sex videos
site
phim sec

Βάζει Πάγο σε Αυτό το Σημείο στο Κεφάλι του Δείτε τι Συμβαίνει Μετἀ από 15 Λεπτά

Βάζει Πάγο σε Αυτό το Σημείο στο Κεφάλι του! Δείτε τι Συμβαίνει Μετά από 15 Λεπτά!

Παραδοσιακά η ασιατική ιατρική χρησιμοποιεί πίεση, πάγο και βελόνες για να επηρεάσει τους μεσημβρινούς του σώματος. Πρόσφατα αναπτύχθηκε μια μέθοδος που μπορούμε να επηρεάσουμε τους μεσημβρινούς αγγίζοντάς τους.

Η Αρχαία Ασιατική Φιλοσοφία για τους Μεσημβρινούς του Σώματος και για το Qi

Είναι σημαντικό πρώτα να κατανοήσουμε την έννοια του Μεσημβρινού Συστήματος υπό το πρίσμα της αρχαία κινεζικής φιλοσοφίας. Οι επαγγελματίες αυτής της τέχνης πιστεύουν ότι το σώμα περιέχει ενέργεια η οποία αναφέρεται ως Qi (Κι ή Ψι). Αυτή η ενέργεια διακινείται κατά μήκος σε όλο το σώμα σε συγκεκριμένους δρόμους και μερικές φορές αυτές οι ενεργειακές οδοί φράσσουν και μπλοκάρουν. Τέτοια ενεργειακά μπλοκαρίσματα προκαλούν σωματικές ασθένειες και ψυχολογικές διαταραχές.

Προκειμένου να καταπραΰνουν το σώμα από τα συμπτώματα αυτά και να ανακουφιστεί ο οργανισμός από όλα αυτά θέματα που τον ταλαιπωρούν, τα άτομα πρέπει να ξεμπλοκάρουν τα ενεργειακά μονοπάτια για να επιτρέψουν στο Qi να ρέει ελεύθερα.

Κάθε μεσημβρινό σημείο σε αυτό το σύστημα αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο πάνω στο σώμα και είναι συνδεδεμένο με συγκεκριμένα όργανα ή συστήματα του σώματος.

Το GV 16 ή Φενγκ Φου (δείτε το σημείο στην εικόνα του άρθρου) είναι ένα συγκεκριμένο σημείο στη βάση του κρανίου και μεταφράζεται ως το σπίτι του ανέμου. Αυτό το συγκεκριμένο μεσημβρινό σημείο είναι υπεύθυνο και για την συνολική ευεξία ανάμεσα στα άλλα οφέλη που παραθέτουμε στην λίστα:

 • Μειώνει την αϋπνία
 • Βελτιώνει την πέψη
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Διαχειρίζεται τον πόνο
 • Ενισχύει το αναπνευστικό σύστημα
 • Διαχειρίζεται τις αναπνευστικές διαταραχές
 • Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος
 • Ενισχύει το καρδιαγγειακό σύστημα
 • Βελτιώνει τις νευρολογικές διαταραχές
 • Μειώνει υπέρταση
 • Βελτιώνει τις ψυχολογικές διαταραχές
 • Μειώνει το στρες και το άγχος
 • Ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο και τις ημικρανίες

Η Μέθοδος της Παγοθεραπείας

Μπορεί να είναι απαραίτητο να δέσετε μια μπαντάνα ή ένα μαντήλι στο κεφάλι για να κρατήσετε το παγάκι στην κατάλληλη θέση. Ένας επίδεσμος παγοκύστης λειτουργεί επίσης αρκετά καλά.

Το παγάκι θα πρέπει να τοποθετείται στην βάση του κρανίου και θα πρέπει να παραμείνει εκεί για περίπου 15 έως 20 λεπτά. Το παγάκι, φυσικά, είναι αρκετά κρύο και μπορεί να είναι ελαφρώς δυσάρεστο στην αίσθηση για μερικά δευτερόλεπτα. Ωστόσο, δεν θα σας προκαλέσει καθόλου πόνο. Σε λιγότερο από ένα λεπτό το σημεία θα αρχίσει να γίνεται θερμότερο.

Αυτό πρέπει να επαναλαμβάνεται περίπου δύο φορές κάθε μέρα και είναι αρκετές για να αρχίσετε να νιώθετε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Εφαρμόστε το, αρχικά, τις πρωινές ώρες μόλις σηκώνεστε από το κρεβάτι και άλλη μια φορά λίγο πριν τον βραδινό ύπνο.

Η διαδικασία μπορεί να προκαλέσει μια μικρή αίσθηση ευφορίας για τις πρώτες δύο ημέρες εφαρμογής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υποκινεί την απελευθέρωση των ενδορφινών.

Σημείωση: Η τοποθέτηση πάγου σε αυτό το μεσημβρινό σημείο δεν συνιστάται για τις έγκυες γυναίκες, για όσους έχουν ιστορικό επιληπτικών κρίσεων, για όσους έχουν εμφύτευμα βηματοδότη και για όποιον έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr μας δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via dailynutritionnews.com
Κάντε like στην νέα μας σελίδα «Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης» για να μένετε ενήμεροι και να βρείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή! Πατήστε στο πλαίσιο που ακολουθεί το like (Μου αρέσει):

!!!Σημαντικό!!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο!
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!