sex videos
site
phim sec

6 Πράγματα που Οι Ευτυχισμένοι Άνθρωποι Δεν Κάνουν Ποτέ!

Η ευτυχία δεν είναι κάτι που μπορείτε να αναβάλετε για το μέλλον, αλλά αυτό που σχεδιάζετε στο παρόν.

Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάνουν πολλά πράγματα. Ξοδεύουν χρόνο εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους, καλλιεργούν την αισιοδοξία, ασκούν καλοσύνη, οικοδομούν σχέσεις αγάπης, δεσμεύονται να πετύχουν ουσιαστικούς στόχους, απολαμβάνουν τις κάθε μικρή χαρά της ζωής, και ούτω καθεξής.

Αλλά ΠΟΤΕ…

1. ΔΕΝ Ανακατεύονται Στις Δουλειές των Άλλων.

Ξεχάστε ό, τι κάνουν οι άλλοι. Σταματήστε να κοιτάζεται και να ζηλεύετε την επιτυχία τους ή τα αγαθά που κατέχουν. Κανείς δεν μπορεί να πράξει καλύτερα από σας, γιατί απλά κανείς δεν έχει τις δικές σας ξεχωριστές δυνατότητες. Διασχίζετε τη δική σας ξεχωριστή διαδρομή. Μερικές φορές ο λόγος που αισθανόμαστε ανασφάλεια είναι γιατί συγκρίνουμε τις συνθήκες που βιώνουμε στον δικό μας μικρόκοσμο με τη δημόσια ζωή που βγάζουν οι άλλοι προς τα έξω. Ακούμε τη οχλαγωγία του κόσμου, αντί να αφουγκραστούμε τον εαυτό μας. Είναι καιρός πια να σταματήσουμε τέτοιου είδους συγκρίσεις! Αγνοήστε τους περισπασμούς και ακούστε την εσωτερική σας φωνή. Επικεντρωθείτε στις δικές σας προσπάθειες.

Μεριμνήστε να φυλάτε τις καλύτερες ευχές για τους φιλόδοξους στόχους σας κοντά στην καρδιά σας και να αφιερώνετε χρόνο για αυτούς καθημερινά. Δεν πρέπει να φοβάστε να κάνετε μόνοι σας βήματα προς τα μπρος και δεν πρέπει να αισθάνεστε ενοχές όταν απολαμβάνετε την επιτυχία. Μην αφήνετε κανενός την ημιμάθεια, την δυστυχία ή την αρνητικότητα να σας σταματήσουν από το να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που σας συμβουλεύει η καρδιά σας πως είναι το σωστό για σας, διότι όταν είστε επικεντρωμένοι στην ουσιαστική εργασία και βιώνετε την ειρηνική ισορροπία μέσα σος, σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να σας ταρακουνήσει.

2. ΝΑ ΜΗΝ Ζητάτε από τους Άλλους να Επικυρώνουν την Αυτοεκτίμησή Σας

Όταν είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας, τα πράγματα είναι απλά. Χωρίς να μπαίνετε στη διαδικασία να συγκρίνεστε και να ανταγωνίζεστε με άλλους για να εντυπωσιάσετε τον κύκλο σας, ο καθένας που έχει αξία, θα σας σεβαστεί και ακόμη πιο σημαντικό, θα σεβαστείτε και εσείς τον εαυτό σας.

Γιατί αφήνετε τους άλλους να σας καθορίζουν; Σκεφτείτε, τι θα κάνατε διαφορετικά, αν ξέρατε ότι κανείς δεν θα σας κρίνει;

Η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας κρίνει. Οι άλλοι μπορεί να έχουν ακούσει τις ιστορίες σας, και μπορεί να νομίζουν ότι σας ξέρουν καλά, αλλά δεν μπορούν να αισθανθούν όσα βιώνετε, επειδή δεν ζουν τη ζωή σας. Ξεχάστε, λοιπόν, το τι σκέφτονται και λένε για σας οι άλλοι και δώστε βαρύτητα στο πώς αισθάνεστε εσείς για τον εαυτό σας. Συνεχίστε να διασχίζετε μονοπάτι που αισθάνεστε πιο στέρεο κάτω από τα πόδια σας.

Δεχτείτε δίπλα σας εκείνους που σας προσεγγίζουν φιλικά και όχι όσους σας φέρονται σαν δάσκαλοι. Αν κάποιος λέει για σας κάτι που είναι αλήθεια, δεν είναι πρόβλημά σας, γιατί είναι αλήθεια. Αν κάποιος λέει για σας κάτι που δεν είναι αλήθεια, τότε πάλι δεν έχετε εσείς το πρόβλημά, γιατί δεν είναι αλήθεια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ό, τι ακούτε και λένε για σας δεν είναι δικό σας πρόβλημά, άλλα είναι πρόβλημα των ατόμων που ασχολούνται με σας.

Το δικό σας πρόβλημα είναι το τι θέλετε εσείς για τον εαυτό σας και τι προσωπικότητα θέλετε να γίνετε.

3. ΝΑ ΜΗΝ Βασίζεστε σε Άλλους Ανθρώπους και σε Εξωτερικά Γεγονότα για την Ευτυχία.

Η δυστυχία βρίσκεται ανάμεσα στο χάσμα όσων έχουμε στην παρούσα στιγμή και σε όσα νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να αποκτήσουμε τίποτα περισσότερο για να είμαστε ικανοποιημένοι παρά αυτά που έχουμε ήδη. Δεν χρειαζόμαστε να πάρουμε την άδεια από οποιονδήποτε άλλο να αισθανθούμε ευτυχισμένοι. Η ζωή σας δεν είναι υπέροχη επειδή το είπε κάποιος ή επειδή αποκτήσατε ένα νέο αγαθό, αλλά επειδή επιλέξατε να την δείτε εσείς οι ίδιοι σαν μια ευτυχία. Μην αφήνετε την ευτυχία σας να πέσει όμηρος σε ξένα χέρια. Δώστε την δικαιοδοσία μόνο στον εαυτό σας να επιλέγει, να ζει και να βιώνει.

Μόλις σταματήσετε να κάνετε τους πάντες και τα πάντα υπεύθυνους για την ευτυχία σας, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε. Εάν είστε δυστυχισμένοι, δεν φταίει κάποιος άλλος. Αναλάβετε την πλήρη ευθύνη για τη δική σας δυστυχία και θα κερδίσετε αμέσως τη δυνατότητα να αλλάξετε εσείς οι ίδιοι τα πράγματα και να στραφείτε προς την ευτυχία. Σταματήστε να αναζητείτε μάταια τις συνθήκες που θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Απλά επιλέξτε να εκτιμήσετε το μεγαλείο που κρύβετε μέσα σας αυτή τη στιγμή και οι κατάλληλες συνθήκες θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται γύρω δίνοντάς σας την ικανοποίηση που ζητάτε.

Το μεγαλύτερο μέρος της ευτυχίας ή δυστυχίας σας εξαρτάται από τις αντιλήψεις σας, και όχι από την κατάστασή σας. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν είναι τέλεια στην παρούσα φάση, σκεφτείτε όλη την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας. Ένας καλός λόγος για να χαμογελάσετε είναι συνήθως μόνο μια σκέψη μακριά, επιλέξτε να αξιοποιήσετε την φράση αυτή οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

4. ΔΕΝ Έχουν Μνησικακία Ούτε Εκφράζουν την Οργή Τους.

Ας είναι η σημερινή μέρα η ημέρα που θα σταματήσετε να στοιχειώνεστε από τα φαντάσματα του παρελθόν. Όσα συνέβησαν παλιότερα είναι μόνο ένα κεφάλαιο στην ιστορία σας, δεν χρειάζεται να κλείσετε το βιβλίο, απλά γυρίστε σελίδα.

Έχουμε όλοι πληγωθεί από τους εαυτούς μας και από τους άλλους, και ενώ ο πόνος αυτών των εμπειριών είναι φυσιολογικός, μερικές φορές επεκτείνεται και απλώνεται στη ζωή μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα αισθήματα εχθρότητας μας ωθούν να ξαναζούμε και να υποβαλλόμαστε στον ίδιο πόνο ξανά και ξανά χωρίς σταματημό. Έτσι τα χρόνια περνούν και αφήνουμε την πολύτιμη ζωή μας να μένει πίσω.

Η συγχώρεση είναι η καλύτερη λύση. Σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στο μέλλον χωρίς να έρχεστε σε αντιπαράθεση με το παρελθόν. Για να κατανοήσετε τις άπειρες δυνατότητες που έχετε για να προχωρήσετε μπροστά, θα πρέπει να συγχωρήσετε τα πάντα που έχετε αφήσει ήδη πίσω σας. Χωρίς συγχώρεση, οι πληγές δεν θα μπορέσουν ποτέ να επουλωθούν και η προσωπική σας ανάπτυξη θα ανασταλεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι απλά θα διαγράψετε το παρελθόν ή θα ξεχάσετε ό,τι συνέβη. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγετε να αφήσετε πίσω την μνησικακία και τον πόνο, και αντ ‘αυτού να κρατήσετε τα μαθήματα που πήρατε από αυτά τα περιστατικά και να προχωρήσετε στη ζωή σας.

5. ΝΑ ΜΗΝ Περνάτε Παρατεταμένες Χρονικές Περιόδους σε Αρνητικά Περιβάλλοντα.

Δεν μπορείτε να κάνετε θετικές επιλογές για το υπόλοιπο της ζωής σας χωρίς να ζείτε σε ένα περιβάλλον που καθιστά αυτές οι επιλογές υλοποιήσιμες, φυσικές, και ευχάριστες. Έτσι, προστατεύστε το πνεύμα και τις ικανότητές σας αποφεύγοντας να μολύνετε τον περιορισμένο χρόνο σας με αρνητικούς ανθρώπους επισκεπτόμενοι τα περιβάλλοντα που κατοικούν.

Όταν άλλοι άνθρωποι σας ζητούν συνεχώς να θυσιάζετε πράγματα γι’ αυτούς, όταν κλαψουρίζουν και γκρινιάζουν για την αδικία της ζωής και σας ζητούν να συμφωνήσετε, να εκφράσετε τη λύπη σας, και να συμμετέχετε στα παράπονά τους, φύγετε μακριά. Όταν συμμετέχετε σε ένα τέτοιο παιχνίδι αρνητικότητας πάντα βγαίνετε χαμένοι.

Ακόμα και όταν είστε μόνοι, δημιουργήστε μια θετική αύρα το χώρο σας για τον εαυτό σας. Καθορίστε μια μέθοδο που θα σας βοηθήσει να εγκαταλείψετε όλες τις σκέψεις που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα και θα εντυπωσιαστείτε όταν διαπιστώσετε πόσο αλλάζει η ζωή σας. Δεν χρειάζονται οι αρνητικές σκέψεις. Είναι όλες ψεύτικες και δεν λύνουν κανένα πρόβλημα. Το μόνο που σας προσφέρουν είναι μια ψεύτικη φιγούρα του εαυτού σας που υποφέρει χωρίς λόγο.

6. ΝΑ ΜΗΝ Αντιστέκεστε στην Αλήθεια.

Πρόκειται για τον κλασικό τρόπο πτώσης τη ψυχής μας όταν περνάμε τη ζωή μας μαθαίνοντας πώς να λέμε ψέματα, γιατί τελικά αυτά τα ψέματα γιγαντώνονται και ισχυροποιούνται τόσο πολύ στο μυαλό μας που μας μετατρέπουν σε αρνητικούς και βλαπτικούς ανθρώπους ζώντας σε μια τεχνιτή και φαλκιδευμένη αλήθεια. Οι ζωές και οι σχέσεις διαιρούνται πανεύκολα όταν η θεμελίωσή τους βασίζεται σε ψέματα. Αν αντιστέκεστε στην αλήθεια, τότε κάθε μέρα θα ζείτε στο ψέμα και η αλήθεια θα στοιχειώνει τις σκέψεις σας κάθε βράδυ. Δεν μπορείτε να δραπέτευσε από την αλήθεια μετατοπιζόμενοι δολίως από το ένα μέρος στο άλλο.

Έτσι, μάθετε να μην παραμορφώνετε την αλήθεια, μην την αφήνετε να κρύβεται με εξαπάτηση. Μην ερμηνεύετε τη δική σας ψυχή σύμφωνα με την μόδα του τι είναι δημοφιλές. Είναι καλύτερο να μην εξηγήσετε ή να δικαιολογήσετε κάτι που δεν είστε σίγουροι από το να κάνετε το σφάλμα να πείτε ψέματα. Χρειάζεται θάρρος και δύναμη για να παραδεχθεί την αλήθεια, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσετε την πραγματικότητα. Αποδεχτείτε την πραγματικότητα και αγκαλιάστε την πλήρως.

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via marcandangel.com
Για περισσότερα παρόμοια άρθρα σχετικά με θέματα Ευεξίας και Προσωπικής Ανάπτυξης κάντε like στην σελίδα «Τα Μυστικά Μιας Ευτυχισμένης Ζωής» στο facebook πατώντας το κουμπί like (Μου Αρέσει) παρακάτω:
Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη και Πνευματικότητα κάντε like στην σελίδα Ψυχολογία & Φιλοσοφία στο facebook πατώντας στο πλαίσιο που ακολουθεί το like (Μου αρέσει) :
!!!Σημαντικό!!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!