sex videos
site
phim sec

Αυτό το Μέλι είναι Πανίσχυρο Φυτικό Αντιβιοτικό! Σκοτώνει όλα τα Βακτήρια & τα Παράσιτα του Οργανισμού

Αυτό το Μέλι είναι Πανίσχυρο Φυτικό Αντιβιοτικό! Σκοτώνει όλα τα Βακτήρια & τα Παράσιτα του Οργανισμού!

Το μέλι είναι ένα απαραίτητο φυτικό γιατρικό για τη θεραπεία του κρυολογήματος και της γρίπης, ενώ ανακουφίζει και τον πονόλαιμο. Εκτός από αυτά μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα.

Πρόσφατες μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι ένα συγκεκριμένο είδος μελιού, που παράγεται στη Νέα Ζηλανδία, μπορεί να σκοτώσει τα βλαβερά βακτήρια πιο αποτελεσματικά από τα αντιβιοτικά φαρμακευτικά σκευάσματα.

Το μέλι αυτό λέγεται μανούκα (manuka) και παράγεται στη Νέα Ζηλανδία από μέλισσες που επικονιάζουν το φυτό μανούκα, το οποίο στα ελληνικά έχει την ονομασία λεπτόσπερμο (Leptospermum Scoparium) και είναι ένας ανθοφόρος θάμνος. Το νέκταρ των λουλουδιών του μανούκα περιέχει διυδροξυακετόνη, η οποία μετατρέπεται σε μεθυλογλυοξάλη, την κύρια αντιβακτηριδιακή ουσία στο μέλι μανούκα (1). Και άλλα μέλια περιέχουν αυτήν τη χημική ένωση, αλλά σε πολύ μικρότερες συγκεντρώσεις.

Το μέλι μανούκα μπορεί να ανακουφίσει από τον πόνο, καταπολεμά τις μολύνσεις και επιταχύνει τη διαδικασία της επούλωσης των πληγών. Οι Μαορί, ιθαγενείς της Νέας Ζηλανδίας, χρησιμοποιούσαν τοπικά το μέλι αυτό για να θεραπεύσουν εγκαύματα και μολυσμένες πληγές (1).

Πως το Μέλι Μανούκα Σκοτώνει αποτελεσματικά τα Βακτήρια;

Το μέλι Manuka είναι εξίσου αποτελεσματικό κατά των βακτηρίων που έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά και αυτών που δεν έχουν (2). «Η μοναδική ιδιότητα του μελιού έγκειται στην ικανότητά του να αντιμετωπίζει τις λοιμώξεις σε πολλαπλά επίπεδα, γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια στα βακτήρια να αναπτύξουν ανθεκτικότητα», λέει η Susan M. Meschwitz, Ph.D.

“Ο συνδυασμός πολλών ιδιοτήτων με διαφορετικά σημεία δράσης, όπως το υπεροξείδιο του υδρογόνου, η οξύτητα, η οσμωτική διαπήδηση, η υψηλή περιεκτικότητά του σε σάκχαρα και πολυφαινόλες, καταστρέφουν ενεργά τα βακτηριακά κύτταρα”, εξηγεί η ίδια. Η οσμωτική διαπήσηση, η οποία είναι το αποτέλεσμα της επενέργειας της υψηλής συγκέντρωσης σακχάρων στο μέλι, παγιδεύει τα βακτήρια και απορροφά το νερό από τα βακτηριακά κύτταρα με αποτέλεσμα αυτά να αφυδατωθούν και να καταστραφούν. (3).

Η Επίδραση του Μελιού Μανούκα σε Βακτήρια που έχουν αναπτύξει Ανθεκτικότητα

Σε έρευνες που έγιναν σε βακτήρια που έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα, όπως τα MRSA, μετά από έκθεσή τους σε ανασταλτικές συγκεντρώσεις μελιού μανούκα ανέπτυξαν σέπτα και επιμυκήνθηκαν, γεγονός που υποδηλώνει ότι η κυτταρική διαίρεση διακόπηκε. Αυτές οι αλλαγές δεν προκλήθηκαν από τα σάκχαρα ή την μεθυλογλυοξάλη στο μέλι και υποδεικνύουν την παρουσία επιπλέον αντιβακτηριακών συστατικών στο συγκεκριμένο μέλι.

Όταν πρόκειται για μικρόβια που έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα, το μέλι μανούκα έχει πιο ισχυρή αντιβακτηριακή δράση από τα φαρμακευτικά προϊόντα (4).

Επίσης, το μέλι εμποδίζει τα βακτήρια να αναπτύξουν ανθεκτικότητα σε αντιβακτηριδιακές ουσίες και τα κάνει περισσότερο ευάλωτα στα αντιβιοτικά φαρμακευτικά σκευάσματα.

«Τα ευρήματά μας με στρεπτόκοκκους και ψευδομονάδες δείχνουν ότι το μέλι μανούκα παρεμποδίζει την προσκόλληση των βακτηριδίων στους ιστούς, εμποδίζοντας έτσι την έναρξη των οξείας λοίμωξης. Αναστέλλοντας την προσκόλληση εμποδίζει επίσης το σχηματισμό βιοφίλμ, μια βακτηριακή κατασκευή που προστατεύσει τα βακτήρια από τα αντιβιοτικά και τους επιτρέπει να προκαλέσουν επίμονες λοιμώξεις », εξηγεί ο καθηγητής Cooper του Πανεπιστημίου της Ουαλίας Ινστιτούτο Κάρντιφ (5).

Αυτό δείχνει ότι τα υπάρχοντα αντιβιοτικά μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικά εναντίων των βακτηρίων που έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα, εάν λαμβάνονται σε συνδυασμό με μέλι μανούκα.

Το μέλι χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία των ελκών, των μολυσμένες πληγών, των εγκαυμάτων, κατά του Escherichia coli (E.coli), κατά του Enterobacter aerogenes, κατά του Salmonella typhimurium και του S. aureus.

Εργαστηριακές μελέτες έχουν ακόμα δείξει ότι το μέλι είναι αποτελεσματική εναντίον του πυογόνου στρεπτόκοκκου (β-haemolytic streptococci) και των ανθεκτικών στη βανκομυκίνη εντερόκοκκων (VRE) (6).

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτά τα βακτήρια καταστρέφονται ολοσχερώς μετά από μόνο 24 ώρες έκθεσης σε διάλυμα μελιού 20% (1). Είναι τόσο αποτελεσματικό που τα νοσοκομεία έχουν αρχίσει να δοκιμάζουν ιατρικά σκευάσματα με βάση αυτό το μέλι (7).

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ

!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο!

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!