sex videos
site
phim sec

Αυτές οι Τροφές Μοιάζουν με Όργανα του Ανθρώπινου Σωματος

Αυτές οι Τροφές Μοιάζουν με Όργανα του Ανθρώπινου Σώματος! Μάθετε το Λόγο και Κάντε τη Σύνδεση!

Μερικές φορές είναι δύσκολο να θυμάστε συνεχώς τι πρέπει να τρώτε και ποιες τροφές θεραπεύουν ή ενδυναμώνουν συγκεκριμένα μέρη του σώματός σας. Ευτυχώς, ορισμένα τρόφιμα μοιάζουν τόσο πολύ με τα μέρη του σώματος, που βοηθούν και σας διευκολύνουν να απομνημονεύετε τις ωφέλιμες ιδιότητές τους.

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω πέντε τρόφιμα που μοιάζουν πολύ με τα όργανα του σώματος που θεραπεύουν:

Σέλινο (Σέλερι) και Οστά

Τρόφιμα που μοιάζουν με μέρη του σώματος -Σέλινο και Οστά

Οι μακριοί μίσχοι του σέλινου μοιάζουν πολύ με τα οστά, όπως φαίνεται και στην εικόνα. Το σέλινο περιέχει νάτριο που βοηθά στην αύξηση της αντοχής των οστών. Η συγκέντρωση του νατρίου στα οστά είναι 23%. Η συχνή κατανάλωση σέλινου μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε κακώσεις στα οστά ή να θεραπευτείτε γρηγορότερα από τραυματισμούς σε αυτά.

Καρότο και Μάτι

Τρόφιμα που μοιάζουν με μέρη του σώματος - Καρότο και Μάτι

Το καρότο σε εγκάρσια τομή μοιάζει πολύ με το ανθρώπινο μάτι. Το πορτοκαλί χρώμα του καρότου προέρχεται από τη χημική χρώση των φυτών, β-καροτένιο, το οποίο βοηθά στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καταρράκτη και είναι επίσης γνωστό ότι προλαμβάνει την εκφύλισης της ωχράς κηλίδας. Η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας είναι κοινή μεταξύ των ηλικιωμένων και είναι η κύρια αιτία απώλειας της όρασης μεταξύ των ατόμων 65 ετών και άνω.

Κόκκινο Κρασί και Αίμα

Τρόφιμα που μοιάζουν με μέρη του σώματος - Κρασί και Αίμα

Το κόκκινο κρασί είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, σε πολυφαινόλες και σε ρεσβερατρόλη και ειλικρινά μοιάζει εκπληκτικά με το αίμα. Το κόκκινο κρασί περιέχει επίσης μια ένωση αντιπηκτική για το αίμα και μειώνει τους θρόμβους που σχηματίζονται στα αγγεία.

Γλυκοπατάτα και Πάγκρεας

Γλυκοπατάτα και Πάγκρεας

Οι γλυκοπατάτες μοιάζουν πολύ με το πάγκρεας και βοηθούν στη βελτίωση της υγιούς λειτουργίας του οργάνου. Οι γλυκοπατάτες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε β-καροτίνη, η οποία προστατεύει τους ιστούς στο σώμα – συμπεριλαμβανομένων και αυτούς του παγκρέατος – από βλάβες που μπορούν να προκύψουν λόγω καρκίνου ή γήρανσης.

Καρύδια και Εγκέφαλος

Τρόφιμα που μοιάζουν με μέρη του σώματος - Καρύδια και Εγκέφαλος

Είναι εκπληκτικό το πόσο πολύ μοιάζουν τα καρύδια με τον ανθρώπινο εγκέφαλο, μέχρι και οι πτυχώσεις, οι ρυτιδώσεις, και το σχήμα είναι ίδια. Τα καρύδια περιέχουν μεγάλη ποσότητα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων που υποστηρίζουν την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου. Αυτοί οι ξηροί καρποί είναι επίσης πλούσιοι σε βιταμίνη Ε, ένα αντιοξειδωτικό που είναι γνωστό ότι μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου του Alzheimer.

Ντομάτα και Καρδιά

Κάνοντας μια εγκάρσια τομή σε μια ντομάτα θα δούμε πως το εσωτερικό της αποτελείται από κοιλότητες, ακριβώς όπως και η καρδιά, που έχει δύο κόλπους και δύο κοιλίες. Οι ντομάτες είναι μια πολύ θρεπτική τροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Α και C, φολικό οξύ και  β-καροτένιο. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι πως είναι πλούσια σε μια ουσία που ονομάζεται λυκοπένιο. Το λυκοπένιο είναι το κόκκινο καροτένιο, που δίνει στις ντομάτες το χρώμα τους. Υπάρχουν πολλές μελέτες που δείχνουν πως το λυκοπένιο προστατεύει την υγεία της καρδιάς και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων.

Αν γνωρίζετε και εσείς περισσότερες τροφές που μοιάζουν με το όργανα του σώματος που ωφελούν, γράψτε μας στα σχόλια την άποψή σας και μοιραστείτε την μαζί μας.

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via lifehack.org
Κάντε like στην νέα μας σελίδα «Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης» για να μένετε ενήμεροι και να βρείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή! Πατήστε στο πλαίσιο που ακολουθεί το like (Μου αρέσει)!
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!