sex videos
site
phim sec

Η Άσχημη Πλευρά της Ενσυναίσθησης που Σπάνια Κάποιος Ενσυναισθητικός της Υπολογίζει

Η Άσχημη Πλευρά της Ενσυναίσθησης που Σπάνια Κάποιος Ενσυναισθητικός την Υπολογίζει

Οι ενσυναισθητικοί (εμπαθητικοί), δηλαδή αυτοί που έχουν την ικανότητα να αισθάνονται τα συναισθήματα των άλλων, θεωρούνται ως οι θεραπευτές του κόσμου. Είναι οι άνθρωποι των οποίων οι αισθήσεις είναι αρκετά οξυμένες, εκείνοι που όχι μόνο μπορούν να αντιλαμβάνονται τις διαφορετικές ενέργειες του κόσμου, αλλά τις αισθάνονται πάνω τους και τις βιώνουν κάθε στιγμή.

Όσοι δεν έχουν τις ικανότητες της ενσυναίσθησης μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό το χάρισμα, δηλαδή το να αισθάνονται αυτό που κάποιος άλλος συναισθάνεται, είναι δώρο. Αν όμως μιλήσουμε με έναν που βιώνει την ενσυναίσθηση και του ζητήσουμε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του, θα μας έλεγε πως τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο όμορφα και λαμπρά όσο ακούγονται. Στην πραγματικότητα, η ικανότητά τους πολύ συχνά συμβαίνει να μην είναι καθόλου διασκεδαστική κι απολαυστική γι’ αυτούς.

Λόγω του χαρίσματός τους, αρκετοί άνθρωποι που τους συναντούν βασίζονται σε αυτούς για να βρουν υποστήριξη και λύσεις σε όσα τους απασχολούν. Οι ενσυναισθητικοί είναι σχεδόν πάντα πρόσωπα εμπιστοσύνης, μιας και κάνουν τους άλλους να αισθάνονται ασφάλεια δίπλα τους. Έτσι, ενώ ο ενσυναισθητικός είναι σε θέση να χειρίζεται τα συναισθήματα των άλλων, μπορεί να εκτίθεται ταυτόχρονα σε διάφορες στρεσογόνες καταστάσεις.

Η άσχημη πλευρά του να είσαι ον με ενσυναίσθηση έρχεται με τη μορφή δύο αντικρουόμενων φωνών, που συνεχώς μουγκρίζουν και αντιπαρατίθενται ή μία κατά της άλλης μέσα στο μυαλό. Ο ενσυναισθητικός αισθάνεται αδιάλυπτα γύρω του την παρουσία τόσο του καλού όσο και του κακού, την αρνητικότητας και τη θετικής ενέργεια ταυτόχρονα, σε σημείο που συγκλονίζεται.

Οι ενσυναισθητικοί επηρεάζονται πιο εύκολα από την αρνητική ενέργεια. Η ισχυρή ικανότητά τους να αισθάνονται δεν μπορεί να μένει ανεπηρέαστη από τα δεινά και το κακό που είναι βαθιά ριζωμένο στον κόσμο. Η βαθιά κατανόηση για το πώς υπάρχει και λειτουργεί ο κόσμος είναι αρκετή για να τους προκαλέσει σύγχυση και στενοχώρια. Αυτό που δεν μπορούν να κατανοήσουν είναι για πιό λόγο αυτή η ενεργειακή μορφή κυριαρχεί στον κόσμο, αφού όχι μόνο δεν είναι χρήσιμη, αλλά προκαλεί πόνο και βλάπτει τους άλλους.

Αυτή η σκοτεινή πλευρά του να είναι κάποιος συναισθητικός συνεχώς τους εξαντλεί και τους κουράζει, λόγω της αρνητικής ενέργειας που απορροφούν. Όμως, ποτέ δεν το δείχνουν στους άλλους, ούτε μιλάνε γι’ αυτό. Ένας συναισθητικός ποτέ δεν τα βάζει κάτω, ούτε χάνει την αυτοκυριαρχία του. Παρατηρούν ήσυχα τους άλλους, μαθαίνουν, βιώνουν και αισθάνονται.

Όπως όλοι μας, έτσι και αυτοί αποζητούν την αγάπη και την αποδοχή από τους γύρω τους γι’ αυτό που είναι. Αλλά, λόγω της γενναιοδωρία και της καλοσύνης τους, συχνά πέφτουν θύματα και χειραγωγούνται από όσους θέλουν μόνο να παίρνουν και να μην δίνουν ποτέ. Οι ενσυναισθητικοί είναι δοτικοί με κάθε τρόπο. Είναι έτοιμοι να δείξουν καλοσύνη και να στηρίξουν όσους έχουν ανάγκη ανά πάσα στιγμή.

Η άσχημη πλευρά αυτής της ιδιότητας των ενσυναισθητικών είναι πως είναι τόσο ανιδιοτελείς σε σημείο που δεν το αντιλαμβάνονται επιβαρύνοντας έτσι τον εαυτό τους. Ακόμη κι όσοι έχουν επίγνωση του πόσο μπορεί να τους επιβαρύνει η ανιδιοτέλεια που δείχνουν, συχνά επιλέγουν να την αγνοήσουν, διότι θεωρούν πιο σημαντικό να δώσουν ένα χέρι βοηθείας σε κάποιον άλλο από το να επιβαρύνουν τον εαυτό τους με διάφορους προβληματισμούς.

Μια άλλη άσχημη πλευρά του να είναι κάποιος ενσυναισθητικός είναι πως μπορεί να παραμελήσει τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα του για το καλό των άλλων. Μια αμέλεια που συσσωρεύεται με τα χρόνια, προκαλώντας στο τέλος την ανάγκη της αναζήτησης της ψυχής τους,  όταν αισθανθούν στο τέλος της διαδρομής εντελώς χαμένοι.

Μια ακόμη σκοτεινή πτυχή ενός ενσυναιθητικού είναι πως ακόμα και όταν ερωτευθεί, ποτέ δεν θα δοθεί εξ ολοκλήρου στον σύντροφό του. Δεν είναι σε θέση να δώσουν ολόκληρη την αγάπη και προσοχή τους σε κάποιον άλλο. Ξέρουν ότι ακόμα κι αν προσπαθήσουν, δύσκολα θα μπορέσουν να χειριστούν την ένταση του πάθους, τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τον συντρόφό τους.

Αυτός είναι κι ο λόγος που κρατούν πάντα ένα μικρό μέρος του εαυτού τους κρυμμένο μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο. Κρατούν επιφυλάξεις για το άτομο που είναι δίπλα τους, ακόμη και όταν θέλουν όσο τίποτε άλλο να υποκύψουν σε ένα παράφορο έρωτα.

Η άσχημη πλευρά του να είσαι ενσυναισθητικός περιλαμβάνει τον πόλεμο που συνεχώς διεξάγεται μέσα σου. Ο πόλεμος που κηρύσσεις ενάντια στη θλίψη και το σκότος φθείρει τον εαυτό και μπορεί να τον οδηγήσει στην αυτοκαταστροφή.

Ο μόνος τρόπος που μπορεί κάποιος να διαχειριστεί κάτι τέτοιο με επιτυχία είναι να μάθει να διακρίνει τα δικά του συναισθήματα από τις συναισθηματικές ενέργειες που εισβάλουν και τον παρασιτούν από το εξωτερικό περιβάλλον. Οι ενσυναισθητικοί χρειάζονται ανθρώπους γύρω τους που μπορούν να τους κατανοήσουν, που μπορούν να τους απευθύνονται και να λαμβάνουν απαντήσεις.

Οι ενσυναισθητικοί πρέπει να είναι σε θέση να ρίχνουν το τείχος που οικοδομούν γύρω από τα συναισθήματά τους,  ώστε να μπορέσουν να αφήνουν την ενσυναίσθηση να ωφελήσει και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Σε αντίθετη περίπτωση, παγιδεύονται στον φαύλο κύκλο της προσπάθειας κατάπαυσης ενός πολέμου στο εσωτερικό τους που δεν τελειώνει ποτέ.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Spirit Alive – Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!