sex videos
site
phim sec

Τα Καλύτερα Πράγματα στη Ζωή δεν Προγραμματίζονται, Απλά Συμβαίνουν

Τα Καλύτερα Πράγματα στη Ζωή δεν Προγραμματίζονται, Απλά Συμβαίνουν…

Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή δεν έρχονται μέσω κάποιου σχεδίου ή προγραμματισμού, απλά συμβαίνουν. Παρασυρόμαστε από τη ροή της ζωής αφήνοντας τα πράγματα να συμβούν από μόνα τους, συνεπικουρούμενα από την τύχη, την ταπεινοφροσύνη και την υπομονή, χωρίς εμείς να περιμένουμε τίποτα, παρά μόνο ονειρευόμαστε τα πάντα.

Σε όλα αυτά αναφέρεται κι ο Νόμος της Έλξης, για τον οποίο όλοι λίγο πολύ έχουν ακούσει. Σύμφωνα με το αξίωμα αυτό, εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να επιτύχουμε ή να γίνουμε αυτό που θέλουμε κι ονειρευόμαστε, λόγω της ενέργειας που απορρέει από τις δικές μας σκέψεις και συναισθήματα. Από τη φιλοσοφία αυτή προέρχεται και η περίφημη φράση «αυτό που σκέφτεσαι, αυτό γίνεσαι» κι η πεποίθηση πως στο σύμπαν υπάρχει μια ελκτική δύναμη μέσω τις οποίας οι ίδιες μας οι σκέψεις οδηγούν στην επίτευξη των στόχων μας.

Πέρα από αυτό το φυσικό σύστημα δυνάμεων νου-σύμπαντικής έλξης, θα μπορούσαμε να ορίσουμε τη ζωή ως ένα θαυμαστό σύμπλεγμα συμπτώσεων, όπου η ευτυχία μπορεί να είναι κρυμμένη σε οποιαδήποτε πτυχή και κάθε γωνιά αυτού του υφαντού. Ωστόσο, δεν έχει ο καθένας γεγυμνασμένες αισθήσεις ώστε να μπορεί να να το δει.

Η προσέγγιση της αλήθειας αυτής δεν είναι κάτι μαγικό, απαιτεί απλά την εξωτερίκευση του ατόμου και την δεκτικότητά του στο να θέλει να δει, να βγει έξω από τη ζώνη άνεσής του και να ανοίξει διάπλατα τις εσωτερικές του θήρες για να επιτρέψει στο καλό να εισέλθει. Ο καθένας που θεωρεί πως αξίζει να είναι ευτυχισμένος, οφείλει να κάνει κάτι σπουδαίο για τον εαυτό του.

Όταν κατανοήσουμε και καλλιεργήσουμε αυτή την πεποίθηση, τα πράγματα θα αρχίσουν να μας φαίνονται πολύ πιο εύκολα. Κι αυτό επειδή η ζωή δεν προσχεδιάζεται και συχνά έρχεται σε αντίθεση με τον προγραμματισμό που κάνουμε και με τους ευσεβείς πόθους μας. Η ζωή απλά συμβαίνει, είναι ένα τρένο που μας καλεί να επιβιβαστούμε για να ζήσουμε την εμπειρία στο έπακρο.

1. Πρώτα πραγματοποιείται αυτό που γυρεύουμε

Μπορεί να ονειρεύεστε να βρείτε το άλλο σας μισό. Το άτομο που θα σας προσφέρει καθημερινά την αγάπη του, που θα έχει επίγνωση και θα σέβεται τις επιθυμίες και τους στόχους σας, που θα αγαπά το χαμόγελό σας και θα κουρνιάζει στην αγκαλιά σας.

Έχετε στο μυαλό σας το πώς θα θέλατε να είναι: ένα άτομο συναισθηματικά ώριμο, αστείο, με κατανόηση, τρυφερό μαζί σας, συνετό και με θάρρος που να μην φοβάται να συμπληρώσει τα κενά του.

Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν αντί να ονειρεύεστε να δείτε όλα αυτά που ψάχνετε σε κάποιο άλλο άτομο, να προβάλετε εσείς οι ίδιοι πάνω σας όλα αυτά τα ζητούμενα. Να γίνετε το πρόσωπο που θα άξιζε κάποιος άλλος να περάσει τη ζωή του μαζί σας. Να μεταμορφωθείτε στο πρόσωπο που ονειρεύεστε, γιατί αν αισθάνεστε εσείς καλά με τον εαυτό σας, η ενέργεια που θα εκπέμπετε θα δράσει συμπληρωματικά με το πρόσωπο που πάντα αναζητούσατε.

2. Φροντίστε τον εαυτό σας όπως του αξίζει και θα λάβετε αυτά που έχετε ανάγκη

Αυτό δεν έχει να κάνει με το Νόμο της Έλξης. Είναι κάτι πολύ πιο εύκολο. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, τα άτομα εκείνα που πέρασαν μια ερωτική απογοήτευση και αποφάσισαν να κλείσουν τις θήρες της καρδιάς τους για να προστατευθούν στο μέλλον. Τι θα μπορούσε να ι είναι χειρότερο; Έχτισαν οι ίδιοι ένα κέλυφος γύρω τους και ζουν μέσα στην αμφιβολία και την απόγνωση.

Κανείς δεν αξίζει μια τέτοια ζωή, πόσο μάλλον να ζει μέσα σε μια φυλακή που ο ίδιος κατασκεύασε. Το κλειδί για να αρχίσουμε να γκρεμίζουμε τους εσωτερικούς μας τοίχους είναι να επαναλαμβάνουμε καθημερινά φράσεις όπως: “αξίζω να είμαι ευτυχισμένος, αξίζω να αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου, μου αξίζει να απολαμβάνω τα χόμπι μου, να βγαίνω βόλτες και να γνωρίζω κόσμο, αξίζω να χαμογελάω και να περνάω καλά”.

Όταν επιβραβεύουμε τον εαυτό μας και αρχίζουμε να παίρνουμε αυτά που πραγματικά αξίζουμε, τότε μόνοι μας ανοιγόμαστε ξανά στον κόσμο και γινόμαστε πιο δεκτικοί στα άτομα που μας περιβάλλουν. Στο τέλος, εκεί που δεν το περιμένουμε, η ζωή μας φέρνει ό, τι χρειαζόμαστε.

Όλα αυτά είναι μαγεία; Είναι μια αόρατη και μυστική λειτουργία του Σύμπαντος; Όχι! Έχει να κάνει μόνο με το να παραμένουμε θετικοί, να είμαστε δεκτικοί στις αλλαγές και να διατηρούμε την ψυχική και συναισθηματική ισορροπία μας.

3. Προσοχή με τις υψηλές προσδοκίες! Απεγκλωβιστείτε από αυτές

Μην έχετε την ψευδαίσθηση πως “η ευτυχία είναι παντοτινή” και πως “θα βγείτε  αλώβητοι από κάθε κατάσταση”.

Η ζωή δεν έχει εγχειρίδιο χρήσης, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα χειριστεί με ακρίβεια αυτά που πρόκειται να συμβούν αύριο. Το να κάνουμε όνειρα δεν είναι καθόλου κακό. Θρέφει τις ελπίδες μας και κατ’ επέκταση μας δίνει την αυτοπεποίθηση και τους πόρους που απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων μας. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε συνετοί και να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με μεγαλύτερη ευελιξία.

Το να μην ανησυχούμε για όσα πρόκειται να έρθουν σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι βάζουμε τον εαυτό μας στον αυτόματο πιλότο και αφήνουμε τα πράγματα να συμβούν κατά τύχη. Παίρνουμε το τιμόνι της ζωής στα χέρια μας, ξέρουμε τον προορισμό, και καθοδηγούμε τον εαυτό μας κάθε μέρα ανάμεσα στις καταιγίδες, τους ανέμους και πάνω από κάθε εμπόδιο που θα τύχει στο δρόμο μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι αποφασιστικότητα και θάρρος.

Αλλά να θυμάστε να μην παρασύρεστε από το ευνοϊκό αεράκι, να αφήνετε τη ζώνη άνεσής σας και να εξελίσσεστε μέσα από την πλοήγηση ανάμεσα σε άγνωστα νησιά και αχαρτογράφητες θάλασσες, μένοντας ανοιχτόμυαλοι, σε επαγρύπνηση και δεκτικοί στην καρδιά. Η ζωή δεν προγραμματίζεται, απλά συμβαίνει. Αλλά επίσης πρέπει να ξέρουμε πως όταν μια ευκαιρία παρουσιαστεί μπροστά μας πρέπει να την αρπάξουμε, γιατί μερικές φορές η ζωή δεν πρόκειται να μας δώσει δεύτερη ευκαιρία.

share24.gr / Spirit Alive via la mentees maravillosa

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Spirit Alive – Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση

Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!