sex videos
site
phim sec

5 Λόγοι που Δείχνουν πως το Κλάμα Σημαίνει ότι Είμαστε Ψυχικά Δυνατοί

5 Λόγοι που Δείχνουν πως το Κλάμα Σημαίνει ότι Είμαστε Ψυχικά Δυνατοί

Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για τα δάκριά μας. – Charles Dickens

Είχατε φανταστεί ποτέ ότι το κλάμα μπορεί να μας κάνει καλό; Σύμφωνα με τον νευροεπιστήμονα ερευνητή Dr. William H. Frey II, PhD, «το κλάμα δεν είναι μόνο μια αντίδραση του ανθρώπου στη θλίψη και την απογοήτευση, κάνει και καλό στην υγεία μας. Το κλάμα είναι ένας φυσικός τρόπος να μειώσουμε το συναισθηματικό στρες που μπορεί να παραμένει ανεξέλεγκτο και να επηρεάσει αρνητικά τον οργανισμό, με αποτέλεσμα την αύξηση του κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων και άλλων διαταραχών που σχετίζονται με το στρες».

Οι έρευνες δείχνουν ότι το 85 τοις εκατό των γυναικών και το 73 τοις εκατό των ανδρών αισθάνονται λιγότερο θυμωμένοι και λυπημένοι μετά το κλάμα. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι το κλάμα τους κάνει αδύναμους και ανίκανους να αντιμετωπίσουν τη ζωή και τα συναισθήματά τους, αλλά στην πραγματικότητα το κλάμα προκαλεί ακριβώς το αντίθετο!

Να λοιπόν, 5 λόγοι που τα πολλά δάκρια σημαίνουν ότι είμαστε ψυχικά δυνατοί:

Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα δυνατοί. Μερικές φορές χρειάζεται να μείνουμε μόνοι και να αφήσουμε να δάκρια να κυλίσουν…

1. Έρχεστε αντιμέτωποι με τα συναισθήματά σας.

Όταν απελευθερώνετε αρνητικά συναισθήματα που σας ταλαιπωρούν, σημαίνει ότι δεν θέλετε να ξεφύγετε από αυτά. Τα κοιτάζετε κατάματα και τα τραβάτε κοντά σας, θέλετε να σας συνεπάρουν. Αφού βιώσετε την κατάρρευση, τα αφήνετε πίσω σας για πολύ καιρό. Το κλάμα δεν σημαίνει ότι είστε ανίκανοι να διαχειριστείτε τη ζωή σας. Σημαίνει ότι έχετε την ικανότητα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε συναντήσετε στον δρόμο σας που θα σας μαγέψει, διότι δεν προσπαθείτε να ξεφύγετε από τις καταστάσεις της ζωής. Πατάτε γερά στα πόδια σας και είστε πάντα εκεί, ό,τι κι αν γίνει.

Εάν πρέπει να κλάψετε, ξέρετε ότι το σώμα σας πρέπει να αποβάλλει την υπερβολική ενέργεια και να ανανεωθεί μετά από μια δυσάρεστη κατάσταση. Εσείς λοιπόν, αγκαλιάζετε αυτό το γεγονός χωρίς να αισθάνεστε ντροπή, ή υποχρεωμένοι να απολογηθείτε..

2. Αδιαφορείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς.

Το κλάμα δείχνει ότι είμαστε ευάλωττοι∙ χρειάζεται θάρρος για να δείξουμε αυτή την πλευρά του εαυτού μας στους άλλους, αδιαφορώντας για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ο κόσμος μας είναι πολύ σκληρός, άτεγκτος και σχεδόν όλοι αρνούνται να δείξουν τα συναισθήματά τους, για να μην διαταράξουν την ατμόσφαιρα μιας εργάσιμης μέρας, ή για κάποια άλλα παράλογη αιτία.

Το κλάμα σημαίνει ότι έχουμε ξεπεράσει αυτά τα κοινωνικά πρότυπα και συνειδητοποιούμε ότι η εκδήλωση των συναισθημάτων μάς κάνει ανθρώπους. Η έλλειψη συναισθημάτων μάς καθιστά μηχανές, γρανάζια ενός τροχού, ρομπότ που εκτελούμε τα καθήκοντά μας με έναν συστηματικό, συνηθισμένο, κοινό και προγραμματισμένο τρόπο. Ωστόσο, η εκδήλωση του συναισθήματος, το κλάμα μας, σημαίνει ότι είμαστε κάτι παραπάνω από μηχανές και το γνωρίζουμε πολύ καλά! Τα πολλά μας δάκρια σημαίνουν ότι έχουμε σπάσει τα δεσμά των κοινωνικών προτύπων. Μπορείτε να φανταστείτε ότι το κλάμα δείχνει σε μεγάλο βαθμό ότι είμαστε συναισθηματικά υγιείς και ισορροπημένοι; Κι όμως, έτσι είναι!

3. Τα δάκρια μας βοηθάνε να κατευνάσουμε την ένταση που νιώθουμε.

Η καταπίεση των συναισθημάτων οδηγεί σε μεγάλες εκρήξεις, όπου τελικά απελευθερώνουμε μεμιάς, όλα εκείνα που έχουμε αισθανθεί μήνες ή και χρόνια. Συνήθως, αυτό έχει ως αποτέλεσμα είτε μια συναισθηματική κατάρρευση, είτε μια μεγάλη σύγκρουση με κάποιον άλλον, καθώς εκείνη την ώρα πρέπει να βγάλουμε όλη εκείνη τη δυσαρέσκεια απέναντι σε κάποιον άλλον. Καμία από αυτές τις καταστάσεις δεν είναι ιδανική και, μακροπρόθεσμα, μπορεί να προκαλέσει πολλές συναισθηματικές φθορές. Το κλάμα μας βοηθά να ελέγχουμε το νευρικό μας σύστημα και να αποβάλλουμε εκείνο το φθαρμένο, κρυμμένο συναίσθημα έντασης που δεν έχει καμία θέση πλέον στην ψυχή μας.

4. Το κλάμα είναι υγεία!

Τα δάκρια προσφέρουν πολλά οφέλη πέρα από τη συναισθηματική ανακούφιση∙ το κλάμα απελευθερώνει ορμόνες ευεξίας, μειώνοντας τα επίπεδα μαγγανίου, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ακραίο άγχος και στρες αν συσσωρευτεί στο σύστημά μας σε μεγάλο βαθμό. Το κλάμα βοηθά επίσης στη λίπανση των ματιών μας, οπότε μειώνεται ο κίνδυνος αφυδάτωσης. Τα δάκρια μας βοηθούν να βλέπουμε καλά, έτσι δεν είναι; Τέλος, το κλάμα σκοτώνει τα βακτήρια και απομακρύνει άλλες βλαβερές τοξίνες από το σώμα. Χωρίς τα δάκρυα, η υγεία μας δεν θα ήταν τόσο καλή, πέρα από το γεγονός ότι όλα αυτά τα καταπιεσμένα συναισθήματα θα μας οδηγούσαν σε απόγνωση!

5. Βοηθάμε τους άλλους να εκφράσουν χωρίς ντροπή τα συναισθήματά τους.

Χρειάζεται η παρουσία ενός δυνατού προσώπου για να βοηθήσει τους άλλους να απελευθερωθούν από το φόβο που αισθάνονται για τις σκέψεις των άλλων. Φωνάζοντας και δείχνοντας την ευάλωτη πλευρά σας στους ανθρώπους, όχι μόνο απελευθερώνετε τον εαυτό σας, αλλά βοηθάτε τους άλλους να αισθάνονται πιο άνετα να κάνουν το ίδιο. Πολλοί άνθρωποι κλειδώνουν τα συναισθήματά τους, καθώς φοβούνται για αυτό που ίσως σκεφτούν οι άλλοι, φοβούνται την απόρριψη εάν εκφράσουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Ωστόσο, αφήστε τα δάκριά σας να τρέξουν ελεύθερα, απελευθερώστε τα συναισθήματά σας, ακόμη και όταν δεν είστε μόνοι. Έτσι η κοινωνία μας θα γίνει αυθεντική, ελεύθερη, υγιής, εκφραστική!

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!