sex videos
site
phim sec

Αυτά είναι τα 8 Χαρακτηριστικά των Τυχερών Ανθρώπων

Αυτά είναι τα 8 Χαρακτηριστικά των Τυχερών Ανθρώπων

Η τύχη είναι το αποτέλεσμα ενός συνόλου συμπτώσεων ή μήπως την προκαλούμε μόνοι μας από τις συμπεριφορές και τις συνήθειές μας; Μπορεί κάποιος να αλλάξει την πορεία της ζωής του και να συναντήσει το τυχερό του αστέρι; Οι τυχεροί άνθρωποι, άραγε, γεννήθηκαν με αυτόν τον τρόπο ή προσέλκυσαν την τύχη με κάποια μέθοδο;

Από την αρχαιότητα οι διάφοροι πολιτισμοί καθιέρωσαν τα δικά τους γούρια και σύμβολα της τύχης. Έτσι, οι ναυτικοί έχουν σαν γούρι το αλμπατρός, οι Κινέζοι το μπαμπού, οι Ιρλανδοί το τετράφυλλο τριφύλλι, οι Άγγλοι το πέταλο του αλόγου, οι ιθαγενείς της Αμερικής είχαν την ονειροπαγίδα, ενώ εμείς στην Ελλάδα έχουμε την πασχαλίτσα σαν σύμβολο της τύχης.

Έχουν αυτά τα σύμβολα πραγματικά τη δύναμη να καταστήσουν ένα πρόσωπο τυχερό ή υπάρχει κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό; Ο δρόμος προς την επιτυχία επιτυχία έχει πολλά παρακλάδια. Έχει να κάνει περισσότερο με τα κίνητρα, το σχεδιασμό, την έμπνευση του ατόμου, την δράση και την επιμονή. Αντί να κρεμάσετε ένα πέταλο έξω από την πόρτα σας, διαβάστε τους παρακάτω οκτώ πρακτικούς τρόπους για να αλλάξετε την τύχη σας:

1. Να είστε σε εγρήγορση για να εκμεταλλεύεστε ευκαιρίες

Όταν είμαστε σε εγρήγορση, έχουμε επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω μας, καθώς και μέσα μας, πώς σκεφτόμαστε και τι αισθανόμαστε. Η εγρήγορση μας βοηθά να είμαστε προσεκτικοί ανά πάσα στιγμή. Απ’ την άλλη, όταν λειτουργούμε απερίσκεπτα και επιπόλαια, χάνουμε ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά μας και αδυνατούμε να επωφεληθούμε από μια κατάσταση που θα μπορούσε να μας ευνοήσει. Αναπτύξτε μια νοοτροπία επίγνωσης για το τι συμβαίνει γύρω σας και θα βρίσκεστε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος.

2. Να λειτουργείτε προνοητικά

Οι τυχεροί άνθρωποι προκαλούν τα όμορφα πράγματα να συμβούν στη ζωή τους. Αυτό γίνεται διότι δρουν προνοητικά και όχι απερίσκεπτα. Σχεδιάζουν το μέλλον τους. Πράγματι, όταν αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των υποσχέσεων, των ενεργειών και των συμπεριφορών μας, ελέγχουμε καλύτερα το πεπρωμένο μας.

Υπάρχουν τρία είδη ανθρώπων: Αυτοί που προκαλούν τα πράγματα να συμβούν, εκείνοι που παρακολουθούν τα πράγματα να συμβαίνουν, και εκείνοι που αναρωτιούνται πως ακριβώς συνέβησαν αυτά που τους βρήκαν. Ένας συνάδελφος σας μπορεί να μοιάζει τυχερός όταν σας πει ότι είχε οκτώ νέους πελάτες σήμερα, μέχρι να ανακαλύψετε ότι άρχισε να εργάζεται δύο ώρες πριν από σας. Επιπλέον μπορεί να ολοκλήρωσε το σεμινάριο για το μάρκετινγκ, που εσείς νομίζατε ότι δεν θα αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσετε. Με κάποιους από αυτούς τους τρόπους λειτούργησε προνοητικά και είχε το πλεονέκτημα.

3. Να αρπάζετε τις ευκαιρίες τη στιγμή που σας δίνονται

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι οπορτουνιστές. Έτσι έχουν τη δυνατότητα να επωφελούνται από νέες και συχνά κρυμμένες ευκαιρίες, όταν αυτές εμφανιστούν μπροστά τους. Πολλοί άνθρωποι είναι τυφλοί στις ευκαιρίες επειδή δεν τις αντιλαμβάνονται ή επειδή είναι άκαμπτοι και επιμένουν στις απόψεις τους. Οι αισιόδοξοι άνθρωποι εντοπίζουν εύκολα τις ευκαιρίες γύρω τους και είναι σε θέση να τις χρησιμοποιούν προς όφελός τους. Η αισιοδοξία τους τους δίνει την επίγνωση τούς καθιστά αρκετά ανοιχτόμυαλους για να επωφεληθούν από αυτές τις νέες ευκαιρίες.

4. Να είστε διορατικοί.

Αποκτάμε γνώση για τον κόσμο γύρω μας με δύο τρόπους, άμεσα με τη μελέτη και έμμεσα (ή σιωπηρά) με την παρατήρηση. Η άμεση γνώση έρχεται μέσα από το διάβασμα και αποτελείται από όσα μαθαίνουμε στα σχολικά ή ακαδημαϊκά μας χρόνια· πρακτικά πράγματα. Η έμμεση γνώση αποτελείται από όσα μαθαίνουμε μέσα από την παρατήρηση και και τα βιώματά μας· υποθετικές καταστάσεις που δεν μπορούν να μας διδάξουν απευθείας. Και οι δύο μορφές γνώσης είναι σημαντικές και καθοδηγούν τις αποφάσεις μας στην επιλογή συγκεκριμένων μονοπατιών στη ζωή μας.

Ένα προαίσθημα μπορεί να είναι μια ασήμαντη εικασία. Αλλά μπορεί να βασίζεται σε μια εις βάθος άμεση και έμμεση γνώση που τροφοδοτεί την διορατικότητα. Όλοι μας έχουμε σε κάποιο βαθμό διαίσθηση και κάποιοι από μας εμπιστεύονται περισσότερο αυτές τις εσωτερικές φωνές. Η αξιοποίηση αυτής της γνώσης εξαρτάται από την ικανότητά μας να εντοπίζουμε τέτοιες πληροφορίες και να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας. Το ένστικτο συνδυάζει την άμεση και έμμεση γνώση με την κατανόηση των κοινωνικών καταστάσεων και συναισθημάτων Οι οξυδερκείς άνθρωποι έχουν υψηλότερη συναισθηματική και κοινωνική νοημοσύνη. Είναι σε θέση να «διαβάζουν» τους άλλους και να κατανοούν τα κρυφά προβλήματα μιας κοινωνίας. Οι τυχεροί άνθρωποι επιδιώκουν συνεχώς να ανανεώνουν τη γνώση και τις εμπειρίες τους, ώστε να βελτιώσουν τη διορατικότητά τους.

Διαβάστε: Αυξήστε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη διαβάζοντας καλύτερα τους άλλους

5. Να είστε ελαστικοί με τις απόψεις σας

Η ζωή είναι δυναμική, αλλάζει συνεχώς. Ο Ηράκλειτος είπε: «Δεν μπορούμε να μπούμε δύο φορές στο ίδιο ποτάμι». Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε ένα βήμα στο ίδιο ποτάμι, γιατί καθώς βηματίζουμε αυτό αλλάζει.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική της ζωής και έχοντας τον τρόπο να πηγαίνουμε με τη ροή της, κερδίζουμε αρκετά πλεονεκτήματα για την εξεύρεση νέων τρόπων αντιμετώπισης των καταστάσεων και τη δημιουργία ευκαιριών. Οι τυχεροί άνθρωποι συνηθίζουν να μην κολλάνε σε μια άποψη εμμένοντας σε αυτή, είναι ευέλικτοι και εκμεταλλεύονται τις νέες καταστάσεις.

6. Να είστε αισιόδοξοι

Ο αισιόδοξος πιστεύει ότι αυτός ο κόσμος είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να του είχε δοθεί. Ο απαισιόδοξος φοβάται ότι αυτό μπορεί να είναι αλήθεια. Θέλω να πω πως ο απαισιόδοξος δεν βλέπει συχνά την θετική πλευρά αυτών που του τυχαίνουν, ενώ ο αισιόδοξος το κάνει σε κάθε ευκαιρία. Στην κλασσική περίπτωση με το μισογεμάτο και μισοάδειο ποτήρι (ο αισιόδοξος το βλέπει μισογεμάτο, ενώ ο απαισιόδοξος μισοάδειο) και οι δύο πίνουν την ίδια ποσότητα νερού, αλλά σίγουρα ο αισιόδοξος ακούγεται πιο τυχερός.

Η τύχη δεν είναι κάτι απόλυτο και εντοπισμένο. Το δηλητήριο ενός ατόμου είναι η θεραπεία ενός άλλου. Με άλλα λόγια, εάν ένας αισιόδοξος και ένας απαισιόδοξος κερδίσουν το ίδιο βραβείο σε μια κλήρωση, μόνο ο αισιόδοξος θα φαίνεται τυχερός. Η αισιοδοξία μας βοηθά να βλέπουμε τα πλεονεκτήματα σε κάθε δεδομένη κατάσταση. Οι τυχεροί άνθρωποι με μια αισιόδοξη προοπτική είναι σε καλύτερη θέση να εντοπίζουν σε κάτι ασήμαντο την ευκαιρία.

Διαβάστε: Γίνετε περισσότερο αισιόδοξοι με αυτά τα 17 μαθήματα ζωής

7. Να σκέφτεστε χωρίς προκαταλήψεις

Δεν είναι αρκετό να είστε ευέλικτοι και να αποδέχεστε τις αλλαγές που συμβαίνουν. Για να κερδίσετε την εύνοια της τύχης, βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και κάντε αλλαγές στα σχέδια σας. Οι τυχεροί άνθρωποι σκέφτονται χωρίς προκαταλήψεις.

Η αδέσμευτη σκέψη δεν είναι πάντα επώδυνη. Μια φαινομενικά δυσάρεστη επιλογή, μπορεί μακροπρόθεσμα να εξελιχθεί σε κάτι που θα σας ανταμείψει. Αναζητήστε εναλλακτικές και παρατηρείστε τις καταστάσεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Για παράδειγμα, δύο εταιρείες ανταγωνίζονται για παρόμοια προϊόντα. Αυτή που σκέφτεται διαφορετικά από το συνηθισμένο κάνοντας καινοτόμο επανασχεδιασμό ή αποφασίζοντας μια νέα στρατηγική μάρκετινγκ είναι αυτή που θα αναδειχθεί τυχερή στο τέλος.

8. Να έχετε σθένος, να επιμένετε και να δέχεστε τις προκλήσεις

Μετατρέψτε τα προβλήματα που περιορίζουν τις επιλογές σας σε προκλήσεις που θα σας κάνουν πιο δυνατούς. Επωφεληθείτε από τις νέες καταστάσεις. Αρκετοί από τους πιο διάσημους εφευρέτες της ιστορίας αντιμετώπισαν χιλιάδες αποτυχίες, πριν τελικά σχεδιάσουν κάτι που λειτουργούσε. Ήταν τυχεροί; Σίγουρα ήταν έξυπνοι και ταλαντούχοι, αλλά εκεί έξω υπάρχουν πολλοί με παρόμοια χαρακτηριστικά. Αυτό που ξεχώρισε τους συγκεκριμένους ήταν η επιμονή τους να συνεχίσουν να ακολουθούν τα όνειρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους κόντρα στις αντιξοότητες. Όπως είπε ο Τόμας Έντισον, “δεν έχω αποτύχει. Αντιθέτως, έχω βρει 10.000 τρόπους για να μην λειτουργήσει”.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Για περισσότερα νέα σχετικά με θέματα Ευεξίας κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!