sex videos
site
phim sec

9 Σημάδια που Δείχνουν ότι Είσαι Τελειομανής

9 Σημάδια που Δείχνουν ότι Είσαι Τελειομανής

Οι τελειομανείς άνθρωποι συνηθίζουν να θέλουν όλα τα πράγματα γύρω τους να μπαίνουν σε μια τάξη και να φαίνονται οργανωμένα, χωρίς να υπάρχει κάποιο ψεγάδι πάνω τους. Ενδεχομένως, τα ρούχα στην ντουλάπα τους να είναι σχολαστικά τακτοποιημένα και οι κρεμασμένες πετσέτες στο μπάνιο να κρέμονται στο ίδιο ύψος.

Τα χαρακτηριστικά του τελειομανή δεν περιορίζονται στο πως τακτοποιεί τον χώρο του. Πιο σημαντικά είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, που επηρεάζουν άμεσα τον εαυτό του και εμμέσως τους άλλους και μπορεί να σαμποτάρουν τις επιθυμίες του και να μην τον αφήνουν να εξελιχθεί στη ζωή.

Τα παρακάτω χαρακτηριστικά είναι τα πιο σημαντικά. Αν είσαι τελειομανής μπορεί να ταυτίζεσαι με κάποια από αυτά;

1.Τα βλέπουν όλα άσπρα ή όλα μαύρα.

Θεωρούν ότι όσα συμβαίνουν είναι είτε σωστά είτε λάθος, καλά ή άσχημα, τέλεια ή ανάποδα. Έχουν την τάση να πιστεύουν σε ακρότητες από τη μια ή την άλλη πλευρά, και να μην βλέπουν τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων και των καταστάσεων σαν μια συνέχεια γεγονότων που αλληλοεπηρεάζονται και εξελίσσονται συνεχώς. Για παράδειγμα, έχουν την τάση να σκέφτονται για κάποιον ότι είναι κακός, αντί να θεωρήσουν πως μπορεί μερικές φορές να είναι κακός.

2. Σκέφτονται και ενεργούν στα άκρα.

Δίνουν υπερβολική σημασία στα γεγονότα και έχουν ακραίες απόψεις για ασήμαντα πράγματα. Για παράδειγμα, αν κάνουν δίαιτα και φάνε ένα μπισκότο παραπάνω, θα θεωρήσουν πως παρεκτράπηκαν και χάλασαν τη δίαιτα με αποτέλεσμα να πάνε στο άλλο άκρο και να τα φάνε όλα.

3. Δεν εμπιστεύονται πως κάποιος άλλος μπορεί να κάνει σωστά κάτι που θα του αναθέσουν…

με αποτέλεσμα να έχουν προβλήματα στις συνεργασίες τους. Οι άλλοι μπορεί να βλέπουν έναν τελειομανή σαν τον άνθρωπο που θέλει να τα ελέγχει όλα ή σαν το φρικιό της δουλειάς, αλλά ο ίδιος αντιλαμβάνεται την επιβολή του σαν απαραίτητο συστατικό για να γίνει σωστά η δουλειά.

4. Έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό τους και τους άλλους.

Πιστεύουν ότι δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό στη δουλειά τους και περιμένουν και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο. Η αποτυχία είναι το μόνο που τους φοβίζει και θα πιέσουν όσο μπορούν τους άλλους για να μην έρθει ποτέ στα σχέδιά τους.

5. Δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους.

Αφιερώνουν αρκετό χρόνο σε αυτές και δυσκολεύονται να τις τελειώσουν, γιατί νομίζουν πως υπάρχει πάντα κάτι περισσότερο που μπορούν να κάνουν για να τη βελτιώσουν. Καθυστερούν να παρουσιάσουν τα γραπτά τους, τα έργα τους, τις συναντήσεις τους, τα επαγγελματικά τους σχέδια, την ιστοσελίδα τους, τα άρθρα τους, τις συζητήσεις τους με τους άλλους και τόσα άλλα, γιατί θέλουν να βεβαιωθούν ότι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν πριν το αποκαλύψουν.

6. Χρησιμοποιούν τη λέξη “πρέπει” πάρα πολύ.

“Πρέπει να κάνω αυτό, πρέπει να κάνω το άλλο” είναι η αρχή των πιο κοινών φράσεων που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους. Τις φωνάζουν τόσο δυνατά μέσα στο κεφάλι τους, που θεωρούν πως είναι «κανόνες» που οι ίδιοι και οι άλλοι θα πρέπει να ακολουθούν. Και όταν δεν υπακούει κάποιος στους κανόνες αυτούς, δεν βρίσκουν ησυχία και μένουν ανικανοποίητοι.

Αποστασιοποιήσου από τα πάντα και όλα θα έρθουν στη ζωή σου με τον καλύτερο τρόπο Spirit Alive

7. Η αυτοπεποίθησή τους εξαρτάται από όσα πετυχαίνουν και από την γνώμη των άλλων.

Αγωνίζονται για να κερδίσουν την αριστεία και την αναγνώριση από τους άλλους. Η ικανοποίησή τους, όμως, είναι εφήμερη και γρήγορα προχωράνε στο επόμενο σχέδιο. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους παγιδέψει, αν πέσουν σε μια αποτυχία.

8. Έχουν την τάση να επικεντρώνονται σε αυτά που τους δυσκολεύουν.

Μπορεί να ολοκλήρωσαν σωστά μια εργασία, αλλά να εξακολουθούν να εστιάζουν σε κάποιο λάθος που έκαναν κατά τη διαδικασία. Το βλέπουν σαν ένα στίγμα που λέρωσε την προσδοκία τους να είναι άριστοι σε όλα.

9. Χρονοτριβούν ή αποφεύγουν καταστάσεις στις οποίες αισθάνονται πως δεν υπερέχουν.

Μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, αλλά πολλοί άνθρωποι που χρονοτριβούν ή αποφύγουν να έρθουν αντιμέτωποι με κάποια κατάσταση είναι τελειομανείς. Απλά, φοβούνται ότι θα αποτύχουν. Το σκεπτικό τους είναι πως, αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέλεια, γιατί να το επιχειρήσουν; Ίσως αν δουλέψουν καλύτερα τις δεξιότητές τους, στο μέλλον να ασχοληθούν.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Για περισσότερα νέα σχετικά με θέματα Ευεξίας κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!