εξαρτάται από το άτομο πού ταξιδεύει μαζί σας στον κοινό προορισμό. Αν αποφασίσετε να πηδήξετε έξω, η βίαιη και επικίνδυνη ελεύθερη πτώση είτε θα σας σκληραγωγήσει (θα προχωρήσετε) είτε θα σας κάνει δυστυχισμένους (πράγμα που θα οδηγήσει στην κατάθλιψη). Ωστόσο, αργά ή γρήγορα θα επιστρέψετε πίσω στο αεροδρόμιο εκεί απ’ όπου ξεκινήσατε περιμένοντας να επιβιβαστείτε σε ένα επόμενο αεροπλάνο με ένα διαφορετικό συνταξιδιώτη. Τότε, θα έρθουν πάλι οι αναταράξεις ή αυτή τη φορά δεν υπάρχουν αναταράξεις, αλλά μπορεί να αλλάξετε μυαλό και να θέλετε να ταξιδέψετε σε διαφορετικό προορισμό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να ξανακάνετε μια παρόμοια επιλογή: Να κάνετε νέα σχέδια και να αλλάξετε τη ζωή σας ή να συνεχίσετε να πετάτε με κατεύθυνση τον ίδιο προορισμό;

Η αγάπη κάνει τέτοιες μικρές αποφάσεις καθημερινά, είτε επιλέγει την παραμονή είτε όχι. Συνεχίζετε την διαδικασία που είχατε ξεκινήσει είτε όχι. Ερωτευόμαστε και απογοητευόμαστε αρκετές φορές στη ζωή μας. Αυτό ισχύει και για τις ερωτικές και για τις φιλικές μας σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι σταματάμε να αγαπάμε αυτό το πρόσωπο, αλλά ότι αφήσαμε πίσω την αρχική επιλογή και κάναμε μια άλλη.

Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του τρέφω συναισθήματα για κάποιον (νοιάζομαι γι’ αυτόν) και του είμαι ερωτευμένος μαζί του (έχω επιλέξει να αγαπώ αυτό το άτομο). Μπορεί να αισθάνεστε αγάπη για κάποιον για πάντα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιλέξετε να αγαπάτε αυτό το άτομο για πάντα. Η επιλογή του να αγαπώ δεν είναι συναίσθημα, είναι μια δράση. Γι ‘αυτό είναι τόσο δύσκολη. Η αγάπη απαιτεί από εσάς να κάνετε κάτι, και δεν μιλάμε απλά το να πάρετε λουλούδια στο κορίτσι σας. Αυτό το κάτι θα μπορούσε να σημαίνει πως θα παραμερίσετε τις επιθυμίες σας για χάρη της. Επίσης, όπως συμβαίνει και στη χημεία, το να επιλέγεις να αγαπάς κάποιον δεν είναι κάτι το σταθερό, αλλά μεταβάλλεται. Η διακύμανσή  εξαρτάται με το σε ποια φάση βρίσκεστε στη ζωή σας και ποιες είναι οι ατομικές σας προσδοκίες. Μερικές φορές είναι εύκολο να αγαπάς, μερικές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αλλά στο τέλος της ημέρας, παραμένει πάντα μια επιλογή που κάνετε.

Παρά το γεγονός ότι η αγάπη έχει διαβαθμίσεις, συμβαίνει να προεκτείνεται και να βαθαίνει. Όταν επιλέγετε να μένετε στην ίδια πτήση για καιρό και να μοιράζεστε το ίδιο ταξίδι με το συνοδοιπόρο σας, τόσο περισσότερο καρποφορεί. Η επένδυσή σας σε κάποιο σημείο αποδίδει καρπούς. Τότε οι επιλογές σας γίνονται ευκολότερες. Γίνεστε ισχυρότεροι μαζί σαν ζευγάρι, αλλά και ως άτομα ξεχωριστά, αν προϋποθέσουμε ότι η διαδικασία της αγάπη είναι υγιής, δηλαδή και οι δύο συνεισφέρουν από κοινού στη σχέση. Όταν επιλέγουμε την αγάπη έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στη ζωή που ποτέ δεν θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας. Αυτό είναι που κάνει τις επιλογές σας για την αγάπη να έχουν τόση μεγάλη σημασία.

Έτσι, πώς θα ξέρετε αν όντως αγαπάτε κάποιον; Η σωστή ερώτηση πρέπει να τεθεί ως εξής: Μπορείτε να επιλέξετε να αγαπάτε αυτό το άτομο ή όχι; Να το επιλέξετε τώρα αμέσως. Όχι αύριο, αλλά σήμερα. Κάντε μια επιλογή: Ναι ή όχι.

Εάν η απάντηση είναι ναι, αγαπήστε τον όσο πιο δυνατά μπορείτε. Αγαπήστε τον με όλο σας το είναι, δηλαδή με τις δυνάμεις που έχετε αυτή τη στιγμή της ζωής σας. Εάν η απάντηση είναι όχι, υποσχεθείτε στον εαυτό σας ένα πράγμα: Η πτώση από το αεροπλάνο να σας κάνει ισχυρότερους.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Spirit Alive – Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!