sex videos
site
phim sec

9 Σημάδια που Σάς Δείχνουν ότι Ο Σϋντροφός σας είναι Πραγματικός Άνδρας, όχι Ένα Ανώριμο Αγόρι!

9 Σημάδια που Σάς Δείχνουν ότι Ο Σύντροφός σας είναι Πραγματικός Άνδρας, όχι Ένα Ανώριμο Αγόρι!

«Κάποτε ήμουν αγόρι, τώρα έγινα άνδρας. Μού πήρε 29 χρόνια να φτάσω εδώ, αλλά τα κατάφερα». Έτσι λένε οι περισσότεροι άνδρες

Κι αυτό διότι η ηλικία δεν συνδυάζεται πάντα με τον ανδρισμό. Η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο –οι πράξεις καθορίζουν ποιος είναι πράγματι άνδρας. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα –οι περισσότερες γυναίκες καταναλώνουν τον χρόνο τους προσπαθώντας να μεγαλώσουν τα αγόρια και να τα κάνουν άνδρες.

Λοιπόν, σήμερα αυτό αλλάζει. Εάν βγαίνετε με ένα αγόρι τώρα, εξαρτάται από εσάς να είστε γυναίκα  και να συνεχίσετε τη ζωή σας.

#1 Τα αγόρια αποφεύγουν τις ενοχλητικές συζητήσεις –οι άνδρες ξέρουν πώς να επικοινωνούν τις ανάγκες τους.

Ακόμη και οι καλύτερες σχέσεις βιώνουν δύσκολες στιγμές. Θα κάνετε κάτι, ή θα πείτε κάτι που προφανώς δεν του αρέσει— είναι αναπόφευκτο. Τα αγόρια διέπονται από παθητική επιθετικότητα, ενώ ένας ώριμος άνδρας θα προβεί σε παραγωγική συζήτηση μαζί σας…ακόμη κι αν του προκαλεί αμηχανία.

#2 Τα αγόρια ενδιαφέρονται μόνο για εφήμερες σχέσεις –οι άνδρες επενδύουν τον χρόνο και την ενέργειά τους στη σωστή γυναίκα.

Υπάρχει μία στιγμή στη ζωή του κάθε άνδρα όπου συνειδητοποιεί ότι το γεγονός της σχέσης του χαρίζει περισσότερη ευτυχία από το να αλλάζει συντρόφους κάθε βράδυ. Εάν επικοινωνεί μαζί σας κάθε Σάββατο στη 01:00 π.μ., σημαίνει ότι ακόμη δυσκολεύεται να παρατήσει τα τραινάκια του! Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας σε έναν ώριμο άνδρα.

#3 Τα αγόρια σας κάνουν φιλοφρονήσεις για να σας σαγηνεύσουν –οι άνδρες τις κάνουν γιατί ξέρουν ότι θα αισθανθείτε όμορφα με τον εαυτό σας.

Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ μίας σκόπιμης υστερόβουλης φιλοφρόνησης και μία φιλοφρόνησης που προσφέρει χαρά. Οι ώριμοι άνδρες δίνουν, προσφέρουν, καθώς γνωρίζουν ότι μια ώριμη γυναίκα θα ανταποκριθεί.

#4 Τα αγόρια ζουν μέρα με την ημέρα – οι άνδρες εργάζονται σκληρά για να φτιάξουν ένα μέλλον για τον εαυτό τους και τη σύζυγό τους.

Όταν στόχος σας είναι η απόλαυση και η ηδονή,  μπορείτε να κάνετε πάρτυ κάθε νύχτα και να τεμπελιάζετε κάθε μέρα. Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι οι άλλοι στηρίζονται επάνω σας, είστε πρόθυμοι να κάνετε τις απαραίτητες θυσίες για να στηρίξετε την οικογένειά σας.

#5 Τα αγόρια αισθάνονται άβολα με τις έξυπνες γυναίκες – οι άνδρες τις θεωρούν ένα κίνητρο

Επειδή ένα αγόρι αισθάνεται ανασφάλεια για την οξυδέρκειά του, δεν διακινδυνεύει να συνάψει σχέση με έξυπνη γυναίκα. Το αγόρι θα παραμείνει στη δική του ζώνη ασφάλειας, ενώ ο άνδρας επιθυμεί να βιώσει την πρόκληση μίας έξυπνης γυναίκας.

#6 Τα αγόρια δίνουν υποσχέσεις που δεν τηρούν – οι άνδρες εννοούν αυτό που λένε.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει είναι να πω σε μία γυναίκα ότι την αγαπώ χωρίς να το εννοώ. Ήμουν ένα τρομαγμένο μικρό αγόρι που προσπαθούσα να κάνω ευτυχισμένο ένα κορίτσι. Ένας ώριμος άνδρας θα επικοινωνήσει τα συναισθήματά του σε μία γυναίκα, κι αν δεν υπάρχουν συναισθήματα, δεν θα κάνει τίποτα.

#7 Τα αγόρια αποφεύγουν κάθε ενδεχόμενο απόρριψης – οι άνδρες αντιμετωπίζουν τους φόβους τους και τους παλεύουν.

Αυτό είναι το θέμα! Τόσο τα αγόρια όσο και οι άνδρες μισούν την απόρριψη —όποιος κι αν είσαι, η απόρριψη είναι απόρριψη.  Η μόνη διαφορά είναι ότι ένας ώριμος άνδρας θα απομακρύνει τους φόβους του και θα σας πλησιάσει, διότι το αξίζετε!

#8 Τα αγόρια δεν θέτουν προτεραιότητα – ένας άνδρας συνειδητοποιεί τι είναι πιο σημαντικό και σας θέτει ως προτεραιότητα.

Ένας ώριμος άνδρας θέλει να περάσει τον χρόνο του με ανθρώπους για τους οποίους ενδιαφέρεται. Εάν βγαίνει μαζί σας, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται. Θα θέλει να είναι μαζί σας και μόνο μαζί σας.

#9 Τα αγόρια σας αποθαρρύνουν – οι άνδρες σας ενθαρρύνουν και σας στηρίζουν.

Τα τρομαγμένα μικρά αγοράκια προσπαθούν να παρασύρουν μία γυναίκα μαζί τους στην αποτυχία, κι αυτό λειτουργεί ως μηχανισμός άμυνας. Ένα ώριμος άνδρας κατανοεί ότι θα ωριμάσει ως άνδρας εάν αυτή η γυναίκα ωριμάσει ως γυναίκα.

Μετάφραση – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Spirit Alive – Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση

Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.

 

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!