sex videos
site
phim sec

Βρες το Θάρρος να Είσαι ο Εαυτός Σου Κι Όχι Αυτό που Θέλουν οι Άλλοι να Είσαι

Βρες το Θάρρος να Είσαι ο Εαυτός Σου Κι Όχι Αυτό που Θέλουν οι Άλλοι να Είσαι…

Πιθανόν έχετε ακούσει την έκφραση πως «να μαθαίνουμε από τα παιδιά και να κάνουμε μεγάλα όνειρα σαν αυτά». Το ζήτημα είναι αν είμαστε αρκετά δεκτικοί να λαμβάνουμε συμβουλές και να παίρνουμε μαθήματα από άλλους, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά που φαινομενικά δεν έχουν την εμπειρία και τις γνώσεις των μεγάλων. Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά απαιτεί αρκετό θάρρος από την πλευρά των ενηλίκων – που μπορεί να είναι ευφυείς και μορφωμένοι – να παίρνουν μαθήματα ζωής από μικρά παιδιά, τα οποία αρχίζουν να κάνουν τα πρώτα βήματα στη ζωή, αλλά απ’ την άλλη είναι τα πιο ευτυχισμένα στη γη.

Υπάρχουν προφανώς πολλά διδάγματα που μπορούμε να μάθουμε από τα παιδιά και ένα από αυτά έχει να κάνει με την αποκάλυψη του αληθινού εαυτού μας. Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας από εμάς είναι ένας και μοναδικός. Κάθε άτομο έχει τα δικά του πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και είναι αδύνατο να βρεθεί κάποιο άλλο πρόσωπο που να ταυτίζεται απόλυτα με αυτά. Τα ιδιαίτερα αυτά χαρακτηριστικά οφείλονται στη φύση και στα μαθήματα που έχουμε διδαχθεί μέσα από τις εμπειρίες της ζωής μας.

Να είσαι ο εαυτός σου, αξίζει περισσότερο από κάθε αντίγραγφο

Ωστόσο, οι περισσότεροι κλείνουν τον πραγματικό τους εαυτό ερμητικά μέσα τους και έτσι καταλήγουν να βιώνουν μια μίζερη ζωή. Δεν το κάνουν από μαζοχισμό, αλλά από μια φαύλη πεποίθηση ότι αυτός είναι ο πιο πρακτικός και αποτελεσματικός τρόπος για να ζήσουν με όσο το δυνατόν λιγότερο πόνο και ανασφάλειες.

Απ’ την άλλη, για ρίξτε μια ματιά στα παιδιά… Δεν έχουν διλήμματα για το αν πρέπει να αφήσουν τον αληθινό τους εαυτό να εκφραστεί ή για το αν θα πρέπει να δρουν αυθόρμητα. Απλά, απελευθερώνουν τη μοναδικότητά τους και την αφήνουν να ρέει ελεύθερα παντού γύρω τους, γιατί αυτή είναι η φυσική κατάσταση της ύπαρξης. Ανεπιτήδευτα, αφήνουν την ιδιοφυΐα μέσα τους να δημιουργήσει τη μαγεία!

Όλοι ήμασταν παιδιά στην αρχή της ζωής μας, αλλά καθώς μεγαλώναμε, ξεχνούσαμε παράλληλα το καλύτερο δώρο με το οποίο μας προίκισε η φύση, την μοναδικότητά μας. Μάθαμε να κρύβουμε τον δημιουργικό μας εαυτό και να τον καταπιέζουμε. Διαμορφώσαμε τη ζωή μας με βάση τα πρότυπα, τη μόδα και τις ιδέες που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της κοινωνίας και το σύστημα μας επέβαλε.

Ο Πικάσο είπε κάποια στιγμή μια μεγάλη αλήθεια: “Κάθε παιδί είναι ένας καλλιτέχνης. Το πρόβλημα είναι πώς θα παραμείνει καλλιτέχνης καθώς μεγαλώνει”.

Κάθε παιδί είναι καλλιτέχνης, το θέμα είναι να μείνει καλλιτέχνης καθώς μεγαλώνει

Από το σχολείο ήδη εκπαιδευόμαστε να σκεφτόμαστε και να συμπεριφερόμαστε σαν όλους τους άλλους. Μας εκφοβίζουν πως αν τολμήσουμε να διαφοροποιηθούμε από τους δίπλα μας ή να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, θα σταματήσουμε να είμαστε αποδεκτοί από τον κόσμο και θα μείνουμε μόνοι. Σιγά-σιγά η πλύση εγκεφάλου με αυτά τα μηνύματα σκοτώνει την επιθυμία να είμαστε ο εαυτός μας και μας ωθεί δειλά να αναζητούμε την ασφάλεια και την άνεση στην επικρατούσα άποψη της πλειοψηφίας.

Χωρίς αμφιβολία, στην προσπάθειά μας να εκδηλώσουμε τον αληθινό εαυτό μας, θα συναντήσουμε αναπόφευκτα ανθρώπους που θα αδυνατούν να μας καταλάβουν. Κάποιοι θα μας επικρίνουν δριμύτατα, ενώ άλλοι θα γελούν μαζί μας.

Οι άλλοι συμπεριφέρονται έτσι επειδή οι ίδιοι δεν έχουν το θάρρος να εκφράσουν το δικό τους αυθεντικό εαυτό και ζηλεύουν όταν βλέπουν κάποιον άλλο να το κάνει. Ναι, χρειάζεται πολύ κουράγιο για να είσαι ο εαυτός σου, τη στιγμή που είναι πολύ πιο εύκολο και ανέξοδο να αντιγράφεις τους άλλους. Έτσι μην εκπλαγείτε, αν συναντήσετε ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σας πολεμήσουν μόνο και μόνο επειδή επιλέξατε να συμφιλιωθείτε με τον αυθεντικό εαυτό σας. Η απάντηση που αξίζουν από σας είναι, «σε έναν κόσμο με δήθεν άτομα η έκφραση “φέρεσαι παράξενα” είναι κομπλιμέντο για μένα. Μου αρέσει να την ακούω συχνά! Ευχαριστώ.»

Ευτυχώς, στην πορεία σας προς την αυτο-ανακάλυψη, θα συναντήσετε και ανθρώπους που θα σας αποδεχτούν και θα είναι ειλικρινείς μαζί σας. Θα τους εμπνεύστε να βγάλουν τον αληθινό τους εαυτό χωρίς φόβο και γι’ αυτόν τον λόγο θα περνούν καλά μαζί σας. Τέτοιοι άνθρωποι ενδεχομένως να έψαχναν για αρκετό καιρό κάποιον που να τους δεχτεί όπως είναι, που θα αφιερώσει χρόνο να ακούσει τις επιθυμίες και τα τρελά όνειρά τους και θα σεβαστεί την προσωπικότητά τους όσο παράξενη μπορεί να μοιάζει στους πολλούς.

Φανταστείτε πως η γενναιότητα να είστε ο πραγματικός εαυτός σας μπορεί να μεταμορφώσει τους γύρω σας με τρόπο που να βγάλουν την αληθινή τους ταυτότητα. Ποτέ μην κρύβετε τον πραγματικό εαυτό σας, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πόσοι θα αγαπήσουν αυτό που πραγματικά είστε.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Για περισσότερα νέα σχετικά με θέματα Ευεξίας κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!