sex videos
site
phim sec

10 Πράγματα που το Παιδί Μέσα Μας Προσπαθεί να Μας Πει για τη Ζωή μας

10 Πράγματα που το Παιδί Μέσα Μας Προσπαθεί να Μας Πει για τη Ζωή μας

Αφήστε για μια στιγμή το μυαλό σας ελεύθερο να ταξιδέψει στην εποχή που ήσασταν ακόμα παιδί και παίζατε έξω στην αυλή ανάμεσα στα δέντρα και τα λουλούδια χωρίς να προβληματίζεστε για τίποτα… Άραγε αυτό το παιδί υπάρχει μέσα σας σήμερα;

Αν αφουγκραστείτε προσεκτικά, θα ακούσετε αυτό το μικρό αγόρι ή κορίτσι από το παρελθόν, να εξακολουθεί να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω του ενστίκτου, των συμπτώσεων και των ονείρων. Το παιδί που έχουμε μέσα μας δεν μας αφήνει ποτέ, αντιθέτως εμείς ξεχνάμε την ύπαρξή του καθώς μεγαλώνουμε. Προσπαθήστε να συντονιστείτε μαζί του για να λαμβάνετε τα μηνύματα που σας στέλνει, επειδή μπορεί να σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό και να σας συντροφεύσει στο πνευματικό σας ταξίδι.

Μην ξεχνάτε να γελάτε!

Σύμφωνα με αρκετές μελέτες, τα παιδιά γελούν αρκετά συχνά – 300 έως 400 φορές την ημέρα – ενώ οι ενήλικες γελούν μόλις 4 έως 17 φορές την ημέρα. Η ενηλικίωση και η ενήλικη ζωή δεν πρέπει να σημαίνουν πως θα πρέπει να γελάμε λιγότερο. Μάλιστα, υπάρχουν απεριόριστες ευκαιρίες για γέλιο μέσα στην ημέρα, από παιχνίδια με φίλους μέχρι τα ανέκδοτα και τα αστεία με τους συναδέλφους σας στο χώρο εργασίας. Η ζωή δεν είναι τόσο σοβαρή, όπως προσπαθούν να μας πείσουν αυτοί που δεν θέλουν το καλό μας, γι ‘αυτό μην ξεχάσετε να γελάσετε σήμερα.

Είστε ασφαλείς στο παρόν, να είστε ο εαυτός σας

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε υποστεί κάποιων ειδών παιδικά τραύματα που πιθανόν τα φέραμε πάνω μας για πολλά χρόνια μετά τα γεγονότα που τα προκάλεσαν. Η διαχείριση του πόνου από το παρελθόν απαιτεί αρκετή εσωτερική εργασία και αποδοχή αυτών που συνέβησαν, προκειμένου να προχωρήσουμε. Το παιδί μέσα μας θέλει να ξέρουμε ότι μπορούμε να αφήσουμε όλα τα δεινά και τα άσχημα πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν πίσω μας, και ότι ένα λαμπρό μέλλον μας περιμένει.

Κρατήστε τα πράγματα απλά.

Για ένα παιδί, η ζωή είναι απλή. Αφήνει τη φαντασία του να καλπάσει και δεν ανησυχεί για το αύριο και το χθες. Γιατί αυτό θα πρέπει να αλλάξει στην ενήλικη ζωή; Μην το αλλάζετε. Μπορείτε να ζήσετε μια ποιοτική ζωή κάνοντας απλά πράγματα, κάνοντας δραστηριότητες έξω και πηγαίνοντας εκδρομές όσο μπορείτε, ασχολούμενοι με πράγματα που αγαπάτε. Το παιδί μέσα σας ποθεί την απλότητα, και θέλει να απλοποιήστε τη ζωή σας, ώστε να μπορέσετε να την απολαύσετε στο έπακρο.

Πιστέψτε πως μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα!

Πόσες φορές έχετε αφήσει την αρνητική γνώμη που έχετε για τον εαυτό σας να κάνει κατάληψη στο μυαλό σας; Αντιθέτως, όταν ήσασταν παιδί δεν αφήνατε καμία προκατάληψη, δική σας ή της κοινωνίας, να σας πάει πίσω σε όσα κάνατε. Έχετε τη δύναμη να ελέγχετε τις σκέψεις σας και να απελευθερωθείτε από την τοξική ενέργεια. Έτσι, αύριο που θα ξυπνήσετε πείτε στον εαυτό σας ότι θα κάνει κάτι σπουδαίο μέσα στη μέρα και παρακολουθήστε το να συμβαίνει!

Το παιδί μέσα σας θα είναι πάντα μαζί σας.

Κάποιος είπε ότι οι ενήλικες είναι στην ουσία παιδιά σε μεγαλύτερο σώμα. Το παιδί μέσα σας δεν θα σας αποχωριστεί ποτέ και θα αποτελεί πάντα ένα σημαντικό μέρος του εαυτού σας. Καθώς μεγαλώνετε, θα διαπιστώνετε πως έχετε συνεχώς την τάση να να επιστρέφετε στην παιδικής σας ηλικίας και θα πρέπει να χαίρεστε γι’ αυτό. Ας το παραδεχτούμε, ο καλύτερος τρόπος για να μένουμε υγιείς σε αυτή τη ζωή είναι να αφήσουμε το παιδί μέσα μας ελεύθερο να λάμψει και να μην παίρνουμε τη ζωή τόσο στα σοβαρά.

Αφήστε στο παρελθόν αυτά που σας στενοχωρούν.

Αν θέλετε να γυρίσετε σελίδα στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να αφήσετε γεγονότα του παρελθόντος που σας στενοχώρησαν να ξεχαστούν. Μάθετε από αυτά που σας συνέβησαν, συγχωρέστε αυτούς που σας προκάλεσαν πόνο και προχωρήστε. Όταν απαλλαγείτε από όλη την αρνητική ενέργεια του παρελθόντος, θα μπορέσετε να αφήσετε χώρο για θετικά γεγονότα με τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα στη ζωή σας. Δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την ιστορία της ζωής σας αν μένετε κολλημένοι στην ίδια σελίδα από το παρελθόν σας. Βρείτε τη δύναμη μέσα σας να δεχτείτε το παρελθόν σας ως μια πολύτιμη εμπειρία μάθησης και αφιερώστε την καρδιά σας στο μέλλον.

Ας παίξουμε!

Τα παιδιά περνούν τον περισσότερο χρόνο τους παίζοντας, ενώ οι ενήλικες περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους στην δουλειά. Αν δεν προγραμματίσετε μέσα στη μέρα σας λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να κάνετε κάτι διασκεδαστικό, θα διαπιστώσετε ότι η ζωή σας θα γίνεται πολύ βαρετή και θα περνά γρήγορα. Προσπαθήστε να αναβάλετε ορισμένες υποχρεώσεις, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τις χαρές της ζωή σας. Δεν βρίσκεστε εδώ μόνο για να πληρώνετε λογαριασμούς και φόρους. Αξίζετε να απολαύσετε τη ζωή σας σε όλο της το εύρος. Έτσι, προγραμματίστε δραστηριότητες και εκδρομές στην εξοχή για να γαληνέψετε την ψυχή σας.

Μην φοβάστε να αγαπήσετε.

Τα παιδιά δεν χτίζουν τοίχους γύρω από τον εαυτό τους. Αγαπούν με όλη τους την καρδιά, ελεύθερα και ειλικρινά τον κόσμο γύρω τους. Καθώς μεγαλώνουμε, έρχονται οι απογοητεύσεις, οι χωρισμοί, οι στενοχώριες, οι προδοσίες και να αρχίζουμε να απομονώνουμε τον εαυτό μας από τους άλλους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία πόσες φορές πληγωθήκατε, αγαπήστε τους άλλους χωρίς να θέτετε όρους. Η άνευ όρων αγάπη σημαίνει αγάπη ανεξάρτητα από αυτά που περιμένουμε από τους άλλους να μας δώσουν, χωρίς να περιμένουμε ανταποδώσουν στα αισθήματά μας. Τα παιδιά είναι το καλύτερο παράδειγμα της ανιδιοτελούς αγάπης. Την επόμενη φορά που θα νιώσετε να απομονώνετε τον εαυτό σας από την αγάπη γύρω σας, σκεφτείτε τι θα κάνετε το παιδί μέσα σας. Σίγουρα θα ήθελε να κρατήσει την αγάπη ζωντανή και να της δώσει άλλη μια ευκαιρία.

Είσαι ένας όμορφος άνθρωπος!

Τα παιδιά δεν γνωρίζουν τι είναι η ασχήμια, επειδή μέσα στην καρδιά τους δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν αντιλαμβάνονται την ασχήμια μέσα τους ή στον κόσμο γύρω τους, επειδή έρχονται σε αυτόν τον κόσμο για να γνωρίσουν μόνο την αγάπη και την ομορφιά. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και πείτε στον εαυτό σας ότι είστε όμορφη/όμορφος – από τη στιγμή που θα το πείτε αυτό, είναι αρκετό για να αρχίσετε να το πιστέψετε και στη συνέχεια να το δείτε πάνω σας. Συνδεθείτε με το παιδί μέσα σας και προσπαθήστε να δείτε τον κόσμο μέσα από τα μάτια του, χωρίς διακρίσεις, χωρίς ηττοπάθεια και αρνητικές προκαταλήψεις.

Πείτε, σ’ αγαπώ, στον εαυτό σας.

Ίσως αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα όσα αναφέραμε. Η επιβεβαίωση αυτή σχηματίζει μια ισχυρή γροθιά. Ενισχύει την ιδέα της αποδοχής του εαυτού σας χωρίς προϋποθέσεις. Το παιδί μέσα σας θέλει να αγαπάτε τον εαυτό σας όπως είστε, γιατί κάποτε όταν ήσασταν μικροί το κάνατε! Το μίσος είναι μια επίκτητη συμπεριφορά και αυτό περιλαμβάνει και το μίσος για τον εαυτό. Φέρτε στο μυαλό ας το εσωτερικό σας παιδί σαν ένα φάρο φωτός, που μπορεί να φωτίσει ακόμα και τις πιο σκοτεινές μέρες σας, τότε η αγάπη θα έρθει πολύ πιο εύκολα σε σας.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Spirit Alive – Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση

Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!