sex videos
site
phim sec

8 Σημάδια που Δείχνουν πως το Αγόρι που Σας Σκέφτεται Δεν θα Σταματήσει να Σας Αγαπά

8 Σημάδια που Δείχνουν πως το Αγόρι που Σας Σκέφτεται Δεν θα Σταματήσει να Σας Αγαπά!

Εμείς οι άνδρες μερικές φορές φημιζόμαστε για λάθος πράγματα. Το στερεότυπο που έχει δημιουργήσει η κοινωνία για τον “άντρα” είναι δυναμικό και πολλές φορές απρόσωπο και χωρίς συναισθήματα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως και οι άντρες έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα ρομαντική πλευρά που είναι αρκετά ελκυστική όταν συνδυάζεται με έναν δυναμικό χαρακτήρα.

Όταν ένας άντρας βρίσκει τη γυναίκα που ξέρει ότι θα πρέπει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του, σίγουρα προσπαθεί σκληρότερα για να την προσελκύσει και να την διεκδικήσει, ανά πάσα στιγμή. Εάν υπάρχει κάποιο αγόρι στη ζωή σας που συμπεριφέρεται όπως δείχνουν τα 8 σημάδια που ακολουθούν , τότε ξέρετε ότι μπορεί να είναι ο μελλοντικός φύλακας της ζωής σας.

1. Είναι Απόλυτα Προσηλωμένος σε Σάς και Θέλει να Βρίσκεται Συνεχώς Μαζί Σας

Να είναι δίπλα σας στις ευχάριστες στιγμές είναι εύκολο. Αλλά, όταν έρχονται διάφορες δυσκολίες είναι σημαντικό να τον έχετε επίσης δἰπλα σας. Οι πραγματικοί άντρες δεν εξαντλούνται μετά από μια μικρή αψιμαχία, και δεν σας αδειάζουν για να κάνουν κάτι άλλο, όταν έχουν κακή διάθεση. Καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η σχέση τους μαζί σας και δεν αφήνουν κανένα και καμία παραξενιά να μπει ανάμεσά σας.

2. Δεν Αποφεύγει τα Προβλήματα.

Όπως είπαμε, οι πραγματικοί άντρες δεν το βάζουν στα πόδια όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Και επίσης δεν συγκρατούν τα συναισθήματά τους, μέχρι να φτάσουν στο σημείο μιας έκρηξης. Αν κάτι τον ενοχλεί μέσα στη σχέση, το προσεγγίζει προσεκτικά και με σεβασμό. Αισθάνεται άνετα να συζητήσει για θέματα που έχουν προκύψει, και θα κάνει μια ειλικρινή προσπάθεια για να διορθώσει τυχόν σοβαρά προβλήματα που μαστίζουν τη σχέση. Κατανοεί πως όσο μεγάλα και αν είναι τα προβλήματα, δεν θα πρέπει να επηρεάζουν τη σχέση. Σας εμπιστεύεται να εργαστείτε μαζί για την επίλυσή τους.

3. Δίνει Προσοχή στα Μικρά Πράγματα.

Αν ζούσε μόνος του, πιθανότατα δεν θα τον ένοιαζε αν τα πιάτα είχαν μείνει άπλυτα, τα σκουπίδια ξεχείλιζαν, ή αν το μόνο φαγητό που υπήρχε στο σπίτι ήταν ένα κομμάτι πίτσα. Όταν βρίσκεται μαζί σας ξέρει ότι νοιάζεστε για αυτά τις μικρές λεπτομέρειες της ζωής, έτσι αφιερώνει χρόνο από τα ενδιαφέροντά του για να βεβαιωθεί ότι το σπίτι είναι καθαρό και το ψυγείο είναι γεμάτο. Δεν θα παρακολουθήσει ποτέ μια ταινία που του αρέσει χωρίς εσάς στο πλευρό του και θα σας επιτρέπει να επιλέξετε εσείς τη λίστα αναπαραγωγής στο mp3 ή στον υπολογιστή. Ακόμα μπορεί να περιφρονήσει πράγματα που του αρέσουν, επειδή δεν αρέσουν σε σας.

4. Είναι Έξυπνος και Συνετός

Η νοημοσύνη ενός άνδρα δεν μετριέται με το πόσο έξυπνος είναι, αλλά πως διαχειρίζεται τις γνώσεις του. Βλέπει τα πράγματα από μια αντικειμενική οπτική και είναι σε θέση να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε. Προσπαθεί να έρθει στη θέση σας συνεχώς για να καταλάβει ακριβώς τι περνάτε και αυτός δεν θα σας εγκαταλείψει αφήνοντάς σας μπερδεμένη. Τότε και εσείς θα είστε βέβαιη πως θα περάσει τη σοφία και τις γνώσεις του στο μεγάλωμα των παιδιών σας.

5. Θέλει να Αισθάνεστε Καλά με τον Εαυτό Σας.

Σκέφτεται πως είστε όμορφη. Πως αλλιώς θα σας είχε συνεχώς στο μυαλό του αν δεν σκεφτόταν κάτι τέτοιο; Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό γι’ αυτόν, θέλει να βεβαιωθεί απόλυτα ότι γνωρίζετε και εσείς πως είστε όμορφη και έχετε αυτοπεποίθηση και θέλει να του το επιβεβαιώσετε με λόγια. Είναι σε θέση να αισθανθεί και να καταλάβει πότε έχετε μια κακή ημέρα και πότε αισθάνεστε άσχημα με τον εαυτό σας, τότε θα βρει την ευκαιρία να σας επαινέσει με ένα κομπλιμέντο. Αυτός είναι ο τρόπος του για να σας κάνει να νιώσετε όμορφα, μέσα και έξω, ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Θα κάνει ό, τι μπορεί να σας κάνει να δείτε τον εαυτό σας όπως σας βλέπει ο ίδιος κάθε μέρα.

6. Κάνει τα Προβλήματά Σας Δικά Του.

Αν κάτι σας ενοχλεί, ενοχλεί και τον ίδιο εξίσου. Θα αναλάβει τα προβλήματά σας και θα προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο για να τα επιλύσει ή τουλάχιστον να μοιραστεί τα βάρη αυτών των δυσκολιών μαζί σας. Τα προβλήματά σας μπορεί να τον απασχολούν μέχρι το βράδυ και να μην μπορεί να κοιμηθεί σκεφτόμενος αυτά, αλλά αυτό δεν τον ενοχλεί. Αυτό που τον ενοχλεί είναι όταν εσείς αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Όταν προκύπτουν, αναπόφευκτα, τέτοιες καταστάσεις, κάνει το καλύτερο που μπορεί με το να στέκεται στο πλευρό σας.

7. Όταν Κάνετε Λάθη Αστειεύεται για να Αισθανθείτε Καλύτερα

Όλοι κάνουν λάθη και αυτός το γνωρίζει πολύ καλά και θέλει όποτε κάνετε εσείς κάποιο να το κάνει όσο πιο ανώδυνο γίνεται. Όταν πείτε κάτι που τον προσβάλει, ξέρει πως δεν το εννοείτε. Θα βάλει τα γέλια και ακόμη, ίσως σας τσιμπήσει λίγο. Ακόμα και αν τον παραμελήσετε με κάποιο τρόπο (όπως αν πρέπει να μείνετε μέχρι αργά στη δουλειά, ακόμη κι όταν έχει προγραμματίσει ένα ωραίο δείπνο για σας), δεν θα σας κρατήσει θυμό. Μπορεί να θέλει να σας φροντίσει και να είναι ευαίσθητος μαζί σας σε μερικά πράγματα, αλλά ποτέ δεν θα σας κάνει να αισθανθείτε άσχημα και ακούσια να πληγώσει τα συναισθήματα του.

8. Παίρνει στα Σοβαρά τα Δικά του Λάθη

Από την άλλη πλευρά, αν κάνει κάτι που θα καταλήξει να σας πληγώσει θα του στοιχίσει και θα τον βαρύνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σπάνια θα κατσαδιάσει τον εαυτό του για κάτι άσχημο, αλλά αν προκαλέσει πόνο σε σας, θα κάνει τα πάντα για να διορθώσει τα λάθη του. Η αγάπη που έχει για σας δεν πρόκειται να τον αφήσει να ξεχάσει αυτό που έγινε ή να τον συγχωρέσει. Ξέρει ότι σας είναι αρκετό να γνωρίζει τι ακριβώς σας ενόχλησε, αλλά θα προτιμούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο και μην έκανε ποτέ αυτό το λάθος.

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via lifehack.org
Για περισσότερα παρόμοια άρθρα σχετικά με θέματα Ευεξίας και Προσωπικής Ανάπτυξης κάντε like στην σελίδα «Τα Μυστικά Μιας Ευτυχισμένης Ζωής» στο facebook πατώντας το κουμπί like (Μου Αρέσει) παρακάτω:
Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη και Πνευματικότητα κάντε like στην σελίδα Ψυχολογία & Φιλοσοφία στο facebook πατώντας στο πλαίσιο που ακολουθεί το like (Μου αρέσει) :

!!!Σημαντικό!!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!