sex videos
site
phim sec

Θες να Είσαι ο Εαυτός Σου, Αλλά Ξέρεις Τι Πραγματικά Είσαι; Άρχισε από Σήμερα να τον Ανακαλύψεις!

Θες να Είσαι ο Εαυτός Σου, Αλλά Ξέρεις Ποιός Πραγματικά Είσαι; Άρχισε από Σήμερα να τον Ανακαλύπτεις!

Της Linda Hewett

Θες να είσαι ο εαυτός σου.Θες να σταματήσεις να προσποιείσαι ότι είσαι κάτι άλλο. Θες να είσαι ειλικρινής με όλους όσους γνωρίζεις. Απλά θες να είσαι… εσύ. Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Είσαι σίγουρος ή σίγουρη για το ποιος ή ποια πραγματικά είσαι;

Οι χρήστες του ίντερνετ έχουν το πλεονέκτημα όταν επισκέπτονται ένα νέο blog να μπορούν από την αρχή να μάθουν και να διαβάσουν πράγματα για τον συγγραφέα του blog στη σελίδα “About Me” ή στα ελληνικά “Σχετικά με Μας”. Είναι η σελίδα όπου ο blogger λέει ὀ,τι χρειάζεται και μπορεί να ενδιαφέρει τον κόσμο σχετικά με τον εαυτό του, ώστε ο καθένας να γνωρίζει με ποιανού τις σκέψεις έχει να κάνει. Μπορείτε να ανακαλύψετε τα προσόντα του, τις ικανότητές του, τις ελπίδες και τους στόχους για το blog του. Ενδεχομένως μπορείτε να μάθετε για την οικογένειά του, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του. Η ζωή του είναι εκτεθειμένη στην οθόνη σας.

Αυτό δεν συμβαίνει με κάποιον που γνωρίζουμε στον δρόμο ή σε μια παρέα. Δεν έχει μια σελίδα ή κάποια καρτέλα μαζί του που να τον προσδιορίζει. Όταν συναντάμε άλλους ανθρώπους σχηματίζουμε γι’ αυτούς μόνο μια πρώτη γνώμη που εξαρτάται από την εξωτερική εμφάνιση. Είναι απλά μια πρώτη εντύπωση και όπως όλοι γνωρίζουμε, οι πρώτες εντυπώσεις μπορεί να είναι εσφαλμένες. Αντανακλούν την επιφάνεια και αντικατοπτρίζουν μόνο το εξωτερικό κέλυφος που τον περιβάλει και όχι τον εσωτερικό του κόσμο.

Εδώ δίνουμε κάποιες κατευθύνσεις για το πως θα ανακαλύψεις την πραγματική σου ταυτότητα ξεκινώντας από σήμερα

1. Κοιτάξου στον καθρέφτη.

Τι βλέπεις;
Τι μπορείς να πεις για τον εαυτό σου, από τις εκφράσεις που παίρνει το πρόσωπό σου;
Σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Αν όχι, γιατί;
Τι θέλεις να αλλάξεις σε αυτό που βλέπεις; Είναι δυνατές αυτές οι αλλαγές ή αυτά που θέλεις είναι μη ρεαλιστικά;

Αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη είναι αυτό που όλοι οι άλλοι βλέπουν. Αλλά, σκέψου, είναι αυτός ο πραγματικός σου εαυτός;

2. Απάντησε σε αυτές τις 10 ερωτήσεις με ειλικρίνεια.

Στις παρακάτω ερωτήσεις απάντησε με το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό και μην σκέφτεσαι τις ερωτήσεις πριν δώσεις την απάντηση, για να είσαι ειλικρινής. Απλά δώσε την απάντηση που σε αντιπροσωπεύει και νομίζεις ότι ταιριάζει καλύτερα σε σένα. Σου προτείνω να καταγράψεις σε ένα χαρτί τις απαντήσεις σου όσο προχωράς.

Τι είναι αυτό που αγαπάς;
Τι είναι αυτό που μισείς;
Ποιες είναι οι επιθυμίες σου και τι εύχεσαι για τον εαυτό σου;
Τι θα έκανες το τελευταίο σου 24ωρο, αν ήξερες ότι αυτή θα ήταν η τελευταία σου μέρα;
Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;
Τι σου προκαλεί τρόμο;
Ποια πράγματα θες να κρύψεις από τους άλλους;
Ποια πράγματα φοβάσαι
Για ποια πράγματα είσαι περισσότερο περήφανος-η;
Τι θα μπορούσε να σου φτιάξει τη μέρα;

Συγχαρητήρια, μόλις άρχισες να γνωρίζεις τον εαυτό σου!

3. Βγες έξω από την κρυψώνα σου.

Όλοι κρύβουμε από τον εαυτό μας «πράγματα» που δεν θέλουμε να παραδεχτούμε. Βιώνουμε μια άρνηση.

Κρύβεσαι από:
τα αισθήματά σου
τις ευαισθησίες σου
τις απογοητεύσεις σου
το θυμό σου
τις ελπίδες σου
τις αποτυχίες σου
την ευτυχία και την θλίψη
τα ανεκπλήρωτα όνειρά σου
τα αποτυχημένα όνειρά σου

Ήρθε η ώρα να βγεις από τη κρυψώνα σου. Ήρθε η ώρα να αρχίσεις να δεχτείς αυτό που πραγματικά είσαι και να το απολαύσεις χωρίς δισταγμούς.

Αυτό που πραγματικά είσαι πρέπει να κάνει τα εξής:

  • Να ξεκινήσεις να λες «ναι» για πράγματα που θέλεις, ακόμα και όταν αυτά σε τρομάζουν.
  • Να ξεκινήσεις να λες «όχι» για όσα δεν θέλεις, ακόμα και αν αισθάνεσαι ότι είναι επιβεβλημένα.
  • Επέλεξε τον τρόπο που θες να ξοδεύεις τον ελεύθερο χρόνο σου, ακόμα και αν έχεις μόνο 10 λεπτά για τον εαυτό σου.
  • Επέλεξε να απέχεις από άλλα πράγματα, όταν κάνεις κάτι που σου αρέσει. Άφησε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή που να ειδοποιεί για την απουσία σου. Θα μπορούσες ακόμα να αφήσεις το κινητό σου τηλέφωνο στο σπίτι.
  • Άφησε να εκδηλωθεί το παιδί που είναι κρυμμένο μέσα σου. Κάνε τα χόμπυ που πάντα ήθελες, πήγαινε και γράψου σε ένα άθλημα, ασχολήσου με ένα extreme sport, χόρεψε! Απόλαυσε τη ζωή κάνοντας παιδιάστικα πράγματα. Γιατί θα πρέπει ντε και καλά να μεγαλώσεις;
  • Σταμάτα να κρύβεις το θυμό σου. Δεν εννοώ να αρχίσεις να οργίζεσαι και να τρελαίνεσαι με τους άλλους, αλλά να αρχίσεις να δείχνεις πώς πραγματικά αισθάνεσαι. Επισήμανε τη διαφωνία σου όταν δεν συμφωνείς μαζί τους και τη δυσαρέσκειά σου όταν δεν σε ευχαριστεί η συμπεριφορά τους.
  • Μην γίνεσαι συγκαταβατική-ος με τους άλλους προκειμένου να τους είσαι αρεστή-ος. Τα συναισθήματά σου θα αγανακτήσουν, γνωρίζοντας ότι δεν τα ακολουθείς και τα καταπνίγεις. Όταν είσαι ειλικρινής κερδίζεις το σεβασμό των άλλων και τότε θα καταλάβουν και αυτοί πως δεν μπορούν να σε εκμεταλλευτούν τόσο εύκολα και συχνά.
  • Σταμάτησε να αποδέχεσαι παθητικά τις απαράδεκτες συμπεριφορές των άλλων. Μάθε να διεκδικείς και όχι απλώς να κάνεις αυτό που θέλουν οι άλλοι ή αυτό που σου επιτάσσει η κοινωνία.
  • Κατανόησε ότι είναι φυσιολογικό να είσαι εγωιστής-τρια σε φυσιολογικά πλαίσια. Δώσε προτεραιότητα και κάλυψε τις δικές σου ανάγκες πρώτα, πριν προτρέξεις να καλύψει τις ανάγκες των άλλων. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τρέχεις πίσω από τους άλλους όποτε γουστάρουν ή όποτε σε καλούν. Οι ανάγκες σου είναι εξίσου σημαντικές και επείγουν!

Φαντάζομαι συνειδητοποίησες ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που σε χαρακτηρίζουν απ’ όσα νόμιζες μέχρι σήμερα, σωστά; Πλέον είσαι σε θέση να αισθάνεσαι πιο ελεύθερη-ος, πιο φωτεινή-ος, πιο χαμογελαστή-ος και πιο χαλαρή-ος απο τη στιγμή που αποφάσισες να σταματήσεις να κρύβεις αυτό που πραγματικά είσαι.

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via stevenaitchison.co.uk
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!