sex videos
site
phim sec

4 Πεποιθήσεις που Χρειάζεται να Έχετε για να Προσελκύσετε την Αληθινή Αγάπη στη Ζωή Σας

4 Πεποιθήσεις που Χρειάζεται να Έχετε για να Προσελκύσετε την Αληθινή Αγάπη στη Ζωή Σας

Άραγε η αληθινή αγάπη υπάρχει πραγματικά; Κι αν ναι, ποια είναι τα γνωρίσματα και οι κοινές πεποιθήσεις που μοιράζονται τα άτομα που απαρτίζουν το ζευγάρι, ώστε να συνθέσουν μία όμορφη και αρμονική σχέση;

Στις μέρες μας το ποσοστό των διαζυγίων αυξάνεται κάθε χρόνο, με σχεδόν ένας στους δύο γάμους να καταλήγει στο διαζύγιο. Οι περισσότεροι παντρεύονται χωρίς να έχουν κατασταλάξει μέσα τους για το τι θέλουν. Σκέφτονται πως ο γάμος είναι ένα βήμα για να προχωρήσουν στη ζωή τους. Έτσι, όταν το μαγικό πέπλο πέφτει ψάχνουμε γύρω μας για την πραγματική αγάπη και όχι για κάτι επιπόλαιο και καταναγκαστικό.

Πολλοί νομίζουν ότι απλά χρειάζεται να ακολουθήσουν την καρδιά τους για να βρουν την πραγματική αγάπη και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. Αλλά το ποιοι πραγματικά είμαστε πριν αφεθούμε στην αγάπη και στον έρωτα είναι σημαντικό. Υπάρχουν μερικές βασικές πεποιθήσεις που πρέπει να έχουμε ώστε να προσελκύσουμε την αληθινή αγάπη στη ζωή μας.

Διαβάστε παρακάτω τις τέσσερις πεποιθήσεις που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε την αληθινή αγάπη στη ζωή σας:

1.Πιστέψτε ότι αξίζετε απεριόριστη αγάπη

Οι σχέσεις που συνάπτουμε είναι καθρέφτης του εαυτού μας. Είναι μία πτυχή του νόμου της έλξης. Έτσι, μία σχέση μπορεί να είναι δυνατή μόνο αν έχουμε πειστεί ότι το αξίζουμε. Από την στιγμή που κάποιος θα πιστέψει ότι αξίζει απεριόριστη αγάπη, θα τη λάβει.

Είναι σημαντικό να αγαπάμε πλήρως τον εαυτό μας μαζί με τα ελαττώματά του. Αν δεν αγαπήσει κάποιος ο ίδιος τον εαυτό του, τότε πως περιμένει κάποιος άλλος να το κάνει; Όταν αγαπάμε τον εαυτό μας άνευ ορίων, πιστεύουμε στην αξία μας και παραμένουμε δεκτικοί στα συναισθήματα των άλλων και τότε έρχεται σε μας η πραγματική αγάπη.

2. Πιστέψτε στον εαυτό σας

Να συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας με τον τρόπο που θα θέλατε οι άλλοι να συμπεριφέρονται σε σας. Οι περισσότεροι από μας είμαστε σκληροί με τον εαυτό μας και υποτιμάμε τις ικανότητες μας. Πιστεύοντας στον εαυτό μας και γινωμένοι οι ίδιοι ο καλύτερος φίλος του εαυτού μας, θα προσελκύσουμε το άτομο που θα μας γεμίζει με ευχαρίστηση σε μία σχέση και δεν θα μας συμπληρώνει απλώς. Αντιθέτως, ψάχνοντας κάποιον να συμπληρώνει τα κενά που έχουμε μέσα μας οδηγούμαστε σε μία εφήμερη σχέση δεν θα κρατήσει μέχρι τέλους. Όταν πιστεύουμε στον εαυτό μας και φροντίζουμε μόνοι μας τις ανάγκες μας, τότε βλέπουμε και τη σχέση μας χωρίς κενά. Το άλλο πρόσωπο βλέπει την πίστη που έχουμε στον εαυτό μας και δεν χάνει την εμπιστοσύνη του σε εμάς.

Φροντίστε τον εαυτό σας με τον τρόπο που θα θέλατε η σχέση σας να κάνει το ίδιο για σας. Συμπεριφερθείτε ωραία στη σχέση, εκφραστείτε με όμορφα λόγια αγάπης, κάντε δημιουργικά πράγματα. Μην επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας λέξεις και φράσεις που μπορεί να σας προσβάλλουν.

3. Πιστέψτε ότι μπορούν τα συναισθήματά σας να βρουν ανταπόκριση

Πολλές φορές ο κόσμος πιστεύει ότι είναι άσχημο να θέτουμε εκ των προτέρων προτεραιότητες και να έχουμε προσδοκίες από μία σχέση. Η κοινωνία λέει ότι το ειδύλλιο είναι ο οδηγός που θα μας καθοδηγήσει. Αντί να εξωτερικεύουμε προς τα έξω το φως του εαυτού μας ψάχνοντας για ένα πρόσωπο ξεχωριστό, μπορούμε να αλλάξουμε προς τα μέσα αναζητώντας τις ιδιότητες που θέλουμε να έχει αυτό το ιδιαίτερο άτομο στον εαυτό μας.

Αν είχατε προβλήματα σε προηγούμενες σχέσεις (ή σε μερικές από αυτές), βρείτε τον κοινό τους παρονομαστή. Έπειτα, ψάξτε μέσα σας και εντοπίστε το σκοτάδι που χρειάζεται το φως.

Οι προβληματικές φάσεις που εντοπίζουμε σε σχέσεις που συνάπτουμε αφορούν λιγότερο το άλλο πρόσωπο και περισσότερο τους εαυτούς μας. Καθοδηγούν τη ζωή μας με μαθήματα που για να τα μάθουμε θα πρέπει να ερμηνεύσουμε σωστά τις  καταστάσεις. Για παράδειγμα, αν νιώθετε παραμελημένοι σε μία σχέση, ίσως να έχετε εγκαταλείψει οι ίδιοι τον εαυτό σας σε κάποιο βαθμό. Σε αυτή την περίπτωση, ψάξτε μέσα σας κι εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για το τι μπορείτε να κάνετε περισσότερο για τον εαυτό σας.

Όταν πιστέψετε ότι τα συναισθήματά σας μπορούν να βρουν ανταπόκριση σε κάποιον κι εσείς οι ίδιοι έχετε τα χαρακτηριστικά που ζητάτε από το άλλο πρόσωπο, τότε είστε πιο κοντά στην αληθινή αγάπη.

4. Πιστέψτε ότι η σχέση μπορεί να κρατήσει για πάντα

Είναι σημαντικό να πιστεύουμε πως η αξία μιας σχέσης, η ευτυχία που θα φέρει στη ζωή μας και η ολοκλήρωση που θα νιώθουμε μέσα μας θα κρατήσει για πάντα ανεξαρτήτων αυτών που δείχνουν τα στατιστικά.

Οι περισσότεροι από μας έχουν εμπειρίες από πρόσωπα της οικογένειάς,  συγγενείς ή φίλους που πήραν διαζύγιο κι έχουν επηρεαστεί από αυτό. Αν και αυτές οι σχέσεις δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με μας, μας δημιουργούν το υποσυνείδητο μήνυμα ότι οι σχέσεις δεν διαρκούν για πάντα. Ίσως ακόμη, ότι και το διαζύγιο είναι αναπόφευκτο.

Συμβαίνει, λοιπόν, να κάνουμε αρνητικές σκέψεις και να έχουμε αμφιβολίες σχετικά με την διάρκεια των σχέσεων, λόγω των διαζυγίων και των δυσλειτουργιών στους γάμους. Έτσι λοιπόν, χρειάζεται δύναμη και μια καινούργια οπτική, ώστε να πιστέψουμε πως η χαρά μιας σχέσης δεν θα πάψει κάποια στιγμή.

Φυσικά, κάθε σχέση έχει τις δυσκολίες της. Έτσι είναι η ζωή. Αυτές οι δυσκολίες είναι που μας βοηθούν να μάθουμε και να εξελιχθούμε. Αλλά η πίστη ότι υπάρχει για μας ένας σύντροφος που θα μας φροντίζει, θα μας υποστηρίζει και θα μας αγαπά χωρίς ημερομηνία λήξης είναι απαραίτητη. Έτσι, είναι κρίσιμο να πειστούμε ότι είναι ρεαλιστικό να μπορέσουμε να προσελκύσουμε και να ζήσουμε αυτό που αξίζουμε.

Αυτή είναι εξάλλου και η μαγεία της ζωής, να πιστεύουμε στο καλό και να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία καλύτερη ζωή. Καθετί που κάνουμε μέσα μας για τον εαυτό μας αλλάζει και τον εξωτερικό κόσμο γύρω μας. Το μεγαλύτερο έργο που έχουμε να κάνουμε για να αποκτήσουμε μία μακροχρόνια σχέση, πρέπει να γίνει πριν ακόμα συναντήσουμε το ιδιαίτερο για μας πρόσωπο.

Εφαρμόζοντας στη ζωή σας αυτές τις τέσσερις σημαντικές πεποιθήσεις, θα επικεντρωθείτε απόλυτα στην προσέλκυση του συντρόφου που επιθυμείτε. Αν είστε ήδη σε μία σχέση, αυτές οι τέσσερις πεποιθήσεις μπορούν να τη μετασχηματίσουν. Θα ανανεώσετε τη σχέση σας και θα νιώσετε ερωτευμένοι ξανά με αυτό το πρόσωπο. Εκτός των άλλων, οι μακροχρόνιες σχέσεις βοηθούν στην ψυχολογική, συναισθηματική και διανοητική μας υγεία.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Για περισσότερα νέα σχετικά με θέματα Ευεξίας κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του share24.gr.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων, με την προϋπόθεση να συνοδεύεται από ευδιάκριτη αναφορά στην αρχική πηγή με ενεργό σύνδεσμο (link) σε αυτή. Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση του περιεχομένου σε οποιοδήποτε έντυπο μέσο, δίχως την άδεια του συγγραφέα.

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!