sex videos
site
phim sec

8 Ξεχασμένες Αλήθειες για την Ευτυχία που θα απελευθερώσουν τη ψυχή σας!

Κάθε φορά που έχετε ευχάριστες συγκινήσεις πιστεύετε πως  απολαμβάνετε την αιώνια ευτυχία. Δυστυχώς όμως, αυτό δεν διαρκεί  πολύ. Ερωτεύεστε και μεθάτε από το πάθος νομίζοντας ότι βιώνετε την απόλυτη ευτυχία, αλλά για πόσο καιρό;

Όταν αισθάνεστε λυπημένοι ή απελπισμένοι, αισθάνεστε ότι είστε άτυχοι μα η αλήθειά είναι πως με τη λάθος διάθεση η πιθανότητα να βιώσετε μια κατάσταση απόλυτης ευτυχίας είναι μηδενική.
Έχετε δοκιμάσει διάφορες μεθόδους για να σκεφτείτε θετικά, αλλά όλο και κάτι πάει στραβά και πάλι η ψυχολογία σας πέφτει, πράγμα που σας κάνει να νομίζετε ότι είστε από εκείνους τους ανθρώπους που δεν αξίζουν να είναι ευτυχισμένοι.
Προσπαθείτε να εφαρμόσετε αρκετά διδάγματα, θρησκείες, φιλοσοφίες και κάθε είδους πνευματικές πρακτικές και στο τέλος αυτής της αναζήτησης  ξεχνάτε τον αρχικό σας στόχο. Μπορεί να ακολουθείτε αυστηρά τους κανόνες, τις εντολές και τη στάση ζωής που σας προτείνουν, χωρίς όμως να φτάνετε στην επιθυμητή κατάσταση και παρ’ όλες τις προσπάθειες, την πειθαρχία και τις οδηγίες φτάνετε στο σημείο να ξεχνάτε γιατί κάνετε όλη αυτή την προσπάθεια.
Η σκέψη όσων σας αγχώνουν ως μέτρο επιτυχίας και ευαισθητοποίησης ασυναίσθητα σας μετατρέπει από νορμάλ και χαρούμενα άτομα σε βασανισμένα. Τρομακτικό, έτσι δεν είναι;
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καθοδήγηση ή κανόνες σχετικά με το πώς να γίνει κανείς ευτυχισμένος . Αλλά αν καταφέρουμε να αφομοιώσουμε όσα διαβάζουμε, μαθαίνουμε ή αντιμετωπίζουμε, υπάρχει ελπίδα να βρούμε τις ρίζες της ευτυχίας μας. Και αυτό είναι μια καλή αρχή. Απαλλαγμένοι από όλα τα διφορούμενα μηνύματα, μπορείτε να εξερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να βρείτε τους λόγους της απογοήτευσης που νιώθετε.

«Μην προσπαθείτε να εξηγήσετε τα πάντα με τη λογική.»

Αντί να παρακολουθείτε σεμινάρια, να αγοράζετε φιλοσοφικά βιβλία, κλπ, γιατί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να δώσει τη λύση και όχι απλά να επαφίεται στον στείρο εξορθολογισμό;
Μπορεί βέβαια να βρείτε (μια λογική) εξήγηση για τη λύπη, το θυμό ή την κατάθλιψη. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε ποιος και γιατί σας έκανε να αισθάνεστε με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να χειραγωγείτε τα συναισθήματα σας. Τα συναισθήματα πρέπει να βιώνονται.
Δεν μπορούμε να δώσουμε ορισμό στην ευτυχία, διότι ένας τέτοιος ορισμός θα μας δημιουργήσει την προσδοκία να ακολουθήσουμε ένα συγκεκριμένο μοτίβο συναισθηματικής ολοκλήρωσης. Για να παρακάμψετε αυτούς τους τυποποιημένους ορισμούς, πρέπει να πιστέψετε ότι η ευτυχία είναι η δική σας προσωπική διάσταση, μια εικόνα και ένα πρόσωπο που έχετε αφήσει κλειδωμένο μακριά σας και αδυνατείτε να το θυμηθείτε. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, αυτό συμβαίνει επειδή:

«Η ευτυχία δεν είναι ο τελικός στόχος ή ένα όνειρο, είναι μια διανοητική κατάσταση.»

Ναι, η ευτυχία δεν είναι μια κατάσταση που διατηρείται  σταθερή, αλλά είναι αρκετά ισχυρή ώστε να μας ανεβάσει όταν αισθανόμαστε πνιγμένοι. Είναι άλλο πράγμα να πιέζετε τον εαυτό σας να νιώσει ευτυχισμένος και άλλο να το βιώνετε πραγματικά. Φανταστείτε την ευτυχία σαν στέρεο έδαφος στο οποίο μπορείτε να περπατήσετε. Κάπου κάπου, υπάρχουν εμπόδια και χαράδρες, αλλά αυτά μπορούν να αποφευχθούν αν έχετε στο μυαλό σας πως πάντα θα υπάρχει ένα στέρεο μονοπάτι από το οποίο μπορείτε να περάσετε.
Χωρίς αυτά τα εμπόδια στο δρόμο της ζωής, αυτή δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ενδιαφέρουσα ή προκλητική. Τα εμπόδια αυτά πάνω στο στέρεο έδαφος που διασχίζετε πρέπει να τα παρομοιάζετε με τα λάθη σας. Αν προσπαθείτε να παρακάμπτετε αυτά τα λάθη, τότε αυτά θα παραμένουν εκεί και θα σας περιμένουν την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να διασχίσετε ξανά το συγκεκριμένο σημείο. Και άντε  πάλι από την αρχή …
Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε και να υπερνικήσετε αυτά τα εμπόδια. Μην το βάλετε στα πόδια και μην επιχειρείτε να τα παρακάμψετε. Τα εμπόδια είναι στη ζωή μας για να μας ξεσηκώσουν, να μας κινητοποιήσουν και όταν τα υπερνικάτε και πατάτε ξανά σε στέρεο έδαφος, θα πιστεύετε στον εαυτό σας και θα μπορείτε να επιβιώσετε όσα εμπόδια και αν βρεθούν στο δρόμο σας. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε πως δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα αυτά τα λάθη. Αυτά είναι μια ψευδαίσθηση του μυαλού. Όταν τα ξεπεράσετε και τα αντιμετωπίσετε τότε μπορείτε να κατανοήσετε πως:

«Η ευτυχία δεν είναι κάτι που πρέπει να ψάχνετε, ξεδιπλώνεται μπροστά σας μόνη της!»

Πως εκφράζετε την επιθυμία σας να είστε ευτυχισμένοι; Κάποιοι την διατυπώνουν με τις φράσεις: «Θέλω να βρω την ευτυχία» ή «Πού πρέπει να ψάξω για την ευτυχία;». Αντιθέτως, είναι πιο σωστό να λέτε: «Θέλω να βελτιώσω τον εαυτό μου» ή «πώς θα μπορέσω να ξεδιπλώσω κάθε πτυχή του πολύχρωμου κόσμου μου;». Ενώ ψάχνετε, χάνετε πολύτιμο χρόνο από το να απελευθερώσετε το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή σας από τις προκαταλήψεις, επειδή πρέπει να γνωρίζετε πως:

«Η ευτυχία δεν έρχεται από τους άλλους, είναι δική μας υπόθεση.»

Πιθανόν να έχετε βιώσει τον καταστροφικό πόνο της μοναξιάς και της απόρριψης όταν χωρίσατε από ένα αγαπημένο σας  πρόσωπο. Και αυτό είναι φυσιολογικό, γιατί δεν είμαστε ψυχροί και ευνουχισμένοι από συναισθήματα. Αλλά είναι, επίσης, καταστροφικό και ζημιογόνο να σκέφτεται κάποιος ότι το πρόσωπο που είναι δίπλα του θα τον κάνει ευτυχισμένο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, εσείς απολαμβάνετε την συντροφικότητα και την προσοχή, αλλά μήπως όλα αυτά σας κάνουν να ξεχνάτε τον πυρήνα του εαυτού σας; Ποια είναι τα πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση, όταν αυτός ή αυτή δεν είναι κοντά σας; Ποια είναι τα σχέδια και οι ιδέες σας;
Όταν βρίσκεστε σε μια σχέση, υποσυνείδητα απορρίπτετε τις πεποιθήσεις σας (τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης) για να απολαύσετε το πάθος της συνύπαρξης.
Αισθάνεστε κενό και φόβο όταν τα ισχυρά συναισθήματα που νιώθετε φεύγουν μακριά; Αισθάνεστε κενό γιατί απορριφθήκατε; Νιώθετε φόβο, γιατί νομίζετε ότι, αν το αγαπημένο σας πρόσωπο σας αφήσει, δεν θα μπορέσετε να ζήσετε χωρίς αυτό; Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή:

«Η ευτυχία δεν είναι πάθος, η ευτυχία είναι  αγάπη.»

Για να μετατρέψετε την ευτυχία από πάθος σε αγάπη, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε το εσωτερικό σας  κέντρο. Είναι η ταυτότητά σας και το στέρεο έδαφος πάνω στο οποίο πατάτε. Είτε είστε σε μια σχέση, είτε είστε μέρος μιας ομάδας με κάποιον ιδιαίτερο σκοπό, είτε είστε εργασιομανής , το πάθος μάλλον θα σας προκαλέσει μια εξάρτηση. Κάθε φορά που υποβαλλόμαστε σε έναν εθισμό, χάνουμε την ταυτότητά μας. Αυτό που μαθαίνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πως:

«Η ευτυχία δεν είναι αδιαφορία, είναι προσωπική ευθύνη.»

Είναι η ευθύνη δική σας να  είστε ο εαυτός σας και να τον προστατεύετε ώστε να μην αφήνετε κανέναν άλλο να τον πάρει μακριά από εσάς. Πιστεύετε ότι το καθημερινό πρωινό φιλί του αγαπημένου σας είναι η απόδειξη της αγάπης του. Και ένα πρωί η αγάπη της ζωής σας, απλά, δεν βρίσκετε δίπλα σας για να σας φιλήσει. Τότε ο κόσμος σας καταρρέει. Ακριβώς επειδή δεν πήρατε τη δόση της ασφάλειας που είχατε συνηθίσει, είστε παγιδευμένοι σε έναν εθισμό. Είναι αυτό το είδος της ευτυχίας που ψάχνατε;
Η αίσθηση της αδιαφορίας και η ‘‘ατελείωτη’’ ευτυχία που νιώθετε μέσα σε μια σχέση είναι υπέροχη, αλλά θα πληρώσετε το τίμημα. Αυτό γίνεται επειδή απλά κλείσατε τα μάτια μπροστά στην προσωπική σας ευθύνη να προστατεύσετε την ταυτότητά σας. Και τότε συνειδητοποιούμε ότι:

«Η ευτυχία δεν είναι ένας μονόδρομος. Στην άλλη πλευρά του δρόμου υπάρχει μια κρίση.»

Μόλις χάσετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας, αισθάνεστε φόβο. Και είναι αυτή η στιγμή που αρχίζετε να κατηγορείτε όλους τους άλλους για την κατάστασή σας. Μπαίνετε στον πειρασμό να ζητήσετε συμβουλές από άλλους, θέλετε να σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα. Και αυτό είναι λογικό. Αλλά κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί πως θα πάρετε την προσωπικότητα και την ταυτότητά σας πίσω. Αυτή είναι δική σας προσωπική ευθύνη. Μόνο εσείς γνωρίζετε πώς να βρείτε το εσωτερικό σας κέντρο. Πως; Πραγματικά δεν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο, αλλά έχουμε μια πρόταση που απηχεί μια μεγάλη αλήθεια:

«Η ευτυχία δεν έρχεται από τύχη, είναι το προσωπικό σας  ταλέντο.»

Αυτή είναι μια καλή αρχή για να ξεκινήσετε όταν είστε σε μια κρίση. Ο καθένας έχει ένα ταλέντο που είναι κάτι προσωπικό και μοναδικό. Ενώ το εξελίσσετε,  αρχίζετε να κερδίζετε ξανά τον εαυτό σας. Η χαρά της κάθε επιτυχίας, ακόμα και τα μικρά βήματα που κάνετε, είναι μια εμπειρία που κανείς άλλος δεν μπορεί να σας δώσει. Το ταλέντο είναι μια εικόνα της ταυτότητάς σας. Ενώ αυτό ξεδιπλώνεται, εσείς  ανακτάτε μέρος της ταυτότητάς σας. Είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να σας στερήσει. Τώρα πια γνωρίζετε ήδη ότι:

«Η ευτυχία δεν είναι σύμπτωση, αλλά μια έμπνευση που σας παρακινεί να μείνετε ζωντανοί.»

Πραγματικά και ολοκληρωμένα. Ζήστε για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Ο εθισμός εξαφανίζεται και είστε πια ικανοί να δείτε τον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω σας αντικειμενικά. Η ανάγκη να έχετε κάποιον που να σας κάνει ευτυχισμένους θα ακούγεται αφελής και βρεφική. Ακόμα κι αν δεν έχετε κάποιον να σας δίνει το πρωινό φιλί, ο κόσμος σας δεν θα καταρρεύσει, γιατί πλέον πατάτε σε στέρεο έδαφος και γνωρίζετε ήδη ότι τα εμπόδια μπροστά στο δρόμο σας είναι αδύναμα, πανούργα και αποτελούν μια  πρόκληση για να σας ενθαρρύνουν και να σας εμπνεύσουν για νέες επιτυχίες.
Το άρθρο “8 Ξεχασμένες Αλήθειες για την Ευτυχία που θα απελευθερώσουν τη ψυχή σας!” δημοσιεύεται για πρώτη φορά στα ελληνικά από το share24.gr
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!